2011. július 9., szombat

Az európai látnoknő (Maria Divine Mercy) által kapott üzenetek – “The Warning”

Az Örök Atya meg fogja akadályozni az új Világhatalmat gyermekei végső üldöztetésében

2011. július 8. péntek,  15,30

Szeretett leányom, belátom, hogy ez a munka nagy áldozatot követel tőled, és hogy még egy hét pihenésre lenne szükséged, de hallgasd meg, amit mondanom kell neked.
Mondd meg gyermekeimnek, hogy ébredjenek fel, és vegyék észre azt a nyugtalanságot, amely most a világot jellemzi, ahol elhatalmasodott a pénzügyi válság. Mondd meg nekik, habár részben az emberek kapzsisága okozta az eladósodást, mégis a bankok válságát az Egy – Világhatalom szándékosan megtervezte.
Sokan, akik ezt az üzenetet olvassák, mosolyogni fognak, és ezt a tényt megkérdőjelezik, de tudniuk kell azt, hogy ha nem állnak fel, hogy megvédjék jogaikat, akkor kényszerítve lesznek arra, hogy a Fenevad jegyét felvegyék, ahhoz, hogy hozzájuthassanak a pénzükhöz.
Az új Világpénznem egy hitetlen világot fog jelképezni
Az új Világpénznemet, amely egy hitetlen közösséget jelképez, azért hozzák be, hogy ellenőrizhessenek benneteket. Aztán, ahogy ez megtörtént, azzal fognak próbálkozni, hogy az élelemtől is megfosszanak benneteket. Hogyha most nem ismerik el gyermekeim ezt a valóságot, akkor, amint az új Világhatalom szabadkőműves erői ellenőrizni fogják őket, teljesen védtelenek lesznek.
Készítsd fel most gyermekeimet, mert hiába fog a Nagyfigyelmeztetés milliókat megtéríteni, beleértve azokat is, akik hűségesek az Egy – Világhatalomhoz, mégsem fogják tudni a sátán gonosz rabszolgáit és az Antikrisztust megállítani. Mivel pénzeteket ellenőrizni fogják, nehéz lesz számotokra megvédeni a tulajdonra, az élelemre és az egészségre vonatkozó jogaitokat, ezt a három dolgot, amelyekért ők lesznek a felelősek, ha ti már most nem kezdtek el velük szemben ellenállást tanúsítani. Állítsátok meg vezetőiteket a pályafutásaikon. Ne engedjétek, hogy erőszakot gyakoroljanak fölöttetek. Ha közületek bőven lesznek olyanok, akik éberek lesznek ezzel a gonosz, szörnyűséges tervvel szemben, akkor figyelmeztethetnek másokat is.
Már most gondoskodjatok az élelmiszer tartalékaitokról
Már most gondoskodjatok az élelmiszer tartalékaitokról. Termesszetek és vegyetek magokat, ami életben tart majd benneteket. Vegyetek ezüst, vagy arany érméket, amivel megvásárolhatjátok a legszükségesebbeket. A legfontosabb: keressetek olyan helyeket, ahol csoportokként találkozhattok, hogy Szentmisét tarthassatok, mert templomaitokat leégetik.
A sátán kegyencei, olyanok, mint a hangyák, ezrével szaporodnak
Sohase vegyétek fel a fenevad jegyét, vagyis a chipet. Imádkozzatok, imádkozzatok, hogy otthonaitokra olyan különleges áldás szálljon, hogy védelmet nyújtson a hadsereg ellen, amely azzal fog próbálkozni, hogy kicsalogasson házaitokból. A sátán kegyencei olyanok, mint a hangyák.  Ők óránként ezrével szaporodnak. Nektek, gyermekeim, imádkoznotok kell, hogy legyőzhessétek azon gonosztettek sorozatát, amelyek az egy Új – Világhatalom tervében lesznek, akik arra törekednek majd, hogy a világot ellenőrizhessék. Gondoskodjatok arról, hogy otthonaitokban szentelt gyertya legyen. Most szerezzetek be tartalékot, mert a világosságot megvonják majd tőletek. Ha nem akartok ennek a förtelmes tannak a rabszolgái lenni, akkor most kell mindent megterveznetek.
Vegyetek gázfőzőt, takarókat, szárított és konzerv ételeket, víztisztító tablettákat, gyertyákat szentképekkel együtt, hogy életben tartsanak benneteket és családjaitokat a büntetés idején, ami a Nagyfigyelmeztetést követi.
Az imák máris meggyengítették a nagy büntetés hatásait, de nektek gyermekeim minden időben ébernek kell lennetek. Azáltal, hogy elővigyázatosan felkészültök, ezzel a túléléseteket biztosítjátok be, a nagy bombázások idején, ami vezérelve lesz és sokkal rosszabb lesz, mint annak idején, amit a sátán uralma alatt Hitler tanítványai a zsidókkal tettek.
Szívleljétek meg nyugalommal ezt a figyelmeztetést. Abban az esetben, ha idejében előkészültök, akkor megkímélitek magatokat azoktól a megbotránkoztató dolgoktól, amelyeket az Új – Világhatalom tervez. Mindazoknak, akik ebbe az Új – Világhatalomba belebonyolódtak azt mondom: Hallgassatok meg Engem. Bánjatok meg mindent. Úgy szívleljétek meg a Nagyfigyelmeztetést, amint az fel van ajánlva nektek: egy lehetőség arra, hogy hátat fordítsatok a sátánnak és a pokol tüzének.
Tanács az Egyház szolgáinak
Felszentelt szolgáim, a következőkről kell tudósítanom benneteket: szegezzétek Rám szemeiteket és imádkozzatok a Szentlélekhez, hogy éberen tartson benneteket, úgy, hogy a hamis prófétát felismerjétek, amint az köztetek megjelenik. Aztán csoportokba kell tömörülnötök és biztosítsátok, hogy gyermekeim, az üldöztetés idején a Szent Eucharisztiában részesülhessenek.
Atyám keze készen áll arra, hogy nagy erővel sújtson le mindazokra a gonosz és arrogáns bankvezetőkre, és a nyugati és keleti hatalmak vezetőire, akik titokban azt tervezik, hogy hogyan ellenőrizhessenek célzottan benneteket. Az Örök Atya mindent el fog nyomdokaikban pusztítani, hogy megakadályozza őket a végső üldöztetésben, melyet az Ő gyermeki ellen terveznek.  Ezt nem fogja jóváhagyni.
Ne feledjétek, gyermekeim, Isten, az Örök Atya, mindannyiatokat meg akar menteni. Türelme végképp elfogyott. Ő még az utolsó pillanatban is elfogadja mindazok bocsánatkérését, akik Hozzá fordulnak. Azonban, most meg kell állítania azt a gonosz rendszert, ami maga a rettegés, mert ezzel ártani akarnak maradék teremtményeinek.
Mindezt szeretetből teszi gyermekei iránt, hogy mindazok is tudják, akik azt szokták mondani, hogy Isten, az Atya nem lehet haragos, hiszen Ő mindenkit szeret. Igen, Ő haragos, és jogos a haragja, azért a gonosz igazságtalanságért, amelyet drága családja ellen elkövetnek. Még egyszer egyesíteni fogja gyermekeit, hogy békében élhessenek végre az egész örökkévalóságban.
Gyermekeim, ne feledjétek észrevenni azokat a jeleket, amelyek körbevesznek benneteket: a háborúk sokaságát, a pénz hiányát, az élelmiszer hiányát, az egészségügyi szolgáltatás hiányát, és fogadjátok el ezt úgy, mint az ördög művét. Ez nem Isten, az Örök Atya műve.
Ezt a viselkedési módot már nem fogja elfogadni. Legyetek hálásak cselekedetéért, mert ha nem avatkozna be, akkor az egész Teremtése elpusztulna, és ezt Ő nem fogja megengedni, hogy megtörténjen.
A ti szerető Jézusotok,
Az emberiség Megváltója
A Világ Megmentője