2010. december 19., vasárnap

Az európai látnoknő (Maria Divine Mercy) által kapott üzenetek – “The Warning”

Az Igazság Könyve

2010. december 18. szombat; 9:40
Nos, most már tudod, hogy amit Én ígérek, az beteljesedik. Egy lelkivezetőt küldtem neked, azt a személyt, akit rögtön utazásod kezdetén kiválasztottam. Időbe telik, hogy az a néhány kiválasztott lélek átvegye Munkám kelyhét. Leányom, neked egy lelkivezetőre van szükséged, azért, hogy egy szolgám teljesen megérthesse üzeneteimet. Ilyen úton fog terjedni az üzenet, és az emberek fel fogják ismerni az igazságot. Ez az út tele lesz összeütközésekkel, és kisebb kitérőkkel, amelyek hirtelen lépnek majd fel, hogy téged más irányba tereljenek, de nem kell félned. Te most vezetve leszel, és nagyobb bizalmat fogsz érezni munkád során.
Most írd a következőket: az Igazság Könyve azért van gyermekeimnek felajánlva, hogy segítsen nekik önmaguk megmentésében, az Én Szívemben. Egy választási lehetőséget kapnak arra, hogy dicsőségemet kinyilváníthassák, még mielőtt visszajönnék, mint irgalmas Megváltó és igazságos Bíró. Sohasem akarok büntetést kiróni Gyermekeimre, de – bizonyos helyzetekben – azokat, akik teljesen tudatosan társai (partnerei) a sátánnak, és őt és gonosz csatlósait olyan nagy tisztelettel övezik, hogy még egy oltár előtt hódolnak is neki, őket már nem lehet megmenteni. Ők tudják, hogy kik ők valójában. Nekik nagyon nehezükre esik, hogy visszatérjenek Hozzám. Imádkozzatok érettük.
Kiket támad a sátán
A csalónak kevés ideje van hátra, ahhoz, hogy a földön káoszt és pusztulást okozzon, így tevékenységeit mindenhol felerősítette. Ő főleg felszentelt szolgáimat veszi célba Atyám Egyházában, a fiatalokat, a jóképűeket, valamint a nagyon intelligenseket.
Mindazok, akik továbbra is azzal dicsekednek, hogy nem hisznek Bennem, vagy az Örök Atyában, még egy esélyt fognak kapni, hogy megnyissák szívüket.
Fájdalmat okoz Nekem, ahogy figyelem őket. Ez olyan, mintha egy autót látnék tele emberekkel, drága gyermekeim, amint a sűrű ködben egy szikla felé halad. Ők egy rossz fordulatot vettek, és miközben azt hiszik, hogy most visszatérnek kényelmes otthonaikba, hamarosan reménytelenül a mély sötétségbe zuhannak.
A megjövendölt próféciák, most lesznek kinyilvánítva
Gyermekeimet üzeneteim meghallására bírni, szeretett leányom, nem lesz egyszerű. Neked az akadályok ellenére ki kell tartanod. A türelem nagyon fontos. Ezek az üzenetek nagyon értékesek, tele szeretettel és figyelmeztetésekkel. Nekik, Gyermekeim, magukba kell szállniuk és meg kell érteniük, hogy most fel lesznek fedve azok a próféciák, amelyek már oly rég meg voltak jövendölve. Ezek az események beteljesedésben vannak most ezen a földön, és az idő nagyon-nagyon rövid.
Sohasem fogom kinyilvánítani második visszajövetelem dátumát
Sohasem fogom nektek kinyilvánítani második visszajövetelem dátumát, szeretett leányom, mert ezt nem kell tudnotok. De mielőtt visszajönnék, kommunikálok az egész világgal, így megmutathatom gyermekeimnek tiszta Irgalmasságomat.
Édesanyám az Én nevemben tevékenykedik
Szeretett Anyám, az Én nevemben tevékenykedve, kiválasztott látnokain keresztül terjeszti az üzeneteket. Egyes kiválasztott próféták titokban, önként szenvednek, a lelkek megmentéséért. Megengedem nekik, azoknak az ájtatos híveimnek, hogy hatalmas nagylelkűségük gesztusaként, az Én kínjaimat szenvedjék el.  Ők sokak megmentéséért felelősek. De ők nemcsak azokat a kínokat szenvedik el, amelyeket Én a kereszten elviseltem, hanem azokat a szenvedéseket is érzik, amelyeket most kell elviselnem. Ráadásul, időről – időre, elviselik a csúfolódásokat és gúnyolódásokat is. De alázatosságuk által csendben viselik el ezeket, vagy egyes esetekben, mindenki szeme láttára. Különleges áldozatuk, az önmegtagadás, szintén a lelkek megmentését szolgálja.
Isten ajándékait természetesnek tartják
Az igazság terjesztése, egy modern világban, ahol a technológia ilyen szédítő magaslatra jutott, nagyon nehéz. Hangom, olyan, mint egy halk sírás a pusztában, amelyet elnyomnak az önszórakoztatás érdekében.
Az Én gyermekeim nem képesek megérteni, hogy mindazok a csodák, amelyeket a technológia által az emberiség javára hoztak létre, az Örök Atya ajándékai. Minden csoda a gyógyszerfejlesztésben, amely az emberek javát szolgálja, szintén egy ajándék. De ezeket az ajándékokat természetes dolognak tartják, mert gyermekeim azt gondolják, hogy mindez emberi találmány, de ez nem így van.
Az intelligencia ajándéka
Az intelligencia adománya, csakúgy, mint az énektehetség, szintén az Isteni Birodalom ajándéka.  És éppen ezért, mert mindezek Istentől vannak, a sátán, az ördög célpontjai lesznek. Hatására a technológiát befolyásolják, hogy az pusztítson, és hogy az egész világban pusztítást okozzon. Hogy nevet, amikor háborút lát kitörni, és amikor technológiát alkalmaznak a kémkedésre, vagy, hogy öljenek vele. Akkor is nevet, amikor a gyógyszerek technológiájának alkalmazásával, nemcsak ölnek vele, hanem még a gyilkosságot is igazolják általa.
Mindezek a rémisztő bűncselekmények az emberiség ellen, amelyet a technológia tesz lehetővé, a háttérben történnek, amelyet a tolerancia mögé rejtenek.
A tolerancia, mint a gonosz maszkja
A tolerancia lehet a gonosz tökéletes maszkja. Ez mindenki előtt rögtön világossá válik, azok előtt, akik tanításaim által éberek, amikor ezek az emberiség elleni bűncselekmények a szemeitek előtt játszódnak le.
A tolerancia nevében ölik meg az embereket, utasítják el a szabadságukat, és mindenekelőtt veszik el azokat a jogaikat, hogy a morális igazságszolgáltatásért harcolhassanak. Ó, igen, gyermekeim, legyetek ennek tudatában, legyetek éberek és őrizkedjetek, amikor a „tolerancia” szót halljátok, mert ez a sátán kedvenc megtévesztő játéka.
Az emberek nem képesek kiállni a Kereszténységért
Az Én gyermekeim, a modern kommunikációs eszközök ellenére sem képesek felvállalni Kereszténységüket.  Ez talán annak a ténynek köszönhető, hogy a legtöbb Keresztény a nyugati világban él. Ők attól félnek, hogy ki fogják nevetni és terrorizálni fogják őket. Helyesen gondolják. Meg fogják tenni velük. De figyeljetek a következőre: Gyermekeim mindig akkor vannak kitéve a gúny egy bizonyos tárgyává, amikor keresztemet magukra veszik. Akkor biztosak lehetnek benne, hogy az Én munkámat végzik.
Aki az Én Nevemben szenved, annak nagy áldásban és sok kegyelemben lesz része. De azok a keresztények, akik az Én Nevem hirdetésének jogáért harcolnak, ők fognak a legtöbbet szenvedni. Erősnek kell maradniuk. Ti vagytok az Én reménységem ezen a földön. Az Én hűséges követőim nélkül, gyermekeim, nem lehet a végső küszöböt átlépni Atyám Birodalmába.
Minden követőmet szeretem. Én a szívükben vagyok, és Ők ezt tudják. Szívleljétek most meg Szavamat ezen a prófétámon keresztül, ne utasítsátok el az üzeneteket.  Ezek segíteni fognak a szájról szájra való terjesztés által, hogy millió lélek megmenekülhessen az egész világon, még a második eljövetelem előtt.
Most menj békével és szeretettel,
A ti odaadó Megváltótok,
Jézus Krisztus