2014. augusztus 17., vasárnap

Az európai látnoknő (Maria Divine Mercy) által kapott üzenetek – ‘The Warning’

Üdvösség Anyja: Lehet, hogy fizikailag nem fogtok találkozni Fiammal, de mindenképpen meg fogjátok Őt ismerni



2014. augusztus 16. szombat 20:15
Drága gyermekeim, élete során, bizonyos időközönként, sok ember keresi Fiamat, Jézus Krisztust. Amikor egy lélek megtalálja Fiamat, akkor ez egy olyan utazás, mely különböző utakból és szakaszokból áll, amelyeket meg kell járni. Amikor Fiamhoz közelebb kerültök, az számotokra egy küzdelmet jelent, melyre nektek számítanotok kell. Minél közelebb kerültök Hozzá, egyre hasonlóbbá fogtok Hozzá válni, és Jellemvonásait egyre jobban meg fogjátok ismerni. Lehet, hogy fizikailag nem fogtok találkozni Fiammal, de mindenképpen meg fogjátok Őt ismerni.
Érezni fogjátok Szeretetét. Fájdalma a tietek lesz. Szelídségében osztozni fogtok, és az öröm, amelyet Ő az emberiség iránti feltétlen szeretete miatt érez, a tietek lesz. Türelme a lelketekbe fog csepegni, és az Ő Igéje a megértés világosságával fog belétek ivódni, amelyet a Szentlélek ad majd nektek.
Ha ti valóban szeretitek Fiamat, akkor Hozzá hasonlóan alázatosakká fogtok válni, és égő vágyat fogtok érezni arra, hogy bármi áron is szolgáljátok Őt. Néhány lélek idővel ugyan eléri a lelki tökéletesség útját, de nem fogják tudni befejezni ezt az utazást, hacsak át nem adják minden bizalmukat Istennek. Ha egy lélek az út mentén bukdácsol, meg fogja kapni a kegyelmeket, hogy újra felálljon, és folytassa útját. De amikor egy lélek Fiammal verseng és méltónak tartja magát arra, hogy kihívja a Testté lett Igét, akkor ő Istentől el fog szakadni.
Az az ember, aki földi élete során megtalálja Jézust és hűségesen szolgálja Őt, békére fog találni. Semmi más nem fogja tudni őt soha többé újból kielégíteni ebben a világban. Ha egy lélek bensőséges kapcsolatba került Fiammal, s aztán elszakad Tőle, szörnyű fájdalmakat fog elszenvedni. Miután már megismerte Őt, és az Ő a Szívében élt, a Tőle való elszakadás fájdalma a legrosszabb fájdalom, amit az ember valaha is megtapasztalt.
Amikor azzal kísértenek benneteket, hogy szálljatok szembe Krisztus Tanításával, vagy amikor arra kényszerítenek benneteket, hogy mindenképpen utasítsátok el Őt, tudnotok kell, hogy a világon semmi sem fog nektek olyan békét, szeretetet és örömet hozni, mint amilyen Tőle származik.
Szeretett Édesanyátok,
Az Üdvösség Anyja

A Sátánista Walt Disney Birodalom



https://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=OI3s5Qt2M7s
A tömegmédián keresztül közvetített programozás és agymosás miatt nagyon kevesen jönnek rá, hogy bizonyos láthatatlan erők milyen mértékben manipulálnak és irányítanak mindenkit.
Az emberek nem rakják össze a kirakó darabjait és nem teszik fel a kérdést, hogy miért költenek kitartóan 100 milliárdokat a propagandára. A filmek, a zene, mind tudatos üzeneteket hordoznak, nem csak szórakoztatásról van szó. A szórakoztatás nem értékmentes dolog. Tele vannak ideológiai tartalommal, ami egy olyan világnézetet közvetít, amivel befolyásolhatják a nézőket vagy hallgatókat. El kell felejteni, hogy a szórakoztatás egy ártatlan dolog, amikor ez a propaganda terjesztésének legértékesebb módszere, mert úgy tud hatni az emberek tudatára, hogy észre sem veszik. Ez az emberek és a társadalom irányításának leghatékonyabb eszköze. Úgy tudják végezni, hogy az emberek nincsenek tudatában.
Az előadás, illetve az utána bemutatott anyagok tökéletesen prezentálják, hogy valójában kik állnak emögött az agymosó ipar mögött. Agymosó ipar, ugyanis a Disney csak egy szelete ennek az egésznek. A gyermekek programozását már kisgyermekkorban elkezdik, hogy később még könnyebben lehessen őket irányítani. Kisgyerekeknek pornógráf mese, serdülőknek Sátánista zene és bálványok, valamint party okkult szimbólumokkal. Ezt kínálja gyermekeidnek az Illumináti Sátánista szórakoztatóipara.


" Amelyik gyerek ma megnézi az 'Oroszlán Királyt', az a holnap gyilkosa lesz. Mentsd meg az otthonod a holnap átkától!
Adok egy tanácsot Jézus nevében... Pusztítsd el ezeket a videókat! "