2013. április 1., hétfő

Andrew Strom: "COOL” KERESZTYÉNSÉG Halottak szórakoztatása??

A jól ismert evangéliumi igehirdető John MacArthur 1993-ban kiadott egy könyvet,
aminek címe:
‘Az evangélium szégyene’
Alcíme pedig: “Amikor a gyülekezet a világhoz válik hasonlóvá”.


Mivel egy jól ismert konzervatív író írta ezt a könyvet, nyilvánvaló, hogy sok modern vezető úgy gondolhatta, hogy könnyen figyelmen kívül hagyhatja a könyvben leírt meglátásokat és figyelmeztetéseket. Amikor azonban elolvastam sok meglátását igen mélyrehatónak és megsemmisítő erejőnek találtam azzal kapcsolatban, ami ma a keresztyén közösségekben történik.
MacArthur a következőt írja ebben a könyvében: “A legtöbb mai igehirdető érzékelhető módon lenézi vagy elveti a hagyományos módszertant és olyan új eszközöket alkalmaz, mint dráma, tánc, vígjáték, zenés táncos játék, hatásos színházi („cirkuszi”) jelenetek, pop-pszichológia és más szórakoztatási formák … A legutóbbi fél évszázadban Amerika néhány legnagyobb evangéliumi gyülekezete olyan világi módszereket alkalmazott, mint bohózatok, énekes zenés vígjátékok, birkózó- bemutatók, sőt még mókás sztriptízek bemutatását is, hogy ezekkel tegye a világ számára elfogadhatóbbá a Vasárnapi Istentiszteletet. Durvább dolgokat láthatóan túl felháborító lett volna bevinni az Istentiszteletre. A viccelődő, szórakoztató stílus azonban nagyon gyorsan a ’pragmatikus* gyülekezetek’ Istentiszteleteinek részévé vált.”
Sok mai gyülekezetben látható módon már a modern világ TV-marketingje szerinti ’pozitív’ érzések – minden, alapvetően testies elemmel történő - hangsúlyozása sem elég, a mély bűnbánat, szentség és az “EGO halálát” megkívánó keresztyénség helyett, amit az Újszövetség állandóan hangsúlyoz. Ezért mindent kicserélnek (még a legfontosabbat, magát az evangéliumot is), hogy annak a kornak a szelleméhez igazodjanak, amiben ma élnek.
Megmagyarázzák, hogy „az emberek többé már nem akarnak állandóan egy olyan negatív dologról hallani, min a ‘bűn’. “Ezért jobban szeretnek olyan dolgokat hirdetni, amivel pozitív módon megnyerhetik a mai embereket.” Így ezeknek a prédikátoroknak a hangja a TV reklámokhoz hasonlóan, mint a járvány terjed, és láthatóan hétről hétre erősebb: “Gyere Jézushoz, Ő. fog boldoggá tenni,
Ő. fogja betölteni a szíved vágyát,
Ő. fog megvigasztalni és megelégíteni téged, stb., stb.”
Szinte semmi különbség sincs az érzésekre ható átlagos fogkrém reklámhoz képest. A legriasztóbb ebben a dologban azonban az, hogy sok igehirdető láthatóan azzal sem törődik, ha valaki figyelmezteti erre.
Képtelenek felfogni, hogy az általuk alkalmazott ’marketing’ módszerek milyen óriási hatással vannak a hirdetett evangélium valódi természetére és tartalmára, és a körülöttük élő keresztyének életére. A magatartásuk gyakran úgy jellemezhető, hogy ‘Bármi, ami, behozza az embereket az ajtón, az jó nekem.’ Hiszem, hogy ez az általános magatartás vezetett oda, ami ma a keresztyén fiatalok nagy többségénél tapasztalható. Ahogyan mondtam, ezeknek a hibáknak a sokasága árasztja el a gyülekezeteket ma a világhoz való ’alkalmazkodás’ nevében: olyanná válni, mint a világ. Az ’alkalmazkodás’ nevében, kétségbeesetten igyekeznek a zenét, a vezetési stílust, az evangéliumot, az ifjúsági programokat stb., stb. „lazává” (szórakoztatóvá) tenni. Minden törekvés arra irányul, hogy vonzóvá tegyék magukat a világ számára, a világ szempontjait figyelembe véve. Ez egyáltalán nem Istentől van! (ford.: „ne szabjátok magatokat e világhoz!” – Róma 12.1-2.) Ez szinte teljesen a ’test erejére’ támaszkodik. Ez nem más, mint a világhoz való hasonulás és megalkuvás új, de nagyon finom és halálos formája.
A „szentebb, mint te” helyett láthatóan most a „lazább (szórakoztatóbb), mint te” az elvárás. Minden erőkifejtés arra irányul, hogy bizonyítsák a világ számára, hogy a keresztyénség éppen olyan „laza” (szórakoztató), mint sok sekélyes szórakozás, party, amit a világ kínál. Azért, hogy mindezt bizonyítsák, nekik szórakoztatni, szórakoztatni és szórakoztatni kell az embereket. Úgy érzik, hogy pontosan olyanná kell válniuk, mint a világ, annak érdekében, hogy a saját értékrendje szerint tudjanak hatással lenni rá. Ezért látható módon divatosabb (vagy jobb -, ‘lezserebb’, alternatív) ruhákba öltöznek. Az ifjúsági programok - már elnézést - egy „bulivá” (party-vá), az igehirdetések pedig szórakoztató, multi-médiás látványosság hajszolásává váltak. Mindez annak érdekében, hogy hasonlók vagy még “lazábbak” (szórakoztatóbbak) legyenek, mint a világ. (Emiatt láttok most ‘fejrázásokat’, lökdösős-rángatózós táncokat és mindenféle megnyilvánulást a keresztyén ifjúsági koncerteken – versenyezve a világgal annak lélektelen, élvezeteket hajszoló szokása szerint. “Inkább a gyönyörnek kedvelői, mint Istennek szeretői”). Ahogyan mondtam: laza nagyképűség, büszkeség, világiasság és lázadás – mind az „alkalmazkodás” nevében. ÉPPEN ÚGY, MINT A VILÁG - MINDEN TEKINTETBEN. Úgy hangzik ez, hogy
Isten mondja ezt neked?
Az Angliában rendszeresen megrendezésre kerülő óriási Keresztyén Zöldövezeti Fesztiválról beszélgetve, John Allen zenész a következőt mondta: “Tagadhatatlan, hogy a hallgatóság legnagyobb része azért van ott, hogy egyszerűen élvezze a zenét, és nem azért, hogy komolyan elgondolkozzon bármiről; és ez komoly veszély a ’Zöldövezeti Keresztyénségre’ nézve; főként a félig megtért, sekélyesen elkötelezett tizenévesekre, akiknek a keresztyénség csak kevéssel jelent többet, mint egy fesztiválon való részvétel.” Micsoda félelmetesen jellemző megállapítás! A tragikus valóság az, hogy sok ezer ilyen ‘Zöldövezeti Keresztyén’ található ma az egész világon. Nem csak a nagy fesztiválokra érvényes, hogy átadták magukat a szórakoztatás szellemének. Most ezt a ’szórakoztatni őket minden áron’ célt látjuk mindenhol, a helyi gyülekezetek ifjúsági csoportjaitól kezdve a nagy regionális összejövetelekig. Ez a szellem hatja át gyakorlatilag mindazokat a területeket a gyülekezetben, ami kapcsolatban van az ifjúsággal. Valójában ez a keresztyén ifjúsági összejöveteleken terjed növekvő mértékben, azok között is, akikre ez a magatartás egyébként nem jellemző.
Óriási veszteséget okozunk azzal, amit most teszünk, hogy a keresztyénségünket megpróbáljuk még világiasabbá tenni. Eltávolítjuk azokat a dolgokat, ami történelmileg a keresztyén hitet olyan nyilvánvalóvá és erőteljessé tette. Meg vagyok győződve, hogy a mai fiatalság sokkal inkább válaszolni fog egy KIHÍVÁSRA. Valóban meg vagyok győződve, hogy a nagyobb kihívás, a tanítványságnak egy izgalmasabb és magasabb szintje fog eljönni. A mai „szórakozva-meghaló” fiataloknak mennyire kétségbeesett szükségük van valamire, amiért harcoljanak és meghaljanak. Az egyetlen valós oka van annak, hogy hívjuk őket egy önmegtagadó életre, hogy egy Istennek radikális módon engedelmeskedő életet éljenek. Jézus Krisztus az egyetlen ok erre. Ha nem állítjuk kihívás elé a mai elcsigázott generációt, akkor ne lepődjünk meg, ha valami sokkal sötétebb dolog emelkedik fel, hogy ellopja az ő odaszánásukat. A mai fiatalok sokféle szempontból sokkal érzékenyebbek a szellemi dolgokra és nagyobb az erkölcsi vákuum bennük, és valóban érettek a learatásra. A gonosz nagyon jól tudja ezt. Ha mi nem vagyunk hajlandók bebizonyítani a fiatalság számára, hogy van egy dolog, amiért érdemes meghalni, akkor a gonosz minden bizonnyal megteszi ezt. Mindig jelen van egy ‘társadalmi’ szempont a nyugati gyülekezeteknél, hogy a ‘klub’-tagság kétségtelenül vonzó. Itt azonban másról van szó. Ez egy járvány és ezt éppen a vezetők - felülről lefelé haladva - bátorítják. Sok pásztor és ifjúsági vezető arra a következtetésre jutott, hogy legjobb, ha megadják a fiataloknak, amit láthatóan akarnak, így megnyerhetnek sokakat, hogy bejöjjenek az ajtón. És a probléma az, hogy a növekedés rosszabb és nem a jobb dolog. Mindaddig, míg valami drámai dolog nem történik, csak a sekélyesség éveit látom magam előtt, nevezetesen, hogy a gyülekezetek megtelnek olyan emberekkel, akik már inkább a ‘fül-viszket?’ szórakoztatásra és sokaságra, mint Isten után vágyakoznak. Valójában ez már teljes komolysággal jelen van a mai nyugati gyülekezetekben. Ez felvet egy kérdést, hogy az igazi, történelmi keresztyénség jóval tovább életben tud maradni anélkül, hogy belesüllyedjen az élet-élvezetbe és előtérbe helyezett önzésbe?
Ezzel együtt a dolog nagyon komoly. A történelmi keresztyénség sok szempontból óriási veszélyben van. Hacsak nem történik valami drámai dolog, csak a növekvő langymelegség, a sekélyesség és a megalkuvás éveit látom magam előtt. Jézusnak a Máté 15.8-ban megtalálható panaszkodása bizonyára éppen úgy érvényes napjainkra is, mint akkoriban:
“Ez a nép szájával közelít hozzám, és ajkával tisztel engemet; szíve pedig távol van tőlem.”
A mai fiatal szolgálók között hol vannak ma, akik felállnak és Jézusra és az Ő igazságára akarnak tekinteni?




*- jelmagyarázat: John MacArthur szerint a következő tíz lépés vezet a "Pragmatikus Gyülekezetté" váláshoz
1. "Könnyen-elfogadható” evangélium
2. Az üdvösséggel kapcsolatban a hangsúly valamilyen „cselekedeten” legyen és nem szükséges megérteni és nem cél a szent Isten
3. Fél-igazságok tanítása
4. Tanítsd azt, hogy a kegyelem pótolja a szentséget
5. Tanítsd azt, hogy a szeretet és az igazság ellentétes dolgok és az engedelmesség törvénykezés vagy csak egy lehetőség
6. Testies dolgokat használni, hogy a hitetleneket az evangéliumhoz vonzza és arra tanítani őket, hogy a testes, világias életstílus megengedett
7. Kerülni azokat a biblikus tanításokat, amik alázatra nevelnek és Istent magasztalják fel
8. Tanítsd azt, hogy a kegyelem jelentése: egy választási lehetőség
9. Légy "barátságos” a keresőkhöz és kerüld, hogy "megbotránkoztató" légy
10. Többre értékelni a "kapcsolatteremt?-képességet” a "bibliai igazságnál”



Fordította: Abonyi Sándor
Jászberény, 2013-03-30

Miasszonyunk a Béke Királynéja a következőket mondta Pedro Regis (brazil) látnoknak

3783: 2013.03.02-án

Kedves gyermekek, térjetek vissza Jézushoz. Ő a ti mindenetek, és csakis Őbenne van a ti üdvösségetek. Bízzatok Benne, aki látja mindazt, ami rejtve van, és mindnyájatokat név szerint ismer.
Mikor súlyosnak érzitek a keresztet, hívjátok Jézust. Bátran nézetek szembe a kihívásokkal, és győzedelmeskedni fogtok. Nehéz napok várnak az emberiségre. Ez a nagy és fájdalmas megpróbáltatások ideje. Imádkozzatok. Szakadatlanul imádkozzatok. A nagy hajó (az Egyház) eddig még soha nem látott viharba kerül. Ellenségei bekerítik, és sokan elhagyják majd. A háló ki lesz vetve, de kihasad, és sok fontos hal elmenekül. Számotokra Jézus az Út, az Igazság, és az Élet. Higgyetek hatalmában rendületlenül, és végül minden jóra fordul majd. Ne torpanjatok meg. Félelem nélkül haladjatok előre. Ma ezt az üzenetet hoztam nektek a Legszentebb Szentháromság Nevében. Köszönöm, hogy megengedtétek Nekem, hogy újra összegyűjtselek benneteket. Megáldalak titeket, az Atya, a Fiú, és a Szentlélek Nevében. Ámen. Béke legyen veletek.

3784: 2013.03.03-án

Kedves gyermekek, legyetek hűségesek Fiamhoz, Jézushoz. Engedelmességetek megszenteli majd életeteket. Az emberiség el van választva a Teremtőtől, és az Én szegény gyermekeim lelki vakságban élnek. Fájdalmas Anyátok vagyok, aki szenved attól, ami rátok vár. Hajtsátok imára térdeteket. Ezekben a napokban fokozottan imádkozzatok az Egyházért. Könnyekkel teli jövő vár a hívő férfiakra és nőkre. Ragaszkodjatok az Igazsághoz. Isten terve sosem fog meghiúsulni. Fogadjátok meg kéréseimet, és merítsetek erőt Jézusom szavaiból és az Eucharisztiából. A győzelem az Úr oldalán lesz. Bátorság. Ma ezt az üzenetet hoztam nektek a Legszentebb Szentháromság Nevében.
Köszönöm, hogy megengedtétek Nekem, hogy újra összegyűjtselek benneteket. Megáldalak titeket az Atya, a Fiú, és a Szentlélek Nevében. Ámen. Béke legyen veletek.

3785: 2013.03.05-én

Kedves gyermekek, minden Isten ellenőrzése alatt áll. Bízzatok Benne, és minden jól végződik majd számotokra. Én azért jöttem a Mennyből, hogy a Mennybe vigyelek titeket. Nyissátok meg szíveteket, és legyetek engedelmesek. Mondjátok el mindenkinek, hogy Isten nem késlekedik.  Most ti fájdalmakkal és csapásokkal teli jövő felé haladtok, de ne aggodalmaskodjatok. Jézusom mindig mellettetek van. Merítsetek erőt az imából, és Jézus szavaiból; szívetekben az igazság szeretetével, kezetekben a Rózsafüzérrel, és a Szentírással. A Kálváriára vezető út szenvedést fog hozni, de a feltámadás majd örömöt. Szent Péter bárkája hánykolódni fog, és nagy zűrzavar lesz. Péter, maga a titok: ő a ti válaszotok. Bátorság. Ne tántorodjatok meg. Szeretlek titeket, és imádkozom értetek Jézusomhoz. Örömmel folytassátok tovább utatokat, mindig csak előre. Ma ezt az üzenetet hoztam nektek a Legszentebb Szentháromság Nevében. Köszönöm, hogy megengedtétek Nekem, hogy újra összegyűjtselek benneteket. Megáldalak titeket az Atya, a Fiú, és a Szentlélek Nevében. Ámen. Béke legyen veletek.

3786: 2013. 03. 09-én

Kedves gyermekek, Én a ti Fájdalmas Édesanyátok vagyok, aki a miatt, szenved, ami rátok vár. Ti a nagy szellemi összezavarodottság jövője felé haladtok. Bízzatok Jézusban. Ő a ti Mindenetek, és csak Benne találtok győzelemre. Ne féljetek. Hallgassatok arra, amit mondok nektek. Jézusom mindent ellenőrzése alatt tart. Az egyezmény nagy zűrzavart fog okozni. Ahol nincs hűség, ott nincs igazság sem. Soha ne hagyjátok, hogy bármi is elszakítson az igazságtól benneteket. Történjen bármi, ti mindig maradjatok azon az ösvényen, amelyet már évekkel ezelőtt megmutattam nektek. Bátorság. Én mindig mellettetek vagyok, még ha nem is láttok engem. Hajtsátok imára térdeteket az Egyház nevében. Ezt az üzenetet hoztam ma nektek a Legszentebb Szentháromság nevében. Köszönöm, hogy megengedtétek Nekem, hogy újra összegyűjtselek benneteket. Megáldalak titeket, az Atya, a Fiú, és a Szentlélek Nevében. Ámen. Béke legyen veletek.

3787: 2013.03.11-én

Kedves gyermekek, Én olyannak szeretlek titeket, amilyenek vagytok. Azt kérem, hogy hitetek lángját soha ne hagyjátok kialudni, és mindenben legyetek hasonlóak Jézushoz. Nem vagytok egyedül. Legyetek biztosak benne, hogy Jézus nagyon közel van hozzátok. Ne hátráljatok meg. Tegyetek meg minden tőletek telhetőt azért a misszióért, amit az Úr rátok bízott. Nincs győzelem kereszt nélkül. Az Egyház nehéz keresztet fog hordozni. Üldöztetést, és megaláztatást fog elszenvedni. Fájdalmas viharba fog kerülni, de nem fog elsüllyedni. Legyetek éberek. Még kemény megpróbáltatásokkal terhes, hosszú évek állnak előttetek. Bátorság. Én könyörögni fogok értetek Jézusomnál. Örvendjetek, mert nevetek fel van már jegyezve a Mennyben. Ezt az üzenetet hoztam nektek ma a Legszentebb Szentháromság nevében. Köszönöm, hogy megengedtétek Nekem, hogy újra összegyűjtselek benneteket. Megáldalak titeket, az Atya, a Fiú, és a Szentlélek Nevében. Ámen. Béke legyen veletek.

3788: 2013.03.11-én, éjjel

Kedves gyermekek, bízzatok Jézusban. Ő le fogja csendesíteni a vihart, mely a nagy bárkát majd veszélybe sodorja.

Konfliktusok lesznek, de a bárka végül megérkezik a biztonságos kikötőbe. A győzelem Jézusé lesz. Ti, akik hallgattok engem, ne bátortalanodjatok el. Azért jöttem a Mennyből, hogy segítsek nektek. Ne aggódjatok. Édesanyátok vagyok, és tudom, hogy mivel kell majd szembenéznetek. Hajtsátok imára térdeteket. Csak az ima ereje által érhetitek el a győzelmet. Szeressétek az igazságot, és védjétek azt meg. Fogadjátok be az Evangéliumot, és mindenhol tegyetek tanúságot hitetekről. Ti a világban éltek, de nem vagytok a világból valók. Nyissátok meg szíveteket, és kövessetek Engem. Én ahhoz az Egyetlenhez akarlak elvezetni benneteket, Aki számotokra az Út, az Igazság, és az Élet. Tudom, hogy mire van szükségetek, és kiesdeklem azt nektek Jézusomtól. Haladjatok tovább előre, félelem nélkül. Ezt az üzenetet hoztam ma nektek a Legszentebb Szentháromság nevében. Köszönöm, hogy megengedtétek Nekem, hogy újra összegyűjtselek benneteket. Megáldalak titeket, az Atya, a Fiú, és a Szentlélek Nevében. Ámen. Béke legyen veletek.

3789. 2013.03.12-én

Kedves gyermekek, szilárdan higgyetek az Úr hatalmában, és akkor meglátjátok majd, hogy minden jól végződik. Ne veszítsétek el a reményt. Jézusomnak a ti őszinte és bátor „Igen”- etekre van szüksége. Ne éljetek úgy, hogy el legyetek választva az Ő kegyelmétől. Térjetek vissza Hozzá gyorsan. Amit ma meg kell tennetek, ne halasszátok holnapra. Ti most a nagy szellemi zavarodottság idejében éltek. Merítsetek erőt az imádságból és az Eucharisztiából. Nyissátok meg szíveteket, és fogadjátok el Jézus evangéliumát. Mindenben Istent helyezzétek az első helyre. Veszedelmes madarak a gonosz magvait hintik szét, de Isten szőlőskertjében csak az igazság magvai fognak felnőni. A tűz a Palotában a becstelenség gyümölcse. Fájdalmas Anyátok vagyok, és szenvedek azért, ami rátok vár. Figyeljetek szavaimra. Hajtsátok imára térdeteket. Amikor már minden veszni látszik, Isten akkor fog majd diadalt aratni a hívőkért. Bátorság. Veletek vagyok. Ma ezt az üzenetet hoztam nektek a Legszentebb Szentháromság Nevében. Köszönöm, hogy megengedtétek Nekem, hogy újra összegyűjtselek benneteket. Megáldalak titeket, az Atya, a Fiú, és a Szentlélek Nevében. Ámen. Béke legyen veletek.

3790. 2013.03.16-án

Kedves gyermekek, Szent Péter fogja majd irányítani a bárkát a nagy viharok közepette. Imádkozzatok. Péter utódjának szüksége lesz imáitokra. Ő most a saját keresztútját fogja megtapasztalni. Szeretni és gyűlölni is fogják őt a helyzete miatt. Ez most a szenvedés ideje. A méreg a fában van, nem a gyümölcsben. Jézusom egyháza nagy megpróbáltatásokkal terhes jövő felé tart, de amint mondtam már nektek, Jézusnak mindenre gondja van. Péter,a Péter földjén van. Amit mondok nektek, azt most még nem érthetitek meg, de nyugodjon meg szívetek, Jézus veletek van. A király szenvedni fog alattvalói miatt. Ne féljetek. Anyátok vagyok, és esdeklem értetek Jézusomhoz. Az út rövid lesz a király számára, a nevezetes téren való áthaladásához hasonló. Hajtsátok imára térdeteket. Végül az Úr fog győzedelmeskedni. Szeressétek az igazságot, és maradjatok az Egyházzal. A múlt leckéit nem szabad elfelejteni. Félelem nélkül haladjatok tovább. Ma ezt az üzenetet hoztam nektek a Legszentebb Szentháromság Nevében. Köszönöm, hogy megengedtétek Nekem, hogy újra összegyűjtselek benneteket. Megáldalak titeket, az Atya, a Fiú, és a Szentlélek Nevében. Ámen. Béke legyen veletek.

3791. 2013.03.17-én

Kedves gyermekek, teljetek el bizalommal, hittel, és reménnyel. Akkor se bátorodjatok el, és ne tántorodjatok meg, ha nehézségekkel szembesültök. Aki Jézussal van, az sosem fog kudarcot vallani. Legyetek teljes bizalommal az Úr hatalma iránt. Ne vonjátok ki magatokat az Ő kegyelméből. Ő hív benneteket. Bátran, és örömmel mondjatok igent. Az emberiség a pusztítás szakadéka felé halad, amelyet az emberek kezeik által készítettek elő. Imádkozzatok. Csak az ima hatalma által tudjátok majd elviselni a közelgő megpróbáltatás súlyát. Édesanyátok vagyok, és mellettetek állok. Kérlek benneteket, hogy az Egyház érdekében többet imádkozzatok. Nagy zűrzavar lesz, de Jézus fog győzedelmeskedni. Ne aggódjatok, A győzelem be fog következni. Szent Péter bárkáját körbeveszi az ellenség, és Péter sokat fog szenvedni. Imádkozzatok, imádkozzatok, imádkozzatok. Anyátok vagyok, és esdeklem értetek Jézusomhoz. Bátorság. Ma ezt az üzenetet hoztam nektek a Legszentebb Szentháromság Nevében. Köszönöm, hogy megengedtétek Nekem, hogy újra összegyűjtselek benneteket. Megáldalak titeket, az Atya, a Fiú, és a Szentlélek Nevében. Ámen. Béke legyen veletek.

3792.: 2013.03.18-án
Kedves gyermekek, tegyetek meg minden tőletek telhetőt azért a misszióért, amit az Úr rátok bízott. Példamutatásotok, és saját szavaitok is azt sugározzák mindenki felé, hogy az Úrhoz tartoztok. Ti ugyan a világban éltek, de nem vagytok a világé. Maradjatok meg állhatatosan azon az úton, amit megmutattam nektek. Ha mégis elestek, hívjátok Jézust. Csak Őbenne van a ti erőtök, és csak Általa juthattok győzelemre. Ne éljetek bűnben. Térjetek vissza az Úrhoz, aki szeret benneteket, és az Atya mérhetetlen szeretetével rátok vár. Édesanyátok vagyok, aki értetek jöttem a Mennyből, hogy magammal vigyelek titeket. Nyissátok meg szíveteket, és Én a Fiamhoz, Jézushoz vezetlek benneteket. Most fájdalmas megpróbáltatások következnek. Ez a nagy szellemi zavarodottság ideje. Merítsetek erőt Jézusom szavaiból, és az Eucharisztiából. Imádkozzatok az Egyházért. Ellenségei nagy dühhel fogják támadni. Megjelenik majd a halál Isten Házában. Ellenség érkezik a Via Apiára. Szenvedek azért, ami rátok vár. Imádkozzatok. Figyeljetek szavamra, amit mondok nektek. Legyetek éberek. Ne halasszátok másnapra, amit ma tennetek kell. Ma ezt az üzenetet hoztam nektek a Legszentebb Szentháromság Nevében. Köszönöm, hogy megengedtétek Nekem, hogy újra összegyűjtselek benneteket. Megáldalak titeket, az Atya, a Fiú, és a Szentlélek Nevében. Ámen. Béke legyen veletek.


3793.: 2013.03.19-én
Kedves gyermekek, nagy esemény következik majd be az Egyházban; ezrek hagyták el, és ezrek térnek majd vissza. Gyarapítsátok imáitok számát az Egyházért. Édesanyátok vagyok, és segíteni akarok nektek. Ne álljatok karba tett kezekkel. Minden erőtöket szedjétek össze, és térjetek vissza Jézusomhoz. Ő kitárt karokkal vár rátok. Legyetek bátrak, és ne tétovázzatok. Fogadjátok el az Evangéliumot, és béküljetek meg Istennel. Ne éljetek bűnben. Most térjetek meg az Úrhoz. Nyissátok meg a szíveteket, és hallgassátok Isten hangját. Ti a nagy nyomorúság idejében éltek. Hajtsátok imára térdeteket, és végül minden jóra fordul. Bátorság. Jézusom veletek van. Ma ezt az üzenetet hoztam nektek a Legszentebb Szentháromság Nevében. Köszönöm, hogy megengedtétek Nekem, hogy újra összegyűjtselek benneteket. Megáldalak titeket, az Atya, a Fiú, és a Szentlélek Nevében. Ámen. Béke legyen veletek.
3.795. Miasszonyunk Üzenete, Maceio/ Al, 2013. március 24- én

Drága gyermekek, Én a ti Édesanyátok vagyok, és azért jöttem a Mennyből, hogy elvezesselek titeket ahhoz az Egyetlenhez, aki a ti Utatok, az Igazság és az Élet. Legyetek bátrak és bizonyítsátok igaz életetekkel, hogy az Úré vagytok. Keressétek az Urat, aki szeret benneteket és tárt karokkal vár rátok. Erősítsétek magatokat az Ő Szavával és az Eukarisztiával. Szüntelenül imádkozzatok a kereszt előtt. Ti a nagy lelki zavarodottság idejét élitek. Ti egy szomorú jövő felé haladtok. Egy nagy vihar fenyegeti a bárkát, de a bárka a biztos kikötőbe vezető irányt fogja követni. A kincsek elvesznek, de megtalálják őket és visszahozzák. Szenvedek mindazért, ami a hívő férfira és nőre vár. Imádkozzatok. Egyedül csak az ima által tapasztalhatjátok meg Isten győzelmét. Ne fogjátok vissza magatokat. Amikor minden elveszettnek látszik, akkor fog jönni számotokra a győzelem öröme Szeplőtelen Szívem végleges diadalával. Menjetek előre félelem nélkül. Ezt az üzenetet hoztam ma nektek a Legszentebb Szentháromság Nevében. Köszönöm, hogy megengedtétek Nekem, hogy újra összegyűjtselek benneteket. Áldásomat adom rátok, az Atya, a Fiú, és a Szentlélek Nevében. Ámen. Béke legyen veletek.


3796. Miasszonyunk Üzenete, 2013. március, 26- án

Drága gyermekek, Én vagyok a ti Édesanyátok. El szeretném mondani nektek, hogy ti fontosak vagytok az Úr számára és hogy a világ dolgai nem nektek való. Legyen bátorságotok, hitetek és reményetek. Higgyetek Isten Hatalmában és minden jól fog végződni számotokra. Ne hanyagoljátok az imát. Ha elhanyagoljátok az imát, akkor a gonosz célpontja lesztek. Keressétek az erőt Fiam, Jézus, Szavaiban és az Eukarisztiában. Mindenhol tegyetek tanúbizonyosságot arról, hogy Fiamhoz tartoztok. Az emberiség egy szomorú jövő felé halad. Hajtsátok imára a térdeteket. Hallgassatok rám. Én nem akarlak kötelezni benneteket semmire, de amit mondok, azt komolyan kell venni. Egyik fiam el fog esni Isten házában és azok, akik szeretik őt, nem lesznek képesek segíteni neki. Szenvedek mindazért, ami rátok vár. Ne fogjátok vissza magatokat. Én ismerem nehézségeiteket és Jézusomnál könyörögni fogok értetek. Bátorság! Ezt az üzenetet hoztam ma nektek a Legszentebb Szentháromság Nevében. Köszönöm, hogy megengedtétek Nekem, hogy újra összegyűjtselek benneteket. Áldásomat adom rátok, az Atya, a Fiú, és a Szentlélek Nevében. Ámen. Béke legyen veletek.


3797. Miasszonyunk Üzenete 2013. március 29 –én

Drága gyermekek, adjátok át magatokat Jézusnak. Ő a ti Egyetlen és Igaz Megváltótok. Az Ő kereszten való szeretetteljes áldozata megnyitotta a Mennyországot számotokra. Beteljesedett: nincs más út az ember számára. Egyedül csak Fiam, Jézus által nyerhetitek el a Mennyországot. Tegyetek meg minden erőfeszítést. Ne álljatok karba tett kézzel. Éljetek kegyelmi állapotban és minden tekintetben kövessétek Fiam, Jézus, példáját. A Kálvária szomorú lesz a hívő nők és férfiak számára. Az ellenség kenyere, csak egy egyszerű kenyér. Jézusom jelenlétét, a Testet, Lelket és Istenséget egyedül csak az Ő Egyházában, az Eukarisztiában találjátok. Legyetek éberek. Imádkozzatok, imádkozzatok, imádkozzatok. Ezt az üzenetet hoztam ma nektek a Legszentebb Szentháromság Nevében. Köszönöm, hogy megengedtétek Nekem, hogy újra összegyűjtselek benneteket. Áldásomat adom rátok, az Atya, a Fiú, és a Szentlélek Nevében. Ámen. Béke legyen veletek.


3798. Miasszonyunk üzenete 2013. március 30 –án

Drága gyermekek, bátorság. Ne csüggedjetek el. A győzelem mindenkor az Úré. Bízzatok Benne, aki látja mindazt, ami rejtve van, és név szerint ismer benneteket. Arra kérlek titeket, hogy gondoskodjatok arról, hogy hitetek lángja égve maradjon. Keressetek erőt az Eukarisztiában és Fiam, Jézus, szavaiban. Amikor gyengének érzitek magatokat, akkor Jézust hívjátok. Ő a ti Mindenetek és csak Őbenne van a szabadulásotok és üdvösségetek. Én vagyok a ti Szomorú Édesanyátok. Szenvedek mindazért, ami rátok vár. Ti a nagy megpróbáltatás jövője felé haladtok. Imádkozzatok. Én segíteni akarok nektek, de nektek meg kell nyitnotok a szíveteket. Tudom, hogy szabad akaratotok van, de mindenekfölött tegyétek az Úr akaratát, haladjatok tovább azon az úton, melyet megmutattam nektek. Ezt az üzenetet hoztam ma nektek a Legszentebb Szentháromság Nevében. Köszönöm, hogy megengedtétek Nekem, hogy újra összegyűjtselek benneteket. Áldásomat adom rátok, az Atya, a Fiú, és a Szentlélek Nevében. Ámen. Béke legyen veletek.



3799. Miasszonyunk Üzenete Pinhao/SE, 2013. március 31 – én

Drága gyermekek, ne éljetek elkülönülve Fiamtól, Jézustól. Ő, a ti Utatok; Rajta keresztül kerültök megmentésre. Ő, az Atya teljes Igazsága; az Ő szavaiban üdvösségre találtok. Ő az Élet. Benne találjátok meg az örök boldogságot. Úgy éljétek ezt az életet, hogy követitek azon Egyetlen példáját, aki a ti Mindenetek. Én semmire sem akarlak kötelezni benneteket, de ez a megfelelő pillanat megtérésetekre.  Fogadjátok el felkéréseimet. Éljétek és tegyetek tanúságot üzeneteimről. Én a ti Édesanyátok vagyok és azért jöttem a Mennyből, hogy elmondjam nektek, hogy ti az Úrhoz tartoztok. Térjetek gyorsan vissza Hozzá. Amit ma meg kell tennetek, ne halasszátok holnapra. Nehéz napok jönnek az emberiség számára. Az emberek eltávolodtak a Teremtőtől és az emberiség egy nagy szakadék felé halad. Egy háború fog bekövetkezni. A katonák reverendát fognak viselni. Szenvedek mindazért, ami rátok vár. Hajtsátok imára térdeteket. Ne csüggedjetek el. Higgyetek Isten Hatalmában. Ő a ti oldalatokon áll. Bízzatok Benne és győzedelmeskedni fogtok. Félelem nélkül menjetek előre. Ezt az üzenetet hoztam ma nektek a Legszentebb Szentháromság Nevében. Köszönöm, hogy megengedtétek Nekem, hogy újra összegyűjtselek benneteket. Áldásomat adom rátok, az Atya, a Fiú, és a Szentlélek Nevében. Ámen. Béke legyen veletek.

Urunk Jézus Krisztus üzenete Mária Magdolna által


A lesútani készülő kéz
 

A Szent István Bazilika, Szent Jobb kápolnájában
Szentmisén megjelent előttem a Mennyei Atya, aki jobb kezét felemelte, mintha büntetéssel akarná sújtani nemzetünket. De Jézus, Szent István és a Szűzanya könyörgésére nem tette meg. Láttam, ahogyan visszaemelte kezét és könnyek hullottak végig arcán. A távolban meglátott engem és megesett rajtam a szíve. Senkinek se kívánom, hogy lássa Isten Szent Haragját! A Mennyei Atya oda lépett hozzám, kezemet az arcához simította. Ezzel éreztetni akarta velem szeretetét. Ekkor elmondtam szerető Atyámnak, hogy mennyire elszomorít országunk helyzete. Erre Ő így válaszolt: „Népem még mindig nem tanult a megpróbáltatásokból. Várom, hogy visszatérjen Hozzám, hívásomat azonban nem hallják meg. Országotok csak azért maradt még fent, mert mindig találok olyan áldozatkész embereket, akik készek az életüket is feláldozni hazájuk megmentéséért.”
2013. 03. 07, Csütörtök Mária Magdolna
Az ilyen üzeneteket vannak, akik kételkedve fogadján, mert nézetük szerint az Istenen belüli meghasonlottságot fejeznék ki. Pedig az ilyen üzenetek teljesen bibliai alapon állnak.
Lásd ennek bővebb kifejtését!


http://engesztelok.hu/egi-kegyelmek-zapora/a-lesujtani-keszuel-kez

 

Húsvétvasárnap

A Mennyben mindenki aranyszínű ruhát viselt a feltámadás ünnepe alkalmából. Mindenhol boldogság, öröm és béke uralkodott. Jézus kísért végig engem, majd találkozhattam Mózessel és Illéssel is. A szívem tele volt hálával és boldogsággal a Szentháromság iránt. Ezért fel sem tudtam fogni, hogy bűnös ember létemre találkozhattam e két hatalmas szenttel. Illés annyit mondott nekem: „Talán azt gondolod gyermekem, hogy mi tökéletesek voltunk?” A Mennyei Atya is ott volt és kedvesen kitárta előttem kezeit és azt mondta: „Hát itt van az én elveszett bárányom. Jöjj pásztorodhoz kedves lélek! Sok teher van válladon, enged meg Nekem, hogy megkönnyítsem szeretetemmel.” Sírva átöleltem Atyámat, ekkor azt mondta: „Kislányom, ne sírj! Ünnepelj Velem, hiszen Fiam feltámadt és vele együtt te is.” Láttam, miként muzsikáltak az angyalok különböző hangszereken és mindenki táncolt a boldogságtól. A Mennyei Atya is közénk lépett és együtt táncolt teremtményeivel. A tánc alatt egymás derekát fogtuk egy kört alkotva. De egyszercsak minden leállt, mivel a feltámadt Jézus megjelent köztünk, oda lépett szeretett Atyjához, letérdelt előtte Ő pedig így szólt: „Fiam, Én mindig bíztam benned. Tudtam, hogy szeretetem által be fogod teljesíteni a megváltást.” Ezután homlokon csókolta szeretett Fiát, aki örömkönnyek között azt mondta: „Köszönöm, Atyám!” Ez a pillanat leírhatatlan volt. Ez az atyai szeretetcsók magában hordozta a szeretet teljességét. A misében a szentáldozáskor a Mennyei Atya így szólt: „Egyszer ti is feltámadtok Fiam szeretetében, és a Szentlélek által megtisztultok az örök életre.” Áldás után a himnusz alatt Magyarország Isten dicsőségében fénylett. Jézus: „Miképpen Én feltámadtam a halálból úgy fogom feltámasztani Édesanyám országát is a bűnből, és megtisztítani az új Jeruzsálem eljövetele előtt.”
2013. 03. 31. Mária Magdolna
http://engesztelok.hu/egi-kegyelmek-zapora/husvetvasarnap

Az európai látnoknő (Maria Divine Mercy) által kapott üzenetek - 'The Warning'

Ma nagy Kegyelmeket árasztok ki a világra

Drága szeretett leányom, ma nagy Kegyelmeket árasztok ki a világra, közben annak örvendek, hogy a hit létezik a megpróbáltatások és a nehézségek ellenére is, melyeket Isten gyermekeinek el kell viselniük világban, ebben az időben.
Én ma megújítom a föld színét és eltöltöm Szentlelkemmel azok lelkét, akik hisznek Bennem, szeretett Jézus Krisztusukban, az egész emberiség Megváltójában. Örvendjetek, és hagyjátok figyelmen kívül azt a gyötrelmet, amelyet a Sátán idézett elő. Ehelyett legyetek alázatosak Előttem, és helyezzétek minden bizalmatokat Irgalmamba, és Én meg foglak védeni benneteket minden rossztól.
Nektek tudnotok kell, hogy minden hatalom az Enyém. A gonosznak és azoknak, akiket ő rabul ejt, nincs hatalmuk Fölöttem. De az ő befolyásuk sokakat el fog pusztítani azok közül, akik szabad utat engednek a fenevad félrevezetésének.
Királyságom a maga teljes Dicsőségének Tündöklő Ragyogásában rátok vár, és ez az idő szinte már elérkezett.
Szóródjatok szét, Követőim, sokasodjatok csoportokban és hirdessétek Isten Igéjét, az Igazságot, melyet a Szent Biblia tartalmaz. Nektek most vissza kell térnetek az Evangéliumokhoz, és emlékeztetnetek kell azok tartalmára az embereket, mert abban Isten Igéje rejlik.
Sok új törvényt fognak bevezetni nemzetetekben, ahol Atyám Könyvéhez lehetetlen lesz majd hozzájutni. Nektek sohasem szabad elfogadnotok ezeket a törvényeket, mert azok megtagadnak Engem. Amikor már nem fértek hozzá Tanításaimhoz, gyermekeitek nem fognak ismerni Engem. Amikor Tanításaimat, Isten Törvényeit betiltják, akkor tudni fogjátok, hogy a Sátán keze az, amely kormányaitokat vezeti.
Nem szabad megengednetek, hogy rabszolgaként kezeljenek benneteket. Nem szabad alávetnetek magatokat azoknak az esztelen törvényeknek, melyek megfosztanak benneteket szabad akaratotoktól. Soha ne feledjétek, hogy a szabad akarat ajándékával születtetek – s ez egy Ajándék Istentől.
Az az ember, aki elveszi a szabad akaratotokat, bárki is legyen az, ez által Istent tagadja. Minden olyan kormány vagy nemzet, amely megfoszt benneteket azon szabad akaratotoktól, hogy Istenről tanúságot tegyetek, azt a Sátán vezeti. Ti, követőim, azon nemzetek sátáni befolyása által vagytok becsapva, amelyek bankjaitokat, kormányaitokat és az élelemhez való hozzáférhetőséget ellenőrzik.
Eljön az idő, amikor ők még több szenvedést fognak okozni nektek, mint jelenleg, de hirtelen és váratlanul egy súlyos büntetés fog bekövetkezni, ami ellehetetleníti majd azokat a kormányokat és hatáskörüket. Isten beavatkozása gyors lesz, és ők – azok a gonosz szekták – a kezükön és a térdükön fognak csúszni, ordítani fognak annak a büntetésnek a rémületétől, mely gonosz tetteik miatt rájuk szakad.
Nektek, szeretett Követőim, bíznotok kell bennem, és erősnek kell maradnotok. Ma egy különleges Ajándékkal áldalak meg benneteket – az állhatatosság Ajándékával. Tudni fogjátok, hogy megkaptátok ezt az Ajándékot, mert a türelmetek megingathatatlan lesz. Azon elhatározásotok, hogy Szent Akaratomat tegyétek, még benneteket is meg fog lepni, és amikor elérkezik annak az ideje, hogy Második Eljövetelemről nyíltan tanúságot tegyetek, nem marad félelem bennetek. Ehelyett az Irántam való szeretetetek egy különleges szeretetben fog megnyilvánulni testvéreitek iránt. Úgy fogjátok most látni őket, ahogyan Atyám Szemében megjelennek: mint kis gyermekeket. Szívetekben túlárad majd a szeretet még azon ellenségetek iránt is, akik a fenevad parancsára a nemzetetek fölött uralkodnak.
Ez a szeretet lehetővé teszi számotokra, hogy még azok lelkét is megtérítsétek, akiknek gyűlölet van a szívükben. Ezekért a lelkekért mondott imáitok mentesíteni fogja őket attól a büntetéstől, amellyel egyébként szembesülniük kellene a büntetés napján, amikor eljövök ítélni.
Az állhatatosság ezen Ajándéka, melyet ma adok nektek, lelkeket fog menteni, mert minden Ajándéknak, melyet hozok, egyetlen célja van, hogy megmentsen minden lelket, és hogy az Új földi Paradicsomban egy Szent Családként egyesülhessünk.
Jézusotok