2008. december 24., szerda

Miasszonyunk a Béke Királynéja a következőket mondta Pedro Regis (brazil) látnoknak

A Pápa és az Egyház


Miasszonyunk a Béke Királynéja a következőket mondta Pedro Regis (brazil) látnoknak:
2008. január 5.
Drága gyermekeim, Rómában egy háború fog kitörni és csak kevesen fogják azt túlélni. Az, aki Krisztus ellen van (az Antikrisztus) szenvedést és fájdalmat fog hozni egész Európára. Péter Széke megüresedik. A jajveszékelés kiáltásait és a fájdalom könnyeit lehet majd az Egyházban látni.

2008. május 13.
Elérkeztek az egyház haláltusájának percei. A magas hegyről a felszentelt igazhitűek vére csorog alá. Jézusom Egyháza a Kálvária fájdalmait fogja átélni. Egy fehérbe öltözött embert üldözni fognak és megölik. Egy nagy vértanú ünnepén a hívők sírni és jajveszékelni fognak.

2008. május 22.
Eljön az idő, amikor az embereket arra kényszerítik, hogy megtagadják Jézus valódi Jelenlétét az Eukarisztiában.
A hívőket megfenyegetik, és törvény elé állítják. Az Egyház nagy üldöztetésnek lesz kitéve. A hívők számára ez lesz a legnagyobb fájdalom ideje. A felszentelt papok közül sokan elpártolnak. Az ellenség sok helyen győzni fog, de a végső győzelem az Úré!

2008. június 24.
Több felszentelt pap lázadása nagy szenvedést hoz az Egyháznak. A nagy megoszlás hatására az Egyház szívében egy nagy seb keletkezik. A Sátán munkálkodása sok felszentelt papot eltávolít az Igazság útjáról.

2008. augusztus 29.
Drága gyermekeim, térdeljetek le és imádkozzatok Fiam Egyházáért! Akinek Péternek kellene lennie, Júdássá válik. Ő megnyitja majd a kapukat az ellenség előtt, és szenvedést hoz a hívő férfiakra és nőkre.

2008. december 23.
Drága gyermekeim, Jézus Egyházának nehéz keresztet kell hordoznia. Eljön majd a nap, amikor két Trón lesz, de csak az egyik lesz Péter igaz Utódjáé. Ebben az időben nagy lelki összezavarodottság lesz az Egyházban. Tartsatok ki az Igazság mellett! Halljátok meg, amit mondok nektek és maradjatok szilárdak hitetekben.