Sokan nyugtalankodnak a közelgő Figyelmeztetés, a III. világháború, és az utolsó idők katasztrófái miatt. Miként kapcsolódnak ezek a Dániel Könyve, és Szent János Jelenések Könyve kijelentéseihez?
Ti ne legyetek összezavarodva a sok Figyelmeztetésről szóló üzenet miatt - amely bár hamarosan jönni fog - de előtte még sok más eseménynek kell bekövetkeznie. Jegyezzétek hát meg a következőket:
A Nagy Háborúnak kell jönnie először.
A Közel-Kelet Iránnal, Izraellel, és más nemzetekkel.
Háború Európában, és orosz invázió.
Háború Ázsiában – Észak,- Dél-Korea, Kína, Oroszország, és az USA beavatkozásával.
Támadás az USA-ban.
Háború Dél-Amerikában.
Támadás Japánban; Ausztráliában.
Mindeközben hatalmas vulkánkitörések és földrengések világszerte.
A gazdaság, és a pénzügyi rendszer összeomlása.
Az Antikrisztus megjelenése.
Ezt követően lesz a Figyelmeztetés, miután a pápa már elmenekült Rómából. Előzőleg azonban megtörténik az Egyházszakadás.
Tehát a felsoroltak mind megtörténnek a Nagy Figyelmeztetés előtt.
Ezért kell otthonaitokat felkészíteni, és gondoskodni élelmiszeretekről, ivóvizetekről, illetve ha lehetséges, vidékre költözni, ahol magatok termelhetitek meg szükségleteiteket, és alakíthattok ki megfelelő menedékhelyeket. Ezekben, és ehhez hasonló imaházakban fognak majd miséket mondani szerte a világon. Ezek lesznek majd az utolsó idők katakombái, ahol túléli a Hit az Antikrisztus egyházüldözését.
Ez az Egy Világegyház,- és Világállam idején történik, amikor a Fenevad bélyegét beültetik a kéz, vagy a homlok bőre alá.
Ennek a Wormwood üstökös, és az Elragadtatás vet majd véget.
A második három napos sötétség elteltével pedig elérkezik Jézus második eljövetele.
Ámen.
Szövegközi kép 1