1997. május 4., vasárnap

' Íme Én újjá alkotok mindent' Jel.21,6. ' egy, az Egyházhoz közel álló személy látomásai napjainkban és egy pap magyarázatai'II

40. Üzenet.
 Szent Péter templom Münchenben.
1997. május 3.--- A Szent Kereszt  megtalálásának napja.
Az Ember:
" Egy nagy fényt látok, amely  megnyílik és látom a Szentháromságot trónon ülni. Jobb oldalt az Atya Isten, bal oldalt a Fiú Isten és középen pedig a Szentlélek, Aki összeköti mind a két Személyt. A trón mögött áll az Istenanya, tiszta fehérbe öltözve. Mellette megjelenik egy Szent Angyal, és ezt mondja."
A Szent ANGYAL:
" Ember menj és újítsd meg a szeretetet. Dicsőítsd a Seregek Urát és Istenét."
A Szentháromság:
" A dolgok, kis gyermekünk, amelyet átélhetsz, nem miattad történnek, hanem az egész emberiségre való tekintettel és az Anyaszentegyház erősítésére. Nézd, mennyi prófétát küldtünk a választott néphez. Hányat nem fogadtak el? Nézd, mi történt a farizeusokkal, nem fogadták el a Mi Szavunkat. A Megváltót is elutasították, mivel elvetették a szeretetet.  Mi küldjük, a Mi üzeneteinket továbbra is éppen úgy, mint ezelőtt, Mária Szeplőtelen Szíve által. Részben, mint figyelmeztetést, részben, mint segítséget az Istennek, az Örök Szeretet terveinek megvalósítására. Nyissátok meg a szíveteket a szeretet titka előtt. A ti életetek az Új Földön lélek szerint lesz, mert az értelmetek tökéletesebb és lelkibb lesz. Minden Új lesz."