2014. augusztus 31., vasárnap

Az európai látnoknő (Maria Divine Mercy) által kapott üzenetek – ‘The Warning’

Ne vegyétek figyelembe az ellenzék harsogásait, mivel az emberi véleménynek nincs jelentősége Királyságomban


2014. augusztus 30. szombat 18:15
Drága szeretett leányom, a szenvedésben való kitartás közelebb hozza a lelket Hozzám, és Én ezért az ilyen megpróbáltatást megjutalmazom. Soha ne becsüljétek alá azt a tényt, hogy egy lélekben való Jelenlétem észrevétlen marad a gonosz számára, akit leginkább azok a lelkek vonzzák, akikben Jelenlétem a legerősebb. Fogadjátok el a szenvedést az Én Nevemben, és értsétek meg az okát, ami Miattam van. Ha nem lennék jelen a lelketekben, a gonosz figyelmen kívül hagyna benneteket.
A Kegyelmek, amelyekkel azokat halmozom el, akik a legjobban szeretnek Engem, és akik félretették az önszeretet és a gőg minden formáját, magukban foglalják a tisztánlátás Ajándékát is. Ez egy nagyon különleges mennyei Ajándék, és áldottak azok, akiknek megadatott az a Kegyelem, hogy felismerjék az Igazságot, mert ők azok, akik soha nem fognak meginogni a hazugságok miatt. Azok közületek, akik megkapják ezt az Ajándékot, lelkeket fognak hozni Nekem. De mindenegyes Nekem hozott lélekért, imátokért és szenvedésetekért, a gonosz megpróbál megállítani benneteket. Tudjátok meg, hogy az Isten Dicsősége, mely benneteket kísér, szörnyű mérget fog magára vonni, és azok a gyenge lelkek fognak átkozni benneteket az Én Nevemben, akik a Sátán és minden démon számára olyanok, mint az abrak, és akiket ő szabadított el, hogy elpusztítsák a lelkeket a Földön.
Legyetek békében, és tudjátok meg, hogy amikor a nehézségek közepette az Igazságot – Isten Igéjét – támogatjátok, Hatalmam minden erejét a lelkek megmentésére tudom fordítani. Mert minden egyes lélekért, akiket Hozzám hoztok, Kegyelmeimmel halmozlak el benneteket, és ez így fog folytatódni. Ne vegyétek figyelembe az ellenzék harsogásait, mivel az emberi véleménynek nincs jelentősége Királyságomban. Úgy kell másokra néznetek, mintha az Én Szememen keresztül látnátok őket. Nem ezt mondtam nektek, annak idején? Hát a legalapvetőbb leckét sem értitek, amelyet a Földön töltött időm során tanítottam nektek? Úgy szeressétek egymást, ahogyan Én szeretlek benneteket. Ha nem tudjátok szeretni ellenségeiteket, akkor sokkal nehezebben fogtok tudni közelebb kerülni Hozzám. Ha mások elé helyezitek magatok, nem mondhatjátok, hogy feltétel nélkül szerettek Engem, amennyiben így tettetek, ezt mondhatjátok Nekem:
„Jézus nem vagyok méltó arra, hogy a Színed elé álljak, de tégy velem akaratod szerint, mint ahogy én is kívánságodnak megfelelően fogok cselekedni.”
Induljatok mindnyájan, és emlékezzetek arra, hogy Én Ki Vagyok. Csak akkor mondhatjátok valóban, hogy az Enyéim vagytok, ha Tanításaimnak megfelelően élitek az életeteket. Nem vehettek ki egy részt sem Igémből, és hangosan hirdetitek azt, és aztán megtagadjátok a többi részét is. Azoknak, akik önmagukat mások fölé emelik, és akik Igémnek egy elferdített változatát mutatják be, ami a lelkek Tőlem való elszakadását eredményezi, a következőket mondom: Amikor visszavonom a világban lévő Jelenlétemet, az a nap lesz, amikor az önteltek és gőgösök a düh könnyeit fogják sírni, és aztán kétségbeesnek, mert tudni fogják, hogy a csalásuk milyen sok lélek bukását okozta; és Isten haragjától reszketni fognak. Ott lesz majd sikoltás és fogcsikorgatás! De akkor már nem lesz hova fordulniuk. Nem lesz kinek válaszolniuk, mert ők soha többé nem fogják már látni az Arcomat.
Jézusotok