2014. március 2., vasárnap

Égi Édesanyánk 2014. március 2-ai üzenete Medjugorje-ből

Medjugorje, 2014. március 2.
Drága gyermekek, édesanyaként jövök hozzátok és azt szeretném, hogy bennem, mint édesanyában otthonra, vigasztalásra és megnyugvásra találjatok. Ezért gyermekeim, szeretetem apostolai, imádkozzatok. Imádkozzatok alázatos buzgósággal, engedelmességgel és az Atyába vetett teljes bizalommal. Úgy bízzatok benne, ahogyan én tettem, amikor kimondatott számomra, hogy az ígéret áldását fogom hozni. Mindig szívből fakadjon ajkatokon: „Legyen meg a Te akaratod”. Ezért bízzatok és imádkozzatok, hogy közbenjárhassak értetek az Úrnál, hogy mennyei áldását adja rátok és betöltsön benneteket Szentlelkével. Akkor ti, szeretetem apostolai, segíteni tudtok majd mindazoknak, akik nem ismerik az Urat, hogy teljes bizalommal Atyának szólítsák Őt. Imádkozzatok pásztoraitokért és bízzatok felszentelt kezükben. Köszönöm nektek.

Szomorú hír: A belga király aláírta a gyermekek aktív eutanáziáját lehetővé tevő törvényt

Fülöp belga király március 2-án aláírta azt a parlament alsóháza által február 13-án elfogadott jogszabályt, amely a világon elsőként a gyógyíthatatlan betegségben szenvedő gyermekek számára is lehetővé teszi, hogy kérjék orvosuktól a halálba segítést – jelentették belga hírportálok. Fülöp belga király azt követően hagyta jóvá a sok vitát kiváltó jogszabályt, hogy csütörtökön a belga királyi palotának átadtak egy petíciót, amelyben kétszázezer európai polgár kéri a királyt, hogy ne ellenjegyezze a törvényt.
Ezzel Belgium 12 évvel azt követően, hogy a felnőttek számára törvényessé tette az aktív (orvosi közreműködéssel végrehajtott) eutanáziát, kisgyermekek számára is lehetővé teszi, hogy bizonyos feltételek teljesülése esetén azt kérjék: orvosuk vessen véget az életüknek – írta a február 13-i parlamenti döntéskor az MTI. Akkor a 150 fős képviselőházban 142 képviselő szavazott a kérdésben, közülük 86 támogatta, 44 ellenezte 12-en pedig tartózkodtak.
Hollandiával ellentétben – ahol konkrét korhatárt is szabnak: a felnőtteken kívül csak a 12 évesnél idősebb fiatalok kérhetik, hogy orvosuk vessen véget életüknek – az új belga szabályozás a józan ítélőképességet szabja az aktív eutanázia egyik feltételéül, amely azt is magában foglalja, hogy a gyermeknek tisztában kell lennie azzal, hogy a halálból nincs visszaút, az megfordíthatatlan – idéz a La Libre Belgique egy képviselőt. Ennek megállapítását a gyermeket kezelő orvosokra és egy független pszichiáterre vagy pszichológusra bízza az új belga szabályozás. Emellett mindkét szülő beleegyezése is elengedhetetlen.

Belgium 2002-ben – Hollandia után két hónappal – a világon másodikként legalizálta az aktív eutanáziát, a jelenlegi szabályok szerint ezt csak döntési képességükben nem korlátozott felnőttek kérhetik, a beavatkozást pedig csak orvos hajthatja végre. A belga jog azt is előírja, hogy az orvos csak akkor vethet véget páciense életének, ha a beteg állapotának jobbra fordulására nincs kilátás, és szenvedése elviselhetetlen. Az eutanázia végrehajtását bármelyik orvos visszautasíthatja lelkiismereti okokra hivatkozva. A törvény elfogadását annak idején három évig tartó szakmai és politikai vita előzte meg. Az aktív eutanázia a két államon kívül még Luxemburgban engedélyezett.
Magyar Kurír

A hamis profétát megvádolták az árvák emberkereskedelmét érintő vizsgálatban

A Katolikus Ferenc Pápát nevezték meg fő vádlottként a katolikus árvák embrekereskedelmét érintő ügyben. Ferenc Pápát arra fogják kérni, hogy védje meg szerepét az argentin junta alatt történt gyermekkereskedelemben az 1970-es évek Piszkos Háborújában. Az árva gyerekek és az eltűnt politikai foglyok esetének tárgyalását 2014 március 31-ére tűzte ki a brüsszeli nemzetközi bíróság.
Egy tanú beleegyezett, hogy feladja rejtőzködését Spanyolországban, és tanúskodik Ferenc Pápa ellen. Az argentin köztisztviselő átfogó jegyzeteket készített a jelenlegi Ferenc Pápa és a junta katonai tisztviselői között történt találkozókról.
Ferenc Pápa csak egy másik ördög álruhában?
Ferenc Pápa gyors felemelkedése az argentin Katolikus Egyház fejévé gyaníthatóan a közte és a katonai junta közötti megállapodás eredménye, miszerint gyermekeket adtak el a Katolikus árvaházakból.
A tanú nem volt egyedül a Ferenc Pápát érintő vádjaival. Egy 2005-ös Los Angeles Times cikk szerint a mostani Ferenc Pápát megvádolta egy emberi jogi csoport csecsemők emberkereskedelmével, valamint hogy segített elrabolni az argentin junta ellenfeleit a Piszkos Háború idején. A panaszt ügyvédek nyújtották be a Plaza de Mayo emberi jogi csoport képviseletében.
Egy évvel ezelőtt a Katolikus Ferenc Pápa került hatalomra a globális Katolikus Egyházban, miután Benedek Pápa lemndott hivataláról. A Katolikus Pápa példátlan lemondása napokon belül azután történt , hogy elfogatóparancsot kézbesített ugyanaz a nemzetközi bíróság, amely megpróbálja Ferenc Pápa esetében márciusban.
A Katolikus Benedek Pápa 2013 februári bűnös ítéletére hónapokkal a 36 tagú esküdtszék és hat nemzetközi bíró tanácskozását követően került sor, az 50.000 eltűnt kanadai benszülött gyermeket érintő 150 ügyben.
A nemzetközi esküdtszék megállapította, hogy a bennszülött gyerekeket megerőszakolták, megkínozták és megölték az egész Kanadában működtetett bentlakásos iskolákban, melyek többsége Katolikus fenntartású intézmény volt. A 80 iskola a kanadai kormány, Erzsébet Királynő, a Katolikus, az Anglikán és a Kanadai Egyesült Egyház közös tulajdonában volt.
A Katolikus Pápa, a kanadai kormány és Erzsébet Királynő nem voltak egyedül a hátrányos helyzetű gyermekek ellen elkövetett bűncselekményekben. Az eltűnt 50.000 bennszülött gyermekről megállapították, hogy tágyai voltak illegális CIA agykontroll kísérleteknek, beleértve a kábítószer teszteket is.
A kábítószer vizsgálatokat olyan gyógyszeripari cégekkel együttműködve végezték, mint az Eli Lilly, az Upjohn és a Bayer. A gyógyszergyárakat az Egyesült, az Anglikán és a Katolikus Egyházak finanszírozták, melyek 80 indián bentlakásos iskolát működtettek összeköttetésben a kanadai kormánnyal, a Katolikus Egyházzal és az Angol Koronával.
2008 óta 32 gyermek tömegsír helyszínt fedeztek fel a kanadai intézmény és a bennszülött bentlakásos iskolák területén. Bár emberi maradványok kerültek elő legalább két helyszínen, visszautasították az összes gyermek tömegsír további feltárását.
A kanadai gyermek holokauszt bizonyítékait Kevin Annett könyve, a "Hidden No Longer" örökítette meg, mely itt elolvasható: http://hiddennolonger.com/
Annett megállapította, hogy a gyermekbántalmazás és eltussolása "egy szándékos kísérlet volt arra, hogy felszámolják a bennszülött kanadai törzseket és birtokba vegyék a földjeiket, amely sok esetben meg is történt."
2013 februárjában a nemzetközi bíróság Erzsébet Királynő bűnösségét is megállapította tíz gyermek 1964 október 10-én történt eltűnése miatt a Kamloops Iskolából Brit Kolumbiában. Az eltűnt gyermekek szüleit a kanadai kormány megakadályozta abban, hogy az ügyüket bíróság elé vigyék.
A gyermekrablások három tanúja rejtélyes okokból halt meg a tárgyalás előtt. Egyikük William Combes volt, aki tizenkét éves volt abban az időben. Videó vallomásában kijelentette, "Furcsa volt, mert meg kellett csókolnunk a királynő csizmáit, melyben fehér fűző volt. Hét 6 és 14 év közötti fiú és három lány utazott el Erzsébet Királynővel és Fülöp Herceggel. Sohasem hallottunk róluk, vagy láttuk őket azután a nap után, még akkor sem, amikor idősebbek lettünk."
A bejelentést, hogy Ferenc Pápát bíróság elé akarják állítani, Kevin Annett, az egyházi és állami bűncselekményeket vizsgáló nemzetközi törvényszék munkatársa tette. Mindez a 2013 február 25-i ítélet első évfordulóján történt, amikor az egykori Benedek Pápát, és 29 másik tagját az elitnek, köztük Erzsébet Királynőt vádolták meg emberiség elleni bűncselekményekkel.
http://ujvilagtudat.blogspot.hu/2014/03/ferenc-papat-megvadoltak-az-arvak.html#.UxRZ584qnrR