2018. március 31., szombat

Az Úr Jézus Krisztusnak Mária Julianna által adott üzenete

2018. március 1. Itthon az Úr Jézus: Nyisd ki a Szentírást! Ide nyílt ki: Mt 27, 50: „Jézus még egyszer hangosan felkiáltott és kilehelte lelkét.”

„Drága gyermekeim! Újra keresztre feszítenek Engem ebben a világban. Még azok is, akiket meghívtam követésemre. Kigúnyolnak, tövissel koronáznak, elferdítik szavaimat, és a hazugságot hirdetik. Ez így nem mehet tovább. Ez a tanítás már nem csak a papjaimat fertőzi meg, hanem a körülöttük álló népet, az egész Egyházat is. A sátán füstje belepett már mindent. Itt az ideje, hogy megkötözzem, kisöpörjem, megtisztítsam Egyházamat és rendet csináljak.

Gyermekeim! Készüljetek! Nagyon-nagy üldözés vár rátok. Az idő eljött. Atyám karja lesújtani készül, súlyosan fenyít. A jók a gonoszokkal együtt fognak meghalni, de igaz követőim az örök boldogságra mennek, míg a hazug nyelvek és a rágalmazó szájak az örök tűzben kapják meg az isteni igazságosság büntetését.

Ellenfelem teleszórta a búzát konkollyal. A földeken már csak a konkoly látszik: alig vannak búzaszálak. Megtisztítom Egyházamat, kiírtok belőle minden hazug és eretnek nyelvet. Ezek az örök tűzre kerülnek, akik pedig megmaradnak, azokat a szenvedés tűzében még jobban megtisztítom, megedzem és szolgálatomba állítom. Ők lesznek az alap az új világban, akik a színtiszta igazságot fogják hirdetni, és akik valóban szent papokat fognak nevelni. Maga a Szentlélek műveli ezt általuk. Eltörlök minden eretnekséget. Az új világban minden papom szent lesz, mert a szentelés feltétele az életszentség és az Én tiszta, igaz tanításom: a Szentírás ismerete lesz. Nem lehet többé mellébeszélni, meghazudtolni, kiforgatni szavaimat. A sátán ezer évre meg lesz bilincselve és egy új korszak fog felvirágozni: az ezer éves béke és szeretet uralma.

Hamarosan beteljesülnek szavaim. Egyházam az eretnekek miatt megy fel a Golgotára. Egyházamat belülről támadja és veri szét a sátán. Ezért saját vérében és könnyeiben kell megtisztulnia, fölmenni a keresztre, meg kell halnia, mint Nekem. Aztán majd Én feltámasztom, amit az ezer éves béke uralmában fogok megtenni.

Drága gyermekeim! Már mindent elmondtam nektek. Higgyetek szavaimban! Magamra esküszöm: szavaim igazak és ámenek, és nem váratnak sokáig magukra, hogy valóra váljanak.

Most egy nagyon nehéz korszakban éltek, amikor mindenki mindenkinek az ellensége. Az igaz értékeket eltapossák és mindent a feje tetejére állítanak. Az alávalóságot és a bűnt magasztalják, a szentséget pedig lábbal tiporják és kigúnyolják. Ez egyben az Én kigúnyolásom és megvetésem, halálra ítélésem és keresztre feszítésem. De jaj azoknak, akik ezt művelik, mert a saját kárhozatukra teszik!
Fogadjátok megerősítő áldásomat az Atya, a Fiú és a Szentlélek nevében.”

Szentírási megerősítések: 2Kor 6, 16-18: „Hogyan fér össze Isten temploma a bálványokkal? Márpedig mi az élő Isten temploma vagyunk, ahogy Isten mondja: Közöttük lakom majd és közöttük járok, az Istenük leszek, ők meg a népem. Ezért távozzatok körükből, és különüljetek el tőlük - mondja az Úr -, s tisztátalant ne illessetek. Akkor fölkarollak benneteket és atyátok leszek, ti meg a fiaim és a lányaim lesztek - mondja az Úr, a Mindenható.”
2018. március 2. Szentségimádáson az Úr Jézus: „Drága gyermekeim! Ismét a keresztről szólok hozzátok: jöjjetek Hozzám mindnyájan! Gyűljetek keresztem alá, különösen most, a Nagyböjtben! Imádkozzatok! Imádkozzatok! Imádkozzatok! Imáitokra még sok kegyelmet adok. Már sötét viharfelhők gyülekeznek az égen. Ellenfelem el akar veszejteni és ki akar irtani benneteket. De csak annyi történhet meg, amennyit Én megengedek. Engeszteljétek értetek átdöfött szeretettől lángoló, irgalmas Szívemet és a Mennyei Atyát, Akinek oly sok keserűséget okoznak az emberek bűneikkel. Most megismétlem Édesanyám Fatimában mondott felszólítását: Penitenza! Penitenza! Penitenza! Tartsatok bűnbánatot! Engeszteljetek a világ bűneiért, mert csak az imádkozó, engesztelő kicsinyek tartják fenn ezt a bűneiben elmerült világot.

Gyermekeim! Meg lehetett volna akadályozni a II. világháborút, ha az emberek megtértek volna. Ha lett volna elég imádkozó. Most figyelmeztetlek benneteket: megakadályozhatjátok a III. világháborút, vagy enyhíthetitek a csapásokat. Ahol elegendő imát és engesztelést látok, oda nem engedem be a pusztítás angyalát. Vegyetek példát Ninivéről! Ők megtérésükkel elkerülték a beígért büntetést. Hittek Jónás szavainak és engedelmeskedtek felszólításának. Ti miért nem hisztek? Azért, mert gőgösek vagytok, és nem akartok szakítani bűneitekkel. Ezért a sátán csapdájában vergődtök. Vegyétek komolyan figyelmeztetéseimet! Térjetek meg még ma, mert nem tudjátok, mikor kell itt hagynotok testeteket és mindazt, amit gyűjtögettetek. Szüntelen imát és készenlétet kértem. Erre fordítsátok Tőlem kapott időtöket! Minden percről számon kérlek benneteket. Az életetek rövid, mint egy szempillantás. Nem tudjátok, mikor jön el a vég. Vegyétek komolyan figyelmeztetéseimet! Nagyon sokan kárhoznak el, mert nem hallgatnak Rám, Aki oly nagy szeretettel akarlak megmenteni benneteket. Engem a földön, a kereszten találtok meg. Ne zúgolódjatok, ha keresztet kaptok! Egyesüljetek Velem a szenvedésekben és a próbatételekben, mert csak ez válik az üdvösségetekre. Úgy szerettelek benneteket, hogy az életemet is odaadtam értetek. Szeressetek viszont! Jöjjetek Hozzám minél gyakrabban, Aki az Oltáriszentségben köztetek maradtam! Egyesüljetek Velem a Szentáldozásban minél gyakrabban! De előtte tisztuljatok meg a bűnbánat szentségében! Hívlak és várlak benneteket! Szomjazom rátok, hogy üdvözítselek benneteket! Fogadjátok megerősítő áldásomat, melyet Szívem minden emberi értelmet meghaladó szeretetével adom rátok, az Atya, a Fiú és a Szentlélek nevében.”

Szentírási megerősítés: Márk 8, 32: „(Jézus)…mondta”

2018. március 20. Itthon az Úr Jézus…

„Drága gyermekeim! Készüljetek föl egy hatalmas üldözésre! Készítsetek magatoknak rejteket, és a rejtekben mindazt, amire szükségetek lesz a Szentmise bemutatásához, mert Én hamarosan nem leszek köztetek a hivatalos Egyházban. Mint ahogy a világban az igaz értékeket fölcserélik a szeméttel, úgy Engemet is, az igaz Istent fölcserélnek a bálvánnyal. Mindazok, akik ezt teszik, az örök tűzbe fognak kerülni.
Most különösen nagy szükségetek van a sziklaszilárd, erős hitre, hogy megvalljatok Engem ez előtt a bűnös nemzedék előtt: magaviseletetekkel, erényeim megtartásával, beszédetekkel és cselekedetetekkel. Ha így tesztek, Én is megvallak titeket Atyám és szent angyalai előtt. De akik megtagadnak Engem, azokat Én is megtagadom Atyám és szent angyalai előtt.
Így imádkozzatok: „Szentlélek Isten, jöjj! Világosítsd meg a sötét szíveket és elméket! Legszentebb fényed ragyogja be a legsötétebb zugokat is, megadván a tisztánlátást minden embernek, hogy kit válasszon, és azt a tudást, hogy választásukkal hozzák meg a döntést saját örök sorsuk felett aszerint, hogy kinek szolgálnak. Ha Jézust, az Üdvözítőt választották, akkor elnyerik az örök élet boldogságát. De ha a bálványt és a tévtanítást, akkor az örök kárhozat lesz osztályrészük.
Szentlélek! Kérlek, jöjj! Világosíts meg minden embert, hogy helyesen tudjanak dönteni! Szentlélek, kérlek, mutasd meg nekik az értük keresztre feszített és meghalt Üdvözítőnk sebekkel és vérrel borított drága, Szent Testét: milyen nagy árat fizetett a lelkekért. Indíts részvétre minden embert, hogy fölismerjék bűneiket, és zokogva megbánják azokat, igaz bűnbánatra térjenek, és soha többé ne vétkezzenek! Szentlélek, kérlek, jöjj! Add meg a tisztánlátást minden rendű és rangú embernek! Vezesd őket bűnbánatra, igaz megtérésre, végül az örök életre! Ámen.”
Ezt az imát mondjátok el mindennap, ha tudjátok. A környezetetekben élő és a világ végezetéig élő összes emberért.
Drága gyermekeim! Az idő itt van. Nem áll meg, hanem száll, mint a gyorsvonat, mint a madár az égen, és nektek döntenetek kell, mert ha nem, elragad titeket a sátán, amely készen áll, hogy ordító oroszlán módjára elkapjon és kárhozatra taszítsa lelketeket. Jöjjetek Hozzám mindnyájan! Én vagyok a ti Üdvözítőtök, megváltó Istenetek. Én ontottam értetek drága, Szent Véremet, Én adtam Testemet rettenetes kínhalálra. Feltámadtam harmadnapra, és feltámasztom mindazokat, akik Bennem bíznak, és remélnek, akik igaz bűnbánatuk által Hozzám térnek, és tettekre váltják tanításomat.
Gyermekeim! Nagyböjt van. Merüljetek el kínszenvedésemben! Elmélkedjetek beszédeimen, amit az Evangéliumban hozzátok intéztem: különösen Szent János Evangéliumában, amelyből az Egyház most minden Szentmisén részleteket olvas fel. Véssétek jól az eszetekbe: titeket is ugyanúgy fognak üldözni Értem, mint ahogy Engem üldöztek a farizeusok és az írástudók. De ne féljetek! Veletek vagyok mindennap, a világ végezetéig. Csak annyi történhet veletek, amennyit Én megengedek.
Megáldalak, titeket drága gyermekeim, Szívem túláradó, végtelen szeretetével az Atya, a Fiú és a Szentlélek nevében.”

Szentírási megerősítés: Mt 23, 34: „(Jézus mondja:) …prófétákat… küldök hozzátok. Közülük némelyeket megöltök…”
2018. március 21. Itthon az Úr Jézus: Nyisd ki a Szentírást! Ide nyílt ki: Máté 21, 13: „Meg van írva – mondta –, hogy az én házamat az imádság házának fogják nevezni, ti pedig rablók barlangjává teszitek.”

„Drága gyermekeim! Egyházamat ma is kiárusítják, mert az emberek tetszését keresik. Felrúgják törvényeimet, elvetik tanításomat. Helyettük a maguk tudományát hirdetik: az eretnekségeket, melyek által emberek tömegeit taszítják a kárhozatba. Ez így nem mehet tovább. Nem azért haltam meg a keresztfán, hogy sokakban hiábavalóvá legyenek szenvedéseim és megváltásom hatalmas műve. Azért jöttem, hogy üdvözítsem a világot, és hogy mindazoknak, akik elfogadják tanításomat és tettekre váltják, megadjam az örök életet.

Gyermekeim! Sokkal nagyobb a bűne annak, aki bűnös lélekkel áldozik, mint aki nem. De a legnagyobb bűn azokat terheli, akiket pásztorokként elöljárójukká rendeltem. Nekik kellene közvetíteni a hiteles tanítást. Ehelyett az embereknek való megfelelés miatt elhanyagolják az igaz tanítást, és rájuk hagyják, hogy bűnben éljenek. Szűzanyám Fatimában kimondott szavai most, a ti napjaitokban hatványozottan teljesülnek: a legtöbb ember a test bűne, a paráznaság miatt kerül a pokolra. Ma már annyira általánosak ezek a rendezetlen, parázna testi kapcsolatok, hogy nem is tartják bűnnek. De ez mit sem változtat az Én törvényemen. Mert Isten ugyanaz tegnap, ma és mindörökké, és törvényei megmásíthatatlanok. Az egyedüli Üdvözítő, Megváltó Én vagyok, Aki a halálom és kínszenvedésem árán váltottalak meg benneteket. Én vagyok az Igazság, Aki az életemmel fizettem az igazságért. Én hoztam le Atyámtól az Igét, ami az igaz tanítás. Ha ehhez szabjátok cselekedeteiteket: üdvözültök. Halálotok pillanatában a kétélű karddal: az isteni Igével, az örök igazsággal lesztek megítélve, mert ez az a mérce, ami meghatározza örök sorsotokat aszerint, hogy teljesítettétek-e, vagy nem.

Drága gyermekeim! Nagyon szeretlek benneteket. Szeretetem mély, lángoló, emésztő tűz, amely ég, de nem éget. Szelíden, de határozottan magába alakít, és fokról-fokra képmásommá változtat titeket. De isteni igazságosságom emésztő tüze égeti a bűnösök lelkét, az örökös nyugtalanság és lelkiismeret furdalás által, mintegy figyelmezteti őket, hogy térjenek le a rossz útról, és közeledjenek Hozzám. Ha nem teszik, akkor az isteni igazságosság tüze fogja őket égetni mindörökké. Íme, látjátok: a tűz, amely égett a csipkebokorban, de a bokor nem égett el, az a tűz, amit Mózes látott: az az Én szeretetem lángja volt, ami vezette a népet, amelyet kiválasztottam. De amikor háborúkról és természeti katasztrófákról hallotok, akkor az az Én isteni igazságosságom büntető tüze, amely égeti a bűnösöket azért, hogy legalább életük utolsó pillanatában jó útra térjenek és üdvözüljenek.

Gyermekeim! Fel nem tudjátok fogni, mekkora érték szememben az emberi élet. Meghaltam érte a keresztfán. De nem azért, hogy a Földön jólétben éljenek, hanem azért, hogy a Mennybe vigyem őket és üdvözüljenek. Én öröktől fogva azt a teljes, békés, boldog életet szántam az embernek, ami abban a másik világban, az Isten Országában vár rájuk. De az emberek zöme süket és vak, mert hitetlen, mert itt keresi a Mennyországot, amit ebben a siralomvölgyben soha nem talál meg, mert nincs itt. Nincs itt abban a formában, ahogy a Mennyben, de a lélek elkezdheti örök életét ezen a Földön, ha belesimul akaratomba, ha megéli a szeretet törvényét, mert ezt mondtam: ha szeretetben éltek egymással, a Mennyország köztetek van. A Mennyország nem az anyagi jólét és a földi luxus, a test kényeztetése, hanem az önfeledt, önzetlen, tiszta szeretet gyakorlása a másik ember felé, az igazi részvét, a másikkal való azonosulás. Akkor megtapasztaljátok a Mennyországot, mert a másik ember mosolya és megelégedettsége, amelyet a segítségetekre ad válaszul: az Én ragyogásom és jutalmam minden igaz léleknek. Ezeket a kincseket gyűjtsétek be, amíg itt éltek, mert csak ezt hozhatjátok magatokkal. Minden anyagi birtoklás, amit gyűjtögettek, itt marad.

Gyermekeim! Tanítalak benneteket, vágyva-vágyom, hogy tanításomat magatokba szívjátok, tettekre váltsátok, és üdvözüljetek általa. Nagyböjt van. Üresítsétek ki magatokat, nézzetek föl a keresztre, töltekezzetek be az Irántam való szeretettel! Elmélkedjetek kínszenvedéseimről és kereszthalálomról! Hasítson a fületekbe kiáltó szavam: „Szomjazom!”. Szomjazom a ti lelketekre, és mindazokéra, akiket imáitokkal, böjtjeitekkel, lemondásaitokkal, engesztelésetekkel és szenvedéseitekkel meg tudtok menteni az örök haláltól. Be tudtok imádkozni a tisztítótűzbe, ahonnan megtisztulva, ragyogó szépségben bejöhetnek a Mennybe. Ezt kérem tőletek most különösen a Nagyböjtben, ami lehet, hogy az utolsó lehetőség egyesek számára. Azért éljetek úgy, hogy egyetlen lehetőséget se hagyjatok ki: tegyétek meg mindazt, amire időt és kegyelmet adok. Fogadjátok megerősítő áldásomat, melyet a keresztről adok rátok. Arról a keresztről, ami a ti üdvösségetek és örök életetek forrása. Megáldalak titeket az Atya, a Fiú és a Szentlélek nevében.”

Szentírási megerősítés: Máté 20, 13: „Jézus válaszolt”


2018. március 22. Itthon az Úr Jézus: Nyisd ki a Szentírást! Ide nyílt ki: Máté 13, 16: „A ti szemetek boldog, mert lát, s a fületek is az, mert hall.”

„Drága gyermekeim! Hatalmas kegyelmet kaptatok. Önfeledt boldogsággal, szüntelen örömben adjatok ezért hálát. Azért, hogy a szívetekben hordoztok és halljátok szavaimat. Én vagyok a végtelen Szeretet, az örök Nap, Aki beragyogom szíveteket, lelketeket, Aki soha el nem hagylak benneteket. Én vagyok mindennek az irányítója, a kulcsa, a megoldója, a gondviselője. Nálam nélkül semmit sem tehettek. Én vagyok az Úr, az Isten, Akinek szeretetéből és akaratából létezhettek. Én vagyok a Gondviselő, a Megváltó, Aki bűneitek láncából kiszabadítalak benneteket. Én vagyok a Messiás és az Úr. Előttem hajlik meg minden térd a Mennyben, a Földön és az alvilágban. Nagy kegyelem, hogy leszállok közétek, és tanítalak titeket. Vegyétek ezt olyan hatalmas kincsnek, amely felülmúlja az egész teremtett világot, mert a lélek milliószor magasabb rendű, mint a test. A lélek halhatatlan. A Mennyország örök, amely elképzelhetetlenül magasabban van, mint ez a teremtett világ, amiben most éltek. Ezért, kicsinyeim, vessetek meg mindent. Tekintsetek szemétnek minden akadályt, ami eltávolítana Tőlem. Csak Bennem bízzatok, csak Rajtam csüngjetek, csak Engem imádjatok, és tartsátok meg tisztán törvényeimet. Ha ezt teszitek, akkor már itt és most boldog részesei vagytok annak az Országnak, amelyet Isten azoknak szánt, akik szeretik Őt. Helyet készítettem nektek Atyám Országában. Csodálatos, pompás városokat, amelyeket emberi szavakkal nehéz leírni. De mindezeket felülmúlja a Szentháromság végtelen szeretete, amely beragyogja az egész Mennyországot, annak minden zugát. Megvilágítja a lelkeket, és boldoggá tesz minden üdvözültet. Ezért, gyermekeim, már itt és most, szüntelenül csak az odafönt valókra szegezzétek tekinteteket. Csak ezzel foglalkozzatok! Az Én igéim világítsanak bennetek, mert a szív bőségéből szól a száj. Hirdessétek Igémet életpéldátokkal, cselekedeteitekkel és tanításotokkal! Mentsétek a lelkeket! Legyetek munkatársaimmá Megváltásom hatalmas művében, mert minden megfogant embernek ezt a feladatot szántam. Mindnyájatokkal örök tervem van. Mindenkinek adtam hivatást: az egyiknek ezt, a másiknak azt. Mindnyájatok szívét be akarom tölteni és le akarom foglalni Magamnak, hogy biztos kézzel vezesselek titeket az örök üdvösségre. Én éljek és működjek általatok. Hívogassam a lelkeket, és vonzzam őket Magamhoz. Kiragadjam őket a sátán karmaiból, és az élő vizek Forrásához vezessem.

Ó, drága kicsinyeim, ha csak egy pillantást vethetnétek arra a csodára, amit a Mennyben készítettem nektek, gyönge porsátor testetek belehalna a boldogságba. Most még a hit szemével láthatjátok dicsőségemet – odaát majd megtapinthatjátok, mint Tamás, az Én Sebeimet, amelyekből fénysugarak áradnak. Ez most még a remény, odaát pedig a beteljesülés vár rátok.

Kicsinyeim! Az életetek rövid. Használjatok föl minden pillanatot, hogy beteljesítsétek törvényemet, és tettekre váltsátok tanításomat! Mentsétek a lelketeket, és vonzzátok Hozzám őket!


Gyermekeim! Ezen a Földön nincs nagyobb kincs, mint a szentségek. Amikor a Szentgyónásban letehetitek bűneiteket, és megszabadultok azok bilincseitől, kimondhatatlan boldogság és megkönnyebbülés járja át szíveteket. Amikor tiszta lelketekbe fogadtok Engem: a valóságos Isten - Embert, az Én feltámadott Testemet és Véremet, Én, az örök Nap beragyogom és fölmelegítem fagyos lelketeket, és előkészítem arra a hatalmas boldogságra, amely a Mennyben vár rátok. Ezért járuljatok a szentségekhez minél gyakrabban, és ezt tekintsétek életetek legfontosabb feladatának.

Már kevés az idő. A világ megtisztítása elkezdődött. Nemsokára befejeződik. Egy új, csodálatos korszak virrad a világra. Ellenfelemet ezer évre megbilincselem: nem lesz többé hatalma rajtatok. De meghagyom a szabad akaratotokat, hogy érdemeket szerezzetek. Döntéseitekkel akkor is igent mondhattok kegyelmemre, vagy ellenállhattok. De a kísértő már nem lesz jelen, így nem fog csapdákat állítani elétek, és nem tud rászedni benneteket. Akkor tisztán fogtok látni, és a szabad akaratotokat fogjátok gyakorolni. Nem úgy, mint most, amikor sokan azt hiszik, hogy rossz cselekedeteik az ő akaratuk: valójában pedig a sátán kísértései. Mert minden kísértés csak úgy lehetséges, ha vágyakoztok egy dologra. Ha elszakadtok mindentől és mindenkitől, és szüntelenül keresitek Isten akaratát, és egyedül csak Neki akartok megfelelni, akkor a gonosz sokkal gyengébb lesz veletek szemben, és nem tud kísérteni.

Gyermekeim! Ezt kértem: legyetek mindnyájan szentek, tökéletesek, mint Mennyei Atyátok. Nem kértem lehetetlent: ezt minden ember tudja teljesíteni, ha megtagadja magát, fölveszi Tőlem kapott keresztjét, és követni akar Engem a keresztúton úgy, hogy megtartja törvényeimet, és mindig azt kutatja, hogy mi kedves Előttem. Mi az Én akaratom, hogy az ő helyében Én hogyan cselekednék. Ha így éltek, gyermekeim, akkor már az életszentség útján jártok.

Szentnek lenni annyit jelent, mint beteljesíteni rád vonatkozó örök, szent tervemet. Ezért gyermekeim mély alázattal adjatok hálát Nekem a kapott kegyelmekért. Kérjétek mindig, hogy Én vezesselek benneteket és irányítsam sorsotokat. Rejtselek el a sátán és csatlósai elől, és mindazok elől, akik árthatnak nektek. Mély alázattal és lángoló szeretettel vessétek magatokat szerető Szívem áldott tűzkohójába, amely kiéget belőletek minden salakot, minden tökéletlenséget, és fokról-fokra átformál az Én képmásomra. Én legyek a ti Uratok, Istenetek és Mindenetek! Csak Bennem és Értem szeressétek a teremtményeket! Mindenkit, kivétel nélkül, akiket elétek hozok. Mert azért vezetem őket hozzátok, hogy megitassátok őket Velem, az örök élet Vizével. Hirdessétek nekik szavaimat, hogy elteljenek Velem, és békességük legyen Bennem. Ha mindig Engem adtok az embereknek, és ragaszkodtok igaz tanításomhoz, rengeteg lélek fog megmenekülni az örök kárhozattól. Radikális keresztényeknek kell lennetek! Soha nem térhettek el az igazságtól, senki kedvéért! Mindig egyedül Istennek kell megfelelnetek, soha nem az embereknek! Nem lehet két úrnak szolgálni. Mindig csak fölfelé tekintsetek, Rám, a Keresztre feszítettre, Aki úgy szerettelek titeket, hogy a Véremet ontottam és az életemet adtam értetek. Én legyek mindig erőforrásotok! Csak Engem hirdessetek, Rólam beszéljetek! Én betöltöm szíveteket csordultig azzal a békével, és örök szeretettel, amelyet egyedül csak Én tudok megadni. Megáldalak titeket, drága gyermekeim, Szívem bensőséges, örök szeretetével az Atya, a Fiú és a Szentlélek nevében.”

Szentírási megerősítések: Mt 22, 1: „Jézus szólt hozzájuk”


2018. március 29. Nagycsütörtök Szentségimádáson az Úr Jézus: „Drága gyermekeim! Nagycsütörtök van. Vérrel verítékezésem és elfogatásom ideje. Példát adtam nektek: halálfélelmemben remegtem, vérrel verítékeztem. Mint Isten, beleláttam ellenségeim gondolatába. Előre tudtam, hogy mi vár Rám. Kegyetlenségeiket és gyűlöletüket nehéz szavakba foglalni. Halálfélelemben remegve, térdre borulva Atyámhoz imádkoztam: „Abba, Atyám! Minden lehetséges Neked. Vedd el Tőlem ezt a kelyhet! De ne az legyen, amit Én akarok, hanem amit Te.” (Márk 14,36) Ezt háromszor megismételtem. Ezután megerősített egy angyal. Én pedig elindultam a legkegyetlenebb szenvedés, passió útján. Ezért jöttem a Földre, ezért lettem Emberré, hogy szenvedni és meghalni tudjak értetek. Szeretetem odáig vitt, hogy Magamra vettem bűneiteket és elégtételt fizettem érte az Isteni Igazságosságnak. Nézzetek ártatlan, halálra kínzott Testemre! Tetőtől talpig folyt a Vérem. Az egész Testemen megszámlálhatatlan ostorcsapások nyomai voltak. Az ólomgolyók, melyeket a gonoszság rögzített az ostor végére, ártatlan Testemből húscafatokat szaggatott ki. Az egész Testemből ömlött a Vér. Még ehhez jött a töviskorona és a keresztre feszítés. A legbrutálisabb kínhalál végzett Velem. Keresztemen fuldokoltam. Tetanuszgörcsökben vonaglott Testem. Magas láz és szomjúság gyötört. Rettenetes kínokat álltam ki, amelyeket kifejezni nem lehet. Mindezeket értetek ajánlottam fel, mert annyira szeretlek benneteket. Azt akarom, hogy mindenki üdvözüljön. Gyulladjatok részvétre Irántam! A legjobban az fáj szerető Szívemnek, ha hátat fordítotok Nekem és bűnben éltek.
Gyermekeim! Szeretlek titeket! Forduljatok el a bűntől! Tekintsetek Rám! Ne okozzatok már több fájdalmat Nekem! A legjobban az fáj, ha örökre elszakítjátok magatokat Tőlem, és ellenfelem csapdájába estek, aki a kárhozatra taszít benneteket. Ott örökké szenvedni fogtok. Az életeteket arra kaptátok, hogy Engem megismerjetek, kövessetek és elnyerjétek az örök életet, és másokat is ide vezessetek.
Kicsinyeim! Szabad akaratot kaptatok, amelyet Én tiszteletben tartok. Csak ebben az életben tudtok megtérni Hozzám. Most még hívlak benneteket. De ha süketek vagytok kiáltásomra, magatokra hagylak titeket. Döntésetek következményeit nektek kell viselni egy egész örökkévalóságon át. A Megváltás rátok is vonatkozik. Fogadjátok el segítő jobbomat! Térjetek le még ma a bűn útjáról! Forduljatok Felém, adjátok át az életeteket Nekem, és Én üdvözítelek benneteket. Fogadjátok Szívem szeretetteljes áldását az Atya, a Fiú és a Szentlélek nevében.”
2018. március 30. Nagypénteken Szentségimádáson az Úr Jézus: „Drága gyermekeim! Nagypéntek van. Feláldoztatásom és kereszthalálom napja. Nézzetek föl a keresztre! Fogjátok fel végre, mennyire szeretlek benneteket! Megváltásom kiterjed minden népre. A világ végezetéig élő összes emberre. De csak azokat tudom üdvözíteni, akik együttműködnek kegyelmemmel.
Gyermekeim! Szabad akaratot kaptatok. Figyeljetek lelkiismeretetek szavára! Az mindig a jóra int benneteket. Ha hallgattok rá, üdvözültök. De ha elnémítjátok, és a gonoszt követitek, elkárhoztok.
Gyermekeim! Én, Aki soha nem követtem el bűnt, Magamra vettem az egész világ bűnét, hogy elégtételt adjak érte helyettetek. Nézzetek Rám! Mennyit szenvedtem értetek. Áldozattá lettem. Ne vegyétek semmibe Megváltásomat! Ha Én ártatlanul ennyit szenvedtem bűneitekért, nektek is sokat, rengeteget kell szenvedni mindazokért, amit Isten törvényei és a szeretet főparancsa ellen elkövettetek. Isten törvénye nagyon egyszerű. Egyetlen szó csupán: szeretet. Ha szerettek Engem, nem tudtok vétkezni. Ha szeretitek felebarátaitokat, akkor mindig meg tudtok bocsátani, és jót tudtok tenni vele. Ne legyetek bosszúállók! Én vagyok az Örök Bíró. Enyém a bosszú. Én megfizetek mindenkinek tettei szerint. Mindenkinek meg kell állni ítélőszékem előtt. Ti egymásnak nem bírái, hanem testvérei vagytok. Szánjátok ellenségeiteket! Tegyetek velük jót! Imádkozzatok értük! Amikor megálltok ítélőszékem előtt, csak két kérdést teszek fel: Szerettél-e? Követtél-e? Ha nem találok szeretetet bennetek, nem tudlak befogadni az örök hajlékba. Énértem szeressetek minden embert! Az Én kedvemért bocsássatok meg ellenségeiteknek, és imádkozzatok értük! Kérjétek, hogy kegyelmemből újjászülessenek, és szeressenek benneteket. Higgyétek el, hogy ez megtörténik. Én Mindenható vagyok.
Drága gyermekeim! Most még tanítalak és figyelmeztetlek benneteket. Az életetek rövid. Nem tudjátok, hogy a holnapot megéritek-e. Szüntelen készenlétet kértem tőletek. Imádkozzatok üldözőitekért, hogy ők is megtérjenek Hozzám. Ha ezt teszitek, csodákat fogtok megtapasztalni.
Kicsinyeim! A keresztről szólok hozzátok. Engem a Földön, a kereszten találtok meg. Ha azonosulni akartok Velem, vegyétek fel magatokra Tőlem kapott kereszteteket, mert ez visz az üdvösségre. A kereszt által formállak benneteket. Tagadjátok meg magatokat! Ne ragaszkodjatok bűneitekhez! Adjátok át az életeteket Nekem! Hagyatkozzatok Rám! Adjatok hálát jóért és rosszért egyaránt! Higgyétek, hogy mindent az üdvösségetekért teszek! Minden rosszból jót tudok kihozni. Ha szerettek Engem, minden a javatokra válik.
Gyermekeim! Amíg a Földön éltek, a kereszten tudtok Velem tökéletesen egyesülni. Elmélkedjetek szenvedéseimről, és adjatok hálát Megváltásomért. Ha megteszitek, részesítelek benneteket dicsőségemben, az örök boldogság részesei lesztek. Erre áldalak meg benneteket Szívem végtelen szeretetével az Atya, a Fiú és a Szentlélek nevében.”
2018. március 30. Nagypéntek Szentségimádáson a Szentlélek: „Most egy imát diktálok neked.
Drága Jézusom! Itt állok kereszted alatt. Hallom tüdőd zihálását. Fulladás gyötör. Szent Véred nagy része már elfolyt. A Szíved kihagy. Tetanusz görcsök gyötörnek. Magas láz gyötör. Torkod kiszáradt, nyelved elepedt. Már szólni sincs erőd. Amit akartál, elmondtad: „Atyám, bocsáss meg nekik, mert nem tudják, mit cselekszenek. Szomjazom. Éli, Éli, lamma szabaktani? Istenem, Istenem, miért hagytál el Engem? Beteljesedett. Atyám, kezedbe ajánlom lelkemet.”
Vajon mi, mielőtt meghalunk, ki akarjuk-e mondani ezeket a szavakat? Meg tudunk-e bocsátani szívből ellenségeinknek? Tudunk-e értük imádkozni? Ki tudjuk-e mondani teljes hittel, bizalommal: „Atyám, kezedbe ajánlom lelkemet”? Kérjük Jézust, hogy Ő mondja ki újra ezeket a szavakat általunk. Hogy Ő legyen velünk halálunk óráján, és adja meg a békét. El tudjunk szakadni ettől a világtól, és erősen higgyünk Megváltó Krisztusunkban, hogy amikor földi sátrunk összeomlik, akkor kezdődik el örök életünk. Az Ő kereszthalála és feltámadása a mi egyetlen reményünk. Az Ő ígérete biztos, mert Ő igazmondó: „aki Bennem hisz, ha meghal is, élni fog. Elmegyek, hogy helyet készítsek nektek. Aztán visszajövök, és Magammal viszlek benneteket, hogy ti is ott legyetek, ahol Én és lássátok dicsőségemet.” Jobb, ha már jó előre meghalunk ennek a világnak és minden csábításának, mert akkor nem ér váratlanul a halál. Sőt, ha igazán szeretjük Jézust, akkor vágyakozzunk is rá, hogy hazamenjünk Hozzá. Meglássuk Őt színről színre, és a szent angyalok és szentek megszámlálhatatlan seregével örökre imádjuk és dicsőítsük Őt.
Testvérek! Itt és most van az ideje a megtérésnek. Ne halogassuk, mert ha kifutunk az időből, könnyen úgy járhatunk, mint a balga szüzek, akik kinn rekedtek a menyegzőről. Ott pedig lesz sírás és fogcsikorgatás. Az örök tűz és a férgek lesz az osztályrészünk. Éljünk szent Istenfélelemben! Fogadjuk meg Jézus tanítását, a Szent Evangéliumot, és váltsuk azt tettekre! Akkor nem érhet meglepetés. Vele leszünk az egész örökkévalóságon át. Szem nem látta, fül nem hallotta, emberi szív fel nem foghatja, amit Isten azoknak készített, akik Őt szeretik. Ámen.”