2011. augusztus 23., kedd

Az európai látnoknő (Maria Divine Mercy) által kapott üzenetek – “The Warning”

A gonosz jónak van beállítva, míg a jó gonosznak

2011. augusztus 22. hétfő, 20:10
Ha az ember megkérdőjelezi saját hitét, el kell gondolkodnia. Ha bizonytalan, Engem kell kérnie, hogy nyissam fel szemeit. Ha nehéznek találja az imádkozást, Engem kell kérnie, hogy nyissam meg száját. De ha nem hallgat az igazságra, akkor mások imáira van szüksége.
Gyermekeim, mélységesen aggódom amiatt,  ahogyan a gonosz jónak van beállítva, miközben a jót gonoszként mutatják. Világotokban minden a visszájára fordult.  Mert ti, akikben nincs mély hit (áhítat) Irántam, akkor sem lesztek bölcsebbek.
A világban most a nevetekben hoznak intézkedéseket, a kormányzat, az egyház és az állam valamennyi szintjén, és erről megfeledkeztek.
Rossz törvények kerülnek bevezetésre és kerülnek bemutatásra az emberiségnek, mintha az ő érdeküket szolgálnák. Ebben benne vannak az új uralmi rendszerek, orvosságok, külföldi segélyek, oltások, és az új vallási és egyéb doktrínák (elméletek) prédikálása, tanítása.  Soha ekkora összezavarodottság még nem volt Gyermekeim között.
A felszínen úgy tűnik, minden kontrollálva van, és rendben van a maga módján. De az egyetlen valós rend, amely létezik, az azoknak a keze által rejtve marad, akik a világ eseményeit irányítják, gonosz módszereikkel a zárt ajtók mögött.
Ne hagyjátok magatokat megtéveszteni gyermekeim. Felém kell fordulnotok segítségért, hogy a titkos globális hatalmak által tervezett gonosz események meggyengülhessenek. A ti egyetlen utatok a valós szabadság felé az, ha Bennem való hiteteket újra lángra lobbantjátok. Ez hamarosan megtörténik, drága Gyermekeim, amikor megjelenek a világnak, a Nagyfigyelmeztetés alatt, amely egyre közeledik.
Felszólítalak benneteket, hogy imádkozzatok azokért, akiknek van látásuk, mégis vakok az Én Legszentebb Szavamra. Imádkozzatok azokért, akik folytonosan kiforgatják az Én tanításaimat, és az Én felszentelt szolgáimért, akik gyávaságból behódolnak a kormányok által feléjük támasztott igényeknek. Most csak egyetlen uralkodó van, akire a jövő van bízva, és az az Én Örök Atyám, Isten, a Teremtő, a Mindenség Teremtője. Mutassatok Felé mindenben hűséget, és biztos támaszra fogtok lelni miközben az igazság útján haladtok előre.
Szeretett megváltótok
Jézus Krisztus