2012. Március 12,
20:15.

Gyermekem, közeleg az idő, amikor megremeg a föld, és ez az óra nincs messze a távolban. Ez az az idő, amikor a világot térdre kényszerítik. Egy olyan idő, amikor a folyók túllépik a partjaikat, és az özönvíz el fog jönni.

Nagy pánik lesz hallható, ahogy a nemzetek összeomlanak. Eljött az óra, gyermekem; valóban eljött az óra. Azt mondom gyermekeimnek: itt az ideje, hogy menedéket keressetek Legszentebb Szívemben, mert Én vagyok Jézus, és az Én irgalmasságom és igazságosságom fog győzedelmeskedni.

2012. Március 17,
19:45.

Gyermekem, megfeszített Megváltótokként jövök gyermekeimhez, és azt mondom: azt hiszitek, hogy vissza tudjátok tartani az igazság kezét? Irgalmasságom kiárad, és kiáltok egy olyan világhoz, amely ma még mindig süketebb, mint keresztre feszítésem napján. Olyan sokan maradnak vakok bűnös útjukra, hogy nem látják az utat, amelyen haladnak. Nem látják a sötétséget, amely felemésztette a lelküket.

Bőségesen sírva fakadok, hogy gyermekeim nem bíznak bennem. Ti, gyermekeim, csupán egy homokszem vagytok, és Én értetek jöttem, értetek haltam meg, és feltámadtam a halálból, hogy üdvözöljelek benneteket Királyságom kapuin. Készítsétek fel a lelketeket, gyermekeim, mert tűz fog előjönni, füst fog felszállni, és a föld megremeg, ahogy az igazság keze előjön, hogy felébressze az igazságtól elfordult világot, mert Én vagyok Jézus, és az Én kegyelmem és igazságosságom fog győzni.

2012. Március 18.
10:50.


Gyermekem, minden egyes lélek hozzájárul teremtésem pusztulásához. A bűnbánat idejére hívom gyermekeimet. A harcban éltek, és gyermekeim csak rajtam, az Eucharisztián keresztül tarthatják fenn a harcot, mert én vagyok Jézus.

Azért jövök hozzátok, gyermekeim, hogy tápláljalak és tápláljalak benneteket az evangéliumi üzenet, az Eucharisztia, a szentségek által. Itt az ideje, gyermekeim, hogy segítségül hívjátok a Szentlelket, hogy vezessen benneteket, és hogy jobb döntéseket hozzatok életetekben; hogy ne cselekedjetek kapkodva - inkább válasszátok az egyszerűség útját, amely kevésbé fog megzavarni benneteket a bűnös világtól.

Az idő közeledik, gyermekeim, és olyan változásoknak vagytok tanúi a Földön és a világegyetemben, amelyeknek korábban még nem volt tanúja az emberiség. Figyeljetek és tudjátok, hogy nem hagytalak el benneteket. Miközben ezek a változások bekövetkeznek, én veletek vagyok, és azt mondom nektek, hogy hűségesnek kell maradnotok a parancsolatokhoz; hűségesnek kell maradnotok az igazság védelmében; és a tanúságtételetekben és példamutatásotokban. Figyeljetek a hangokra, gyermekeim, mert eljön az óra, amikor a természet elhallgat, mert még az állatok is tudják, mikor kell menedéket keresniük. Figyeljetek és keressetek menedéket most, gyermekeim, és ez a menedék Bennem van, mert Én vagyok Jézus, és az Én irgalmasságom és igazságosságom fog győzedelmeskedni.

2012. Március 28.
21:30.

Gyermekem, azt mondom gyermekeimnek: ne bízzatok a világban, mert a világ az ördög barlangja. Ha úgy próbáljátok megteremteni a földi mennyországotokat, hogy a saját parancsolataitok szerint éltek az enyémek helyett, akkor azt mondom nektek, hogy a pokol következik az örökkévalóságig.

Gyermekeim, olyan időben hívlak benneteket, amikor a világ a lelketeket keresi. Kinyújtom kezemet a keresztről, és azt mondom nektek, hogy itt az ideje, hogy megtérjetek. Amikor a világ arra törekszik, hogy aggodalommal töltsön el benneteket, és azt mondja nektek, hogy bűnös életet élhettek, és hogy többé nincs szükség rám az üdvösséghez, azt mondom nektek, hogy forduljatok el azoktól, akik a bukott angyal nevében dolgoznak.

Én, Jézus vagyok az, aki lecsendesítem a szelet, amikor az a hátatokba csapkod. Én vagyok a ti menedéketek ebből a világból, abból a világból, amely megölt Engem, mert félt az igazságtól; félt az irgalomtól, a csodáktól, az üdvösségtől; egy olyan világtól, amely fél az isteni tervtől. Gyermekeim, én nem a félelem terjesztője vagyok; én vagyok a Béke Fejedelme, mert én vagyok Jézus. Gyertek, fogjátok meg a kezemet, és beszéljetek hozzám, mint testvéretekhez, mint tanácsadótokhoz, mint az irgalom osztogatójához.

Most pedig menjetek és figyeljetek ma, mert a világ hamarosan tanúja lesz annak, hogy milyen következményei lesznek annak, ha elfordulnak kéréseimtől. Atyám egy isteni tervvel, egy isteni céllal teremtette ezt a világot, amelyet az emberiség elutasít. Az út, amelyet az ember szabad akaratából választott, hamarosan visszautasításra kerül az emberiség számára. Tartsátok rózsafüzéreiteket és legyetek éberek, imádságban és böjtben, mert megvédem hűségeseimet, mert Én vagyok Jézus, és az Én irgalmasságom és igazságosságom fog győzedelmeskedni.


https://wordsfromjesus.com/