2024. június 18., kedd

IMAVIRRASZTÁS A VILÁG BÉKÉJÉÉRT -!- MEDJUGORJEI SÜRGŐS KÉRÉS!!!

 

Kedves Testvérek!
Nagyon sok helyről érkezik a hír Medjugorjeből, hogy Isten Anyja - a Béke Királynője - a mi Édesanyánk sürgős virrasztó-rózsafűzér-imakilencedet kér a Világ Békéjéért június 16-tól, amelybe naponta este 22 órától lehet bekapcsolódni - élő közvetítés a Podbrodó hegyéről itt: https://marytv.tv/
Az Igaz élet Istenben üzenetekben így szól az ÚR:
"Imádj! Szeress! Szent keresztem Medugorjéban él és lángol. Megáldottam azt a földet, Édesanyám által adtam kegyelmeimet, aki isteni műveimnek frigyszekrénye." -- https://tlig.org/hu/humsg/hum280.html
Sokan sokféle képpen imádkozunk, DE az egy idősávra szoló koncentrált ima az Engedelmesség és Egység jegyében oriási erővel bír, mert feltételezi az élő hitet - az Atyának engedelmeskedő gyermeki lelkületet, amely által a Magasságbeli háborúkat állít meg a Béke Királynője által 'összegyüjtött' - felajánlott imák által...
A Szűzanya korábbi szavai Medjugorjéból: "... ha szeretnétek magatokat egészen Istennek adni, s szeretnétek, hogy én legyek az oltalmazótok, akkor bízzátok rám szándékaitokat böjtjeiteket, áldozataitokat, hogy azokkal Isten akarata szerint  rendelkezzem." -- 1982 szept. 4

"Segíteni imádkozni fogok, de nem minden kizárólag tőlem függ, hanem erőtöktől, az imádkozók erejétől is." -- 1983

Részletesebben Péri Nagy- Zsuzsitól aki a Medjugorjében élő Emmanuel Nővér szavait tolmácsolja:
A Szűzanya Medjugorjében meghívott minden hívőt, papot és zarándokot, hogy június 16-án, vasárnap 22:00 órától egyesüljenek a rózsafüzér imádkozásában a világbékéért. A Szűzanya rendkívüli módon meg fog jelenni a Jelenések hegyén kilenc egymást követő estén az ima után, 23. 30-kor. Kéri, hogy aki Medjugorjében van, csatlakozzon a helyszínen, akik otthon vannak, azokat arra kéri, hogy csatlakozzanak otthonról az imához.
Íme a felhívás szövege:
2024. június 15-én, 18.40-kor a látnoknő, Marija Pavlovic, különleges üzenetet kapott Szűz Mária napi jelenése során:
A Szűzanya meghívott bennünket, hogy holnaptól (2024. június 16.), este 10 órától 9 napon át imádkozzuk a rózsafüzért Podbrdon (Jelenések hegye), a Szűzanya szobránál.A novéna alatt, június 16-tól június 24-ig minden este megjelenik a Béke Királynője Podbrdon. Minden egyes jelenésre 23:30-kor kerül sor. A Szűzanya azt mondta, hogy a novéna alatt a világ békéjéért fogunk imádkozni.
Akik Medjugorjéban vannak, vagy a következő napokban Medjugorjéban lesznek, jöjjenek a dombra, és jöjjenek nagy számban, hogy válaszoljanak a Szűzanya hívására!
Nem véletlen, hogy a Szűzanya erre az erőfeszítésre hív minket 9 egymást követő éjszakán; arra kér minket, hogy ezt az áldozatot az ő béketerve tiszteletére tegyük. Szüksége van mindannyiunkra!
Azok, akik nem tartózkodnak Medjugorjéban e kivételes novéna idején, természetesen csatlakozhatnak hozzánk az imádságban és egyesülhetnek az összes jelenlévő zarándokkal, miközben nagylelkűen feláldozzák idejüket a saját időbeosztásukban és a saját időbeosztásuk mellett.
Adjunk hálát Istennek, aki gyermekei iránti mérhetetlen szeretetében megengedi, hogy Mennyei Édesanyánk ma ismét eljöjjön és meglátogasson bennünket! A világ e szörnyen nyugtalan időszakában kegyelem, hogy ilyen közel érezhetjük őt, és együttműködhetünk vele, a
Béke Királynőjével!
Dicsértessék Jézus és Mária!
Emmanuel Maillard nővér küldi majd minden nap az ima szövegét, és a youtube csatornáján élőben be lehet csatlakozni az imába, itt:
Könyörögjünk együtt a Szűzanyával a békéért!!!
Péri Zsuzsa és Márton

Felajánló ima Jézus és Mária Szívének
2024. május 19-én, a pünkösd vasárnapi misén a Szent Anna-réti kápolnában:
A dicsőséges Szentháromság, égi Édesanyánk, minden szent, és szent angyal színe előtt, felajánlom Jézus Szent Vérének érdemeivel egyesítve Jézus Szentséges és Irgalmas Szívének,
Szűz Mária Fájdalmas és Szeplőtelen Szívének,
a Szentlélekben egyesült két Szent Szívnek
Budapestet, Magyarországot, a magyar népet, a magyar Egyházat és közösségeinket.
Jézusunk légy a királyunk, Szűzanyánk, légy a királynőnk!
Kérjük, vegyetek szerető pártfogásotokba és oltalmatokba minket. Segítsetek, hogy le tudjuk győzni a bűnt, ellene tudjunk mondani a sátán kísértéseinek és előrehaladjunk az életszentség útján.
Rátok bízzuk életünket és nemzetünk védelmét Isten nagyobb dicsőségére most és az örökkévalóságban. Ámen
Püspöki felajánlás a Két Szent Szívnek: https://youtu.be/WJqY4Tw12SE?t=9819 - azt tanácsolták ott, hogy naponta tegyük meg!
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Felajánlás a Két Szent Szívnek - naponta mondjuk!

(Vassula Moszkvában kapta - de ez minden Nemzet imja is! - naponta kérik, hogy mondjuk - én a szentmise után mondom...)

Urunk, Szavad megjövendölte nekünk, ezért tudjuk, bízunk benne és hisszük, hogy a közeli időkben bekövetkezik Szentséges Szíved és Szűz Mária Szeplőtelen Szívének diadala.
Ezért alázattal felajánljuk magunkat, családunkat és országunkat Szent Szíveteknek.
Hisszük, hogy ha országunkat Nektek ajánljuk, többé nem emel kardot nép, nép ellen, és nem lesz több háborús készülődés.
Hisszük, ha felajánljuk országunkat szerető Szíveteknek,eltűnik minden emberi gőg és büszkeség, istentelenség és keményszívűség. Szeretet és jóság lép a gonoszság helyébe.
Hisszük, hogy Szent Szívetek nem utasítja el sóhajainkat és kéréseinket, hanem Lángoló Szeretetetekben meghallgattok minket és eljöttök, hogy begyógyítsátok mély sebeinket, és békét hoztok nekünk.
Ó Jézus Szentséges Szíve, Szűz Mária Szeplőtelen Szíve, adjatok egyetlen szikrát Szívetekből, és lángra lobban szívünk! Legyen nemzetünk Szentségetek tökéletes Lakóhelye!
Lakozzatok bennünk és mi Bennetek, hogy Szívetek szeretetében Békére, Egységre és Megtérésre leljünk! Ámen.

(1993. szeptember 21. - Moszkva ) -- https://tlig.org/hu/humsg/hum817.html

>>> Simon Dávid atya erőteljes tanuságtétele az MKKM oldalán - Medjugorjeről is szól - Mindden az imán múlik -!- <<<