1998. február 14., szombat

91. Üzenet.
1998. február 13.
A Titkos értelmű Rózsa napja.
Az Ember:
"Egy erős fény jelenik meg. Ebben látom az Istenanyát, mint a részvét és az Irgalmasság Anyját. Fehér ruhát, és kék köpenyt visel. Karjait kitárja, nyakán egy csípőig érő fehér sál van. Az Istenanya keblén az Ő Szeplőtelen Szíve látszik. Egy kék gömbön áll, amelyet fény övez.
Az Istenanya mellett egy Angyal áll, akinek a kezében egyszéles szalag van. Ezek a szavak állnak a szalagon:"ÜDVÖZLÉGY ÚRNŐ". Magasan az égen megjelenik a fénykereszt. Benne Angyalok állnak, és énekelnek. Közben az adott jel is megjelenik."
Szent Angyalok:
" Az Ég és Föld Úrnője
elvezeti gyermekeit a pusztába.
Ő a Napba öltözött Asszony,
és a Négysarkú Oltár.
Az Ő hangja, a remény lehelete
 és az Ő Szívének a szeretete illatozik, mint egy égi virág
 a szél susogásában.
Mi meghajolunk előtted, Mária,
és elhozzuk Neked dicsőítésünket és szeretetünket.
Te Királynő Vagy, és Anya.
A Te Szíveden át, egy új hajnal sugárzik,
amely betölti a teremtett világot új erővel,
és elhozza a győzelem ragyogását.
Egészen szép Vagy ó Mária, Te a Szentlélek Jegyese!
Tebenned van az újjászületés,és a feltámadás reménye.
Te Vagy a teremtés Koronája, és a híd,
amely az embereket összeköti Megváltójukkal.
Köszöntünk Téged Mária!"
az Ember:
" Az Istenanya rám tekint és mutatja a rózsafűzérét. Ránk mosolyog és megáld minket."
Az Istenanya:
" Az Atya, a Fiú, és a Szentlélek nevében.
Kedves előttem térdelő gyermekeim, köszöntelek benneteket, és az egész világon élő gyermekeimet. Szívem szeretetével jövök hozzátok, hogy erősítést és bátorítást nyerjetek. Azt tudjátok, hogy szeretlek titeket, és veletek vagyok: az Atya, a Fiú, és a Szentlélek nevében.
Legyetek éberek, és okosak és erősek a hitben. Ez az idő áldozatokat kíván tőletek, és nagyon mély hitet. Tekintsetek Fiam keresztjére, és erősödjetek meg az Ő édességével, amely megtölti majd a szíveteket. Imádkozzatok sokat, mert az Apokalipszis szemetek előtt teljesedik be.
Az Egyház ellensége tiltakozik a Mi helyettesünk ellen, és meg fog tenni mindent hogy őt eltávolítsa. Ők már említették azt, akit Mi, mint hamis prófétát jeleztük. Ő Szent Péter trónjára fog ülni. Gyermekeim közül sokaknak valószínűtlennek tűnnek ezek a szavak. Rövidesen megtudjátok, hogy Isten az Igazság, és az Igazságosság. Csak azok fogják a biztos menedékhelyet megtalálni, akik kitartanak a világosság mellett.
Tudjátok, hogy az Angyal az Eufrátesznél hónapra, napra, órára készen áll, mert elérkezett az ő ideje. A bukott angyal, a pusztítás angyala is fölemelte fejét azért,hogy az ember az ő bensőjében meghallja az ő nevét. Úgy hívják, hogy Abaddon!( jel.9,11.) Igazságtalanságot, és nyomort hoz a Földre.
Tudjátok,hogy ez még nem a vég, mert Isten az Ő Angyalaival beavatkozik a harcba, hogy megmentse az örökségét, és mindazokat, akik Neki hűségesen szolgálnak! Értsétek meg, hogy a pusztába vonulás ideje részetekre a menedék és a próba ideje! Én megmondtam nektek, hogy a KÉTIDŐ elkezdődött, amelyben a jövendölések beteljesülnek. Az Anyaszentegyház  találkozik Vőlegényével a Golgotán, és vele együtt lesz keresztre szegezve.
Ne féljetek! Jön a mennyei szentek örömének az ideje. Ti szentségre lettetek meghívva. Tartsatok ki világosságban! Szent Fiam arra hívott, hogy a győzelem ragyogásában világítsatok az Én Szeplőtelen Szívemmel együtt. Ne legyetek félénkek, hanem bátrak, mert aminek jönnie kell az el fog jönni! Most van a próbatétel ideje. Szemléljétek az Isten kinyilatkoztatását, mert az az emberiségre és az Egyházra vonatkozik. A Jelek, amelyeket adunk, legyenek igazolások részetekre. Tekintsetek az égre, és olvassátok le az idők jeleit. Csak bölcsességre van szükségetek, hogy azokat megértsétek. Ti megkapjátok azt az  Isten szavaiban, és a kinyilatkoztatásokban, amelyeket az Egyház fog kapni. A ti győzelmetek közel van, és mindazoké, akik követik az igazságot.
Gyermekem! Te hallottál a hét királyról:" Öt elesett, egy most uralkodik, egy pedig majd jön, de csak rövid ideig fog uralkodni.(Jel.17,10.)
Tudod, hogy most annak az ideje van, hogy az ellenséges ideológiák egyesülnek, hogy a vadállat útját szabaddá tegyék. A sátán, minden titkos társaságot összevon, hogy a vadállat ellenőrzése alatt világkormányt hozzon létre. Rövidesen halljátok, egy fegyveres konfliktus alatt , hogy a bankokat összevonják. Minden elő van készítve, hogy a világellenőrzés létre jöjjön. Mindazok, akik a kezüket Isteni Fiam vérével beszennyezték, egy összejövetelt tartanak Sion hegyén, és a vadállatot, mint Messiást kiáltják ki.
Ne kételkedj az Én szavaimban, hanem higgyél! Én segíteni akarok nektek,hogy tudjátok milyen komoly az idő,amelyben éltek. Imádkozzatok sokat az üldözöttekért! Hozzatok áldozatot a bűnösökért! Amit tesztek, azt Isten  nagyobb dicsőségére tegyétek. Ő az idők Ura. A jövendölések Isten akarata szerint fognak megtörténni, hogy eljöhessen a Menyegző Napja. A világosság a sötétségben világít. A világosságban fogjátok az igazság feltámadását feltalálni. Harcoljatok a gonosz ellen! Védjétek meg az igazságot, és hirdessétek azt! Az igazság szabaddá tesz benneteket. Ne féljetek! Nyissátok ki szemeteket és fületeket. Imádkozzatok, bízzatok, és ne veszítsétek el a lelketeket!
Szeretlek kedves gyermekeim, és megáldalak benneteket: az Atya, a Fiú, és a Szentlélek nevében.
Mivel a pusztába már beléptetek, meg lesztek vizsgálva. Tartsatok ki az imádságban! Rövidesen már nem jövök az üzeneteimmel. Jön a sötétség órája. Én soha nem foglak elhagyni titeket. Fogadjátok áldásomat! Az Atya, a Fiú, és a Szentlélek nevében.
                                          Dicsértessék a Jézus Krisztus!"


Abaddon 1.) A démonok királya, a Pusztító. Egyéb nevei: a Mélység Királya; a Verem Királya.  2.)A Sáskák Vezére.  3.) A hetedik hierarchia démonjainak vezére. Szent János e néven nevezte a Sáskák Királyát. Időnként pusztító angyalként ábrázolják.  4.)Gigantikus, fekete lény, a testét pörgő kerekek borítják. Feladata, rangja ismeretlen. A kezében tartott, forgó kerékből macskadémonok ugranak elő.  5.) A Pokol egyik angyala (kereszténység). A név eredete a héber „abad”, végzet szó. A Végzet Angyala, az Alvilág, a Pokol megszemélyesítője. Ő irányítja a Pokolból felemelkedő sáskák hadait.  Királyukul pedig a mélység angyala vala felettök; annak a neve zsidóul Abaddon, görögül pedig Apollion, azaz Vesztő a neve. (Jel. 9:12.) 6.) A Pusztítás Angyala. A név a héber „rombol, pusztít” szóból ered. Abaddon a „pusztítás helye”; ilyen értelemben a szó jelentése megegyezik a „Sheol”-lal, vagy a „pokol”-lal. Lásd: Péld.15:11; Péld. 27:20; Jób 26:6. Egy bizonyos helyen megszemélyesítik, hall és beszél: A pokol és a halál azt mondják: Csak hírét hallottuk füleinkkel! (Jób 28:22.) A Jelenések könyvében Abaddon már a mélység angyala: Királyukul pedig a mélység angyala vala felettök; annak a neve zsidóul Abaddon, görögül pedig Apollion, azaz Vesztő a neve. (Jel. 9:11.) A szakértők többsége azt állítja, hogy Abaddon inkább egy bizonyos hely, s nem egy entitás, Mathers azonban a Salamon király kulcsában kifejti, hogy Abaddon az Úr egyik neve.