1971. augusztus 17., kedd

ANYÁM mosolya fogja beragyogni a világot!

1969. november 7-én

kis szobámban, a Szentháromság imádásában merültem el, s közben e szavakat hallottam lelkemben:
"Most egy papi személyt küldök hozzád hamarosan, aki kezébe veszi lelkedet és a Mi szent ügyünket..."


1971. július 26.

Az Úr Jézus és a Szűzanya egymást felvált szóltak a lelkemben.
Jézus:
"A beszéd Isten adománya, amelyről egyszer számot kell adnunk. A beszéd által érintkezik egyik lélek a másikkal, általa ismernek meg Bennünket az emberek. Nincs jogunk tehát hallgatásba burkolódzni, de azt sem feledhetjük, hogy minden kimondott szónak súlya van. Ezért Isten színe előtt kell járnunk, élnünk, mérlegelve minden szót, amit kiejtünk. Atyánk megadta a szót, élnetek kell tehát jogaitokkal. Ne féljetek beszélni! Igen: súlyos ügy ez: másokat megzavarni, nyugalmukból felrázni. De mégsem hagyhatjátok őket üres kézzel, üres szívvel otthonaikban. Beszélnetek kell!"

A Szűzanya:
"Szeretetlángomat nem fedhetitek fel másként, csak szóval. Nincs jogotok gyávaságból, gőgből, hanyagságból, vagy az áldozattól való félelemből hallgatni. A szavak azonban, melyeket Rólam mondtok, legyenek átélve, hogy a lelkeket megragadja az ég misztériuma. Ha esetleg nyilvánosan szót kértek vagy kaptok, az Én erőm legyen veletek! Minden szó elvetett mag legyen, hogy akik hallgatják, bőséges aratást hozzanak!"

Jézus:
"A félénk és passzív papokat házaik küszöbére kell csalnotok. Ne álljanak mozdulatlanul, ne tartsák vissza az emberiségtől Anyám Szeplőtelen Szívének Szeretetlángját. Ne éljenek vissza a bizalommal, amellyel Magamhoz kötöttem őket. A szavak azért vannak, hogy hirdessék gazdagságom bőségét, hogy bűnbocsánatomat szétáraszthassam az egész világon.

Nektek harcban kell lennetek... A Sátán hazug, erkölcsi fertőt hozó aknamunkájával igyekszik tönkre tenni a jót. -A keresztény lelkiismeret nem elégedhet meg azzal, hogy itt-ott segít, mert majd azok a lelkek vádolnak benneteket, akiknek nem beszéltetek.

Bízzatok Anyámban, Ő elsöpör minden kételyt és félelmet határtalan anya szeretetével! Ő megjelöli és védelme alá veszi a Benne bízókat. Ha Benne bíztok, a gonoszok eszüket vesztve, megszégyenülten aláhanyatlanak a pokol mélyére. A jövő világa készül: ANYÁM mosolya fogja beragyogni a világot!"