2015. január 7., szerda

Az európai látnoknő (Maria Divine Mercy) által kapott üzenetek – ‘The Warning’

Nélkülem az egész emberi nem fölött a test és a lélek halála győzedelmeskedne

2014. január 6. kedd 19:30

Drága szeretett leányom, amikor egy ember hátat fordít Nekem, Én sírok nagy bánatomban, de türelmes és megbocsátó Vagyok. Amikor elutasítja Igémet, és többé már nem mutat szeretetet mások iránt, ahogyan azt tennie kellene – ha a nyomaimban járna -, akkor ez nagy fájdalmat okoz Nekem. Mégis, Én türelmes Vagyok abban a reményben, hogy vissza fog térni Hozzám. És ezért van az, hogy amikor az ember lelkeket lop Tőlem, és az örök sötétségbe vezeti őket, akkor nagyon dühös Vagyok, és nagy büntetést fogok rá kiszabni. A büntetés történhet szenvedés formájában, amely – ha szerencséje van, és amennyiben a sorsát alázattal elfogadja – megmentheti őt.

Irgalmam határtalan, de amikor annyira kegyetlen cselekedetekkel szennyeznek be Engem, melyeket Isten gyermekei ellen követnek el, akkor Haragomtól félni kell. Tudnotok kell, hogy Én meg fogom büntetni ellenségeimet, de ez a javukat fogja szolgálni, és mindazok üdvösségét, akikkel ők kapcsolatba kerülnek. Soha nem lesz már vége a büszke, az arrogáns és a tudatlan emberek gonoszságának, akik megvetnek Engem, Igémet, és Üdvösség-tervemet? A válasz az, hogy gonoszságuk kimeríthetetlen.

Az emberek egymás iránti szeretete még soha nem volt ennyire gyenge, mint most. A világban élő lelkek közül senki sem védett a Sátán befolyásával szemben. Azok, akik tévesen azt hiszik, hogy Kegyeimet élvezik, de másokkal kíméletlenül bánnak, érezni fogják Kezem súlyát. Türelmem lassan elfogy, Szívem elnehezül, és a Vágyam, hogy megmentsem azokat, akik megpróbálnak másokat elpusztítani, ellankad.

A gonosz ravaszsága meghaladja felfogóképességeteket. Ő még a hitükben legerősebbeket is meg fogja győzni arról, hogy bántsanak meg Engem súlyos bűnnel, a kicsinyhitűeket pedig egyre jobban bele fogja kergetni a kétségbeesés mélységeibe. Senki sincs biztonságban a Sátánnal szemben; ha nem imádkoztok Irgalmamért, és nem ajánljátok fel személyes áldozataitokat Nekem, akkor a lelkek pusztítása megnövekszik.

Milliók vesznek el Számomra ebben az időben, és sok Keresztény még most sem érti igazán az ima szükségességét. Egyedül az ima az, mely el fogja pusztítani az ördög befolyását, és éppen ezért arra kérlek benneteket, hogy szánjatok több időt imádkozásra, hogy meggyengítsétek a sátán szorítását, amelyet az emberi nemre gyakorol.

Beavatkozásom hiányában lelkek további milliói vesznének el. Sokan azok közül, akiknek az örök sötétség lenne a végzete, Irgalmam nélkül soha nem látnák meg az Arcomat. Szent Eukarisztiában lévő Jelenlétem nélkül nem lenne élet – sem a testnek, sem pedig a léleknek. Nélkülem az egész emberi nem fölött a test és a lélek halála győzedelmeskedne, mert Nekem köszönhető az, hogy az eljövendő világban többé már nem lesz halál. Mivel Én Feltámadásom által legyőztem a halált, így ti is le fogjátok azt győzni. Az Új földi Királyságomban nem lesz halál. A test és a lélek egy élő egységet fog alkotni – ez egy Ajándék, amelyet nem szabad visszautasítani.

Soha nem szabad elfelednetek Ígéretemet: mindazoknak, akik Velem és Bennem vannak, örök életük lesz.

Jézusotok