2023. január 6., péntek

Carlo Maria Viganò érsek a következő üzenetet küldte Steve Bannonnak és csapatának a »The War Room« weboldalon az évfordulón

 

„Amikor Urunk 2023-as évének kezdete előtt állunk, a jelenlegi helyzet az Egyesült Államokban és Európában egyaránt komoly aggodalomra ad okot. A globalista elit folytatja pokoli programját, mind az ukrajnai válsággal, mind az új vészhelyzetekkel, amelyek célja a világ népességének ellenőrzése és a nemzetek vallási, társadalmi és gazdasági szerkezetének lerombolása.
Ebben a sivár panorámában a katolikus egyház hierarchiája is szinte teljes mértékben aláveti magát a Mélyállam érdekeinek, amely a Mélyegyházban inkább buzgó szövetségest talál, mint ahogy kell, rendíthetetlen ellenfelet.
Megnyugtató látni, hogy a civil társadalomban és az egyházban is nagyon sok jó lélek van, akiket nem csalnak meg a hivatalos narratívák, és felismerik a közelgő súlyos fenyegetést. Egyesek a globális puccs elítélését támogatják, és ezek közül kiemelkedik Steve Bannon és a War Room – akárcsak a War Room Posse, akik biztonságos referenciapontnak tekintik őt a történések megértéséhez.
Mindannyiótoknak és mindazoknak, akik részt vesznek ebben a tájékoztatási és geopolitikai elemzési munkában a keresztény hit fényében, biztosítom önöket, hogy imádságban emlékezem meg, és arra buzdítalak mindenkit, hogy tartsa meg magát Isten kegyelmében, az egyetlen üdvösség ebben a sötétség órájában. Ha Krisztus Király zászlaja alatt vívod ezt a jó harcot, ő megvéd téged, és haszontalanná teszi az ellenség támadásait.
Meríts erőt az Úrból és az Ő hatalmának erejéből. Vedd fel Isten fegyverét, hogy ellenállj az ördög csapdájának. Valójában nem a vérből és húsból származó teremtmények ellen harcolunk, hanem a fejedelemségek és hatalmak ellen, a sötétség világának uralkodói ellen, a mennyei vidékeken lakó gonosz szellemek ellen (Efézus 6:10-12).
Az Úr áldjon meg mindnyájatokat.
– Carlo Maria Viganò érsek
január 6-án vízkereszt ünnepe