kecske BBC


Megnyitották Svájcban a világ leghosszabb és legmélyebben fekvő földalatti vasúti alagútját – majd a kereszténységre gyakran hivatkozó vezető politikusok sátánista elemekben bővelkedő (!) megnyitó ünnepségen vettek részt. Többek között kecskével közösülést nézett Angela Merkel, és az Európai Unió más vezető politikusai.
A világ leghosszabb földalatti vasúti alagútját nyitották meg Svájcban: az építési munkálatok közel két évtizedig tartottak, melynek köszönhetően az Alpok alatt földalatti gyorsvasút köti össze Észak- és Dél-Európát. Mondhatjuk, hogy remekművet hoztak létre a svájciak, ami forradalmasítja az európai teherszállítást, – de az esemény kapcsán sajnos nem ez bír legnagyobb hírértékkel.
Az alagút megnyitó ünnepségére Volker Hesse német színházigazgató állított össze egy “színdarabot”, ami hivatalos megnevezése szerint a svájci kultúrát reprezentálja. Ezen az előadáson a “színészek” többek között
egy kecskének öltözött alak előtt térdepeltek ruha nélkül, majd később kecskével közösülést imitáltak.
Ezt a színdarabot megtekintették Európa vezető politikusai – többek között a magát kereszténynek nevező Angela Merkel, aki ünnepélyes keretek közt nézte a kecskével közösülést (a BBC képes beszámolója megtekinthető itt).
Szimbolikus gesztus? Angela Merkel egy év alatt beengedett Európába kétmillió ismeretlen migránst – köztük bűnözők tízezreit, akik európai nők százait erőszakolták meg. Az elkövetőket egyébként máig nem fogta el a német rendőrség. Tehát, miközben Merkel a kecskével közösülést nézte, az erőszaktevők továbbra is szabadon utazgatnak az EU területén.
Ezen a sátánista “színdarabon” nem csak Angela Merkel vett részt, hanem más, vezető európai politikusok, akik utólag semmilyen kritikával nem illették a látottakat. Megjelent többek között Francois Hollande francia elnök, Matteo Renzi olasz miniszterelnök és Christian Kern osztrák kancellár (az ő részvételükről itt számol be a BBC).
Angela Merkel német kancellár odahaza egy Kereszténydemokrata Unió nevű párt politikusaként bitorolja a kancellári széket. Ilyen keresztények ők – a választóknak keresztények, de titokban a föld alatt együtt elfogadhatónak tartják a kecskével közösülést.

http://www.hidfo.ru/2016/06/kecskevel-kozosulest-nezett-angela-merkel/