2021. április 10., szombat

Őrület: A belga állami TV egy férfit hirdet, aki "apáca akar lenni"

 

Egy 46 éves belga férfi, aki már egy éve nőnek öltözik, és elkezdte magát "Eefje" Spreuters néven szólítani, úgy tesz, mintha egy női zárdába akarna "belépni".

Ez az állítás nem volt elég nevetséges ahhoz, hogy a belga állami televízió (Vrt.be) ne "tudósítson" róla.

A Vrt.be nyáladzva árulta el Spreuters hazugságát, miszerint "bárhol jelentkezem, az apácák lelkesek, de ezt a szabályok nem engedik".

Spreuters másik hazugsága, amit a Vrt.be készpénznek vett: "A Szegény Klarissza Rend és a trappisták nem tudták, hogy beléphetek-e".

Azt állítja, hogy "nagyon vallásosan nevelték", és "egész életében" be akart lépni egy kolostorba, ezt a hazugságot leleplezi az a tény, hogy az elmúlt 25 évben volt rá lehetősége, de nem tette meg.

Hogy beteges történetét még groteszkebbé tegye, a Vrt.be közli nézőivel, hogy a Spreuters azt tervezi, hogy megkéri Ferenc pápát, hogy teljesítse kérését. Ha elutasítják, akkor egy saját rendet "akar" alapítani a magukat "nőnek" tartó férfiaknak.

Az a tény, hogy az olyan őrültek, mint Spreuters, főműsoridőben szerepelnek az állami televízióban, mutatja, hogy a hazug sajtó homoszexuális propagandája milyen mélyre süllyedt.

https://gloria.tv/post/k69rdQNSHM6j3tx2FtaobTJGT

Bécs: A bíboros és a kanonok szavaztak a lányok "meztelen táncára" (+18)

 

A bécsi Szent István-székesegyház déli tornyán húsvét óta látható egy neoncsöves létra, amelyet "Mennyei létra" néven mutatnak be.

Húsvét és május között ez lesz a bécsi érsekség legújabb mutatványa. A toronylétrának a székesegyház belsejében egy oldalkápolnában van egy ugyan olyan, így az az illúzió alakul ki, hogy a létra behatol a belsejébe, és mintha átfúrná templom boltozatát.

A létra felállítása alkalmából (március 31-én) a székesegyházban egy előadás volt (címe: "A 33 erény"). Több lány testhezálló, bőrszínű ruhákban táncolt meztelenséget színlelve a nagyböjt idején a Szent István-székesegyház oltárát fedő nagy, kínos lila pizsamák előtt.

A neonlétra és a szinte meztelen tánc a bécsi bíboros, Christoph Schönborn és a teljes székesegyházi káptalan egyhangú jóváhagyásával jött létre, a Novus Ordo mottója szerint: minél őrültebb, annál jobb.

https://gloria.tv/post/aa6zxWXb6kTw6YzZruWexHBUF