2018. december 1., szombat

Hamispróféta: Ne aggódjunk a bezárt templomok miatt

Azt, hogy egyre több templomot zárnak be "ne félelemmel" köszöntsük, hanem azzal, hogy "változnak az idők, ezért gondolkoznunk és alkalmazkodnunk kell" - írta Ferenc pápa a pápai gregorián egyetemi konferencián (november 29).

Nem tudni, hogy min is kell "gondolkoznunk".

Ferenc pápa azt írta, hogy a templomokra "pár éve még" szükség volt, viszont már nincs, mivel "kevés hívő és klérustag van".

Továbbá azt is mondta, hogy azért is bezárhatnak templomok, mert máshogy oszlik meg a népesség különböző városokban és vidéki területeken. Ezen elmélet szerint bizonyos helyeken szükség lenne az új templomok építésére, azonban nem ez a valóság.

Kevés kétely van afelől, hogy a katolikus egyház bukása az oka annak, amiért bezárnak a templomok. A pápa azonban ezt egy szóval sem említi.

https://gloria.tv/article/bQbjDRvdtd9J36JXyEXWHU2Pg

Parolin bíboros a tömeges bevándorlást támogatja egy könyvben, amit Angela Merkel pártja szponzorált

Pietro Parolin bíboros, a vatikáni államtitkár azt állítja, hogy "a bevándorlás hatalmas mértékben hozzájárult a régi és jelenlegi nagy civilizációk kialakulásához".

A "falak" ellen beszélt és hozzátette, hogy a bevándorlás "negatív narratíváját" meg kell állítani.

Parolin ezt előszónak írta a "Bevándorlás, a megértése és megoldásai" című könyvben, amelyet a római gregorián egyetem publikált.

A könyv pénzügyi támogatást kapott a Konrad Adenauer Alapítványtól, ami közel áll Angela Merkel pártjához, a kereszténydemokrata unióhoz, ami egy bevándorlás- és melegpárti oligarcha kapitalista párt.

Az alapítványt az állam pénzeli, a költségvetése nagyjából 120 millió euró.

Parolin figyelmen kívül hagyja azon szegény országokat, amelyek elvesztik népességük azon részét, amire leginkább szükségük lenne, miközben a gazdag országok olcsó munkaerőt kapnak, akik képzését nem kellett fizetniük.

https://gloria.tv/article/VVVePdKx4drT6ycUcYCjvrnZJ