2013. április 20., szombat

Mária Magdolna által

Ma délután Shiny Sabu India Kerala államában élő fiatal édesanya, feleség tanúságtételt tett előttünk a váci Szent Anna Piarista Templomban. Miközben folyamatosan lefordították nekünk Shiny beszédét rendkívüli kegyelmekben részesültünk, amit bizonyára mások is tapasztaltak.
Őrangyalaink elvezettek minket egy csodálatos forráshoz. A mi Urunk személyesen kínált meg mindenkit ebből a forrásból, majd így szólt: „Gyermekeim, Én most az igazság forrásából kínáltalak meg titeket. Felfrissítettem lelketeket és a hit évének ajándékaként megerősítettem mindnyájatok hitét az Örök Élet iránt. Tőletek különösen elvárom, hogy a szentségi életben növekedjetek és végső célotok a saját üdvösségetek mellett mások üdvösségre segítése legyen. Ez a ti legnagyobb hivatásotok itt a földön. Ez a világ a szakadék felé vezeti legtöbb eltévedt gyermekemet. Szükségem van a ti imáitokra, hogy őket megmenthessem a gonosz karmaitól. A lelkekért való harc egyre jobban erősödni fog hamarosan szemmel láthatóan is. De ne féljetek! Mert ezek a megpróbáltatások előre jelzik második eljövetelemet. Sokszor mondjátok: Urunk, mikor jössz el közénk és vetsz véget e bűnös világnak? Bizony, bizony mondom nektek, egyetlen imát, sóhajt sem engedek el fülem mellett. Várjatok Engem örömmel és türelmesen! Ígéretemet be fogom tartani, és teljesíteni fogom. Ó, mily nagy öröm fog akkor sugározni választottaim arcán, amikor az égből angyalaim szózata elhangzik dicsőséges eljövetelemről a Föld minden táján. Ez a nap oly emlékezetes lesz minden teremtményem számára, mint a betlehemi születésem. Mielőtt mindez bekövetkezik, azt kívánom mindnyájatoktól, hogy kövessetek Engem és tartsatok ki Mellettem. Béke veletek gyermekeim!”
A Szűzanya sokak számára érezhetően jelen volt köztünk. Mindenkit átölelt édesanyai szeretetével és azt üzente nekünk: „Kicsinyeim, veletek vagyok szorosan Szent Fiammal. Örömmel jöttem el közétek, hogy kiosszam kegyelmeimet köztetek is. Boldog vagyok, mert több gyermekem tiszta szeretettel mélyen a szívébe zárt engem, és elhatározták, hogy mindennap tisztelettel fognak rám gondolni és kérni fogják közbenjárásomat szükség idején. Hálátokat látva édesanyai könnyeimmel megjelöltem homlokotokat és kértem Szent Fiamtól, hogy árasszon el titeket békéjével. Mindig boldogan járuljatok szentáldozáshoz! Én minden szentáldozás alkalmával jelen vagyok előttetek és mellétek állok. Ahol Szent Fiam van, ott vagyok én is, mivel elválaszthatatlanok vagyunk. Tehát valójában Szent Fiam az, aki mellétek rendel engem. Adjatok hálát Mennyei Atyátoknak az eucharisztia csodájáért! Ha nem lenne eucharisztia, akkor mind elvesznétek. Ezért használjatok ki minden alkalmat, hogy szentmisén vehessetek részt. Én fogom a kezeteket és mutatom nektek az utat az életszentség felé. Csak úgy tudtok igazán kedvesek lenni Mennyei Atyátok előtt, ha szeretetben éltek a nap 24 órájában. Ne gondoljátok, hogy ez lehetetlen! Mennyei Atyátok szeretete és kegyelme által minden lehetséges. Édesanyai békém töltse be szíveteket és védelmezzen titeket a gonosz minden kísértétől!”
A szentmisében Szűzanyánk mindenkit Jézus irgalmas szívébe helyezett úgy, mint a fehér liliomokat. Szentáldozásnál az Úr így szólt: „Én vagyok az igazság. Aki ezt az igazságot megtalálja, másokat is elvezet az igazságra.”
Mária Magdolna
http://engesztelok.hu/egi-kegyelmek-zapora/20130419-vac

Az európai látnoknő (Maria Divine Mercy) által kapott üzenetek - 'The Warning'

Kérem azokat, akik félnek és össze vannak zavarodva ezen Üzenetek miatt, hogy hallgassanak meg most Engem

Drága szeretett leányom, milyen magányos számodra ez a Küldetés, annak ellenére, hogy több százezer ember körülvesz téged szeretetével és imájával.
Amikor Nekem dolgozol és a Lábaim előtt teljesen rám hagyatkozván átadod magad Nekem, akkor nagyon egyedül fogod érezni magad. Szembesülni fogsz ellenségeim haragjával, akik egy pillanatra sem fognak békén hagyni téged.
Neked, leányom, most meg kell hallgatnod, amint ezeken a Szavakon keresztül, melyeket Isten gyermekeinek ajándékozok, egy különleges Ajándékot nyújtok mindazoknak, akik elutasítanak Engem.
Kérem azokat, akik félnek és össze vannak zavarodva ezen Üzenetek miatt, hogy hallgassanak meg most Engem. Nem tudjátok, hogy mennyire szeretlek benneteket, még annak ellenére is, hogy nehezteltek Rám? Nem tudjátok, hogy Én soha nem büntetnélek meg benneteket, csak azért, mert ezeket az üzeneteket nem fogadjátok el, amelyek azért adatnak nektek, hogy felkészítsenek és megerősítsenek titeket az előttetek álló megpróbáltatásokra? Nem ismertek fel Engem, szeretett Jézusotokat, amikor most szólítalak benneteket?
Én a ti Megváltótok vagyok, és Én sohasem dobnálak félre benneteket, amikor kétségek vannak az elmétekben. Hogyan is haragudhatnék rátok, amikor ti szerettek Engem és csak az Igazsággal törődtök? Én azokra a kihívásokra készítelek fel most benneteket, amelyekkel szembe kell néznetek, midőn a földi Egyházamról megjövendölt próféciák ki fognak bontakozni.
Annak érdekében, hogy Irgalmas Szeretetemhez vonzzalak benneteket, és hogy megvilágosítsam a szíveteket, az alábbi Ajándékot adom nektek. Megígérem nektek, hogy amikor így, ezen az imán keresztül hívtok Engem, akkor a kétségeitek, hogy „Ki Vagyok Én, Aki most veletek beszél”, el fognak tűnni. Felkínálom nektek ezt az Ajándékot, hogy az imákon keresztül – amelyeket a világnak adok ezekben az időkben – megmenthessem az egész emberiséget. Ha büszkeség nélkül és nyílt, tiszta lelkiismerettel jöttök Hozzám, azonnal tudni fogjátok, hogy megkaptátok ezt az Ajándékot. Ez egy, a mások megtérése érdekében adott ajándék.
A Keresztes Imahadjárat 105. imája: Ajándék mások Megtérésére
Ó, legdrágább Jézusom, Irántad való Szeretettemmel kérlek, fogadd el lelkemet, hogy összhangban legyen Veled.
Vedd lelkemet, borítsd be Szentlelkeddel és segíts nekem, hogy ezen ima által megmeneküljenek mindazok, akikkel kapcsolatba kerülök.
Szent Irgalmaddal árassz el minden lelket, akikkel csak találkozom, és kínáld fel számukra az üdvösséget, melyre szükségük van ahhoz, hogy belépjenek Királyságodba.
Halld meg imáimat. Hallgasd meg kérésemet és Irgalmasságod által mentsd meg az egész emberiséget. Ámen.
Arra kérem azokat, akik rágalmakat szórtak ezekre az Üzenetekre, és akik elutasítják ezeket, hogy jöjjetek Hozzám. Meg fogom mutatni nektek az Igazságot. Hordozni foglak benneteket és vigaszt fogok hozni nektek. Mindig szeretni foglak benneteket, független attól, hogy mennyire megbántotok Engem.
Jézusotok