2016. június 6., hétfő

Urunk Jézus Krisztus üzenete Mária Magdolna által

Jézus Szentséges Szívének ünnepe


2016. 06. 05, Vasárnap (Mezőkövesd)
Lelkem a Mennyben járt, és láttam az angyali seregeket a szentekkel együtt, hogy miként imádják, tisztelik az Úr örök és titokzatos szívét. Ez az isteni szív oly hatalmas volt, hogy a lándzsa által okozott mély sebet is szemlélni lehetett közelről. Még most is hallom fülemmel, ahogyan Jézus szíve dobog. Ez a szív él, nem halott! Láttam milyen folyamat megy végbe ebben a szentséges szívben. Amikor a világ egy pontján szentmisét mutatnak be, és gyóntatnak, akkor Jézus Szívsebe megnyílik, a belőle kifolyó vér és víz ráhull a gyóntatóra és a bűnbánó gyónóra. A mi Urunk fenséges szeretetével átöleli felszentelt fiát az Ő irgalmával, szeretetével és azt mondja a fülébe: „Légy irgalmas, ahogyan Én is irgalmas vagyok hozzád, amikor bűnbánattal könyörögsz megbocsátásomért! Te az eszközöm vagy. Amikor leperegnek rólad az emberek által megvallott vétkek, tudd, hogy Én működöm benned. Egyetlen pap fiamnak sem ajánlom, hogy a vétkekben elmerüljön, mert akkor ő maga is meglátja a vétkek sötét mélységeit. Ó, te lélek, micsoda gyötrelem és kín a sátánnak látni, ahogyan a bűnösökről lehullnak a vétkek láncai és szabadok lesznek! Ne csodálkozz, hogy a gyóntatószékben is alkalmat talál arra, hogy megzavarja felszentelt szolgáim lelki nyugalmát! Böjtölj és merülj el az imádságban, ahogyan a szentek is tették pl. Pio atya, Vianney Szent János! Ó, milyen nagy kínszenvedést jelent Nekem, amikor zárva látom a gyóntatószékeket szentmise előtt, alatt és után! Azok a papok, akik nem gyóntatnak, nem tudják, hogy mitől fosztják meg gyermekeimet! Amíg bűn van a világban, mindig lesz olyan lélek, aki gyónni akar, mert az Én kegyelmem sosem apad el. Az apokalipszis idejét élitek, ezért még inkább nélkülözhetetlen a bűnbánat szentsége.”
Láttam, hogy a szentáldozás során hogyan egyesül az ember szíve az isteni szívvel. Jézus szívét kívül-belül átjárta a szeretet tüze egészen különleges módon. Olyan volt ez a szív, mint hatalmas tűzgolyó, ami árasztotta magából a lángcsóvákat. Amikor közeledett az ember gyenge és törékeny szívéhez, akkor egyre kisebb lett. Isten olyan tapintatos, hogy nem akarja, hogy féljünk Tőle és belehaljunk az egyesülésbe. Vannak szentek, akik belehaltak. Jézus azt mondta róluk: „Ők ékes jelei annak, hogy szeretetem mindenekfölött álló és képes megszüntetni a test minden érzékelését anélkül, hogy megsemmisítené. Az Én szeretetem örök, és halhatatlan, ezért csak egy halhatatlannal egyesülhet. Ha nem lenne lelketek, miként az állatoknak, akkor nem részesülhetnétek ebben az egyesülésben, mert nem alacsonyítom le Magamat ahhoz, ami nem az Én képmásom. Ó, nem is tudjátok, hogy megtestesülésem milyen felülmúlhatatlan ajándékot jelentett az ember számára! Születésemkor az egész teremtett világ megrendült, ahogyan kereszthalálom és feltámadásom pillanatában is. Emberségemmel felemeltem az embert abból, amivé lett az első bűn óta. Én vagyok a második Ádám, aki visszaszerezte nektek az istengyermekséget, amit annak idején Ádám és Éva elvesztett. Az angyalok halhatatlanok, nincs anyagi testük, ám teljes ismeretük van a Szentháromságról. Ők nem áldozhatnak, mert mindenben részesültek és nincs szükségük rá, míg ti törékeny testben vagytok, amiben lelketek rejtve van. Ha lelketek nem táplálkozik Velem, akkor a testtel együtt elenyészik. Én nemcsak a lelketek számára hoztam el a szabadulás ajándékát, hanem a testeteknek is. Feltámadásom csodálatos jele annak, hogy Atyám a testeteket is ugyanúgy fel akarja emelni, mint a lelketeket. Mert az első emberpár hasonló állapotban élt az Édenkertben, ám az Én halálom és dicsőségem magasabbra emelte az embert, mint amilyen eredeti állapotában volt. Gyermekem, a bűn lealacsonyít titeket az állatok szintjére, sőt még őket is túlhaladjátok. Az állat ösztönnel él, de az ember értelmet kapott és szabadakaratot. Ha az ösztönök uralkodnak az emberen, akkor megismeri a bűn legsötétebb oldalát, és nem fog tudni onnan kijönni, csak az Én kegyelmemmel. Legyetek lelki, és ne testi emberek, ahogyan Szent Pál tanítja nektek! Vágyakozzatok a tökéletes jó után, és ne szüntessétek meg egy pillanatra se kéréseiteket, hogy ez a vágy el ne múljon bennetek! Én táplálom bennetek ezt a vágyat, és gyújtom lángra szíveteket. A sátán erre képtelen lenne, mert ő az ellenkezőjét akarja, ennek a jóra irányuló vágynak a megszüntetését. Boldog az az ember, aki nem veszi le tekintetét Rólam! Édesanyám így cselekedett, és ez tartotta meg őt a legnagyobb szorongattatásban is, amikor Engemet el kellett veszítenie. Merüljetek el Édesanyám hitében, amit Magam alakítottam tetszésem szerint. Az ő hitéhez hasonuljatok, mert tökéletes Évaként követendő példát nyújt nektek.”
Később láttam a feltámadt, megdicsőült Jézust az oltár fölött, és szívéből a világossága sugarai áradtak ki minden magyar emberre. Az Úr hallgatta a himnuszokat, a Te Deumot és azt mondta: „Ez az Én szeretett népem, akiben kedvemet lelem.” És szívéből elővett egy fényes magot, amit elrejtett a magyar földben e szavakkal: „Ez a föld Édesanyámé, és azt akarom, hogy bő termést hozzon. Kegyelmem felemeli a magyarokat, amíg látom e különleges tiszteletet és hódolatot a Két Szent Szív iránt. Ti nemcsak engesztelő nép vagytok, hanem zarándok nép is. Ismeritek mit jelent bűnbánatot tartani, vezekelni és kitartani. Imádkozzatok vezetőitekért, hogy tartsák szemük előtt a szép magyar hagyományokat, amelyek elvezetnek az igazi hazaszeretetre. Mindahányszor elhangzik himnuszotok, Én felemelem szíveteket Atyámhoz, aki áldását adja rátok. Az áldás a kegyelmek fölött áll, mert általa Atyám elismer titeket és megőriz benneteket az Ő útján, hogy tervét véghezvigye rajtatok keresztül. Mindazok, akik kegyelmi állapotban áldást mondanak, bizony mondom nektek, hogy megfékezik az átkok erejét. Az átkok a bűnnel születnek, és a sátán karizmaként is nyújthatja az átkozódást övéinek. Ugyanis tudja, hogy átkok által is feltépődnek az alvilág pecsétjei és a földre hozhatja seregeit, akik azzal a szándékkal jönnek, hogy ártsanak és elpusztítsák mindazt, ami jó. Én, mint a magvető elvetettem a magot a ti földetekbe, ami jó földbe hullott. Ez a mag kikel és ki fog fejlődni, hogy bő termést hozzon. Legyetek óvatosak, mert a sátán bármelyik pillanatban kitépheti szívetekből tanításaimat! Törekedjetek arra, hogy magatokévá tegyétek az Én igéimet, ahogyan apostolaim is. Egy igazi kereszténynek jól kell ismernie a Szentírást, hiszen maga a sátán és angyalai tökéletesen tudják a részleteit. A harcban csak úgy győzedelmeskedhettek, ha belekapaszkodtok az Én igéimbe és felfegyverkeztek velük.”
Mária Magdolna


http://engesztelok.hu/egi-kegyelmek-zapora/1099-jezus-szentseges-szivenek-unnepe