2014. szeptember 30., kedd

Az európai látnoknő (Maria Divine Mercy) által kapott üzenetek – ‘The Warning’

Isten, az Atya: Szeretetem le fogja győzni a gonoszságot és a gyűlöletet (&168.)

2014. szeptember 29. hétfő, 20:50
Drága leányom, amikor elfogadják Szeretetemet, az képes arra, hogy bőséges gyümölcsöt teremjen. De amikor az ember elutasítja azt, akkor ennek egy terméketlen föld az eredménye. Szeretetem nélkül nincs élet, nincs öröm, nincs béke. Amikor az ember érzi Szeretetemet, akkor ez nagy csodálatot, áhítatot és mély hálaérzetet vált ki annak az embernek a lelkében, akinek megadatott ez az Ajándék.
Drága gyermekeim, amikor a szeretetnek bármilyen formáját megtapasztaljátok egy másik ember iránt, az Én Szeretetem az, melyet éreztek. A Szeretet csak Tőlem jöhet, mert Én Vagyok a Szeretet. A Szeretet egy ajándék, amelyet meg kell ragadnotok, amikor érzitek, hogy megmoccant a szívetekben. Azoknak mondom, akik elfogadják Szeretetemet: tudnotok kell, hogy Én még több Ajándékkal foglak eltölteni benneteket, ha megosztjátok azokkal a Szeretetemet, akiknek ez a kegy nem adatott meg.
Szeretetem le fogja győzni a gonoszságot és a gyűlöletet. A Szeretet eltörli a gyűlöletet, mert a gonosz, aki egy tüske az ember oldalában, nem képes szeretni. Ha azt mondjátok, hogy szerettek Engem, akkor keményen harcolnotok kell, megakadályozván azt, hogy a gyűlöletnek bármiféle foltja beszennyezze a lelketeket. Ha szerettek Engem, meg fogtok bocsátani ellenségeiteknek, mert úgy fogtok rájuk nézni, ahogyan Én látom őket. Ez kitartást és fegyelmet követel a részetekről, és meg fog akadályozni benneteket abban, hogy szóban vagy fizikailag bántalmazzatok másokat.
Ha megengeditek Szeretetemnek, hogy szétáradjon ereitekben, teljes békét és szabadságot fogtok érezni. Ez annak tulajdonítható, hogy már nincs bennetek rosszindulat, harag, sem bosszú, és neheztelni sem fogtok a többi gyermekemre. Ez Szeretetem legtisztább formájának az Ajándéka. Fogadjátok el ezt Tőlem, az alábbi imát imádkozván.
A Keresztes Imahadjárat 168. Imája: Isten Szeretetének Ajándékáért
Ó, drága Atyám,
Örökkévaló,
Legmagasságosabb Isten,
Tégy méltóvá engem Szeretetedre.
Kérlek, bocsásd meg nekem, hogy másokat megbántottam, és bocsáss meg nekem minden rossz cselekedetet,
amellyel fájdalmat okoztam bármelyik gyermekednek.
Nyisd meg a szívem, hogy lelkemben üdvözölhesselek, és tisztíts meg engem minden gyűlölettől, amelyet lehet, hogy mások iránt érzek.
Segíts nekem, hogy megbocsássak ellenségeimnek és elvessem Szereteted magvait mindenhol, amerre csak járok, azok között, akikkel naponta találkozom.
Add meg nekem, drága Atyám, az Állhatatosság és a Bizalom Ajándékát, hogy megvédhessem Szent Szavadat, és így életben tartsam Nagy Szereteted és Irgalmad lángját egy sötét világban. Ámen.
Gyermekek, vigasztalódjatok abban a tudatban, hogy Én mindnyájatokat szeretlek, független attól, hogy kik vagytok, milyen bűnöket követtetek el, és hogy átkoztatok Engem, vagy sem. Az irántatok való Szeretetem feltétel nélküli.
Azonban el kell választanom azokat, akik megpróbálják elvakítani gyermekeimet üdvösségük igazságával szemben azoktól, akik Tőlem valók. Ha nem lépnék közbe, sokan elvesznének Számomra, Én pedig nem vagyok hajlandó feláldozni a lelkeket azok javára, akik – a Részemről tett – minden erőfeszítés ellenére el fognak Engem utasítani az utolsó napon.
Arra kérlek benneteket, hogy helyezzétek minden bizalmatokat Belém, és tartsátok közel magatokhoz a Védelem Pecsétjét, bármilyen formában. A harc már elkezdődött, és Én szabadjára engedem igazságszolgáltatásomat, megbüntetvén azokat, akik megpróbálják elpusztítani gyermekeimet.
Soha ne feledjétek el azt, hogy Én Ki Vagyok. Én Vagyok a kezdet és a vég. Mindazok, akik Hozzám jönnek, Örök Életre találnak. Engedjétek, hogy biztonságba és az Akaratommal egységben lévő dicsőséges életbe vigyelek benneteket. Amikor az Én időm elérkezik, meg fogom nektek mutatni az Új Paradicsomot, de azt szeretném, ha türelmesek lennétek. Éljétek az életeteket harmóniában másokkal. Viseljétek gondját családjaitoknak, amint azt eddig is tettétek. Jöjjetek Hozzám templomaitokban, mint azelőtt. De mindig emlékezzetek arra, hogy az Igazság, Isten Igaz Igéje, nem változtatható meg soha, mert Én Vagyok az Igazság. Én nem változhatok meg soha, mert az nem lehetséges.
Szeretlek benneteket. Megáldalak és Védelmezlek benneteket.
Szerető Atyátok,
A Legmagasságosabb Isten