2012. április 25., szerda

Szűzanya üzenete 2012. április 25-én Medjugorje-ből

Medjugorje, 2012. április 25.
„Drága gyermekek! Ma is imára hívlak benneteket, és arra gyermekeim, hogy szívetek úgy nyíljon meg Istennek, mint virág a nap melegének. Veletek vagyok és közbenjárok mindnyájatokért. Köszönöm, hogy válaszoltatok hívásomra.”


Nyíljon meg szívetek Isten felé!

Drága gyermekek!
Ma is imára hívlak benneteket, és arra gyermekeim,
hogy szívetek úgy nyíljon meg Istennek, mint virág a nap melegének.
Veletek vagyok és közbenjárok mindnyájatokért.
Köszönöm, hogy válaszoltatok hívásomra.”


              A Boldogságos Szűz Mária múlt havi üzenetében a szentségben való növekedésre hívott. Az imádság jó eszközünk ezen az úton, de itt nem az alkalomszerű imáról van szó, hanem olyan imádságról, mely életünk szükségletévé vált. Ahogyan testünknek táplálékra és levegőre, ugyanúgy lelki életünknek imára van szüksége.
              Ebben az üzenetében is imára hív Szűz Mária, mely lelki növekedésünk megkerülhetetlen eszköze. A természetből vett egyszerű képet használ, a virág példáját, amelynek melegre van szüksége ahhoz, hogy növekedni tudjon és teljes pompájában és szépségében tündökölhessen. Így van a mi szívünkkel is, amelynek Isten melegségére, kegyelmére és szeretetére van szüksége, ahhoz, hogy teljes szépségében ragyoghasson, mert szívünk Isten képére teremtetett.
              A természet a téli nyugalom után, tavasszal ébredezik és nyiladozni kezd a nap melegének hatására. Minden növekedésnek indul és felragyog teljes szépségében. Így valahogy történik ez lelki életünkben is. Vannak az életünkben hideg, téli, fájdalmas és csalódással teli pillanatok is, de ekkor szívünk mélyén azt is érezzük, hogy ez az állapot nem tarthat örökké. Sejtjük, hogy majd felragyog a napfény és elérkezik a világosság, mely szétoszlatja a sötétséget. Így történt ez Jézus tanítványaival is. Ők is megélték a Jézussal való élet szépségét. Látták és megtapasztalták mindenhatóságát és számos csodáját. Kiváltságos helyzetben érezték magukat amiatt, hogy ilyen közel lehetnek Jézushoz. Aztán sokk és hűtlenség. Ez a Jézus, aki ilyen hatalmas volt, felmegy a keresztre. Kigúnyolták és elvetették. Tanítványai félelmükben szertefutnak. Jézus halála után bennük is halál és sötétség uralkodott. Nem ők keresik Jézust, hanem a Feltámadott keresi őket. Félelemmel telve, zárt ajtók mögött talál rájuk. De nemcsak az ajtók voltak zárva, hanem szívük is. A Feltámadt Jézus találkozik velük fájdalmukban és bezárkózottságukban. Megnyitja szemüket, emlékeztetve őket arra, ami az Írásokban róla szól. De nemcsak a szemüket, hanem szívüket megnyitja is és betölti őket a fény. Hát nem lángolt a szívünk - mondták -, amikor beszélt az úton és kifejtette az Írásokat?" (Lk 24, 32)
              Sajnos megtörténik, hogy az ember a negatív tapasztalatok és sebek miatt, melyeket hordoz, bezárja szívét. Az ember lelki értelemben is foroghat önmaga illetve a sebei körül. Ez történt Jézus tanítványaival is. A félelem beférkőzött a szívükbe, megakadályozva őket abban, hogy találkozzanak másokkal és az élettel. Azt gondolták, hogy Jézus már nincs többé, és úgy érezték, hogy elveszítették a talajt lábuk alól. A feltámadt Jézus nem engedte meg, hogy tanítványai bezárkózzanak félelmeikbe és sebeikbe. Ő beteljesíti ígéretét. Megígérte, hogy nem hagy árván bennünket. Megkereste őket, és találkoztak az emmauszi úton, de ugyanígy megtalálta őket a zárt ajtók mögött is. Belépett a sebeikbe. A Feltámadott Jézusnak is voltak sebei, melyeket megmutatott tanítványainak. A Feltámadott „sebzett” marad. Ezek a sebek azonban új értelmet és jelentést kapnak, megdicsőült sebek, melyek üdvösséget és gyógyulást hoznak.
              „A gyöngy sebzett kagylóban születik. A mardosó fájdalom alakítja drágagyöngyé.” Krisztus sebeiből az üdvösség forrása fakadt számunkra. A Feltámadott sebei azt tanítják nekünk, hogy a mi sebeink is igazgyöngyé válhatnak. A Feltámadott velünk is úgy szeretne találkozni, mint tanítványaival. Ő nem szeretné, hogy sebeink, negatív tapasztalataink és csalódásaink miatt bezárjuk szívünket. Csak az, az orvos tud igazán gyógyítani, aki maga is sebzett – mondták a régi görögök. Ahol erős vagyok, ott mások nem tudnak elérni engem, de ahol az igazi énemben megtört vagyok, ott tud megérinteni Isten és az emberek is. Itt találkozom az igazi énemmel, azzal a képpel, melyet Isten rólam alkotott.
              Szűz Mária szeretné megnyitni szemünket, hogy felismerjük, szívünk olyan, mint a virág, melynek melegségre van szüksége, nekünk pedig Isten kegyelemére és szeretetére, mert egyedül ez képes átformálni, és új életet ajándékozni szívünknek.
              Ahhoz, hogy a növény fejlődni tudjon, szükséges előkészíteni a talajt, beleültetni, meglocsolni, és ez így van a mi szívünkkel is. Nem létezik varázspálca a szív megnyitására. Csak feltételei vannak, melyeket az ember teljesíthet, és azután türelemmel kell várakoznia. Ezek a feltételek: fegyelmezettnek kell lenni az imában, vagyis minden nap időt szakítani, megfelelő helyet találni az imára, elmélkedni a Szentírás szavain, csendben maradni, kötött imát is mondani és megosztani tapasztalatainkat másokkal.
              A szív Isten felé való nyitottságának jelei: a béke és az öröm. Amikor a tanítványok találkoztak a Feltámadottal és hallották szavait: „Békesség nektek”, békét és örömet éltek meg. Ez volt a jele annak, hogy valóban találkoztak a Feltámadottal. Mi is találkozhatunk és találkoznunk is kell az imában Jézussal.

Könyörögjünk:
Hozzád fordulunk, Szűz Mária, aki kegyelemmel teljes vagy és hálát adunk neked, mert te a türelem és a hűség édesanyja vagy és jelenéseid által jelen vagy az életünkben. Köszönjük, hogy nem szűnsz meg közbenjárni értünk. Köszönjük, hogy mélyen vágysz arra, hogy a mi szívünk is megnyíljon Isten szeretetére, amelyre te teljesen nyitott vagy. Járj közbe értünk, hogy mi is eggyek és állhatatosak legyünk az imádságban, és így Jézus ígérete beteljesedhessen életünkben, hogy a Szentlélek által elnyerjük az isteni élet ajándékát, amely megvilágosít és lelkesíti bennünket. Ámen.

Az európai látnoknő (Maria Divine Mercy) által kapott üzenetek – “The Warning“

Szent Szolgáimnak a következőket mondom: Ne kövessétek el elődeitek hibáját, akik elutasítottak Engem, amikor első alkalommal jöttem
 
2012. április 24., kedd, 19:45
Drága szeretett leányom, tudnod kell, hogy egy olyan fontos küldetést, mint amelyen ez, amelyet most örökségül hagyok a világnak, sok ember megpróbálja megakadályozni.
Megpróbálnak támadni téged és lealacsonyítani azokat, akik felismerik az Én Hangomat, amikor megpróbálom üzeneteimet közölni a világgal.
A gyűlölet skálája ezen üzenetek felé mutat, amelyek általad, az utolsó idők prófétája által adatnak, és egyre csak növekedni fog.
Most hallgassanak meg mindazok, akik azt mondják, hogy ismernek Engem. Én, a Második Eljövetelemre készítem fel az emberiséget.
Ha hisztek Bennem, Tanításaimban, és azt mondjátok, hogy ismertek Engem, akkor tudjátok meg, hogy Én küldöm a prófétámat, az utolsó idők prófétáját más prófétákkal együtt, hogy méltóvá tegyenek benneteket a Királyságomba való belépésre.
Szent Szolgáimnak a következőket mondom: ne kövessétek el elődeitek hibáját, akik elutasítottak Engem, amikor első alkalommal jöttem!
Méltányoljátok hívásomat és halljátok meg azt, mert szükségem van rátok, hogy segítsetek Nekem nyájam lelkének a felkészítésében, még mielőtt a nagy csoda bekövetkezne.
Azt gondoltátok, hogy Én nem küldeném el prófétáimat, hogy figyelmeztessenek benneteket?
Azt gondoltátok, csak egyszerűen kihirdetem visszatérésemet anélkül, hogy felkészítenélek benneteket, és hagynám elveszni a lelkeket?
Ti, akik bíráljátok Második Eljövetelemet, és mégis azt állítjátok, hogy ismeritek az emberiségnek adott Ígéretemet: szégyelljétek magatokat!
Alázatotok hiánya azt jelenti, hogy nem lehet benneteket megtisztítani a Szentlélekkel.
Nektek kérnetek kell Tőlem a megkülönböztetés ajándékát, vagy pedig távozzatok Tőlem.
Ti cserbenhagytatok Engem. A csalódottság miatt sírásra fakasztotok Engem, mert ti vagytok az Én szolgáim, akiknek az a felelősségteljes küldetés adatott, hogy a lelkek üdvösségét szolgálják.
Most, amikor a Mennyből hívlak benneteket, nagyon kérlek, hogy válaszoljatok hívásomra.
Sok lelket választottam ki, akik Velem együtt dolgoznak, hogy Hozzám vezessék a lelkeket, akik után szomjazom.
A ti kötelességetek, hogy felébredjetek szendergéseitekből, és legyetek éberek Hívásomra.
Közületek csak azok fogják felismerni a Hangomat, akik valóban szeretnek Engem.
Akár egy anyát, akit egy gyermek a sajátjának ismer fel, úgy nektek is, szeretett szolgáim, hívnotok kell Engem, mint egy csecsemő, hogy megnyugvást keressetek, mert Én vagyok az, szeretett Jézusotok, aki int nektek, hogy fogjátok meg a kezemet. A tövisek dzsungelén foglak keresztül vezetni benneteket, amely fölött át kell lépnetek annak érdekében, hogy elérjétek az Új Paradicsomom kapuit.
Hát nem megmondtam nektek, hogy Én újra el fogok jönni, ítélni élőket és holtakat?
Nos, Én hamarosan jönni fogok, és szükségem van rátok, hogy segítsetek Nekem Isten minden gyermekét összegyűjteni, hogy eggyé váljanak.
Ma már nagyon kevesen ismernek fel Engem a csalás fátyla miatt, amely az egész világra leereszkedett. Sokan nem hisznek a Mennyei Atyában.
Nagyon kevesen fogadják el azt, hogy Én, Jézus Krisztus, az Ő egyszülött Fia vagyok, aki meghalt, hogy megmentse őket. De a hamis istenekben hajlandóak hinni, és azokat bálványozni, akik nem is léteznek.
Mennyire sírok rettenetes szomorúságomban, amikor tanúja vagyok annak, amint a fiatalok nevem említésére nevetnek, és gúnyosan kinevetik a többieket, akik nyilvánosan elismerik, hogy Létezem.
Mennyire szenvedek ismét a keresztrefeszítés fájdalmától, amikor azokat látom, akik keresztényeknek vallják magukat, de visszautasítják, hogy tanításaimat nyilvánosan hirdessék, mert félnek attól, hogy nevetségessé válnak.
A világot becsapta a hazugságok királya. Egyedül csak Én hozhatok reményt és menthetem meg Isten gyermekeit attól a szörnyű sorstól, amely tervezés alatt van, hogy rémületet okozzon minden nemzeten keresztül, az erőteljes globális csoportok hadseregei által, beleértve azokat is, akik a Hamis próféta és az Antikrisztus ellenőrzése alatt állnak.
Minden figyelmeztetés, amelyet prófétámon, az Isteni Irgalmasság Máriáján, az utolsó idők prófétája által adtam, be fog következni.
Amíg ez meg nem történik, ne feledkezzetek meg arról, hogy hűségesek legyetek Hozzám, a ti Üdvözítőtökhöz, Jézus Krisztushoz. Szeretetem és vezetésem nélkül lehetetlennek fogjátok találni, hogy megmozdítsátok a hajót, amely az Én Egyházam a Földön.
Ébredjetek fel! Ne utasítsátok el Isten prófétáit!
Sokan fogják most azt állítani, hogy az Én Nevemben jönnek, amint azt az írások megjövendölték, de nem tudják majd azt a lelki táplálékot felkínálni, amely egyedül csak Tőlem jöhet.
Sokan lépnek most fel úgy, hogy a világnak adott nyilvános Hangom, amelyet ezek az üzenetek tartalmaznak – ezekben az utolsó időkben – elutasításra kerül.
Az ima a ti Karjaimba vezető visszautatok.
Imádkozzatok, imádkozzatok, imádkozzatok azokért a kegyelmekért, hogy úgy megnyíljon a szemetek, hogy felismerjetek Engem, mielőtt még túl késő lenne.
Szükségem van a segítségetekre, a szeretetetekre és a hűségetekre.
Ne feledjétek, hogy Értem tettétek le szent fogadalmatokat. Most amikor értetek kiáltok, ne utasítsatok el Engem. Öleljetek át Engem, és engedjétek, hogy vezesselek benneteket, hogy vezetni tudjátok maradék Egyházamat, és megmenteni a lelkeket.
Különleges áldásban részesítelek benneteket, és várom, hogy válaszoljatok hívásomra a következő Keresztes Imahadjárat 49. imája által: A Keresztény Klérus hűség fogadalma
Ó, Jézus, én a te alázatos szolgád vagyok.
Szeretetet és hűséget fogadok neked
Kérlek, adj nekem egy jelet, hogy hívsz Engem
Segíts nekem, hogy megnyissam a szemeimet, és tanúja legyek Ígéretednek.
Áldj meg engem a Szentlélek kegyelmével
Hogy ne tudjanak majd megtéveszteni engem azok, akik azt állítják, hogy a Te nevedben jönnek, de akik nem az igazságot mondják.
Mutasd meg nekem az igazságot, és engedd éreznem szeretetedet, hogy legszentebb Akaratodat teljesíteni tudjam.
Alázatos szívvel kérlek, mutasd meg nekem, hogy milyen módon segíthetek az emberiség lelkének megmentésében. Ámen.
Ne hagyjátok figyelmen kívül hívásomat. Ne utasítsatok el Engem, amikor újból jönni fogok.
Ezúttal nemcsak azért jövök, hogy megmentsem az emberiséget, hanem hogy teljesítsem szeretett Atyám, a Legmagasságosabb Isten Akaratát.
Menjetek békével,
Szeretett Jézusotok