2010. május 28., péntek

Az Úr Jézus legfrissebb üzenetei Mária Julianna által 2010. május

Az Úr Jézus Krisztusnak Mária Julianna által adott üzenete

2010. május 6. Szentségimádáson Jézus: „Drága gyermekeim! Az idő közel. Készüljetek! Meg fogom látogatni ezt a Földet, mint igazságos Bíró. A kegyelem ideje lejár. A számadás következik. Halljátok meg szavam! Térjetek meg! Ne vegyétek semmibe figyelmeztetésemet! Vegyétek észre az idők jeleit! Én Magam jövök el megítélni a Földet. Jaj lesz akkor a Föld lakóinak, mert megvetették törvényeimet, és vele együtt drága Szent Véremet, amelyet bűneikért ontottam. Nem kellett nekik az üdvösség. Semmibe vették irgalmamat. Most szembesülnek cselekedeteikkel, és elveszik méltó büntetésüket. Ó, te nyakas, vak és süket nép! Nem kell a jó, a szeretet. Kell a gyűlölet és a kárhozat. Szabad akaratotok választását kapjátok. A pokol tüze elnyel, és égetni fog benneteket örökre. Térjetek meg Hozzám, amíg még nem késő! Az idő. A haladék lejár. Szent angyalaim készen állnak, hogy megbüntessék ezt a bűneiben, szennyeiben fetrengő világot. Én vagyok az igazság, Aki leszálltam Atyám öléből, és elhoztam az igaz tanítást nektek Tőle, Aki végtelenül Szent, és azt akarja, hogy ti is legyetek szentek. A keresztfán az utolsó csepp Véremet is kiontottam, hogy bűnbocsánatot nyerjetek. Megnyitottam előttetek országom kapuját, hogy üdvösségetek legyen. De ti makacsul hátat fordítottatok. Megvetettetek Engem, az élet Szerzőjét. Helyette a hazugság atyjának hittetek. Az egy igaz Isten helyett bálványokat imádtok. Legyen hát úgy, ahogy választottatok. Megítéllek benneteket cselekedeteitek szerint. Elveszitek tetteitek méltó büntetését. Jaj a Földnek, és minden lakójának, akik letértek az üdvösség ösvényéről. Tüzet bocsátok rátok. Elhamvasztom bálványaitokat. Testeteket elégetem. Hullahegyekként fogtok tornyosulni, mert megvetettétek az Igazat.
Most hozzátok szólok kicsinyeim, akik meghalljátok szavam, és követitek figyelmeztetésemet. Nektek nincs mitől félni, mert magatokban hordozzátok az örök életet. A ti helyetek Atyám házában van, ahol vég nélkül fogtok örvendezni. Újra mondom: Ti ne féljetek! Emeljétek föl fejeteket, mert elérkezett a ti megváltásotok! Soha el nem múló öröm a ti osztályrészetek. Azért, mert megtartjátok Atyám törvényeit. Engem követtek az önmegtagadás és a kereszthordozás útján. Áldozatos, önzetlen, tiszta szeretetetekkel lelkeket mentetek ki a sátán karmaiból. Imáitok felhatolnak a fülembe. Minden kéréseteket meghallgatom, és sok lelket mentek meg. Most figyeljetek kicsinyeim, Szívem választottjai: Közel van dicsőséges visszajövetelem a Földre. De ennek időpontját egyedül csak az Atya ismeri. Ti azonban éljetek szüntelen készenlétben! Úgy, mintha csak ma lenne. Mert nem tudjátok sem a napot, sem az órát. De hűségetekért és engedelmességetekért nyeritek el az örök életet. Ti vigasztaltatok meg Engem már ott a Golgotán. Láttam hősies szereteteteket, és láttam a megszámlálhatatlanul sok üdvözült lelket, akik benépesítik a mennyet. Ez adott Nekem erőt és elhatározást, hogy kimondjam: „Atyám, ne az Én akaratom legyen, hanem a Tiéd.” Már ott akkor láttam, hogy sokan fogják követni példámat. Nekik is adok inni kelyhemből, hogy megdicsőítsék az Istent. Az Isten szeretet. Azok, akik viszontszeretik Őt, már itt a Földön, és egy egész örökkévalóságon át boldogok. Várjatok Engem! A szívetek legyen csordultig tele az Irántam való szeretettel, és a Hozzám való vággyal! A kezetek legyen tele jócselekedetekkel! Így várjatok Engem szüntelen készenlétben! Virrasszatok, mert nem tudjátok, mikor tér vissza Uratok!”
2010. május 9. Szentségimádáson a Szentlélek így imádkozott bennem: „Drága imádott Jézusom! Mindenek fölött szeretlek Téged! Köszönöm, hogy Te elõbb szerettél engem. Köszönöm, hogy meghaltál értem a keresztfán. Köszönöm, hogy feltámadtál
a halálból, és velem vagy mindig. Köszönöm, hogy engem is fel fogsz támasztani. Köszönöm, hogy ez lesz égi születésnapom.
Köszönöm, hogy örök életet adtál nekem, és ezt már most itt a földön birtokolhatom. Köszönöm, hogy Benned boldog vagyok minden üldöztetés és nélkülözés ellenére is. Te betöltesz a lelkemben minden ûrt és vágyat. Köszönöm, hogy a Tiéd vagyok, és Te az enyém vagy most és mindörökké elválaszthatatlanul. Mindent köszönök Neked. Köszönöm a napot, a pillanatot, a módot, amelyet végtelen szeretetedbõl és örök bölcsességedbõl kijelöltél, amikor a lelkem kirepül ebbõl a porsátor testembõl, és egy örök ölelésben egybeforrok veled, Aki az én Üdvözítõm, Megváltóm, Krisztusom vagy. Már szinte haldoklom a vágytól, annyira vágyom Szent Színed látására. Jöjj el értem, ó imádott Királyom! Hozd el a percet, a pillanatot, amelyet mindennél jobban várok! Jöjj el értem, ó imádott édes Üdvözítõm! Vigyél Magaddal abba a dicsõséges hazába, amelyet öröktõl fogva nekem készítettél, és mindazoknak, akik szeretnek Téged! Dicsõség, hála, tisztelet és szeretet legyen Neked, az Atyának és a Szentléleknek most és mindörökké! Ámen.

Ó imádott Üdvözítõm, végtelenül szeretlek Téged! Legyen áldott a Te Neved most és mindörökké! Jézusom, Te, amikor a földön éltél, nem nézted saját kényelmedet. Nem a saját akaratod és elképzelésed szerint éltél, hanem mindig az Atyára figyeltél, és az Õ akaratát teljesítetted.

Az Evangéliumban ezt mondtad: Nem a Magam akaratát teszem, hanem annak akaratát, Aki, küldött Engem. A pusztában
a sátánnak ezt válaszoltad: „Nem csak kenyérrel él az ember, hanem minden igével, amely Isten ajkáról származik.” (Mt.4,4) Te erre adtál példát. Engedelmes voltál Atyádnak mindvégig, egészen a kereszthalálig. Tõlünk is ezt a gyermeki szeretetet és engedelmességet kéred, hogy ebben mindvégig kitartsunk. Ezt mondtad: Aki utánam akar jönni, tagadja meg magát, vegye fel minden nap keresztjét, és úgy kövessen Engem. Igen Uram, Te is ezt tetted. Életed minden napja áldozat volt, míg végül Te Magad is Áldozattá lettél a keresztfán a mi megváltásunkra. Nehéz Téged követni. Magunktól képtelenek vagyunk rá. Csak a Te kegyelmed, a Te szereteted, a Te vonzásod tesz minket képessé fokról-fokra, hogy megérjünk, mint a gyümölcs, és egyre jobban átadjuk az életünket Neked, Aki a legjobban szeretsz minket. Te mondtad: Nálam nélkül semmit sem tehettek. Igen Uram, mert minden a Te kegyelmed. Mi emberek, gyarlók vagyunk. Az egész életünk egy folyamatos elvesztés. Elveszítjük a fiatalságunkat, az egészségünket, a szeretteinket. Minél többet veszítünk, annál jobban közeledünk Feléd, és megtapasztaljuk, hogy csak Te vagy a miénk, csak Te szeretsz minket igazán, és az örök élet igéi Nálad vannak. Köszönöm, hogy türelmesen kivárod, amíg mi elveszítjük bálványainkat, és megtérünk Hozzád. Köszönöm, hogy vonzol bennünket Magadhoz, és úgy alakítod a körülményeket, hogy Rád találjunk. Köszönöm, hogy a szívünkben élsz, szeretsz, és gondot viselsz ránk. Köszönöm, hogy Magadat adod nekünk az Igében, az Oltáriszentségben, és a felebarát szeretetében. Köszönöm, hogy jelen vagy ebben a világban, és elküldted a Szentlelket, Aki megtanít minket mindenre, ami az üdvösségünkre válik. Ó örök, gondviselõ Szeretet! Nincs rá szó, milyen jóságos szeretõ Istenünk vagy! A mennyben az angyalok nyelvén szeretnélek dicsõíteni és magasztalni Téged mindörökké!
Legyen hála, áldás és dicsõség Neked! Ámen.”

2010. május 23. Szentségimádáson Jézus: „Pünkösd van. A Szentlélek eljövetelének az ünnepe. Szentlelkem erősítette meg a félénk apostolokat, akik bezárkóztak, és visszamentek halászni. A Szentlélek ereje által mertek kiállni és hirdetni tanításomat. A Szentlélek szólt általuk akkor is és most is. Szentlelkem fejezi be a megváltás hatalmas nagy művét. Ma is Szentlelkem működik minden bűn felismerésében és meggyónásában. Minden tanításban és a hit megerősödésében. Szentlelkem vezeti az Egyházat, a pápát, a papokat, a híveket és a megtérő bűnösöket. Szentlélek nélkül nem létezhetne az Egyház, és nem tudnátok imádkozni. A Szentlélek tüze ragyogja be ma is az elméket és a lelkeket. A Szentlélek vezeti az Egyházat, az elöljáróktól kezdve minden hívő embert. Most különösen kérjétek magatokra, városotokra és az egész világra a Szentlélek megvilágosító kegyelmét, hogy meg tudjátok különböztetni a jót a rossztól, és gyűlöljétek a bűnt, és el tudjatok határolódni minden bűnre vezető alkalomtól. A Szentlélek ereje hasson át benneteket, és vezessen el az életszentségre. Ezt kérjétek magatokra, de különösen papjaimra, akiket százszorosan támad a gonosz, mert ők kövér bárányok a sátán szemében. Ugyanis egy pásztor sem bukik el soha egyedül, hanem magával rántja a nyájat. Jaj annak a papnak, aki miatt az emberek nem mennek be a templomba! Újra mondom, imádkozzatok papjaimért, mert az emberek hamarabb kritizálják őket, és hátat fordítanak miattuk az Egyháznak és Nekem, minthogy imádkoznának értük. Ti, akik meghalljátok szavam, tegyétek meg, amit kérek tőletek!”

2010. május 23-án Pünkösd szent ünnepén, Szentségimádáson a Szentlélek imája bennem: „Jöjj Szentlélek, jöjj, áraszd ki ránk
szereteted tüzét! Jöjj Szentlélek, jöjj, vezess el minket Jézushoz, hogy Sebei által üdvözüljünk! Jöjj Szentlélek, jöjj, áradj ki ránk hét ajándékoddal! Növeld bennünk a hitet, a reményt és a szeretetet! Áraszd ki ránk a bölcsességet, add meg nekünk az Istenfélelmet, add meg nekünk azt a kegyelmet, hogy méltó gyermekei legyünk az Atyának, Aki Szent Fiát adta oda értünk, Aki megváltott minket, hogy örök életünk legyen. Kérünk Téged Szentlélek, áraszd szívünkbe az Istenszeretettüzét, hogy általa elnyerjük az üdvösséget. Ámen.”


2010. május 27. Szentségimádáson a Szentlélek imája bennem: „Imádott Uram, én reménységem! Kérlek, hallgasd meg imámat, melyet Hozzád röpítek. Bízom a Te végtelen irgalmadban és szeretetedben, hogy irgalmasan lehajolsz ahhoz, aki bizalommal kéri a Te segítségedet. Égi Édesanyám hétfájdalmas szeplőtelen Szíve és könnyei által kérem kegyelmedet. A Te Vérrel való verítékezésedre, elfogatásodra, megostoroztatásodra, kereszthordozásodra és keresztre feszítésed rettenetes, iszonyatos kínjaira, és kimondhatatlanul gyötrelmes kereszthalálodra kérlek, légy irgalmas hozzánk, szegény bűnösökhöz. Légy a mi Szószólónk az Atyánál. Kérd az Ő irgalmát és kegyelmét erre a nyomorult, bűnös világra, amely megérdemli, hogy bármely pillanatban eltaposd, mint egy hangyát. Légy irgalmas a Te szentjeid és szent angyalaid imáira, és a mi legszentebb égi Édesanyánk közbenjáró imáira, Akihez mi is társulunk, és készek vagyunk megtenni a Te akaratodat. Elviselünk fájdalmat, szenvedést. Kitartunk az imában és a böjtben, csak mentsd meg a lelkeket, a szegény bűnösöket, akiket annyira behálózott a sátán, hogy már nem tudják megkülönböztetni a jót a rossztól. Atyám! Ők is a Te szeretetedből születtek. Mentsd meg őket Szent Fiad áldott Szent kiontott Véréért és rettenetes kereszthaláláért, kérlek a Te legszentebb Leányod, az Úr Jézus Szent Édesanyjának hétfájdalmas szeplőtelen Szíve és könnyei által. Kérlek Téged, könyörülj rajtunk. Atyám bízom Benned. Jöjjön el a Te országod! Legyen meg a Te akaratod! Kérlek, add, hogy ez a világ mennyországgá változzon, és benne minden ember szent legyen. Ámen.”
Az Úr Jézus: „Ezt az imát mielőbb másold le, és terjeszd! Azt akarom, hogy sokan, minél többen imádkozzák. Ezzel még sok lelket menthettek meg a pokol tüzétől.”

2010. május 27. Szentségimádáson a Szentlélek imája bennem: „Imádott Uram, én reménységem! Kérlek, hallgasd meg imámat, melyet Hozzád röpítek. Bízom a Te végtelen irgalmadban és szeretetedben, hogy irgalmasan lehajolsz ahhoz, aki bizalommal kéri a Te segítségedet. Égi Édesanyám hétfájdalmas szeplőtelen Szíve és könnyei által kérem kegyelmedet. A Te Vérrel való verítékezésedre, elfogatásodra, megostoroztatásodra, kereszthordozásodra és keresztre feszítésed rettenetes, iszonyatos kínjaira, és kimondhatatlanul gyötrelmes kereszthalálodra kérlek, légy irgalmas hozzánk, szegény bűnösökhöz. Légy a mi Szószólónk az Atyánál. Kérd az Ő irgalmát és kegyelmét erre a nyomorult, bűnös világra, amely megérdemli, hogy bármely pillanatban eltaposd, mint egy hangyát. Légy irgalmas a Te szentjeid és szent angyalaid imáira, és a mi legszentebb égi Édesanyánk közbenjáró imáira, Akihez mi is társulunk, és készek vagyunk megtenni a Te akaratodat. Elviselünk fájdalmat, szenvedést. Kitartunk az imában és a böjtben, csak mentsd meg a lelkeket, a szegény bűnösöket, akiket annyira behálózott a sátán, hogy már nem tudják megkülönböztetni a jót a rossztól. Atyám! Ők is a Te szeretetedből születtek. Mentsd meg őket Szent Fiad áldott Szent kiontott Véréért és rettenetes kereszthaláláért, kérlek a Te legszentebb Leányod, az Úr Jézus Szent Édesanyjának hétfájdalmas szeplőtelen Szíve és könnyei által. Kérlek Téged, könyörülj rajtunk. Atyám bízom Benned. Jöjjön el a Te országod! Legyen meg a Te akaratod! Kérlek, add, hogy ez a világ mennyországgá változzon, és benne minden ember szent legyen. Ámen.”
Az Úr Jézus: „Ezt az imát mielőbb másold le, és terjeszd! Azt akarom, hogy sokan, minél többen imádkozzák. Ezzel még sok lelket menthettek meg a pokol tüzétől.”

2010. május 27. Szentségimádáson a Szentlélek imája bennem: „Jézusom, Kincsem, örök Boldogságom! Te vagy az örök élet Kútfeje. Minden jónak és reménynek Szerzője. Te vagy a Fény, Aki megvilágosítod elmémet. Te vagy az örök boldogság, Aki beragyogod szívemet. Mindig Veled járok, Te vagy hű Társam. Te szerettél előbb, és Te választottál ki, hogy kövesselek Téged a rögös keresztúton. Te adsz örömöt és vigaszt, hogy tudjalak követni. Te adsz csalódásokat a világ dolgaiban, hogy ne tudjam azokat szeretni. Te gyújtod lángra szívemet, hogy csak Érted lobogjon. Te adod az erőt, hogy ellene mondjak a sátánnak, és minden kísértésének. Te adod szívembe a vágyat, hogy csak Neked akarjak megfelelni. Te vonzol Magadhoz, fel a Golgotára, fel a keresztre, hogy aztán megosszad velem a Te dicsőségedet is. Mert mindaz, aki hűségesen kitart abban, hogy Téged kövessen az önmegtagadásban és a kereszthordozásban, elnyeri az örök életet.
Ó, életem célja, értelme, bölcsessége, örök boldogsága egyedül Te vagy! Te, Aki felcipelted értem a keresztet a Golgotára. Hagytad, hogy durva szegekkel, iszonyatos kínfájdalmas kalapácsütésekkel rászegezzenek. Ó, mit el nem tűrtél, szenvedtél türelemmel, szeretettel értem! Add meg kérlek, hogy türelmetlenségeimben mindig Téged lássalak! Mielőbb bárkit megbántanék, Tőled kérjek erőt a hallgatásra. Te légy szívemben a szeretet, amely legyőz indulatot, fáradtságot, betegséget, ellenszenvet. Te légy hű Társam a szeretet keresztútján, hogy a Te irgalmas szeretetedből, kegyelmedből elnyerjem az örök életet. Ámen.”
2010. május 27. Szentségimádáson Jézus: „Drága kislányom, Lelkemnek gyöngyszeme! Nagy út előtt állsz. Most fogod átlépni a küszöböt. Olyan lesz ez számodra, mint amikor átmész az egyik szobából a másikba. Abban a szobában (a testedben), amelyikben most vagy, nem láthatod, mi van a másik szobában. De amikor átmész a másik szobába, onnan egyszerre mindent látni fogsz, mert az a menny. Az az örökkévalóság. Megkapod Tőlem a tökéletes tudás kegyelmét, mihelyst kirepülsz földi romlandó testedből. Meglátod a menny összes lakóját. A szenteket, a szent angyalokat, őrangyalodat, akinek sokat köszönhetsz, mert ő segített elnyerni az örök életet. Meglátsz Engem, örök életed Szerzőjét. Atyádat, Akinek örök szeretetéből létezel. A Szentlelket, Aki virrasztott mindvégig fölötted, és elvezetett az örök életre. Meglátod égi Édesanyádat, Akit neked adtam a keresztfán, Aki leesdette számodra ezt a páratlan kegyelmet, hogy hallod szavaimat, mert kinyilatkoztatom Magamat neked. Örülj és ujjongj, mert nagy kegyelmek birtokosa vagy! Majd csak az örökkévalóságban fogod meglátni a gyümölcsöket, amelyeket áldozataid, szenvedéseid és imád hoztak. Rengeteg lélekkel jutalmazlak meg, akik imáidra, munkádra, áldozataidra és szenvedéseidre – amelyeket Nekem felajánlottál - nyerték el az örök életet.
Az idő elszáll. Hamarosan megállsz Színem előtt. Átveszed Tőlem jutalmadat, az örök boldogságot. Megdicsőült tested mindörökre fiatal és egészséges lesz. Letörlök a szemedről minden könnyet. Nem látsz soha többé halált. Szem nem látta, fül nem hallotta, emberi szív fel nem foghatja azt a boldogságot, amit Atyám készített neked azért, mert szereted Őt. Egy kis idő, és mindez valóra válik. Megszabadulsz a tér és az idő korlátaitól. Egyszerre számtalan helyen lehetsz jelen. Minden kívánságod teljesül. Mert az Isten dicsősége tölti be a mennyet, és Maga az Isten van veletek, Akiben minden megvan, amire a szentek és a szent angyalok vágyakoznak. Minden elképzeléseteket felülmúlja az a csoda és örök boldogság, ami a mennyben vár mindazokra, akik az Istent szeretik. Istent az az ember szereti, aki megtartja törvényeit. Aki teljes szívéből és lelkéből szereti Őt, az nem tud vétkezni. Ahol Isten áll az első helyen, ott nem engednek teret a sátánnak. Gyermekeim! Nézzetek égi Édesanyátokra! Ugye milyen gyönyörűséges és vonzó. Mindig Vele szeretnétek együtt lenni. Elárulom a titkát. Az Ő szépsége és bájossága, vonzása abból áll, hogy szeret. Ő befogadta a Szentlelket, mert Ő a Szentlélek Mátkája. Ő ezért tökéletes a szeretetben, és ezért nincs benne semmi bűn, mert a kettő nem fér meg együtt. Nem lehet egyszerre két úrnak szolgálni. Kövessétek az Ő példáját! Vele együtt szolgáljátok és szeressétek az Istent, és akkor elnyeritek az Ő békéjét, örömét, az örök boldogságot.”