2013. január 23., szerda

Az európai látnoknő (Maria Divine Mercy) által kapott üzenetek - "The Warning"


A Szentlélek Ajándékával prófétálni fogtok az Én Nevemben a világ minden táján

2013. január 22. kedd, 10:24
Drága szeretett leányom, Fényem most azon nemzetek fölött fog ragyogni, melyeknek nem tanították meg az Igazságot.
Ott, ahol nem tesznek említést Istenről, Isteni Jelenlétem most ki fog tölteni minden sarkot azoknál a nemzeteknél, akik nem tisztelnek Engem, bár tisztában vannak azzal, hogy Én Ki Vagyok. A sötétség fátyla fel lesz emelve, és végül ezek a kiéhezett lelkek inni fogják Szentlelkemet és falni fogják Szent Szavamat. Ennyi idő után, Imacsoportjaim elterjedésének köszönhetően, megadatik nekik az Igazság.
Azokra a nemzetekre utalok, ahol templomaitok üresen állnak, ahol a Szentségek ritkán állnak rendelkezésre, és ahol a napi Szentmiséket már nem mutatnak be többé. Rajtatok áll, szeretett Tanítványaim, hogy terjesszétek Szent Szavamat, hogy a sötét lelkek és azok, akik semmit sem tudnak Rólam, megvilágosodjanak, és gyöngéd bátorítást kapván Hozzám jöjjenek.
Megáldalak benneteket, és mindnyájatok iránt érzett mély Szeretetem Hatalma által számotokat nagymértékben növelni fogom. Imacsoportjaim minden országban meg fognak alakulni, és a Szentlélek Ajándékával, a világ minden táján prófétálni fogtok az Én Nevemben.
Emlékezzetek mindnyájan Tanításaimra.  Emlékeztessétek a lelkeket, hogy olvassák a Szent Bibliát, ami egyike a legnagyobb Ajándékoknak, melyet Atyám adott nektek. Imádkozzátok Imáimat. Olvassátok Dicsőséges üzeneteimet, és imádkozzatok, hogy még a legkeményebb szívűeket is elérhessétek.
Én sok Ajándékot fogok még adni nektek, és utasításokat utatok minden lépésénél, melyet az Igazság Ösvényén tesztek.
Jézusotok