1997. február 1., szombat

'Íme Én újjá alkotok mindent" Jel. 21,6.'Egy lengyel pap látomásai napjainkban'

14. Üzenet.
1997. január 30. Szent Ágengund
Az Ember:
" Az égen ragyogó fényben két Angyal jelenik meg. Az egyik kezében tart egy harsonát és a másik egy hagy lepecsételt könyvet. Körös- körül ragyogó fény van, amely minden irányban szétsugárzik. A harsonás ember megfújja a harsonát, s ebben a pillanatban kinyílik az ég. Egy hangot hallok, amely mondja."
A Hang:
" Ki méltó rá, hogy a könyv pecsétjét feloldja, felnyissa? Ez a büntetések könyve, amelyek nemsokára a Földre hullanak. Senki sem méltó rá, hogy kinyissa a könyvtekercset, csak a Bárány, akit megöltek és utána feltámadt. Isten haragjának egy nagy napja jön, és minden pecsétet feltörnek, hogy az igazságosság megvalósuljon. Mindazok, akik már a Bárány jelével meg vannak jelölve, hivatalosak lesznek a Bárány menyegzőjére. A 144 ezres sereg, kezükben pálmaággal, a vadállatnak elébe mennek, hogy a döntő harcát megvívják vele. Boldog az, aki e szavakat olvassa, és elveszett az, aki elveti."
Az Ember:
" E pillanatban szemem előtt feltűnik a Vatikánban a Szent Péter bazilika. Ez hét oszlopon nyugszik. A bazilika fölött sötét felhők csüngnek. Az oszlopok közt ott oson egy párduc, hosszú piros nyelvvel, és egy vörös medve, hét manccsal. Az égen fénykereszt tűnik fel, amelyből dörgések dübörögnek ki. A Szent Angyal kinyitja a könyvet és mondja nekem."
 A Szent Angyal:
" Nézd ember! Ez az a könyv, amely nemcsak a jövőbe tekint , hanem mutatja ezt a bizonyos időt is. Az Isten igazságossága nemsokára megmutatja az Ő haragos arcát, és tűzeső fog a Földre hullani. Senki sem méltó rá, hogy a könyvet kinyissa, kivéve a Bárányt, az Úr által elhatározott időben. De tudd meg, hogy az Úr ezeket a dolgokat az emberiségnek kinyilatkoztatja, hogy felkészüljön ezen eseményekre. Az Úr szól, az Ő szeretett Leánya , és prófétái által e világ fiaihoz, hogy felrázza őket, és mind megértsék az Ő nagy szeretetét. Mindenki kiérdemelte a büntetést, mert mind bűnösök. De boldogok azok, aki az élő Isten szavait meghallják. Ezért is adatott meg az irgalmasság ideje, de ez is véget ér. Vidd el ezeket a szavakat is, hintsd el őket, miként a gabonát. Ne aggódj, nyugodtan menj tovább, mert ez az Úr szava!"
 Az Ember:
" Csönd van a Mennyben. Látom, a fénykereszten át jön az Istenanya. Úgy öltözött,mint egy Királynő. Kezei nyitva, amelyeken hosszú rózsafűzér csüng le. A mi kedves Asszonyunk úgy néz, mintha minden gyermekét meghívta volna magához. Palástja nagyon széles, bő. Mögötte két Szent Angyal áll. Ezek fogják a palástját. Az Istenanya rám tekint és megjelenik a jel. Ekkor imára kulcsolja a kezeit és megáld minket."
 Az Istenanya:
" Az Atya a Fiú és a Szentlélek nevében.
 Kedves földi gyermekeim, kedves kisfiam,  Szeplőtelen Szívem prófétája, és Ti mindnyájan a világosság Fiai!
Szívem szeretetével köszöntelek benneteket, és erősítésül Anyai szeretetemet ajándékozom nektek. Ma úgy jövök le a Földre, mint az Egyház Királynője és Anyja és azt kérem Tőletek, hogy többet imádkozzatok az Egyházért, azokért, akik vezetik az Egyházat a Földön.
Kedves Gyermekeim!
Az idő, amelybe most beléptetek, nehéz idő. Sok odaadást és áldozatot kíván tőletek. Ez az a sok próféta által  megjövendölt nehéz idő, amelyben most vagytok, ezek a végső idők, a jó és a rossz közti harc döntő órái. A sátán új trükköket használ, hogy ne csak a világosság Fiait zavarja meg, hanem mindazokat, akik az Egyházban a felelősséget viselik. A sátán behatol sok papi szívbe, mert elhanyagolták az imádságot. A sátán füstje ott van az Egyházban is. A modernizmus miatt sokakban meggyengült a hit.
Kedves gyermekeim, meg kell értenetek, hogy ez a HITTAGADÁSNAK EGY NAGY JELE, amelyről Fiam már sokszor beszélt. Ez egyben egyike azon megjövendöl jeleknek, amelyek Földre való visszatérését megelőzik. Figyeljetek e szavakra, gondoljatok rájuk, és  sokat imádkozzatok.
Szeressétek az Anyaszentegyházat.
A gonosz lélek minden támadásával szemben védjétek meg, aki egyre aktívabb lesz.  Isteni Fiam az Egyházban és az Egyházzal van. Ő vár rátok.
Kedves gyermekeim értsétek meg, milyen a helyzet az Egyházban és a világban. Mi azt kérjük Tőletek, hogy az igazság mellett bátor tanúbizonyságot tegyetek, éppen az Egyház érdekében, amely Fiam Jegyese.
Ez az idő nagyon nehéz az Egyház és gyermekei számára is. Az egykori reformáció idejéhez hasonlítható, amikor az Egyházban sok baj és elítélés fordult elő. Most is egy nagy skizma, szakadás veszélye előtt áll az Egyház, mert egyes püspökök a pápa hangjára nem akarnak hallgatni és túl messzemenő változásokat akarnak bevezetni. Tudjátok, csak egy Egyház az,amely az Én Isteni Fiamé. Az Anyaszentegyháznak sok ellensége van. De legyőzhetitek őket. Ezért hívlak meg benneteket a Szeplőtelen Szívem nagy hadseregébe.
Azért, hogy az Anyaszentegyházat imával és engeszteléssel támogassátok. Az Egyháznak szüksége van sok bátor harcosra, akik életükkel igazolják tesznek tanúbizonyságot a vallás titkai mellett. Ma azért jövök a világba és keresek ilyen áldozatos lelkeket, mert az aratnivaló sok, de a munkás túl kevés.
Az egész emberiség most lép fel a Golgotára. Az Anyaszentegyház keresztre feszítésének órája jön. Úgyhogy az összes jövendölések beteljesednek. Az elhagyatottság órája közeledik. Hasonló módon, amint azt Isteni Fiam a kereszten átélte. De Én egészen végig ott maradtam a kereszt alatt, és együtt szenvedtem Vele. Most is így lesz kedves fiaim, mert sohasem hagylak el benneteket.
A kereszt alatt sokan kigúnyolták Fiamat, sőt még halála nehéz órájában is megvetették. Ma is így van. Isteni Fiamat sokan megvetik, káromolják. Pap fiaim közül sokan beengedték az Egyházba az ellenséget, akik megkísérlik, hogy tönkre tegyék. De ez nem fog nekik sikerülni.
 Kedves gyermekeim, ne veszítsétek el a reményeteket, még ha a sötétség órája jön is, mert a Ti  világosságotok kell, hogy Krisztus legyen, és a Ti hitetek kell, hogy győzelemhez vezessen Titeket. Isten útjai nem a  Ti útjaitok. Csak akik mindvégig állhatatosak, azok kapják meg a jutalmukat.
 Kedves gyermekeim, kitartásra van  szükségetek és Én azért jövök hozzátok áldásommal, hogy megerősítselek Titeket, és bátorságot nyerjetek.
Mindnyájatokat Szeplőtelen Szívemből megáldalak, és még egyszer kérem, legyetek bátrak, ne féljetek semmitől, mert Én a Ti Anyátok, veletek vagyok.
Az Atya a Fiú és a Szentlélek nevében!
Megáldom az Anyaszentegyházat és minden földi gyermekemet.
Az Atya a Fiú és a Szentlélek nevében!"
                           " Dicsértessék a Jézus Krisztus"

                                                                                                           "Az Ember"