2010. október 30., szombat

2010.10.29.

2010. október 29. Péntek
Egyszer nagyon szépet olvastam az Úrjézus hangjáról, mely végtelenül gyönyörű lehet, és ez nagyon megérintette a szívemet. Jézus: Drága gyermekem, az én hangom valóban csodálatos. Ha meghallanád hangomat, úgy éreznéd, hogy szavaimmal elragadom a szívedet és lelkedet. Gyermekem, örömödben és szeretetben belehalnál, ha megengedném, hogy halljad. Az ilyen hatalmas kegyelmet Mennyei Atyám dönti el, hogy választottja megkaphatja-e vagy sem. Gyermekem, imádkozhatsz ezért a kegyelemért, mert nem tudhatod, melyik pillanatban, milyen kegyelmet adok neked. Számomra nincs lehetetlen. Én végtelenül gazdag vagyok, ezért mindig kérd a kegyelmeket, hogy árasszalak el téged és minden embert, akiknek szükségük van rá. Megkérdeztem a Szűzanyát is. Szűzanya: Drága gyermekem! Igen, Szentfiam valóban gazdag, és a Mennyország tele van lelki kincsekkel. Mindig kérd, gyermekem, közbenjárásomat, hogy esdjem ki számodra a kegyelmeket. Ne felejtsd el, Szentfiam mindig tudja, mivel ajándékozzon meg benneteket, ami lelketek üdvére válik.
Dolgozatról. Jézus: Drága gyermekem! Inkább legyél becsületes, mint csaló. Hidd el, én segíteni fogok neked. Bízz Bennem!
Megkértem Pio atyát beszéljen a lélek tisztaságáról. Pio atya: Drága gyermekem! Nagyon jól tudod, hogy a lelkedet úgy tudod tisztán tartani, hogy gyakorolod a bűnbánatot, és rendszeresen gyónsz és áldozol. Ezek a legfőbb szentségek, melyek hófehérre mossák a lelkedet. Gyermekem, el sem tudod képzelni mi minden történik a lelkedben, amikor magadhoz veszed Jézus szent testét és vérét. Az ő szent lénye egész testedet és lelkedet átjárja, és saját képmására formál át. Ilyenkor nemcsak a test, hanem a lélek is megszabadul a betegségektől és a bűntől. Hatalmas gyógyulások történnek, bár ti nem veszitek észre. Az Úr nem véletlenül mondja neked, hogy „Őrizd lelked tisztaságát”. Ő azt akarja, hogy lélekben tökéletesek legyetek. Mindig bízz az Úrban és hagyatkozz rá!
A templomban kértem az Urat, jöjjön oda mellém. Jézus: Drága gyermekem! Már itt is vagyok melletted! Nagyon boldoggá teszel engem jelenléteddel. Elmondom neked, gyermekem, hogy nagy boldogságban fogsz részesülni a Nagy Figyelmeztetéskor, ha mindig tisztán őrzöd lelkedet és hűséges maradsz hozzám!
Kicsit aggódtam, hogy elérem-e a buszt. Jézus: Drága gyermekem! El fogod érni a buszt! Ne aggódj! Bízz Bennem!
Magamban Jézus nevét énekelgettem. Jézus: Drága gyermekem! Tudod, hogy az én nevem azt jelenti, hogy szabadító? Szentlelkem énekeli szívedben az én nevemet. Nagyon boldoggá teszel engem gyermekem, és szent szívem ujjong szereteted miatt.
Sokszor nézem az embereket és látom rajtuk, hogy boldogtalanok és Isten nélkül élnek. (Természetesen vannak kivételek.) Ez szomorúan érint engem. Jézus: Drága gyermekem, köszönöm együttérzésedet! Hidd el, én mindennél nagyobb fájdalmat és szomorúságot érzek azon emberek iránt, akik nem fogadnak el engem és helyettem az ellenségemet választják. A gonosz kéjes örömmel rabolja el tőlem lelküket és a kárhozat útjára viszi őket.
Felajánlottam az Úrnak a testi és lelki tisztaságomat és mindenemet rá akarom bízni. Jézus: Drága gyermekem! Elfogadtam felajánlásodat. Nagyon boldoggá tetted szent szívemet őszinte szavaiddal. Hidd el, nincs nagyobb boldogság számomra, mint amikor egy gyermekem önként felajánlja tisztaságát, nekem adja és a kezembe helyezi életét. Hidd el, én vigyázok rád. Mindig melletted fogok állni, és segítek legyőzni minden kísértést és csábítást. Látod, gyermekem, így fejlődik a te kis szíved, hogy bízol bennem, és rám akarsz hagyatkozni. Jól teszed! Mindig tégy felajánlásokat nekem, és én elhalmozlak sok kegyelemmel, mely nagy örömödre válik.
Megkérdeztem a Szűzanyát, hogyan tudok az ő útján járni? Szűzanya: Drága gyermekem, nagy örömmel adok neked tanácsokat. Gyermekem, rám kell hagyatkoznod, többször beszélgess velem, így általam a lelked az Úr felé irányul. Az én lelkem telis-tele van erényekkel. Nézzük először is az alázatot. Nagyon fontos erény. Minden szent ember alázatossága óriási volt. Ez az erény egy az engedelmességgel és ráhagyatkozással. Tanulj tőlem! Kérd a kegyelmeket! Olvasd a Szentírást! Szentfiam mindhalálig engedelmes volt az Atyának. Vedd úgy, hogy a Biblia számodra az életszentségre vezető útmutatás. Gyermekem, Gabriel arkangyalnak is azt mondtam: „Íme az Úrnak szolgáló leánya, legyen nekem a te igéd szerint.” Ezzel azt akarom mutatni neked, hogy alázatos szolgálója kell lenned Szentfiamnak, aki boldogan elfogadja hűségedet. De ezt egész életedben gyakorolnod kell, és kérd a segítségünket, mert mi azért beszélgetünk veled, hogy minél előbb végig  tudj járni a szentté válás útján. Kiválasztottunk téged, gyermekem, mert azt akarjuk, hogy te is szent legyél, mint minden ember, aki a mennyországba került. Törekedj az alázatosságra!

http://engeszteles.bocsajozsef.hu/egi-kegyelmek-zapora/20101029