2011. április 17., vasárnap

Az európai látnoknő (Maria Divine Mercy) által kapott üzenetek – “The Warning”

Mit fogtok tapasztalni a Nagyfigyelmeztetés alatt és Ima az azonnali megbocsájtásért

 

2011. április 16. szombat; 10:00
Szeretett leányom, igyekezz, hogy az Én üzeneteimről gyorsan tudomást szerezzenek, mivel a Nagyfigyelmeztetés ideje csaknem elérkezett. Mondd meg azoknak a lelkeknek, akik elutasítják az imádkozást, hogy tegyék félre büszkeségüket és ellenszenvüket, és forduljanak most Hozzám, megbocsájtást kérve. Legyetek tudatában, hogy nagyon sok lélek nem fogja túlélni ezt a küszöbön álló eseményt. Sokan ezek közül a lelkek közül egyszerűen csak lusták, és míg talán mélyen legbelül hisznek Istenben, az Örök Atyában, mégis azt gondolják, hogy majd valamikor a jövőben foglalkoznak lelki életükkel. De akkor már túl késő lesz.
Mondd meg a világnak, hogy ez az esemény meg fogja őket menteni. Sokan fognak megbánást tanúsítani ezen misztikus élmény  során. Égető érzést fognak tapasztalni, hasonlót, mint amit a lelkek a tisztítótűzben éreznek. Ez bepillantást nyújt nekik abba, min kell keresztülmenniük azoknak a lelkeknek, akik nem teljesen tiszták, mielőtt megpillantják a Mennyország dicsőséges fényét. Pusztán csak azzal, hogy elfogadják, hogy ez az esemény megtörténhet, túlélhetik azt.
Forduljatok Felém, és mondjátok: „Kérlek, vezess engem nagyszerű Irgalmasságod fényéhez és jóságához, és bocsásd meg az én vétkeimet”; és Én azonnal megbocsájtok nektek.
Közvetlenül a Nagyfigyelmeztetés után mélységes békét és örömöt fogtok érezni a lelketekben.
A fiatalokat feszélyezi az imádkozás
Sok ember ma a világon elutasítja az imádkozást. Sok fiatal különösen kínosnak és ódivatúnak találja. Tévesen azt hiszik, ha csak megtartják Istenben való hitüket, akkor az imádkozás szükségtelen. Ez nem igaz. Ez elengedhetetlen ahhoz, hogy bejussatok a Paradicsomba, mely után oly erősen fogtok vágyakozni halálotok után. Ha bűnben maradtok, nem fogjátok megízlelni ezt a nagyszerű ünnepet. Csakúgy, mint azok közületek, akik testi erőnlétük megőrzéséért ügyelnek testükre, gondosan megválogatják, mit esznek, és karbantartják magukat, pontosan így kell felkészítenetek lelketeket is. Ha lelketek állapotára nem fordítotok nagy figyelmet, akkor az elgyengül, és hiányozni fog a tápláléka, hogy tökéletes formában legyen.
Ima mások megtérítéséért
Tekintettel azokra a hívő emberekre a világon, kiknek gyenge a hitük, óriási a felelősségetek nektek, akik erős hittel bírtok. Nektek ezt a megtérésért szóló imát kell imádkoznotok a többiekért:
Sürgetve kérlek Isteni Irgalmasságodban Jézus, Drága Véreddel borítsd be a langyos lelkeket, hogy megtérhessenek.” Mondjátok ezt a rövid imát azokért, akikről azt gondoljátok, a legjobban rászorulnak.
Ne feledjétek gyermekeim dicsőséges  Ígéretem: Végül Én fogok győzedelmeskedni . A sátán, a csaló egyszerűen nem élheti túl. Kérlek, hadd védelmezzelek és vigyelek benneteket Magammal. Ne adjátok lelketeket a sátánnak. Mindannyiatokat szeretlek. Kérjetek rendületlenül, minden nap Engem, hogy hiteteket megerősítsem.
Isteni Megváltótok
Az Irgalom és Könyörület Királya
Jézus Krisztus


 Még a kis Isteni Irgalmasság imacsoportok is milliókat menthetnek meg

2011. április 16. szombat; 22:45
S
zeretett leányom, a Nagyfigyelmeztetés ideje közel van, egy szempillantás alatt meg fog történni. Mindenki le fog állni teendője közben, amikor tanúi lesznek Nagy Irgalmasságomnak. Elsősorban azokért imádkozzatok, akik halálos bűnben élnek. Szükségük van imáitokra, mert sokuk fog szörnyethalni a sokktól, mikor az általuk elkövetett borzalmakat az Én szemeimen keresztül látják meg. Az Isteni Irgalmasság imádkozása milliókat tud megmenteni, még akkor is, ha az áhítatos szerető követők csak egy kis csoportja is imádkozza.
Nem fogom megadni neked leányom ennek a nagy eseménynek az időpontját. De biztos lehetsz benne, hogy a világban elérkezett az idő. Ahogy a gonoszság megállás nélkül tovább nő az egész világon, úgy fog most mindenhol lesújtani Atyám keze. Nem fog továbbra is a háttérben állni, és nem fogja megengedni, hogy ezek a gonosz bűnösök a sátánnal karöltve tönkretegyék vagy megmételyezzék Gyermekeimet.  Szégyelljék magukat azok a bűnösök, akik saját maguk megszállottjai, és akiket továbbra is szeretek, annak ellenére, hogy beszennyezték magukat gonosz vétkeikkel. Kérlek, imádkozzatok most az ő bűneik bocsánatáért.
Ahogyan a Nagyfigyelmeztetés most bekövetkezik, úgy fogják az emberiséget természeti katasztrófák is sújtani. Az ima az egyetlen fegyveretek most Gyermekeim, hogy megvédjétek magatokat és az emberiséget a Pokol tüzétől.
Amint a Nagyfigyelmeztetésnek vége, béke és öröm köszönt be. Majd azt követően az Új Világszövetség általi üldöztetés fog elkezdődni. Hatalmuk gyengülni fog, ha elegen tértek meg és kitartóan imádkoztok.
Ne féljetek Szeretett követőim, egymás közelében fogtok imádkozni az emberiség üdvösségéért. És lelkek millióit fogjátok megmenteni ezen a módon.
Szeretett Megváltótok
Jézus Krisztus
http://mek.niif.hu/06800/06897/html/0509.htm