2012. június 29., péntek

Urunk Jézus Krisztus üzenete Anna Terézia által

Az idő jó felhasználása 

 Kedveseim, legyetek éberek és nyitottak elfogadni a mindennapi eseményeket! Ne arra figyeljetek elsősorban, hogy mit és hogyan tegyetek, csak használjátok fel jól az időtöket! Tegyetek mindent áldozatos szívvel és őszinte odaadással, akkor biztosan a szeretet cselekedeteiben fogtok gazdagodni. Tanuljátok az élethelyzeteket őszinte odaadással elfogadni! Vizsgáljatok meg mindent, amibe belefogtok, de ne időzzetek túlságosan sokat egy-egy helyzetnél! Sokszor azonnal kell mozdulni a Szentlélek figyelmeztetésére, mert soha vissza nem térő alkalmakat mulaszthattok el.
2012.06. 04                 Anna Terézia

http://engesztelok.hu/lelkielet/az-id-jo-felhasznalasa 


A helyes döntés

Kedveseim, ragyogja be a Szentháromság fénye életetek minden napját, hogy lépteitek az Ő világosságában haladjanak. Figyeljétek a Szentlélek útmutatásait, mert megadja a helyes döntéshez szükséges kegyelmeket, hogy Istennek tetsző módon cselekedjetek! Kérjétek minden helyzetben a segítségét, hiszen nélküle rossz irányban haladnátok, és az ellenség kihasználná ingadozásaitokat. Viszont ha vele indultok el, sőt egészen beleálltok szent akaratába, akkor csodálatos dolgokra lesztek képesek. A Szentlélek sugallatait, a belső csend megteremtésével lehet felfedezni, amit merész bátorsággal követhettek. Minden indítás jó, ha előmozdítja Isten nagyobb dicsőségét és az alázatban gyökerező lemondások létráján halad. Figyeljetek és bátran cselekedjetek!
2012.06. 05.           Anna Terézia

http://engesztelok.hu/lelkielet/a-helyes-doentes 

Gyónás
Kedveseim, ne meneküljetek el önmagatok elől, hanem vállaljátok fel mindazokat a nehézségeket, amelyek belőletek származnak! A Szentháromság kegyelme, mely felülről érkezik, betölti edényeteket gazdagon, ha testi korlátaitok és rendezetlenségeitek nem akadályozzák meg a bennetek való hatékony működését. Ezért nagyon fontos, hogy gyakran és jól végezzétek a szentgyónásaitokat, mert e szentség általi tisztulással válhattok alkalmas befogadóivá a kegyelmeknek. Vannak olyan picinek látszó botlások, amelyek mellett könnyen elmehettek, de ha kéritek a Szentlelket és ráfigyeltek, megvilágítja bennetek a foltok nagyságát és sötétjét. Ilyenkor alázattal hajoljatok meg Isten fénye előtt! Őszinte bűnbánattal, és kiengesztelődéssel a szívetekben térjetek vissza a Szentháromság örömébe!
2012.06. 18.             Anna Terézia

A Szentlélek működése bennünk
Kedveseim, figyeljetek mindig éberen arra, amit bennetek művel nap, mint nap a Szentlélek! Engedjétek felismerni, milyen gazdagon pazarolja rátok kegyelmeit! Amikor nem vesztek észre semmit, akkor álljatok meg egy percre, és kérdezzétek meg a Szentlélektől: miért nem ismertem fel eddig, a Te bennem való hatékony működésedet? Talán mert rohanásban vagyok? Vagy, mert éppen a világ dolgaiban merültem el? Vagy csak hagytam, hogy a pillanatok elmúljanak? Nyissátok meg hát lelketeket, hiszen még a legparányibb dolgokban is jelen van és működik bennetek. Legyetek érzékenyek mindenre, és szüntelen hálálkodjatok gazdagságáért és azért a sok jóért, amivel elhalmoz titeket.
2012.06. 19.                       Anna Terézia
http://engesztelok.hu/lelkielet/a-szentlelek-mkoedese-bennuenk


Megújulás
Kedveseim, ne várjátok meg, amíg elérkezik az idő a megújulásra! Ti már most is mindent megtehettek annak érdekében, hogy lelketek megújulást találjon a Szentháromságban és égi Édesanyánk közbenjárása által. Csak szorgalmasan imádkozzatok és engeszteljetek, hogy lelkek tömegének biztos utat mutassatok áldozataitok felajánlásával. Szép életpéldáitokkal járjatok elöl testvéreitek között és buzdítsatok minél többeket a Szentháromság buzgó követésére. Mindenekelőtt a szentségekhez járuljatok, mert általuk van életetek a Szentháromságban. Legyetek kitartóak, semmi és senki ne tántorítson el titeket a rendszeres szentségi élettől. Édesanyánk mellett biztonságban haladhattok ezen az úton.
2012.06. 21.        Anna Terézia
http://engesztelok.hu/lelkielet/megujulas


Buzgóság

Kedveseim, a Szentháromság szeretete sürget titeket a buzgóságra. Olyanra, amely mindig képes megújulni és felemeli lelketeket, amikor arra nem is gondoltok. Ha törekedtek mindig a jobbat tenni, ami a lelkek javát előmozdítja, és eközben elfeledkeztek önmagatokról, akkor biztosan jó úton jártok, még ha ebből ti magatok nem is érzékeltek semmit. Soha nem az számít Isten előtt, ami a ti szemetekben jónak látszik, hanem csak az, amit az Úr annak tart. Kézzelfogható jeleit tapasztalhatjátok, csak kérjétek, hogy Isten szemével lássátok a történéseket. Biztos az az út, amely békességet teremt szívetekben és megszűntet bennetek minden kételkedést. Bízzatok, és haladjatok!
2012.06. 22.             Anna Terézia
http://engesztelok.hu/lelkielet/buzgosag


Áldozatok észrevétlenül és zokszó nélkül 

Kedveseim, áldozatotok akkor lesz kedves a Szentháromság előtt, ha azt észrevétlenül és zokszó nélkül hozzátok meg. Azért fontos így átadni mindent, mert a Mennyei Atya tudja és látja, amit a rejtekben tesztek. Akkor értékesek az áldozataitok, ha azokat olyan természetesen végzitek, mint a levegővételt, nem pedig nyűggel és megjegyzésekkel. Ha kéritek a kegyelmet, ezt is el tudjátok sajátítani, hogy erénnyé formálódjon bennetek. Ezek azok az értékes gyöngyszemek, melyek felcsillannak a Szentháromság előtt. Próbáljátok, gyakoroljátok és meglátjátok, mily gyönyörűségesen fénylenek majd kincseitek!
2012.06. 24.          Anna Terézia

http://engesztelok.hu/lelkielet/aldozatok-eszrevetlenuel-es-zokszo-nelkuel

Őszinte szeretet 

Kedveseim, mennyire tudjátok szívből átadni magatokat a Szentháromságnak? Milyen őszinték szeretet szolgálataitok testvéreitek felé? Azért fontos ezt a kérdést feltennetek, mert csak őszinte válasszal juthattok el az őszinte Isten és felebaráti szeretethez. Akkor fog megnyilvánulni és meggyökeresedni bennetek a Szentháromság szeretete, amikor képesek lesztek lemondani saját, amúgy jónak látszó vágyaitokról csak azért, hogy Isten nagyobb dicsőségét szolgáljátok egy közös cél érdekében,. Mindaddig, amíg nem ismeritek fel az alázatban növekedő lemondás kegyelmi kincsestárát, addig még híján vagytok az igaz Isten és felebaráti szeretetnek, Mert a szeretet nem érzelmekben megnyilvánuló cselekedet, hanem a közös, bensőséges jóakaratra való törekvés megnyilvánulása.
2012.06. 27.               Anna Terézia

 http://engesztelok.hu/lelkielet/szinte-szeretet


Felvállalni, amit elhibáztunk 

Kedveseim, legyen bátorságotok felvállalni mindent, amit elhibáztatok. Őszinte és tiszta lélekkel tanúsítsatok megbánást a Szentháromság és Édesanyánk előtt. Ők nem ítélnek el gyengeségeitek miatt, mint a legtöbb ember, hanem irgalmas szeretetükben kezüket nyújtják felétek. Higgyétek, hogy megkönyörülnek rajtatok! Ne engedjétek, hogy a kísértő ítéletet mondjon rátok! Utasítsátok el a szabadító Jézus Krisztus nevében, és mondjátok neki, hogy ne merészeljen titeket zaklatni és háborgatni, mert ti a názáreti Jézus Krisztus gyermekei vagytok, az Ő oldalán álltok, és az Ő hatalmának védelmét élvezitek. Ettől soha ne tántorodjatok el, sőt másokat, a szükségben lévőket is erre bíztassatok. Nagy lendületet kaptok ehhez a munkához, csak higgyetek erősítő kegyelmében. Bátran tegyetek tanúságot a tanításokról, melyet megosztok veletek.
2012.06.28.           Anna Terézia

http://engesztelok.hu/lelkielet/felvallalni-amit-elhibaztunk 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése