2013. március 18., hétfő

A Szűzanya éves jelenése Mirjana Dragićević-Soldo látnoknak 2013. március 18-án

Mirjana Dragićević-Soldo látnoknak 1981. június 24-től 1982. december 25-ig voltak mindennap jelenései. Az utolsó mindennapos jelenésen a Gospa rábízta a tizedik titkot és azt mondta, hogy ezentúl csak évente egyszer, mégpedig minden év március 18-án fog megjelenni neki. Így történt ez eddig minden évben. Több ezer zarándok gyűlt össze a rózsafüzér imára. A jelenés 13:52-kor kezdődött és 13:58-ig tartott. A Szűzanya a következő üzenetet adta:

„Drága gyermekek! Arra hívlak benneteket, hogy teljes bizalommal és örömmel áldjátok az Úr nevét és napról napra szívből adjatok hálát neki nagy szeretetéért. Fiam szeretete által, amelyet a kereszttel megmutatott, lehetővé tette, hogy minden meg legyen nektek bocsátva, hogy ne kelljen szégyenkeznetek, elrejtőznötök, és hogy félelemből ne nyissátok ki szívetek ajtaját Fiam előtt. Ellenkezőleg, gyermekeim, engesztelődjetek ki a Mennyei Atyával, hogy úgy szerethessétek meg önmagatokat, mint ahogy Fiam szeret benneteket. Ha majd megszeretitek önmagatokat, akkor szeretni fogjátok a többi embert is, meglátjátok bennük Fiamat, és megismeritek szeretetének nagyságát. Hitben éljetek! Fiam általam készít fel benneteket azokra a művekre, amelyeket általatok akar véghezvinni, és amelyek által meg akar dicsőülni. Adjatok hálát neki! Különösen mondjatok köszönetet a pásztorokért, közbenjáróitokért a Mennyei Atyával való kiengesztelődésben. Én köszönetet mondok nektek, gyermekeimnek. Köszönöm nektek.”

Az európai látnoknő (Maria Divine Mercy) által kapott üzenetek - 'The Warning'

Üzenet a papok számára, és mindazon felszentelt szolgáim számára, akik életüket Szent Szolgálatomra adták

2013. március 17. vasárnap 18:50
Drága szeretett leányom, ez egy Üzenet a papok számára, és mindazon felszentelt szolgáim számára, akik életüket Szent Szolgálatomra adták.
Szeretett szolgáim, azt akarom, hogy kövessétek az Egyház Törvényeit és azokat, akiknek Nevemben engedelmességgel tartoztok.
Nektek sohasem szabad megszegnetek az Egyház iránti kötelességeteket, és továbbra is, mint mindig, szolgálnotok kell Engem. Kérlek benneteket, hogy továbbra is úgy szolgáltassátok ki a Szentségeket, mint korábban, de még nagyobb igyekezettel. Továbbra is lássátok el szent feladatotokat, amint azt eddig is tettétek. Kötelességgel tartoztok Isten gyermekeivel szemben, és nektek vezetnetek kell nyájatokat. Maradjatok mindenkor hűségesek Tanításaimhoz.
Nem ti lesztek azok, drága szolgáim, aki majd cserbenhagyják Egyházamat a Földön. Nem a ti tetteiteken keresztül fognak megváltozni a Törvények Egyházamban annak érdekében, hogy az új tanokat tárt karokkal elfogadják.
Ti hűségesek fogtok maradni Egyházam szolgálatában, és végezni fogjátok kötelességeiteket egészen a szörnyű napig. Ez az a nap lesz, amikor a Szentmisémet a felismerhetetlenségig meg fogják változtatni. Isten ellenségei lesznek azok, akik eltaszítanak Tőlem benneteket, azok, akik beszivárogtak Egyházamba.
Amikor az új miseformát elétek tárják, akkor nem marad más választásotok, mert tudni fogjátok, hogy az többé már nem fogja a Legszentebb Eukarisztiát felajánlani. Ekkor végre az Igazság fel lesz tárva számotokra, habár addigra már ismerni fogjátok a jeleket. A jelek magukba foglalják majd az imák szabályozásának különös új módjait; A Sátánra többé már nem fognak utalni, és a Szentségeket meg fogják változtatni annak érdekében, hogy más elnevezéseket vezessenek be. Ti kényelmetlenül fogjátok magatokat érezni, mégis kötelezettséget fogtok érezni arra, hogy hűségesek maradjatok Egyházamhoz.
Ha továbbra is hűségesek maradtok Tanításaimhoz, akkor földi Egyházam Létezése egyedüli túlélési eszköz lesz számotokra.
Amikor Tanításaimat, Szentségeimet és a Szentmisémet megváltoztatják, nem szabad tévednetek. Ha ti nem tartjátok be Törvényeimet, akkor elárultok Engem.
A többi Keresztény Egyháznak: figyelmeztetlek benneteket, hogy ez a fertőzés a ti egyházatokra is ki fog terjedni. Idővel nehéz lesz számotokra, hogy olyan módon tanúsítsatok tiszteletet Tanításaim iránt, ahogyan az a világnak adatott. Minden keresztény szenvedni fog a hamis próféta és serege, és az Antikrisztus rendszere alatt, kinek arcát, mint minden idők legbefolyásosabb vezetője, hamarosan sugározni fogják az egész világon.
Jézusotok