2010. november 4., csütörtök

2010.11.03.

2010. november 03. Szerda
Reggel elmentem szentmisére. A templomban volt egy Jézus szobor, mely azt ábrázolja, hogy Jézust láncra verték az ostorozáskor. Jézus: Drága gyermekem! A ti bűneitek vertek láncra engem! Nemcsak akkor, hanem most is.
Több, mint egy éve megismerkedtem X-szel és sokszor tettem fel általa Jézusnak néhány személyes kérdést. Jézus: Drága gyermekem! Már kezdettől fogva felkészítettelek szavaimmal, hogy amikor először megszólítalak ne kételkedj abban, hogy én vagyok.
Nagyon rosszul viselkedtem. Nem tudtam önmagamat legyőzni és úgy éreztem szükségem van az Úrjézus helyre igazító szavaira.
Jézus: Drága gyermekem térj magadba! Nem veszed észre, hogy a gonosz uralja most a szíved az akaratoskodással? Miért nem bízol bennem? Mondtam neked bármikor olyat, amely nem valósult meg? Bízz a szavamban!
Sokszor úgy érzem, viselkedésem miatt elveszíthetem a hatalmas kegyelmeket, amiket kaptam. Jézus: Drága gyermekem, ha akarnám elvehetném tőled ezt a hatalmas kegyelmet. De nem teszem, mert szeretlek! Azért választottalak téged erre a feladatra, mert te vagy a legalkalmatlanabb rá! Gyermekem, vedd úgy, hogy én vagyok a te nevelőapád, ezért én magam felügyelem nevelésedet! Most pedig megáldalak téged a béke lelkületével az Atya, a Fiú és a Szentlélek nevében. Amen.
Szűzanya: Drága gyermekem! Igaza van Szentfiamnak! Tanulj meg uralkodni önmagadon! Én vagyok a Béke Királynője! Engedd szívedbe békémet! Az vigasztaljon, gyermekem, hogy ha nem tudsz beszélni vele, mi itt vagyunk melletted!
Megkérdeztem Jézust, megérdemelném-e a tisztítótüzet? Jézus: Drága gyermekem, én nem mondok neked semmit, mert ezt önmagadnak kell eldönteni! Gyermekem, tanulj a hibáidból, tanulj az eleséseidből, tanulj  bűneidből! Tanuld meg önmagadat nevelni!
Bocsánatot kértem mindenért. Jézus: Drága gyermekem,mivel nagyon szeretlek megbocsátok neked. Szeretetem nem tudja megengedni, hogy ne bocsássak meg.
Egyik nap, álmomban mellettem sétált II. János Pál pápa. Szűzanya: Drága gyermekem! Nagyon szeretlek! Ezért elmondom neked álmod jelentését. Nem tévedtél! Mert II. János Pál pápa valóban lelki gyermekének választott téged. Azért volt szomorú és komoly az arca, mert látja rajtad, hogy még sokat kell nevelni a te kis lelkedet.
Ezen a napon voltunk a kadarkúti engesztelésen. Az egyik ének közben ezt mondták az Égiek „Ez a mi szeretett kis seregünk, mely győzedelmeskedni fog a gonosz felett.”
Megkérdeztem a Szűzanyát, hogyha a tisztítótűzbe kerülnék segítene-e rajtam? Szűzanya: Drága gyermekem, ha a tisztítótűzbe kerülnél, én mindig ott lennék melletted és imádkoznék érted Mennyei Atyám előtt. Gyermekem, Szentfiamnak az az akarata, hogy halálod után én vezesselek be egyből a Mennyek Országába! Ezért törekedj mindig arra, hogy lelked hófehér tiszta legyen!
Szomorú voltam és sírtam. Jézus: Drága gyermekem! Vigasztaljon meg tégedet, hogy a szenvedés és a bűnbánat tisztítja a lelkedet!
Kértem a Szűzanyát tanítson engem a 3. parancsolatról. Szűzanya: Drága gyermekem! Folytassuk tehát a Tízparancsolat tanítását. 3. Az Úr napját szenteld meg!
Ez a parancsolat minden földön élő embert kötelez! Legyen bármilyen vallású, bármilyen bűnös, mindenkire vonatkozik! Nincs kivétel! Gyermekem, ahogyan a Teremtés könyvében is lehet olvasni a Mennyei Atya a ti Teremtőtök a hetedik napon megpihent! Ezért nektek is követnetek kell az Ő példáját! Hogyan kell megszentelni a vasárnapot? A vasárnapi napot először is ünnepi szentmisével kell kezdeni, ezen kívül imádságban és elmélkedésben szenteljétek magatokat az Úrnak. Ez a nap a pihenés napja. Tehát ezen a napon nem kell dolgozni, de ez nem azt jelenti, hogy az állapotbeli kötelességeteket is abba kell hagyni. Ez tévedés! Sajnos sok munkahely nem veszi figyelembe, hogy ez a nap ünnepnap, ezért dolgoznotok kell. Ha tehetitek, próbáljatok meg elmenni a szombati esti misére, mely a vasárnapi mise előestéje. Gyermekeim, ha ezt sem sikerül megvalósítanotok, ne bánkódjatok! Higgyétek el, ezt az úr figyelembe veszi. De, ha valakinek van lehetősége elmenni, de lustaságból mégsem megy el, annak súlyos következménye lesz. Ez súlyos bűnnek számit! Ezért sürgősen meg kell, hogy gyónjátok a papnak! Sokakat megtéveszt ellenségem azt sugallva, hogy ez nem bűn, és ti gyermekeim észre sem veszitek, hogy szentáldozáskor szentségtörést követtek el! Mindnyájatoknak tanácsolom, mint édesanyátok, hogy figyeljetek és törekedjetek arra, hogy ez ne forduljon elő! Nagyon fontos, ezt ne felejtsétek el! Most pedig édesanyai áldásommal megáldalak a hűség és a vasárnapi szentmisejárás lelkületével az Atya, a Fiú, és a Szentlélek nevében. Amen.
                                                               Mária Magdolna