Idézet a Vatican News portálról: „Az afrikai bíboros (Besungu) a Gonosszal való bátor küzdelemre szólított, főleg a szinodalitás fegyvereinek alkalmazása mellett, amelyek egységet, közös utat, különbségtételt, és kölcsönös odafigyelést igényelnek.“

 

Ezt a videót megnézheted itt is: https://dieu-veut.wistia.com/medias/ixi1phlo9y
https://ugetube.com/watch/k99gFg1oLcYceO2
https://rumble.com/v3snhoz-a-szinodalitsrl.html
https://youtu.be/ndDh7vj9Q-A https://cos.tv/videos/play/48273121328271360
https://www.bitchute.com/video/4kaEZuYM2XFu/
https://gloria.tv/post/dDWCtB3RJZtJ4V4yh8obz9RRP

 

 

Besungu már korábban elárulta, hogy a zsinaton történő odafigyelés egyrészt módszer, másrészt fegyver.

Valójában a szinodalitás ezen fegyverei nem a Gonosz elleni fegyverek, hanem ezek a Gonosz fegyverei az egyház önpusztítására.

Besungu első fegyverként az egységet említi. Feltesszük a kérdést: Kinek az egysége és mivel? Ez nem a Jézus Krisztussal és az Ő tanításával való egység, hanem fordítva! Ez olyan emberek egysége, akik elutasították Isten parancsolatait, és tisztátalan lélekkel teltek.

A második fegyver, Besungu szerint, a közös út. Ez a bűnbánatot elutasítók szinodális LMBTQ közös útja, amely a pusztulásba vezet.

A harmadik fegyver az ún. megkülönböztetés. Ez azt jelenti, hogy az új, szinodális felfogás szerint Isten nekünk adott parancsolatai nem végleges érvényűek, hanem mindenki egyénileg különbséget tehet aszerint, hogy neki mi felel meg. A legfőbb norma már nem Isten és az Ő Igéje, hanem az ember egója és gőgje.

A negyedik fegyver az odafigyelés. Tudatosítsuk, hogy ez egy különösen erős módszer a gondolkodás megváltoztatására. Ezt szekták, megtévesztők és professzionális hazudozók használják. A Szentírás azt mondja, hogy a gonosz beszéd megrontja a jó erkölcsöt. Éva a paradicsomban odafigyelt a kígyóra, aminek a következménye katasztrófa lett. És mindig ez a vége, amikor nem Istenre és az Ő Igéjére, az Ő parancsolataira figyelnek, hanem a gonosz szolgáira, a professzionális csalókra, hazudozókra és erkölcstelen emberekre.

A zsinatra eljöttek a püspöki konferenciák képviselői és az LMBTQ kiválasztott képviselői. A püspökök egy hónapon át manipulációnak vannak kitéve, hasonlóan, mint a destruktív szektákban. A püspök egy napja, aki eljött a szinódusra, de még nem konvertált Bergoglio terve szerint LMBTQ üdvözlővé, a következők szerint zajlik: homoszexuálisokkal reggelizik, aztán csoportba szerveződve a kijelölt asztalnál hallgatja a homoszexuálisokat, majd homoszexuálisokkal ebédel, délután következik a homoszexuálisok további hallgatása, homoszexuálisokkal vacsorázik és a személyes beszélgetéseket is főleg homoszexuálisokkal köteles folytatni – ezek közül a beszélgetések közül némelyek a közös szaunába való meghívással zárulnak.

Meg tud-e állni a püspök az egyhónapos intenzív agymosás és a tisztátalan démon nyomása ellenére? Minimálisan fertőzött pszichikával, tisztátalan lelki élettel rendelkezik majd, valamint a hit és az erkölcs alapigazságai kétségbevonásának állapotában lesz. Ennek a módszernek a célja az, hogy megváltoztassa a gondolkodást, és befogadja az LMBTQ erkölcstelenség lelkét. Szent Vazul regulájában int és megmagyarázza, hogy mennyire veszélyes az erkölcstelen emberekkel való érintkezés. Figyelmeztet arra, hogy ha ezek ráadásul még heretikusok is, akkor az ember mindennemű lelki egészségének véget vet a velük való érintkezés. János apostol figyelmeztetett arra, hogy az ilyen embereket köszönteni sem kell, nemhogy egy hónapot kikényszerített egységben velük tölteni és odafigyelni rájuk.

A zsinaton minden asztalnál 11 ember és egy facilitátor – beszélgetést irányító ül. Csoportokba tömörülve elsősorban a homoszexuálisok szuggesztív tanúbizonyságait hallgatják. Fokozatosan, észrevétlenül, megváltozik a gondolkodás, mégpedig a keresztényiről az erkölcstelenre. Isten lelkével, az Igazság Lelkével szemben nulla tolerancia van. „A lélek általi beszélgetéseket“, ami egy következő szinodális módszer, a beszélgetés vezetője szigorúan meghatározott szabályok szerint vezeti. Ha még valaki az Igazság Lelke által reagál és védelmezi Isten parancsolatait, az azonnal meg van különböztetve. Az ilyennek konvertálnia kell, hogy meg ne zavarja az egységet és hogy megtanuljon kizárólag az LMBTQ lelke által vezettetve beszélgetni, vagyis az erkölcstelenségeket legalizálni.

A csoportok tagjai cserélődnek, de nem úgy, ahogy a tagok akarják, se nem is véletlenszerűen, hanem a beszélgetést vezető, aki céltudatosan figyelemmel követi a gondolkodás megváltozásának mértékét, tudatosan osztja be a tagokat egy-egy csoportba. A résztvevőket figyelik és irányítottan manipulálják őket. Ez valóban a destruktív szekták módszere, amely megváltoztatja a gondolkodást az előre kitűzött célnak megfelelően. Ennek a zsinatnak a célja a püspökök LMBTQ üdvözlőkké konvertálása. Esetlegesen annak elérése, hogy belőlük szodomiták váljanak Bergoglio szektás LMBTQ zsinatának fő facilitátorai többségének példája szerint.

A terv az, hogy a püspökök és a küldöttek a zsinatról hazatérve lemásolják ezt a módszert és e szerint változtassák meg a többi püspök, pap, szerzetes és aktív laikus gondolkodását és lelkiségét, akik majd befolyásolni fogják a többieket. Így változik át Krisztus egyháza az antikrisztus egyházává , azaz New Age antiegyházzá.

Ami pedig a zsinat további pontjainak jóváhagyását illeti, mint pl. a nők diakónusokká és papokká szentelését, továbbá az Oltáriszentség felszámolását pogány elemek bevezetésével, valamint a bűnbánat szentségének felszámolását, ez az egész a megváltozott gondolkodás következménye lesz, amelyben a Szentléleknek, az igazságnak és Isten törvényeinek helye nincs.

Az ördög, a hazugság és a halál atyja (v.ö. Jn 8,44) az áteredő bűnnel megrontott természetünkre hatást gyakorol. Hamis inspirációkat ad gondolatok által vagy a másokra való odafigyelés által, akik a médiumai. A hazugság lelke hat az érzelmekre és a képzeletre is. Kívülről a fülön és a szemen keresztül az erkölcstelenség propagációja, a pornográfia, az erkölcstelen könyvek olvasása, erkölcstelen filmek megtekintése … által. Jézus nem figyelt oda a tisztátalan lelkekre, hanem Isten erejével kiűzte őket. Manapság Pál apostol eképpen intené a püspököket a szinódustól:

„… és ne vegyetek részt a sötétség haszontalan cselekedeteiben, hanem inkább nevezzétek valódi nevükön ezeket. Mert amiket titokban tesznek, azokról még beszélni is szégyen.“ (Ef 5,11-12)

A hazugság lelke hálójába az ember elsősorban úgy kerül, hogy odafigyel azokra az emberekre, akik a fény angyala hatalmában vannak. Ha egy teológus kritikátlanul odafigyel arra a professzorra, aki heretikus, maga is heretikussá válik. Ha egy fiatal ember kritikátlanul odafigyel arra az emberre, aki a tisztátalan lélek médiuma, ez a lélek hatalmába keríti a fiatal ember gondolatait, érzéseit, szimpátiát vált ki benne és átmegy bele. A lélek befogadásának legerősebb csatornája az odafigyelés. Mindegyik megtévesztő szuggesztíven beszél, mert lélek áll mögötte. Képes megtéveszteni a féligazságokkal, a hamis jóval és a siker képzetével.

A zsoltáros szavaival: „Olyan voltam mint a füstre tett tömlő.“(Zsolt 119,83) Amikor a tömlőt leveszik a füstről, sokáig érezni rajta a füstszagot. A püspök egy hónapig a szodomita antievangélium légkörében volt, amely megváltoztatja a gondolkodást és átkot von le. Tagadja meg hát nyilvánosan az erkölcstelen és heretikus szinodalitás lelkét , majd pedig egy hónapig tartson megfelelő bűnbánatot, hogy megszabaduljon ettől az átoktól. Ebben az időszakban elsősorban imádkozni kell, olvasni a Szentírást és a szent vértanúk életét.

Valójában egy igaz zsinatnak elsősorban válaszolnia kellene a kor szükségleteire és a lelki megújulást tűzni ki céljául. Hangsúlyoznia kellene az emberi élet értelmét és célját, ami pedig a halhatatlan lélek üdvössége. Rámutatni arra, hogy manapság mi az akadálya annak, hogy az ember egyáltalán megismerhesse az alapvető hitigazságokat, majd pedig hangsúlyozni, hogy hogyan kell ezeket az igazságokat védelmezni és megvalósítani. Manapság a homoszexualizmus leginkább az ifjúságot veszélyezteti, ezért tudatosítania kellene Isten Igéjét, amely leleplezi a homoszexualizmus gyökereit. Az ifjúságnak be kell mutatni a tisztaság ideálját, amely az erkölcsös élettel és Isten parancsolatainak megtartásávl függ össze. Az erkölcsi tisztátalanság cinizmushoz és a legkülönfélébb függőségekhez, a házaséletre való alkalmatlansághoz és a bűnözéshez vezet.

Manapság szükséges, hogy a katolikus napi imarendet állítson fel, és megszentelje a vasárnapot úgy, hogy lényegében az egész vasárnapot Istennek, a lelkének, és családja lelki hasznának szentelje, és szakítson időt a testvéri közösségre. Az által az ember által, aki ezt teszi, működik a Szentlélek. Ha az ilyen Isten által vezetett férfire és nőre odafigyelnek a többiek, kinyílik a szemük, és hasonlóan veszik a Szentlelket. Ezután lesznek képesek elszakadni a világ lelkétől, a hazugság és a halál lelkétől. Ennek ellentéte az LMBTQ zsinat és annak facilitátorai, Bergoglioval és lakájával, a kongói (Kishasa) Besunguval, valamint az egyház többi hóhérjával és Isten törvényeinek megtaposóival az élükön.

Drága igazhitű pöspökök! Még időben szakadjatok el az egyházmegyétekkel együtt az álpápa iránti

engedelmességtől. Ez egy sátánnak odaszentelt ember, aki az LMBTQ önpusztító erkölcstelenségét akarja érvényre juttatni. Jorge Bergoglio nyílt lázadásba lendült Isten, az Ő törvényei és parancsolatai ellen. Ő a sátánnak szentelten nem Jézus Krisztus képviselője és nem is lehet az. Megfertőzi az egyházat az antikrisztus lelkével és kiűzi a Szentlelket, az Igazság Lelkét. Ezért, drága püspökök, addig menjetek ki   a bergogliánusok Babilonjából, amíg még nem késő. Fogadjatok el egy igazhitű pápát, hogy megállíthassa az előrehaladó katasztrófát.

Christus vincit! Christus regnat! Christus imperat!

 

+ Illés

A Bizánci Katolikus Patriarchátus pátriárkája

+ Metód           + timóteus

Püspök-titkárok

 

2023. 10. 19.

 

Letöltés: BKP: A szinodalitásról szóló zsinat destruktív szekták módszereit használja az agymosáshoz  (2023. 10. 19.)