1984. június 1., péntek

Medjugorjei üzenetek 1984. május

1984. május 03.
A Gospa nem adott üzenetet.
1984. május 10.
Sok hívőt megérintett a Gospa utolsó üzenete. Egyesek úgy gondolták, hogy a Szűzanya nem ad több üzenetet az egyházközségnek. De ezen az estén ezt mondta:
„Szólok hozzátok, és továbbra is szeretnék szólni hozzátok. Ti csak hallgassatok utasításaimra.”
1984. május 17.
„Drága gyermekek! Ma nagyon örülök, mert sokan szeretnék magukat felajánlani nekem. Köszönöm nektek. Nem bánjátok meg! Fiam, Jézus Krisztus, általam különleges kegyelmekben akar részesíteni benneteket. Fiam örül az önátadásotoknak. Köszönöm, hogy válaszoltatok hívásomra!”
1984. május 24.
„Drága gyermekek! Már mondtam nektek, hogy különleges módon kiválasztottalak benneteket, úgy, amilyenek vagytok. Én, az Édesanya mindegyikőtöket szeretem. Ne féljetek semmilyen nehéz pillanatban. Akkor is szeretlek benneteket, amikor messze vagytok tőlem és Fiamtól. Kérlek benneteket, ne engedjétek, hogy szívem vért könnyezzen a bűnben elvesző lelkek miatt. Ezért, drága gyermekek, imádkozzatok, imádkozzatok, imádkozzatok! Köszönöm, hogy válaszoltatok hívásomra!”
1984. május 31.
Urunk mennybemenetelének ünnepe. Mindenfelől sokan voltak jelen. A Gospa nem adott üzenetet. Marijának azt mondta, hogy szombaton fog üzenetet adni, amit a vasárnapi szentmisén kell kihirdetni.