2012. június 29., péntek

Az Úr Jézus Krisztusnak Mária Julianna által adott üzenetei

AZ ÚR JÉZUS KRISZTUSNAK
Mária Julianna által adott üzenete
2012. június 22. Szentségimádáson Jézus:
Drága gyermekeim! Az idő rövid. Térjetek meg! Éljetek szüntelen készenlétben, mert a halál hirtelen jön, de csak azok számára, akik nem várják. Aki várja, vagyis minden erejével Belém kapaszkodik, annak megváltás lesz, minden vágyának beteljesülése. Aki hisz Bennem, és eszi az Én Testemet, ha meghal is élni fog. Annak nincs halál, hanem csak átmenet az örök életbe. Ó, ha mindenki így élne, nem lenne tragédia egy-egy hozzátartozó eltávozása ebből az életből, hanem örömünnep. Együtt ünnepelnének az elhunyttal, aki megérkezett a menny boldogságába.
Gyermekeim, Véremen megváltott kicsinyeim! Így éljetek, és akkor boldogok lesztek a földön és a mennyben is örökre! Higgyetek Nekem! Ne aggódjatok! Minden gondotokat adjátok át Nekem! Bízzatok Bennem, Én Mindenható vagyok. Ha hittel kértek, megtapasztaljátok csodáimat. Aki Bennem bízik, meg nem szégyenül. Ha ti próbáljátok megoldani gondjaitokat, elrontjátok. Ha Velem együtt cselekszetek, úgy hogy megtartjátok törvényeimet, minden dolgotok sikerülni fog, mert Én viszem diadalra. Azért adtam törvényeimet, hogy megóvjon benneteket az elbukástól, a sátán minden cselszövésétől.
Gyermekeim! Szeressetek Engem úgy, ahogy Én szerettelek benneteket! Adjátok át a lelketeket Nekem! Én megtisztítalak benneteket értetek kiontott drága Szent Véremmel, és akkor nyugodtan várhatjátok a halált, mert az már nem lesz úrrá rajtatok. Csak átlépitek a küszöböt, megláttok Engem, és Velem lesztek mindörökké. Erre áldalak meg mindnyájatokat az Atya, a Fiú és a Szentlélek nevében.”
2012. június 23. Szentségimádáson Jézus: "Drága Gyermekeim! Az idő oly rövid, mint egy sóhaj. Készüljetek! Éljetek szüntelen készenlétben, mert olyan idők jönnek, amilyenek még nem voltak. Készüljetek fel minden rosszra. Hirtelen fog bekövetkezni a változás. A rejtekben már minden elő van készítve. De az Én tervem is már öröktől fogva készen áll. Lecsapok rájuk, és megbüntetem őket, akik kezet emelnek rátok. Ha megtérnek Hozzám, akkor a tisztítótűzbe mennek. Ha nem, a pokolba. Ti pedig, akiket áldozatokká tettek, azonnal a mennybe jöttök. Így álljatok készenlétben: rendszeresen gyónjatok, és lehetőleg naponta áldozzatok! Éljetek szeretetben mindenkivel, és az életetek odaadása árán is szeressétek Istent teljes szívetekből! Akkor nem kell félnetek, mert az örök élet csírája bennetek van. Akkor a halálon, mint egy kapun át bementek az örök életbe, ahol vég nélkül fogtok örvendezni Bennem, az örök élet Szerzőjében. Erre áldalak meg benneteket az Atya, a Fiú és a Szentlélek nevében."
2012. június 28. Szentségimádáson Jézus: "Drága gyermekeim! Nagy dolgok előtt álltok. A világtörténelemben még soha nem volt ilyen nagy esemény, ami most következik. Fölfogni nem tudjátok. Már felkészítettelek benneteket. Sokszor elmondtam, hogy életetek legfontosabb cselekedete a megtérés. De ti még mindig nem fogjátok fel, hogy milyen nagy dolog Velem, az élő Istennel való találkozás. Egyházam tanítja, hogy csak tiszta lélekkel szabad járulni a Szentáldozáshoz. Mégis rengeteg a szentségtörés. A Szentírásban benne áll, hogy aki bűnben veszi magához az Én legszentebb Testemet és Véremet, az a kárhozatára veszi. Mit gondoltok, hogy fogtok megállni Szent Színem előtt, ha előtte nem tisztultatok meg a bűnbocsánat szentségében? Ezt mondtam: a szám leheletével elsöpröm a gonoszt. Mit gondoltok ti, akik telve vagytok gonoszsággal, erkölcstelenséggel és fajtalansággal, ti, akik a sátánt szolgáljátok bűnös életetekkel, talán életben maradhattok, ha Engem megláttok? Ti, akik ma is a kezembe és a lábamba veritek a szegeket, és töviskoronát húztok a fejemre, megúszhatjátok számadás nélkül? Mondom nektek: nem. Végtelen irgalmam és szeretetem fogja megmutatni nektek bűnös tetteiteket, amikor úgy fogtok égni, mint a száraz tarló, és nem lesz számotokra más menedék, mint az Én irgalmas szeretetem, amit egész életetekben megvetettetek. A nagy figyelmeztetés az Én dicsőséges visszajövetelemet készíti elő.

Vigyázzatok! Térjetek meg! Legyetek készenlétben, mert tűz által tisztítom meg a világot! Atyám minden embert arra teremtett, hogy szentül éljen. Az életszentség pedig abból áll, hogy szeressétek és engeszteljétek a végtelenül megbántott Istent, a felebarátot pedig úgy, ahogy Én szerettelek titeket, hogy az életemet adtam oda értetek. Értsétek meg végre: nem vagytok a magatokéi. Nagy volt a ti váltságdíjatok. Minden fölösleges szavatokról számot kell adni. Minden percről, amit nem az Én dicsőségemre kamatoztattatok. Az evangéliumi példabeszédben azt mondtam, hogy az, aki elásta az egy talentumot, és nem kamatoztatta, elkárhozott. Miért nem tanultok belőle? Rátok is ugyanaz vonatkozik. Ezt parancsoltam nektek: Hirdessétek az Evangéliumot minden népnek! Ehelyett ti el sem olvassátok, a templomba be nem léptek, és a gyermekeiteket meg sem kereszteltetitek. Úgy nőnek fel, mint réten a fű. Azt sem tudják, hogy van Isten, és örök élet. Hiábavalóságokkal tömitek az agyát, és hagyjátok őket elzülleni. Leányaitok kezébe adjátok a fogamzás gátlót, de eszetekbe sem jut arra tanítani őket, hogy éljenek tisztán, és várjanak a házasságig a nemi élet elkezdésével. Mit gondoltok, mit kaptok mindezekért? Megmondom nektek: ha sürgősen meg nem tértek, elkárhoztok. Az örök tűz emészt majd benneteket. Türelmem nem végtelen. Az igaz, hogy hosszan tűrő vagyok, de gondoljatok arra, hogy egyszer meghaltok, és akkor számot adtok egész életetekről. Az időről, amit elfecséreltetek. Az alkalmakról, amiket elszalasztottatok. A kegyelmekről, amelyeket megvetettetek.

Gyermekeim! Az idő, a haladék lejár. Már itt az óra, amikor meglátogatom ezt a földet. De mielőtt lejönnék, megtisztítom. Ilyen mocskos, bűnökkel teli földre nem teszem a lábam. Tisztuljatok meg, akkor nincs mitől félnetek! Akkor irgalmas szeretetemmel fogtok találkozni, és élvezni fogjátok az Én békémet mindörökre. De ha továbbra is elutasítjátok figyelmeztetéseimet, mindörökre el fogtok veszni. Nem lehet kétfelé sántikálni. Leleplezem a képmutatókat. Kettéválasztom népemet. Istennel, vagy Isten ellen. Nem tűröm tovább, hogy gúnyt űzzetek Belőlem. Ma is ugyanazt szenvedem tőletek, mint amikor leköpdöstek, arcul vertek, kigúnyoltak és tövissel koronáztak. Vigyázzatok, mert minden bűnért nagyon de nagyon meg kell szenvedni. Az ég és a föld elmúlik, de az Én Igéim soha el nem múlnak, hanem minden szavam beteljesül.

Vigyázzatok! Vegyétek komolyan figyelmeztetésemet, amelyet azért mondok, mert nagyon szeretlek benneteket, és nem akarom, hogy örökre elvesszetek! Nagyon nagy események előtt álltok. A történelemben még soha nem voltak ilyen dolgok. Eljövök megítélni a földet, és szám leheletével elsöpröm a gonoszt. Megtisztítom ezt a világot. Megkötözöm a sátánt, és visszataszítom a pokol tüzébe. Akkor eljön a földre a béke korszaka. Az igazak fognak uralkodni. A kereszténység soha nem látott diadalra jut. Mindenki az Én Nevemet fogja magasztalni, és az Én dicsőségem fogja betölteni a földet. Az emberek szeretetben és békében fognak élni egymással. A menny leszáll a földre, és boldogsága betölti. Népemmel leszek, és ők dicsőíteni fognak Engem. De ezt csak a jól érik meg. A gonoszok kipusztulnak, és az örök tűzre jutnak.

Gyermekeim! Ha boldogok akartok lenni, térjetek meg még ma! Ne halogassátok, mert nincs halogatni való idő. Ha ti megtértetek, térítsétek meg a környezeteteket: gyermekeiteket, házastársatokat, szomszédaitokat és munkatársaitokat! A mennyben mindenki azzal dicsőít meg Engem, hogy mennyi lelket mentett meg az üdvösségre. Munkára fel! Tegyetek tanítványaimmá minden népet! Így dicsőítsétek meg Nevemet! Erre áldalak meg benneteket az Atya, a Fiú és a Szentlélek nevében.

Gyermekeim! A menny és a föld összes pompája nem ér fel az Én dicsőségemmel, amelyet az Atya Nekem adott öröktől fogva. Én ezt a dicsőséget hagytam el, amikor leszálltam az emberi nem iránt való szeretetemből a földre, hogy nélkülözéseim és súlyos szenvedéseim árán üdvözítsem. Ők mégis az anyagi javak után törik magukat. Rólam tudomást sem vesznek. Ó, hogy fáj ez szerető Szívemnek!!! Legalább ti, maroknyi nyájam, szeressetek viszont, és engeszteljetek Engem a világ tengernyi bűnéért! A ti imáitokra még sok lélek üdvözül. Ne hagyjátok abba az imát és az engesztelést! Soha nem látott szüksége van erre ennek a bűneiben fetrengő világnak. Ti vagytok a föld sója, a világ világossága. Ha a só ízét veszti, kidobják, eltapossák. A ti feladatotok a szüntelen ima, és az életszentség. Tetteitekkel és életpéldátokkal hirdessétek tanításomat! Váltsátok tettekre az Evangéliumot! Ha valaki rátok néz, Engem lásson bennetek! Az Én szavaimat közvetítsétek! Így egyengessétek, készítsétek az utat Előttem, mert hamarosan visszajövök megítélni a világot. Várjon Engem a föld minden lakója szüntelen készenlétben! Így dicsőítsétek meg Nevemet! Így adjatok hálát értetek elszenvedett kereszthalálomért! Akkor elnyeritek az örök üdvösséget. Erre áldalak meg benneteket az Atya, a Fiú és a Szentlélek nevében.

Drága kislányom! Nagyon szeretlek. Szem nem látta, fül nem hallotta, emberi szív fel nem foghatja, amit készítettem neked. Légy jó mindhalálig! Neked csak szeretni szabad. Arról ismernek meg, hogy Hozzám tartozol, ha mindenkit szeretsz. Hamarosan megtérsz Hozzám, Akit úgy imádsz és szeretsz. Készülj! Soha nem látott boldogságba és dicsőségbe viszlek. Szépségem, gyönyörűségem elragadó. Az egész örökkévalóságon át nem fogsz tudni betelni Velem. Elfoglalod helyedet, amelyet Atyám végtelen szeretetében készített neked. Már most adj érte hálát! Naponta többször is imádkozd el a Te Deumot! Ha majd országomban leszel, meglátod felmenőidet. Mindazokat, akiket ismertél, és azokat is, akiket már nem ismerhettél, mert nem éltek, amikor te megszülettél. Köszönetet fogsz mondani nekik az élet átadásáért. Azért, hogy megszülethettél, Engem szolgálhattál a földön, és elnyerted az örök életet. Igen. Ahhoz, hogy üdvözüljön valaki, előbb meg kell születnie a földre, és ez az ősök közreműködése nélkül lehetetlen. Így rendelte Atyám, hogy két ember szeretetéből szülessenek az utódok. A legnagyobb ajándék az élet, mert ez az örök élet alapja. Ha valaki nem fogan meg, vagy nem születik meg, akkor az az ember nincs. Így nem is üdvözülhet. Ezért kérlek benneteket, vállaljátok a gyermekeket, akikkel megajándékozlak benneteket! Adjátok tovább az életet, mint ahogy nektek is tovább adták. Az élet Isten ajándéka, és a gyermek is. Azért, mert Istennek örök terve van minden egyes emberrel. Szentté akarja tenni már itt a földön, és meg akarja ajándékozni az örök élettel. Atyám helyet készített minden megfogant embernek a mennyben. Az egyén szabad akaratából fakadó döntésén múlik, hogy elfoglalja-e a mennyben az öröktől fogva neki készített gyönyörű helyet. Ezért parancsoltam meg tanítványaimnak, és rajtuk keresztül minden megkeresztelt embernek: tegyetek tanítványaimmá minden népet! Mert azt akarom, hogy megismerjenek és megszeressenek, és Általam üdvözüljenek. Ezért szálltam le a mennyből a Szent Szűz méhébe. Ezért haltam kínhalált a keresztfán. Mindenkit munkatársammá fogadok, aki elfogadja meghívásomat. Csak rajtatok múlik. Ó, ha tudnátok, milyen nagy jutalmuk van a szenteknek a mennyben, mind szentül élnétek! Törekedjetek az életszentségre, amely a tökéletes szeretet megélése! Erre áldalak meg benneteket kicsi gyermekeim az Atya, a Fiú és a Szentlélek nevében."

2012. június 28. Szentségimádáson Jézus: "Ezt üzenem X-nek: Tartson ki! Ajánlja fel ezt a kellemetlenséget és munkát a gyermekei üdvösségéért az Én kínszenvedéseim örök érdemeivel egyesítve Szent Édesanyám hétfájdalmas Szeplőtelen Szíve és könnyei által! Odaát nagyon fog örülni ennek a kellemetlenségnek. Sok lélek lesz a gyümölcse."
2012. június 28. Szentségimádáson Jézus: "Ezt üzenem X-nek: A fia jó helyen van. Amikor a lelke kirepült a testéből, és lepergett előtte egész élete, annak örült a legjobban, hogy élete végén egyre buzgóbban követett Engem. Ez tette lehetővé, hogy üdvözüljön. Most még a tisztítótűzben van. Imáid sokat segítenek rajta. Folytasd az imákat, és ajánld fel a Szentmiséket is érte! Akkor hamarosan kiszabadul, és közbenjár a testvéréét, és értetek. Imádkozz sokat az idősebb fiadért! Hamarosan érted jövök, és örökké együtt lesztek. Ne sírj! Ne búslakodj! Örülj, hogy a fiad már jó helyen van. Megszületett az örök életre. Szüntelen örvendezz Énbennem, mert végtelenül irgalmas és szerető Isten vagyok! Megváltó, Aki üdvözítem a népeket. Megáldalak téged és szeretteidet az Atya, a Fiú és a Szentlélek nevében."

Az európai látnoknő (Maria Divine Mercy) által kapott üzenetek – “The Warning“

Egyházamnak bíznia kell Bennem. El kell távolítaniuk a félelem és a kétség bilincseit, és meg kell engedniük Nekem, hogy megismertessem Magamat
2012. június 28. csütörtök, 15:00
Drága szeretett leányom, tudni kell azt, hogy megnövekedett a száma azoknak, akik azt vallják, hogy prófétákként az Én Nevemben jönnek, de mégsem a Mennyország nyelvén beszélnek.
Ezek közül a lelkek közül, oly sokan megfertőződtek a bukott angyalok által, és gondosan felépítetten beszélnek, de szerető hangon, elvárván tőletek, hogy Szent Hangomra emlékeztessen benneteket.
Ó, mennyire becsapják most szegény hűséges követőimet, és mennyire össze lesznek zavarodva! Kiben lehet megbízni? Kit lehet követni? Kiben lehet hinni?
Nem megmondtam, hogy sokan jönnek majd az Én Nevemben, de kevesen fognak az Én Hangommal beszélni?
Jelenleg, húsznál is kevesebben vannak azok, akik engedélyt kaptak arra, hogy megosszák Isten Szavát a világgal, és ez magában foglalja azokat is, akik Szeretett Édesanyámtól kapják az égből jövő Isteni üzeneteket.
Sok további látnok is jelen van a világban, de ezek küldetései különbözők.
Szerepük a napi imák egyikében is megnyilvánulhat, hogy segítsenek az emberiség megmentésében, vagy egyik szenvedésük által, melyet ajándékként ajánlanak fel, hogy megmentsék a lelkeket a Sátántól. Az ilyen készséges szenvedés sok ember lelke fölött töri meg a Sátán hatalmát.  
Az Én prófétáim kevesen vannak, és ti az Én igaz Hangom által fogjátok felismerni őket, amely oly módon lobbantja lángra Isten gyermekeinek a szívét és lelkét, amelyet nem lehet figyelmen kívül hagyni.
Üzeneteim részletesek lesznek a világ számára ezekre az időkre, és olyan igazságokat fognak felfedni, amelyek eddig még nem voltak kinyilatkoztatva.
Ezen üzenetek közül, amelyeket most adok, sok azért van, hogy egyszerűen Tanításaimra emlékeztessenek.
Sok üzenet, amelyet most bemutatok nektek, nem más, mint az élet tápláléka, melyet a Keresztes Imahadjárat imáin keresztül adok nektek, hogy Második Eljövetelemkor segítsen lelketek és mások lelkének megmentésében.
A másoknak adott üzenetek közül sok lesz (ehhez) hasonló, de nem lesznek részletesek.
Az ő küldetésük éppen olyan fontos, mivel lelkeket fognak megtéríteni.
Emlékezzetek mindig a következőre: Én azt próbálom megmutatni nektek, hogy mennyire Szeretlek benneteket, és ki szeretném nyilatkoztatni nektek Létezésem Igazságát.
Ennek bizonyítéka nemsokára kiderül végre Isten minden gyermeke számára.
Kérlek, ne harcoljatok egymás között, azáltal, hogy ismereteitekkel a lelki dolgok fölött próbáltok meg túltenni másokon.
Az igazság a következő:
Senki sem ismeri az Igazságot, amely a Pecsét mögé van rejtve a Jelenések Könyvében.
Amint azt már korábban is mondtam nektek, ezeket az Igazság Könyvében lepecsételték, egészen mostanáig, a végidőkig.
Én, Jézus Krisztus, az Isten Báránya, most feltöröm ezeket, hogy felkészítselek benneteket az Új Királyságomra.
Felkészítésül a Szentírást kaptátok, és most meg kell engednetek Nekem, az egész emberiség Királyának, hogy elmondjam az Igazságot arról, ami bekövetkezik.
Ha ezt megteszitek, akkor képes leszek arra, hogy keresztülvezesselek benneteket azon, ami nem lesz más, mint a megtévesztés, az üldöztetés és a gyűlölet aknamezeje.
Engedjétek meg mindnyájan Nekem, beleértve földi Egyházam minden tagját, hogy ezeken az utolsó akadályokon átvigyelek benneteket az Örök Életre.
Egyházamnak bíznia kell Bennem. El kell távolítaniuk a félelem és a kétség bilincseit, és meg kell engedniük Nekem, hogy ezeken az üzeneteken keresztül megismertessem Magamat.
Ismerjétek fel Szeretetemet, annak tiszta és egyszerű formájában.
Az Én szeretetem nem mesterkélt, és nincs elrejtve misztikus szótagokban.
Ez teljesen nyilvánvaló, hogy lássátok, de olyan együttérzéssel van tele, amely a felismerés lángjaként hatol keresztül rajtatok, ha ti ledobjátok a büszkeség és a félelem fegyverzetét.
Ha ezt megteszitek, akkor könnyebb lesz számotokra követnetek Engem, Jézusotokat.
Az első alkalommal, mint Megváltó jöttem el.
Ezen utolsó alkalommal még egyszer eljövök, mint Megváltó. Csakhogy Feladatom még nehezebb ebben az időben.
Az Isten iránti szeretet meghalt a világban. Ez egyszerűen csak pislákol.
Ha Második Eljövetelemre most kerülne sor, akkor csak kevesen mehetnének be a Paradicsomba.
A Nagyfigyelmeztetés, Irgalmasságom ajándéka, mely segíteni fog az emberiség nagy részének megtérésében.
Segítsetek Nekem nyájam felkészítésében. Szükségem van földi Egyházamra, úgyszintén a klérusra és a laikusokra, hogy segítsenek megmenteni Isten minden gyermekét.
Kérlek, fogadjátok el kinyújtott Kezemet, és terjesszétek ki minden nemzetre a Hívásomat.
Gyertek velem, szeretett Jézusotokkal.
Kövessetek Engem ebben az időben.
Ne utasítsatok vissza Engem, ahogyan azt a Farizeusok is tették.
Ez alkalommal fel kell ismernetek a Hangomat.
Most már ismernetek kellene, ahogyan beszélek, hiszen ti a Szentírást kaptátok.
Jézusotok

Urunk Jézus Krisztus üzenete Anna Terézia által

Az idő jó felhasználása 

 Kedveseim, legyetek éberek és nyitottak elfogadni a mindennapi eseményeket! Ne arra figyeljetek elsősorban, hogy mit és hogyan tegyetek, csak használjátok fel jól az időtöket! Tegyetek mindent áldozatos szívvel és őszinte odaadással, akkor biztosan a szeretet cselekedeteiben fogtok gazdagodni. Tanuljátok az élethelyzeteket őszinte odaadással elfogadni! Vizsgáljatok meg mindent, amibe belefogtok, de ne időzzetek túlságosan sokat egy-egy helyzetnél! Sokszor azonnal kell mozdulni a Szentlélek figyelmeztetésére, mert soha vissza nem térő alkalmakat mulaszthattok el.
2012.06. 04                 Anna Terézia

http://engesztelok.hu/lelkielet/az-id-jo-felhasznalasa 


A helyes döntés

Kedveseim, ragyogja be a Szentháromság fénye életetek minden napját, hogy lépteitek az Ő világosságában haladjanak. Figyeljétek a Szentlélek útmutatásait, mert megadja a helyes döntéshez szükséges kegyelmeket, hogy Istennek tetsző módon cselekedjetek! Kérjétek minden helyzetben a segítségét, hiszen nélküle rossz irányban haladnátok, és az ellenség kihasználná ingadozásaitokat. Viszont ha vele indultok el, sőt egészen beleálltok szent akaratába, akkor csodálatos dolgokra lesztek képesek. A Szentlélek sugallatait, a belső csend megteremtésével lehet felfedezni, amit merész bátorsággal követhettek. Minden indítás jó, ha előmozdítja Isten nagyobb dicsőségét és az alázatban gyökerező lemondások létráján halad. Figyeljetek és bátran cselekedjetek!
2012.06. 05.           Anna Terézia

http://engesztelok.hu/lelkielet/a-helyes-doentes 

Gyónás
Kedveseim, ne meneküljetek el önmagatok elől, hanem vállaljátok fel mindazokat a nehézségeket, amelyek belőletek származnak! A Szentháromság kegyelme, mely felülről érkezik, betölti edényeteket gazdagon, ha testi korlátaitok és rendezetlenségeitek nem akadályozzák meg a bennetek való hatékony működését. Ezért nagyon fontos, hogy gyakran és jól végezzétek a szentgyónásaitokat, mert e szentség általi tisztulással válhattok alkalmas befogadóivá a kegyelmeknek. Vannak olyan picinek látszó botlások, amelyek mellett könnyen elmehettek, de ha kéritek a Szentlelket és ráfigyeltek, megvilágítja bennetek a foltok nagyságát és sötétjét. Ilyenkor alázattal hajoljatok meg Isten fénye előtt! Őszinte bűnbánattal, és kiengesztelődéssel a szívetekben térjetek vissza a Szentháromság örömébe!
2012.06. 18.             Anna Terézia

A Szentlélek működése bennünk
Kedveseim, figyeljetek mindig éberen arra, amit bennetek művel nap, mint nap a Szentlélek! Engedjétek felismerni, milyen gazdagon pazarolja rátok kegyelmeit! Amikor nem vesztek észre semmit, akkor álljatok meg egy percre, és kérdezzétek meg a Szentlélektől: miért nem ismertem fel eddig, a Te bennem való hatékony működésedet? Talán mert rohanásban vagyok? Vagy, mert éppen a világ dolgaiban merültem el? Vagy csak hagytam, hogy a pillanatok elmúljanak? Nyissátok meg hát lelketeket, hiszen még a legparányibb dolgokban is jelen van és működik bennetek. Legyetek érzékenyek mindenre, és szüntelen hálálkodjatok gazdagságáért és azért a sok jóért, amivel elhalmoz titeket.
2012.06. 19.                       Anna Terézia
http://engesztelok.hu/lelkielet/a-szentlelek-mkoedese-bennuenk


Megújulás
Kedveseim, ne várjátok meg, amíg elérkezik az idő a megújulásra! Ti már most is mindent megtehettek annak érdekében, hogy lelketek megújulást találjon a Szentháromságban és égi Édesanyánk közbenjárása által. Csak szorgalmasan imádkozzatok és engeszteljetek, hogy lelkek tömegének biztos utat mutassatok áldozataitok felajánlásával. Szép életpéldáitokkal járjatok elöl testvéreitek között és buzdítsatok minél többeket a Szentháromság buzgó követésére. Mindenekelőtt a szentségekhez járuljatok, mert általuk van életetek a Szentháromságban. Legyetek kitartóak, semmi és senki ne tántorítson el titeket a rendszeres szentségi élettől. Édesanyánk mellett biztonságban haladhattok ezen az úton.
2012.06. 21.        Anna Terézia
http://engesztelok.hu/lelkielet/megujulas


Buzgóság

Kedveseim, a Szentháromság szeretete sürget titeket a buzgóságra. Olyanra, amely mindig képes megújulni és felemeli lelketeket, amikor arra nem is gondoltok. Ha törekedtek mindig a jobbat tenni, ami a lelkek javát előmozdítja, és eközben elfeledkeztek önmagatokról, akkor biztosan jó úton jártok, még ha ebből ti magatok nem is érzékeltek semmit. Soha nem az számít Isten előtt, ami a ti szemetekben jónak látszik, hanem csak az, amit az Úr annak tart. Kézzelfogható jeleit tapasztalhatjátok, csak kérjétek, hogy Isten szemével lássátok a történéseket. Biztos az az út, amely békességet teremt szívetekben és megszűntet bennetek minden kételkedést. Bízzatok, és haladjatok!
2012.06. 22.             Anna Terézia
http://engesztelok.hu/lelkielet/buzgosag


Áldozatok észrevétlenül és zokszó nélkül 

Kedveseim, áldozatotok akkor lesz kedves a Szentháromság előtt, ha azt észrevétlenül és zokszó nélkül hozzátok meg. Azért fontos így átadni mindent, mert a Mennyei Atya tudja és látja, amit a rejtekben tesztek. Akkor értékesek az áldozataitok, ha azokat olyan természetesen végzitek, mint a levegővételt, nem pedig nyűggel és megjegyzésekkel. Ha kéritek a kegyelmet, ezt is el tudjátok sajátítani, hogy erénnyé formálódjon bennetek. Ezek azok az értékes gyöngyszemek, melyek felcsillannak a Szentháromság előtt. Próbáljátok, gyakoroljátok és meglátjátok, mily gyönyörűségesen fénylenek majd kincseitek!
2012.06. 24.          Anna Terézia

http://engesztelok.hu/lelkielet/aldozatok-eszrevetlenuel-es-zokszo-nelkuel

Őszinte szeretet 

Kedveseim, mennyire tudjátok szívből átadni magatokat a Szentháromságnak? Milyen őszinték szeretet szolgálataitok testvéreitek felé? Azért fontos ezt a kérdést feltennetek, mert csak őszinte válasszal juthattok el az őszinte Isten és felebaráti szeretethez. Akkor fog megnyilvánulni és meggyökeresedni bennetek a Szentháromság szeretete, amikor képesek lesztek lemondani saját, amúgy jónak látszó vágyaitokról csak azért, hogy Isten nagyobb dicsőségét szolgáljátok egy közös cél érdekében,. Mindaddig, amíg nem ismeritek fel az alázatban növekedő lemondás kegyelmi kincsestárát, addig még híján vagytok az igaz Isten és felebaráti szeretetnek, Mert a szeretet nem érzelmekben megnyilvánuló cselekedet, hanem a közös, bensőséges jóakaratra való törekvés megnyilvánulása.
2012.06. 27.               Anna Terézia

 http://engesztelok.hu/lelkielet/szinte-szeretet


Felvállalni, amit elhibáztunk 

Kedveseim, legyen bátorságotok felvállalni mindent, amit elhibáztatok. Őszinte és tiszta lélekkel tanúsítsatok megbánást a Szentháromság és Édesanyánk előtt. Ők nem ítélnek el gyengeségeitek miatt, mint a legtöbb ember, hanem irgalmas szeretetükben kezüket nyújtják felétek. Higgyétek, hogy megkönyörülnek rajtatok! Ne engedjétek, hogy a kísértő ítéletet mondjon rátok! Utasítsátok el a szabadító Jézus Krisztus nevében, és mondjátok neki, hogy ne merészeljen titeket zaklatni és háborgatni, mert ti a názáreti Jézus Krisztus gyermekei vagytok, az Ő oldalán álltok, és az Ő hatalmának védelmét élvezitek. Ettől soha ne tántorodjatok el, sőt másokat, a szükségben lévőket is erre bíztassatok. Nagy lendületet kaptok ehhez a munkához, csak higgyetek erősítő kegyelmében. Bátran tegyetek tanúságot a tanításokról, melyet megosztok veletek.
2012.06.28.           Anna Terézia

http://engesztelok.hu/lelkielet/felvallalni-amit-elhibaztunk