2011. augusztus 16., kedd

Az európai látnoknő (Maria Divine Mercy) által kapott üzenetek – “The Warning”

 Segítsetek Nekem minden Fiatal megmentésében – társadalmatokban ők a legveszélyeztetettebbek

2011. augusztus 15. hétfő
Drága, szeretett leányom, miközben az Én Örök Atyám, a Magasságos Isten, az elkövetkezendő változásokra készíti fel a világot, tele van bánattal az emberiség miatt, aki még most is vak az Ő létezésének igazságával szemben.
Miközben Atyám, most kezdi nyilvánosságra hozni a változásokat a Földre való Visszatérésemet előkészítendő, olyan sok bűnt lát a világban, hogy sír bánatában, azokért a lelkekért, akiknek az elvesztése végül elkerülhetetlen lesz Számára. Az imádkozás, mindazon lelkek megmentéséért, akik ma még mindig léteznek a világban, és akik akarattal – pusztán dacból – fordulnak el Tőle (az Atyától), annak ellenére, hogy tudják és elfogadják az Ő létezését, segíthet megmenteni az ő lelküket. Folytasd az imádkozást, és hozz személyes áldozatokat ezekért a lelkekért leányom, mert ima nélkül aggódnod kell a jövőjükért.
Követőimre hagyatkozom, hogy imádkozzanak az elveszett lelkekért. Most már rövid a hátralévő idő, hogy meggyőzzék a hitre vakokat, hogy megnyissák szemeiket Isten, az Atya létezésének igazságára.
Fogjátok meg egymás kezét, világosság gyermekei, hogy az Irántam való szeretet-, és hűség – köteléketek elég erős legyen azon lelkek vonzására, akik nem fogadják el, vagy nem hisznek Létezésemben, vagy szeretett Atyám létezésében. Ne szakítsátok meg a hitnek ezt a láncát, mikor elérhetitek azon testvéreitek megmentését, akik már nem követik az Örök Élet igazságához vezető utat. Ehelyett, mivel meggyengültek a világi javak hajszolásában, határozott útmutatásra lesz szükségük, hogy segítségükre legyen.
Ne legyetek erőszakosak azokkal szemben, akik nem hisznek Istenben. Szelíden győzzétek meg őket, meséljetek nekik Keresztre feszítésemről, és arról, hogy az Én Örök Atyám hogyan hozta meg a végső áldozatot gyermekei megmentésére, azáltal, hogy a megváltás kegyelmének ajándékát adta nekik, a bűnök bocsánata által.
Atyám, most felhívja mindazok figyelmét, akik először olvassák ezeket az üzeneteket: Nektek minden egyes üzenetet el kell olvasnotok figyelmesen. Aztán imádkozzatok a Szentlélekhez, azért a kegyelemért, hogy képesek legyetek felismerni, hogy ezek az üzenetek isteni eredetűek.  Nyissátok meg szíveteket, hogy befogadhassátok Szavamat. Érezzetek Engem a lelketekben, miközben a következőt kéritek Tőlem:
„Jézus, ha ez tényleg isteni eredetű (valóban Te szólsz hozzánk), kérlek, áraszd el lelkemet szereteted jelével, hogy elismerhesselek annak, aki vagy.  Ne engedd, hogy a hazugságok megtévesszenek engem. Mutasd meg nekem inkább Irgalmasságodat, azáltal, hogy megnyitod szemeimet az igazságra és a földi új Paradicsomod ösvényére.”
Ne feledjétek gyermekeim, kizárólag csak mély, szenvedélyes szeretetem miatt jövök a világhoz, hogy ilyen úton kommunikáljak veletek. Ez nem azért van, hogy sokkoljon benneteket, vagy, csak hogy valamilyen benyomással legyen rátok. Vagy, hogy ellentétet vagy vitát váltson ki. Az a célja, hogy segítsen minden lélek megmentésében, mindenekelőtt egy fiatal generációnak, akinek semmi érdeklődésük sincs a hit iránt, mert annyira el vannak foglalva saját életükkel, melyben Isten kis helyet foglal el. Mivel olyan nyelven szólok hozzájuk, amit megértenek, remélem, hogy sikerül figyelmüket felhívni azokra az eseményekre, amelyek kibontakozóban vannak. Ők a legveszélyeztetettebbek a ti társadalmatokban, gyermekeim. Létfontosságú, hogy elérjem őket, olyan gyorsan, ahogyan csak tehetem.
Gyermekeim, most gyűljetek össze Velem együtt, hogy megmentsünk minden fiatalt a világban ma. Segítsetek Nekem, hogy Királyságomba gyűjthessem őket, és így egyetlen egy értékes lélek se vesszen el Számomra.
Az egész Emberiség szeretett Megváltója
Jézus Krisztus

Martin által Dejtéről 2011. augusztus 15-én


Gyermekeim!
Mindnyájatok ölellek és biztosítani akarlak, hogy az én karjaimban biztonságban vagytok. Itt vagyok, hogy veletek együtt imádkozzak a hit ajándékáért. A hitért, amely tele van élettel. Az én kívánságom az, hogy ne szégyelljétek az én Fiamat. Ha nem fogtok szégyenkezni azért, hogy Isten gyermekei vagytok, akkor lesztek szabadok. Köszönöm a ti szereteteket, amivel elárasztotok. Fogadjátok az én áldásomat. Belehelyezlek titeket a Jézus szeretetébe és az én szívembe.