2017.12.08.
Little Pebble: Most este 7:40 van.
A fehér kereszt mint mindig az égen tűnt fel. Miközben a rózsafüzért imádkoztam, a kereszt rózsaszínűvé változott, és egy alagút jelent meg mely rózsavirág alakú volt.
Ennek az alagútnak minkét oldalán egy- egy nagy angyal állt, majd megláttam a Szűzanyát.
Ő úgy érkezett ma közénk, mint a Szeplőtelen fogantatás.
Ruháján XVI. Benedek Szentatya pápai emblémáját viselte,karjaiban pedig sokszínű köpenyt tartott, amely Szent József köpenye volt.
A Szűzanya kezében egy drágakővel kirakott rózsafüzért tartott.
Megcsókolta a rajta lévő arany feszületet, majd mosolygott, keresztet rajzolt és így szólt hozzám.
A Szűzanya szavai:
" Drága szeretett fiam, koronám ékköve üdvözöllek téged!
Az Atya, a Fiú és a Szentlélek nevében.Ámen.

Én vagyok a Szeplőtelen fogantatás.
Ebben a fogantatásban se test se lelki bűn nem találtatott. Isten az örökkévaló Atya nagy dolgokat tett velem és a szüleimmel.
Az én lelkemet eredendő bűn nem érte , ő a kis szolgálóleányán keresztül el fogja taposni a kígyó fejét, és az én szeretett Fiam ,Jézus Krisztus egyháza győzelmet fog aratni és hamarosan béke fogja uralni a világot.
Szeretett fiam és drága gyermekeim, az óra közeledik, amikor az emberiség szemtől szembe látni fogja az Istent a lelkiismeretével együtt.
A Bolygók már felsorakoztak,a csillagok a helyükön vannak és pillanatokon belül az egek meg fognak nyílni és az ember látni fogja az ember Fiának jeleit, aki megváltotta őket.
A bűn az ember életének részévé vált, olyannyira, hogy egy kicsit se gondol bele abba, hogy amit tesz az rossz, mivel ők azt hiszik ,hogy legyőzhetetlenek.
Az emberiség  szíve hideggé és kővé vált, ezért drága gyermekeim Istennek meg kell tisztítania a földet, mint ahogy Noé napjaiban is tette, de most nemcsak vízzel hanem tűzzel is.
A lángok hamarosan a saját szemetekkel is láthatóak lesznek, mert a Holdon túl a Naphoz közel fog állni.
Én a ti Édesanyátok mit tudna többet tenni mint hogy körbejárva a világot figyelmezteti elszánt gyermekeit, akik úgy gondolják, hogy bűn többé nem létezik és hogy a Tízparancsolatra nincs többé szükség, mert az ember felvilágosulttá vált.

Izraelt ellenségei körbe fogják venni és háború fog kitörni, ahol Isten kiválasztott embereit (a zsidókat) leigázzák és rabszolgává fogják tenni.
Az olyan nagy országok mint Amerika és mások a segítségére fognak sietni?
Én azt mondom, hogy nem, mert sok minden fog megtörténni addig ,ami meg fogja őket akadályozni ebben.
Ó Kalifornia, amely a test és az érzékiség bűnétől megrészegedtél és betegségedet szétterjesztetted az egész világon a filmipar által,amely egy ajándék Istentől ,de a földbe lett beletaposva,ki kell innod a keserű poharat amely elárasztja partjaidat!!!
Én a te Édesanyád nem hozok örömteli híreket számodra, mert te félre helyezted Szent Fiamat és helyette önmagadat ültetted!
Költözzetek el a tengerparti városokból, amíg van rá idő,mert az óra hamarosan ütni fog!
Gyermekeim a világban!
Nektek most át kell gondolnod életeteket ,mert Isten bármeny pillanatban elhívhat.
Gyermekeim imádkozzatok, imádkozzatok és tartsatok bűnbánatot ne később, hanem most.
Ó Japánban élő emberek!
A hegyek hamarosan felkelnek és a te földed egy része el fog süllyedni!
A Szentlélek földje Ausztrália!
A te földed olyan szárazzá vált, ahol csak élősködők,rovarok, skorpiók és kígyók élnek! Te eldobtad örökségedet és önmagad imádatába estél!
Te azok közé a lelkek közé tartozol, akik a jó magot kidobták, és a jó és a rossz mag együtt növekszik. A világ dolgai megfojtottak téged, és most csak tüskés bozótok cserjék nőnek nálad.Te most érezni fogod azt a tüzet,és azt a fölrengést, amely alatt el fogod veszíteni földedet,épületeid a tengerbe fognak zuhanni, pestis fog belépni földedre és meg fogja enni növényeidet amelyeket ültettél. 
Drága gyermekeim, imádkozzatok mert a Mester el fog jönni és meg fogja kérdezni hogy sáfárkodtál  a talentumokkal amelyeket adott neked.
A szívem össze van törve, mert látom ,hogy sok kegyelem veszett el a kapzsiság és a gúnyolódás miatt.
Jézus Krisztus is ezt mondta:
Keressétek először Isten országát,és minden megadatik nektek.
Drága gyermekeim nagyon szeretlek benneteket, én állandóan könyörgök értetek,imádkozzatok hogy ez a karácsony békés legyen, mivel a gonosz óhaja az, hogy ezt megrontsa.
Emlékezzetek jól, hogy ki született ekkor, a béke hercege.
Nagyon szeretlek benneteket!
Figyeljétek Rómát mert a nagy gonoszság ott lesz elkövetve.
Szeretett fiam William !
Emlékszel erre a színekbe pompázó kabátra? Ez már a kezdetektől fogva neked lett adva.Ez nagy dolgot jelent.Ezt neked még egyszer odaadom. Ez az én karácsonyi ajándékom számodra ".
Pebble:
A Szűzanya odajött hozzám majd a színes kabátot a vállamra helyezte.Két kézzel tette a vállamra, megcsókolta a fejem, keresztet rajzolt a homlokomra, majd magánüzenetet kaptam tőle majd távozott.Az idő 8 :30 volt.
Az Atya a Fiú és a Szentlélek nevében Ámen.