2013. szeptember 1., vasárnap

Peruban szükségállapotot rendeltek el az extrém hideg miatt


Évtizedek óta nem látott hóvihar csapott le Perura és a környező dél-amerikai országokra. Többen meghaltak, és az állatok is tízezrével fagytak halálra. A perui kormány szükségállapotot rendelt el több régióban.
A perui kormány újabb régiókra terjesztette ki az extrém hideg és a hóviharok miatt bejelentett szükségállapotot - írja a BBC. A hatóságok szerint már legalább két ember meghalt és több tízezer állat halálra fagyott a napok óta tartó szélsőségesen hideg időjárásban. Egy ember akkor halt meg, amikor házának teteje már nem bírta el a ráhullott hótakarót, és összeomlott. Két lánynak és egy idős asszonynak pedig a végtagjai fagytak meg. Ollanta Humala elnök is a környékre utazott, hogy tájékozódjon a helyzetről. A szükségállapot 20 napig tart.

A chipviselést megtagadó diák visszatérhet az őt eltanácsoló iskolába


A texasi diáklány, aki megtagadta, hogy az iskolája által kötelezővé tett nyomkövető chipes diákigazolványt viselje és használja, visszatérhet az őt eltanácsoló iskolába, ahol az új tanév a múlt héten el is kezdődött, nyilatkozták a lány ügyvédei.
Andrea Hernandez státuszát januárban függesztette fel a Northside Független Iskolakerület, aki ezért pert indított, adatvédelmi és vallási jogainak megsértésére hivatkozva.
A pert elvesztette, így tanulmányait egy másik iskolában volt kénytelen folytatni, ahol a diákokat nem kötelezik RFID chipes igazolvány viselésére. Ügyvédei elmondták, hogy most azért térhet vissza régi iskolájába, mert az iskolakerület közben felhagyott a diákokat RFID chipekkel nyomon követő programmal.
Az RFID chipet tartalmazó eszközök mára a mindennapok részévé váltak. Megtalálhatók az útlevelekben, bankkártyákban és sok más igazolványban. (Magyarországon 2012 óta fokozatosan történik az átállás az új intelligens e-diákra) Igaz, az érintett iskolakerület által alkalmazott program a legtöbb ilyen típusú kártyával ellentétben olyan chipeket használt, ami nemcsak leolvasáskor válik aktívvá, hanem folyamatosan nyomon követte a diákokat és rendszeres időközönként továbbította tartózkodási helyüket a rendszernek.
Az Egyesült Államokban egyik iskola a másik után vezet be hasonló programokat, annak ellenére, hogy a Northside csendesen kilépett a kezdeményezésből, arra hivatkozva, hogy nem találta hatékonynak. (Időkjelei: Bizonyára sokakban merül fel a kérdés: Vajon a hatékonyság hiánya alatt azt értették, hogy a kontrol nem elég szoros? Mennyivel „egyszerűbb” lenne, ha a diákok nem tudnák kijátszani a rendszert, mivel a chip testük elválaszthatatlan része lett…)
A lány ügyvédei elmondták, hogy a jogi csata végre befejeződött.
„Nagyon kevés ügy végződik jól azok számára, akik kiállnak meggyőződésük mellett és nemet mondanak a kormánynak. Remélhetőleg, Andrea Hernandez esete megmutatja, hogy vannak kivételek és jó példaként szolgál majd mások számára, hogy kitartsanak meggyőződésük mellett,” mondta John W. Whitehead, a lány jogi képviselője, a Rutherford Intézet elnöke.
Az iskolakerület szerint a chipes kártyákat a hiányzások csökkentése érdekében vezették be.
A legtöbb állami iskolához hasonlóan a kerület a részvételi arány alapján kap finanszírozást. Ha egy diák nincs a padjában a reggeli létszámellenőrzéskor, az iskola arra a napra nem kapja meg az utána járó összeget, mert nem tudják bizonyítani, hogy valóban az iskolaépületben tartózkodott-e.
Az RFID nyomkövetéssel azonban az osztálytermen kívül, de az épületen belül tartózkodó diákok után is jár a pénz. Az új rendszer azonban nem váltotta be a hozzá fűzött reményeket, mivel a hiányzások száma nem csökkent olyan mértékben, hogy a chipek kötelezővé tételét indokolttá tegye, nyilatkozta az iskolakerület.
Egyéb kifogások mellett Andrea Hernandez, aki hívő keresztény, arra hivatkozott, hogy a chipes igazolvány a Jelenések 13-16-18-ban olvasható Fenevad Bélyegét vetíti előre.
A gyerekek „megcsippelése” ritka, de nem új keletű eljárás. Egy kaliforniai állami óvoda Richmondban már 2010-ben RFID chippel látta el a gyerekek mellényét. Egy másik kaliforniai intézmény, egy általános iskola Sacramento-ban, 2005-ben adta fel ilyen irányú terveit a szülők tiltakozására. Egy texasi iskolakerület 2004 óta használ RFID chipeket a gyerekek nyomon követésére összesen 13 iskolájában. A Northside iskolakerület eredetileg a fennhatósága alá tartozó mind a 110 iskolában tervezte a program bevezetését.
Andrea Hernandez esetében a szövetségi bíró úgy gondolta, hogy a diák vallásszabadságát nem érte sérelem, mivel az iskola felajánlotta a lánynak, hogy chip nélküli igazolványt használjon (időkjelei: Feltéve, hogy Andrea felhagy a program kritizálásával, sőt nyilvánosan kiáll mellette és támogatja.), amit a diák nem fogadott el.
Az iskola jelenleg 200 térfigyelő kamerával figyeli a területén folyó eseményeket.


Forrás: wired.com
http://idokjelei.hu/2013/09/a-chipviselest-megtagado-diak-visszaterhet-az-ot-eltanacsolo-iskolaba/

Az Úr Jézus Krisztusnak Mária Julianna által adott legfrissebb üzenete

2013. augusztus 18. délután itthon a kegyelem órájában az Úr Jézus…

Drága gyermekeim! Az élet rövid. Térjetek meg! Tartsatok bűnbánatot! Hamarosan eljövök dicsőségemben, és megítélem a föld lakóit! Készüljetek! Éljetek szüntelen készenlétben! Így imádkozzatok: „Jézus, Aki meghaltál értünk a keresztfán, kérünk, add meg nekünk a bűnbánat kegyelmét! Kérünk Téged, formálj belőlünk szenteket! Add, hogy maradéktalanul teljesítsük ránk vonatkozó örök szent tervedet! Kérünk Téged, végy fel bennünket szentjeid sorába!” Ha így imádkoztok, és engedelmeskedtek hívásomnak, megtartjátok Atyám törvényét, akkor Ő tetszését leli bennetek, és nektek adja országát, ahol örökké fogtok élni nagy boldogságban és szeretetben. 
Gyermekeim! Felfogni nem tudjátok, elképzelni is képtelenek vagytok, hogy Atyám milyen országot készített számotokra. Ha csak egy pillanatra ott lehetnétek, soha nem akarnátok visszajönni. Ha csak bepillanthatnátok, mindent megtennétek, hogy azt elnyerjétek. Tartsátok meg törvényeimet! Éljetek az Evangélium tanítása szerint! Akkor a mennyország boldog örökösei lesztek. Erre áldalak meg benneteket az Atya, a Fiú és a Szentlélek nevében.”

2013. augusztus 23. Szentségimádáson Jézus…

„Drága gyermekeim! Most hozzátok szólok, akik hűségesek maradtok Hozzám mindhalálig. Közületek sokakat ki fognak végezni Énmiattam. Ne féljetek, inkább örüljetek! Arra gondoljatok, hogy rövid szenvedés után örök dicsőségembe hívlak meg benneteket, ahol vég nélkül fogtok örvendezni Velem együtt. Már elérkezett az óra. Régóta készülődik erre ellenfelem a rejtekben. Most előkúszik a kígyó. Már bent van a szobában. Körülsziszeg, keresve, kit nyeljen el. Csendben, alattomosan támad. A lelkeket akarja az örök tűzbe taszítani. Csak egyetlen fegyver van ellene. Parancsaim megtartása, a szentségek gyakori vétele, és a szüntelen ima. Ha így éltek, megmentitek a lelketeket. Vigyázzatok! Ne álljatok szóba a sátánnal! Mindig hazudik. Jó színben tünteti fel a bűnt, mert tudja, hogy ha elkövetitek, a pokolba taszíthat általa. Ti csak tartsatok ki törvényeim megtartása mellett! Engem állítsatok az első helyre az életetekben! Akkor nincs mitől félnetek. Én vezetlek, fogom a kezeteket. Gondoskodom rólatok, és veletek maradok minden nap a világ végezetéig. Az életemet adtam a ti üdvösségetekért. Hogyne adnék hát oda mindent, ami a lelketek javára válik? Bízzatok Bennem még jobban! Adjátok át az életeteket Nekem! Örökké boldogok azok, akik az életüket áldozzák Értem. Ragyogni fognak Atyám országában, mint a nap.
Gyermekeim! A sátánt csak önmegtagadásotok által tudjátok legyőzni. Ez nem azt jelenti, hogy ha vizet kívánsz, akkor szomjan kell halnod. Nem, akkor innod kell, mert ez a szervezeted természetes jelzése a léted fenntartásához. Csak a bűnös vágyaknak kell ellene mondani, ami ellenkezik törvényeimmel. Ilyenek a paráznaság, a kapzsiság, a hatalomvágy, és még sok bűnre csábító kísértés. Ezeknek kell ellene mondani. E helyett gyakoroljátok az önzetlen felebaráti szeretetet! Mindig helyezzétek bele magatokat a másik ember helyébe, és úgy bánjatok vele, ahogy szeretnétek, hogy veletek is bánnának. Akkor örök jutalmat kaptok a mennyben.
Gyermekeim! Az idő rövid. Ma még belekapaszkodhattok megbocsátó, irgalmas szeretetembe. De közeledik az ítélet, amikor igazságosságommal fogtok szembesülni.
Gyermekeim! Itt az utolsó óra. Használjátok fel az időt! Éljetek a kegyelemmel! Mert hamarosan lesújt az ítélet haragja, és sokakat meg fog semmisíteni.
Gyermekeim! Ez a világ elmúlik, és vele együtt ti is. Éljetek szüntelen készenlétben, hogy ne érjen váratlanul az ítélet napja! A halál hirtelen jön, főleg ha futtok előle, és nem várjátok. Imádkozzatok minden nap a jó halál és a végső állhatatosság kegyelméért! Az élet rövid. Mindnyájatoknak meg kell állni ítélőszékem előtt. A számból kijövő kétélű karddal, az Igével ítéllek meg benneteket. Csak ennyit fogok kérdezni tőletek: Szerettél-e? Követtél-e? Ha igen, akkor bejöhettek Atyám házába, Aki azoknak készítette országát, akik Őt szeretik. Istent szeretni annyit jelent, mint parancsait megtartani.
Gyermekeim! Már mindent megmondtam nektek. Készüljetek! Éljetek szüntelen készenlétben, mert ítélet alatt áll ez a világ! Nem tudjátok sem a napot, sem az órát, hogy mikor álltok meg Szent Színem előtt. Ezért újra mondom: készüljetek! Várjatok Engem szüntelen, mert akkor jövök el, amikor nem is sejtitek. Kérjétek el Tőlem a hit ajándékát, és bízzatok Bennem rendületlenül! Én Mindenható vagyok. Számomra nincs lehetetlen. Bármit kértek, megadom nektek, ha hittel kéritek. Mindent megadok annak, aki akaratom szerint imádkozik, vagyis az üdvösséget kéri. Aki Bennem bízik, meg nem szégyenül. Erre áldalak meg benneteket megerősítő áldásommal az Atya, a Fiú és a Szentlélek nevében.
Drága gyermekeim! Az idő rövid. Készüljetek! Ti, akik életben maradtok, átmentek az új korszakba. Sok nyomorúságot, bajt és szenvedést fogtok látni és megélni, de Én minden bajból kimenekítelek benneteket, és átvezetlek az új világba, amely az ezer éves béke uralma lesz. Ott Velem együtt fogtok élni kimondhatatlan boldogságban. Az ember boldogsága nem attól függ, hogy mennyi vagyona van, hanem a kölcsönös szeretettől. Arra vagytok teremtve, hogy szeressetek, és szomjazzátok a szeretetet. Ez a család titka. Ezért van az, hogy csak egy emberpár, egy férfi és egy nő kölcsönös odaadó szeretetéből születhet utód, gyermek. Egy kisgyermek csupa szeretet, bájosság és ragaszkodás a szülőhöz. A szülőt szeretetre és gondoskodásra indítja egy parányi tehetetlen újszülött látványa. A gyermek úgy fejlődik, mint amikor a rózsa bontja szirmait. Fokról fokra egyre többet tud. Ezzel elkápráztatja szüleit, akik örömüket találják benne. A gyermek Isten ajándéka. Tiszta, ártatlan élet. Rajtatok, felnőtteken múlik, milyen példával jártok előtte, hogy jót, vagy rosszat tanul majd tőletek. Vigyázzatok! Gyermekeitek a ti tükörképeitek. Csak jó példát mutassatok nekik! Úgy viselkedjetek előttük, hogy ha majd ők ugyanazt teszik, amit ti, örömötöket találjátok bennük!
Gyermekeim! Látjátok, mennyire felelősek vagytok magatokért, és mindazokért, akiket rátok bíztam. Gyermekeiteknek átadhatjátok tanításomat, amely az üdvösségre vezeti őket, és ez a kötelességetek. Jaj azoknak, akik rossz példát mutatnak, és magukkal együtt gyermekeiket is a pokolra juttatják. Megáldalak benneteket Szívem túlcsorduló szeretetével az Atya, a Fiú és a Szentlélek nevében.”

2013. augusztus 25. itthon a kegyelem órájában az Úr Jézus…

Drága gyermekeim! Most hozzátok szólok, akik hátat fordítotok Nekem. Semmibe veszitek törvényeimet. Tobzódtok a halálos bűnökben. Tudjátok meg, hogy a kénköves, tüzes tó partján tántorogtok, mint vak, süket részegek, és bármikor belezuhanhattok. Csak türelmem ad még nektek időt, hogy visszaforduljatok, és megtérjetek Hozzám, Megváltó Istenetekhez.
Gyermekeim! Az idő rövid. Karom lesújtani készül. Úgy figyelmeztetlek benneteket, mint legnagyobb Jótevőtök, hogy megóvjalak titeket az örök haláltól.
Gyermekeim! Vegyétek komolyan figyelmeztetéseimet! Olvassátok az Evangéliumot, és váltsátok tettekre tanításomat! Ha megfogadjátok szavam, Én végtelenül irgalmas leszek hozzátok. Megbocsátom minden bűnötöket, és bevezetlek titeket Atyám házába, az örök dicsőségbe, boldogságba. De ha továbbra is hátat fordítotok Nekem, süketek és vakok lesztek törvényeimre, örökre elvesztek. Ti magatok választjátok meg örök sorsotokat. Értelmet és szabad akaratot kaptatok. Akaratotok ellenére nem tudlak üdvözíteni benneteket. Én csak figyelmeztetni tudlak, helyettetek nem dönthetek. Értsétek meg szavam! Hagyjátok el a bűnt! Éljetek életszentségben! Ma még kérlek titeket, de a halál küszöbén már ítéletet kell mondanom fölöttetek. Erre áldalak meg benneteket megerősítő áldásommal, hogy talpra álljatok, az Atya, a Fiú és a Szentlélek nevében.”
Szentírási megerősítés: 1 Timóteus 6, 3. „Ha valaki…nem követi Urunk, Jézus Krisztus üdvös szavait,…az semmit sem ért.”

2013. augusztus 26. Szentségimádáson Jézus…

Drága gyermekeim! Itt állok a szívetek előtt. Zörgetek rajta. Várom, hogy kinyissátok Előttem. Ha megnyíltok kegyelmeim befogadására, akkor a szívetekbe térek a Szentáldozásban, az imában, és a felebaráti szeretet gyakorlásában.
Drága gyermekeim! Nincs ennél nagyobb kegyelem. Mindnyájan arra lettetek teremtve, hogy szeressetek, és szeretve legyetek. Egész életetekben erre vágytok. A lelketek Magára Istenre szomjazik. Egyedül Isten tudja betölteni a lelketeket. Azért, mert a lelketek Istentől van, és ezért csak Isten tudja kielégíteni. Amikor arra vágytok, hogy szeretetet kapjatok, azt mindig Istennél keressétek! Nála megtaláljátok, mert az Atya, Aki megteremtett a semmiből, elküldött Engem az Ő egyszülött Fiát, Aki úgy szerettelek benneteket, hogy az életemet adtam oda értetek a keresztfán. Ezzel megnyitottam számotokra a mennyország kapuját. Azt a csodálatos országot, amelyet elképzelni sem tudtok. Atyám százszor, milliószor szebbnek és tökéletesebbnek teremtette a mennyet, mint a földet. Vágyakozzatok a mennybe, Isten Szent Színe látására! Ti a Mennyei Atya drága gyermekei vagytok. Olyan kedvesek vagytok Neki, hogy Engem, az Ő egyszülött Fiát adta oda értetek, hogy aki Bennem hisz, el ne vesszen, hanem örök élete legyen. Nagy méltóságra teremtett benneteket Atyám. Szenteknek, akik a menny boldog lakói lehettek örökké. Kizárólag rajtatok múlik, hogy akarjátok-e, és kiérdemlitek-e.
Gyermekeim! Úgy éljetek ezen a földön, mintha bármely pillanatban meg kellene halnotok! Éljetek halálra készen! Ne kövessetek el bűnt! Éljetek életszentségben! Akkor elnyeritek Atyám országát, amelyet azoknak készített, akik Őt szeretik. Erre áldalak meg benneteket az Atya, a Fiú és a Szentlélek nevében.
Drága gyermekeim! Most a Nagyfigyelmeztetésről beszélek nektek. Éljetek szüntelen készenlétben, és akkor boldogok lesztek, ha meglátjátok cselekedeteiteket, és lelketek állapotát. Törekedjetek arra, hogy mindig csak jót tegyetek! Akkor béke és szeretet tölti meg szíveteket. Boldogok lesztek, és hálát adtok Istennek, mert minden jócselekedetnek ez a gyümölcse. Ne kövessetek el bűnt! Minden cselekedetetekre fény derül. Mindig mindenkivel csak jót tegyetek! Akkor boldogok lesztek, ha napvilágra kerülnek tetteitek. Aki jót tesz, az jutalmat érdemel. Így éljetek drága gyermekeim! Akkor nyugalom és béke, öröm és boldogság lesz az osztályrészetek. A Nagyfigyelmeztetés azért lesz, hogy a rosszak megjavuljanak. Elhagyják bűneiket, és így megmentsék lelküket az örök boldogságra. Ne féljetek tőle! Ez egy nagy kegyelem a lelkek megmentése érdekében. Mindent azért teszek, hogy elnyerjétek az örök életet. Ne féljetek, inkább örüljetek! Bízzatok Bennem, Atyámban és a Szentlélekben! A kegyelem órájában (du. 3-4 ó. között) így kérjetek Engem: „Jézusom, a Te kínszenvedésed örök érdemeiért kérlek, add meg nekem mindazt, amit meg akarsz adni, és őrizz meg mindattól, amitől meg akarsz óvni.” Bízzatok Bennem! Hagyatkozzatok Rám teljesen! Egyedül Én tudom, mi válik a javatokra, és mivel Isten vagyok, ezt meg is tudom adni. Ha erős hittel így imádkoztok, csodákat fogtok megtapasztalni. Én sokkal jobban szeretlek benneteket, mint bárki ezen a világon. Nekem mindnyájan fontosak vagytok. Én mindegyikőtökkel együtt akarok lenni a mennyben. Én a javatokat akarom. Betöltöm szíveteket vággyal mindaz iránt, amit adni fogok. Ezek szent vágyak. Vágyakozzatok Hozzám a mennybe! Én beteljesítem ezt a szent vágyatokat. Erre áldalak meg benneteket az Atya, a Fiú és a Szentlélek nevében.”

2013. augusztus 31. itthon a kegyelem órájában az Úr Jézus…

„Drága gyermekeim! Ne higgyetek azoknak, akik hazugoknak nevezik prófétáimat, és elvetik üzeneteimet! Az Isten Én vagyok. Én bármikor és bárkihez szólhatok, akkor, amikor akarok, és annak, akinek akarok. Ha nem így volna, akkor már nem állna fenn ez a világ. Az igaz, hogy apostolaimnak mindent elmondtam, amikor a földön éltem. De ti olyan tudatlanok vagytok, hogy újra meg újra figyelmeztetnem kell benneteket. Ezért választok ki Magamnak látnokokat, akik által vezetlek benneteket. Mindezt azért teszem, hogy felkészítselek titeket az elközelgő nagyon nehéz időkre, hogy éljetek szüntelen készenlétben, és ne érjenek váratlanul az események.
Gyermekeim! Az igaz, hogy sok a hamis próféta, a csaló. Ti csak azokat az üzeneteket fogadjátok el, amelyeknek a tartalma megegyezik a Szentírással! Ami ettől eltér, az nem Tőlem való. Mindazt, amit eddig mondtam nektek, alátámasztottam Szentírási idézetekkel. Ezért hitelesek üzeneteim.
Gyermekeim! Hamarosan visszajövök dicsőségemben. Erre készüljetek! Tartsatok bűnbánatot, gyónjatok, hogy megtisztult lélekkel fogadjatok Engem, az élet Urát a szívetekbe!
Gyermekeim! Egyre közelebb vagytok a próféciák beteljesüléséhez. Nem az számít, hogy mikor lesz, hanem az, hogy ti készenlétben várjátok. Az idő rövid. Már mindent tudtul adtam nektek. Megáldalak benneteket az Atya, a Fiú és a Szentlélek nevében.”
Szentírási megerősítés: Máté 26, 56. „Ez mind azért történt, hogy beteljesedjenek a próféták írásai.”
Jézus: „Beteljesül minden szavam, amit mondtam neked.”

A hamis proféta visszavonta a mentelmi jogokat

A Szentatya, Ferenc pápa 2013. július 11-én kelt, szeptember 1-től érvényes apostoli levelével lényegében eltávolította a védettséget (a mentelmi jogot) minden, a Kúria alá tartozó bíróról, ügyvédről és kormányképviselőről. (Megjegyzés: a kereskedelm/admiralitási/vatikáni jog szerint minden cég – és minden kormány, és valamennyi, alá tartozó intézmény VÁLLALAT – amely a Kúria alá tartozik.)
Ezeket a személyeket immár teljes szigorral felelősségre lehet vonni háborús bűnökért, az emberiség ellen elkövetett bűnökért, és a szabad szellem jogainak mindennemű törvénytelen korlátozásáért.
Feltételezhetően nem csak egy névleges gesztusról van szó. A Szentatya vagy tud készülő vizsgálatokról – és nem akar akadályt gördíteni az igazságszolgáltatás elé –, vagy maga rendeli el azokat.
Kérdés, melyik érintett fogja előbb felvenni a nyúlcipőt, amíg, és ahogy lehet…
És lám:
Ben Bernanke, a FED vezére valahogy éppen 2013. szeptember elsejétől távozik a posztjáról, sietve.
A FED egy másik vezetője szintén ráér aznap, és vele tart.
Janet Napolitano (a Homeland Security-től) egész véletlenül ugyanebben az időpontban távozik.
Gondoljuk, az időzítések tekintetében nincs összefüggés, nyilván csak egy taxit hívhattak, így olcsóbb.
De van egy gyanúnk, nem ők lesznek az utolsók...
„Ha három pontban leírhatnám a legfontosabb dolgokat, akkor ezek volnának:
  1. NINCS olyan, hogy kormány. A „kormányok” csupán vállalatok. Az, amit az emberek kormánynak hívnak, de facto egy vállalat.
  2. Pénz, mint olyan, NEM létezik. Csupán hitel és adósság van. Hitelünk nekünk van, adósságuk meg csak nekik. Amikor azt mondják, a „lakosság adóssága”, az alatt azt értsd: az, amivel ők tartoznak a lakosságnak, nekünk.
  3. A pápa apostoli levele… Mivel ezek a csalók tényleg elfogadják, hogy a Pápa a legfőbb főnökük, ha valaki mondjuk engem zargatna a pénzemért, küldenék egy levelet ennek az illetőnek/cégnek/’személynek’, javasolva, hogy álljon le, és persze mellé csatolnám Ferenc pápa 2013. július 11-i levelét is.
Tehát szeptember elsejétől minden adóhatóság, bíróság, bank, kormány, végrehajtó szerv, adóhatóság, végrehajtó cég VALAMENNYI ALKALMAZOTTJA számonkérhető lesz az emberiség elleni bűnökért, így a törvénytelen követelésekért is.”

http://mkh.valosag.net/index.php/temakoeroek/hatterhatalom/politikai-hirek/2734-ferenc-papa-visszavonta-a-mentelmi-jogokat

Az európai látnoknő (Maria Divine Mercy) által kapott üzenetek - 'The Warning'

Sokan közületek, akik azt mondjátok, hogy Engem szolgáltok, nem vagytok képesek felállni és Isten szolgájává nyilvánítani magatokat

2013. augusztus 31. szombat, 21:45
Drága szeretett leányom, Én egy bizonyos ideje már mondtam mindnyájatoknak, hogy ültessetek vetőmagokat, hogy az üldöztetés alatt táplálni tudjátok magatokat és családotokat. Ezt okkal teszem. Nektek ültetnetek kell, még ha néhány magot is – tiszta vetőmagokat, melyeket az emberi beavatkozás nem befolyásolt. Én a gyümölcsöket (terméseket), melyeket teremni fognak, meg fogom szaporítani, és amikor a nagy éhezés eléri a világot, mindenkinek elegendő élelmiszere lesz. Ezek a napok már nincsenek messze és több okból kifolyólag fognak bekövetkezni.
A vetemények, a kapzsi gazdálkodók beavatkozása miatt szennyezettek lesznek. Az eredménye az lesz, hogy a termések fogyasztásra alkalmatlanok lesznek. Aztán a háború azt fogja jelenteni, hogy csak néhány ember lesz képes a földet megművelni. Aztán lesz majd a tűz, ami a Föld négy sarkára fog lezúdulni és minden terméketlenné válik. Ennek a szörnyű megpróbáltatásnak a gonoszság elterjedése lesz az okozója, de sok ember túl fogja élni, ha bíznak Bennem. Nektek már most fel kell készülnötök, mintha egy háború jönne, éspedig úgy, ahogyan tennétek, amikor az élelmiszereket jegyre adnák. Legyen bőven vizetek, mert mindent, amit tároltok, meg fogok szaporítani.
Kérlek, ne gondoljátok, hogy otthonaitok elhagyását kérem tőletek, mert ez nem szükséges. Egy kis felkészülés, amelynek során egymásnak segítséget nyújtotok, ez minden, amire szükség van. Az Én Drága Vérem beborítja majd mindazokat, akik hisznek az emberiség számára adott azon Figyelmeztetésemben, hogy a Harmadik Pecsét felnyitását a háború ideje fogja követni.
Oly sokan fogják figyelmen kívül hagyni Isten Szavát, amelyet a Jelenések Könyve tartalmaz. Oly sok vezető és felszentelt szolga Egyházamban nem válaszol Prófétámnak, akárcsak az özönvíz előtt.
Most felszentelt szolgáimat szólítom: Kinek hisztek? Nekem, Jézusotoknak vagy azok fecsegésének, akik azt állítják, hogy a teológia szakértői, de nem ismerik az Igazságot? Ébredjetek fel! A Pecséteket felnyitották. A ti kötelességetek az, hogy segítsetek Nekem lelkeket menteni, de ti nem maradtatok éberek Hívásom hangjára. Azt mondtam nektek, hogy úgy fogok eljönni, mint tolvaj az éjszakában. Amikor az a nap elérkezik, már túl késő lesz azon lelkek számára, akik nem készültek fel.
Az idő, hogy a harsonák előhozzák ítéletüket, gyorsan el fog jönni, mihelyt a Pecsétek feltárulnak. És azután? Fel fogtok ébredni és követni fogtok Engem abban a szakaszban, vagy tétovázásotokban még több lelket fogtok elveszíteni Számomra? S közben arra vártok, hogy mások utat mutassanak?
Emlékeztetnem kell benneteket arra, hogy a ti feladatotok, hogy lelkeket mentsetek. Ti ezt egy olyan élet által teszitek, amellyel állítólag Engem szolgáltok, és nem azok büszkeségének és egójának vagytok cinkostársai, akik megpróbálják elferdíteni Tanításaimat. Egyházaimban sokan közületek nem értik Új Paradicsomom jelentését, és Ígéretemre nem emlékeztettétek Isten gyermekeit. Nektek emlékeztetnetek kell őket az Igazságra – az utolsó nap előtti időre.
Bár közületek oly sokan kedvesek, jóságosak, szeretetteljesek és őszinte elkötelezettjei Földi Egyházamnak, megfeledkeznek Második Eljövetelemet. Mit gondoltok, hogy mi ez és mit tanultatok? Hány prófétára lenne még szükség, hogy meggyőzzön benneteket arról, hogy ez az idő szinte már elérkezett hozzátok?
Mikor hallottatok olyat, hogy Isten nem küldi Prófétáit annak érdekében, hogy segítsenek felkészíteni Gyermekeit a gonoszság elleni harcban, mely megfertőzi az ember lelkét? És mi ad nektek jogot azt feltételezni, hogy a Jelenések Könyve hazugságokat tartalmaz? Ti sok mindent tagadtok abból, amit tartalmaz és nem tárgyaltok róla. Miért? Nem tudjátok, hogy ez azt jelenti, hogy megtagadjátok Isten Szavát?
Türelmem próbára van téve. Haragom nagy. Az, hogy makacsul elutasítjátok Beavatkozásom Ajándékának elfogadását, hogy felkészítselek benneteket, megsért Engem. Azáltal, hogy üldözitek azokat a felszentelt szolgákat, akik ezeken az Üzeneteken keresztül felismernek Engem, megtagadjátok másoktól az Üdvösség Ajándékát. Ti vakok vagytok, és tudatlanságotok Tanításaimmal és Isten Szavával szemben, melyet Atyám Szent Könyve – a Biblia – tartalmaz, elképesztő. Azt mondjátok, hogy szolgáltok Engem, de nem ismertek Engem és ezért van az, hogy nem láttok.
Amikor a hitetek gyenge, akkor képtelenek vagytok megnyitni Számomra a szíveteket. Ha megnyitnátok Számomra a szíveteket, akkor képesek lennétek arra, hogy tisztán halljatok Engem, mert a Szentlélek eltöltene benneteket. Sajnos, sokan közületek, akik azt mondjátok, hogy Engem szolgáltok, nem vagytok képesek felállni és Isten szolgájának nyilvánítani magatokat. Ti megszégyenítetek Engem és szégyent hoztok Nevemre, amikor nyilvánosan megalázzátok nyájatokat az Én Nevemben. Ti megszegitek Isten minden törvényét, amikor elítélitek azokat, akik követik ezeket az Üzeneteket, mivel nem kaptatok felhatalmazást arra, hogy ezt tegyétek. Önmagatok szeretete felülmúlja az Irántam, Jézus Krisztus iránti szereteteteket, és emiatt nem vagytok alkalmasak arra, hogy szolgáljatok Engem. Ti túl büszkék vagytok ahhoz, hogy megálljatok Trónom előtt.
Megváltótok,
Jézus Krisztus