2015. július 30., csütörtök

Az Úr Jézus Krisztusnak Mária Julianna által adott üzenete

2015. július 18. itthon a kegyelem órájában az Úr Jézus: „Drága gyermekeim! Az idő eljött. Megrostállak benneteket. Szétválasztom a képmutatókat az igazaktól. Most olyan világ jön, amikor nyíltan állást kell foglalnotok Mellettem, vagy a sátán oldalán. Ezen túl már nem lehet két úrnak szolgálni.



Gyermekeim! Azok, akik megvetnek Engem, és a világ fejedelmét szolgálják, a tüzes tóba vesznek. Akik kitartanak Mellettem, ők öröklik a mennyet. Mindaz, aki szégyell megvallani Engem e bűnös nemzedék előtt, azokat Én is szégyellem majd megvallani Atyám, és szent angyalai előtt. De akik kitartanak Mellettem mindhalálig, azokat bevezetem Atyám dicsőségébe, és Velem együtt fognak örvendezni mindörökké.



Gyermekeim! Ne aggódjatok! Én gondoskodom rólatok. Hagyatkozzatok Rám mindenben teljesen! Tartsatok ki Mellettem mindhalálig! Legyetek kisdedek karjaimban! A chippet fel ne vegyétek! Én, Aki forrást fakasztottam a sziklából, amikor Mózes kivezette a népet Egyiptomból, és megszaporítottam a kenyeret és a halat, hogy ne gondoskodnék rólatok. Én ugyanaz vagyok tegnap, ma és mindörökké. Bízzatok Bennem! Bizalmatok mértékében adom a kegyelmet. Ne szegődjetek a fenevadhoz! Határolódjatok el tőle! Hamis csodáival magához csalogatja áldozatait, hogy aztán a pokolba taszítsa őket. Én vagyok a ti Megváltó Istenetek, Aki végtelenül szeretlek benneteket. Maradjatok meg szeretetemben! Merüljetek el Szívem szeretet óceánjában! Semmisüljetek meg Bennem! Adjátok át magatokat Nekem teljesen, akkor rövid úton új emberekké, szentekké formállak benneteket.



Drága gyermekeim! Én vagyok a szőlőtő, ti a szőlővessző. Ha megmaradtok Bennem, örök életetek van. De ha elvágjátok magatokat Tőlem a bűn által, nektek kell viselnetek a következményeket örökre. Ez pedig a pokol, ahol a tűz soha ki nem alszik, és a férgek ki nem pusztulnak. Atyám csodálatos országot készített mindnyájatoknak. De oda csak azok jöhetnek be, akik Istent szeretik. Tartsátok meg törvényeimet, és Én örökre boldogokká teszlek benneteket. Fogadjátok megerősítő áldásomat, az Atya, a Fiú és a Szentlélek nevében.”



Szentírási megerősítések: Máté 25, 13. „Legyetek hát éberek, mert nem ismeritek sem a napot, sem az órát.”




2015. július 26. Szentségimádáson Jézus: „Drága gyermekeim! Az idő rövid, készüljetek! Most nagy káosz uralkodik az egész világon, amit mesterségesen gerjesztenek. Minden rossz mögött az ördög áll. Ő sugallja csatlósainak a gonoszságot, és kényszeríti őket, hogy hajtsák végre tervét. Könyörögve kérlek benneteket, ne álljatok szóba vele! Ha beleegyeztek a kísértésbe, akkor már a csapdájába estek, és rabul ejt benneteket. Innen már nagyon nehéz kiszabadulni. Sok ima, böjt és  felajánlás szükséges azért, hogy egy kárhozatba induló lelket kiszabadítsatok. Ha imádkoztok, ne legyetek türelmetlenek, hogy hosszú idő telik el a nélkül, hogy az illető megtérne. Nézzetek fel Rám, a keresztre! Én mekkora árat fizettem a lelkekért. Ti se sajnáljátok az áldozatokat és az imákat! Bízzatok Bennem! A hittel teli ima hegyeket mozdít. Hittel teli imátokra még a lehetetlennek tűnő dolgokat is megoldom. Én Mindenható vagyok. De a ti Belém vetett bizalmatok mértékében adom nektek a kegyelmet.

Gyermekeim! Az idő rövid. Most még több imát és áldozatot kérek. Rengeteg lélek megy a pokolba, mert nincs, aki imádkozzon értük. Értsétek meg: a közbenjáró imákra menekülnek meg. Ha senki sem imádkozik értük, elvesznek, mivel hátat fordítanak Nekem. Nem tartják meg törvényeimet, és bűnt bűnre halmoznak. Azt hiszik, hogy ha a sátánt szolgálják, boldogok lesznek. Pedig ezzel az örök szenvedést zúdítják magukra.

Gyermekeim! Most különösen azért imádkozzatok, hogy teremtsek rendet ebben a világban! Kérjétek, hogy jöjjek vissza mielőbb dicsőségemben, és újítsam meg ezt a szenvedésekkel teli világot! Én Mindenható vagyok, Isten, Aki mindent megtehet. Amint már mondtam: hamarosan lezárul ez a korszak. Egy új következik: az ezer éves béke uralma. Megkötözöm, és a pokolba vetem a sátánt ezer évre. Akkor az emberek békében és szeretetben fognak élni, mert nem lesz, aki kísértse őket. Ti is, ha mindhalálig ellen mondotok a sátánnak, tehetetlen lesz veletek. Mindnyájan értelmet és szabad akaratot kaptatok. Ti magatok döntötök örök sorsotok fölött. Minden itt dől el. Odaát csak folytatódik, és kiteljesedik.

Gyermekeim! Én tiszteletben tartom szabad akaratotokat. Senkire sem erőltetem rá Magamat. De ha nem engedelmeskedtek törvényeimnek, a következményeket nektek kell viselni.

Gyermekeim! Az idő nagyon rövid. Az életetek egyre fogy. Tekintsetek ajándéknak minden napot, órát, és fordítsátok azt lelketek megmentésére! Minden itt marad. Ne a mulandókért fáradozzatok, hanem az örök javakért! Keressétek a mennyek országát, és annak igazságát, a többi mind megadatik hozzá nektek. Ne féljetek! Én gondoskodom rólatok. Álljatok be ti is szőlőskertembe! Mentsétek a lelkeket! Erre áldalak meg benneteket, Szívem túlcsorduló szeretetével, megerősítő áldásommal, az Atya, a Fiú és a Szentlélek nevében.

Ezt üzenem X-nek: Drága Kisfiam! Hatalmas kegyelem a Tőlem kapott tisztán látás. Ezt kérd magadra szüntelen! Ha mindvégig kéred, felismered akaratomat, és ha megteszed, Én rövid úton szentté formállak. Országomban ragyogni fogsz, mint a nap. Követni fogsz a szüzekkel, bárhová megyek. A földön pedig rengeteg lelket mentek általad. Ha teljesen átadod magadat Nekem, és mindig megteszed, amit kérek, megadom neked a kegyelmet, hogy még a legmegátalkodottabb bűnösöket is meg tudd téríteni. Ha szentül élsz, rettegni, és menekülni fognak előled a sátáni hordák, szent angyalaim pedig szolgálni fognak neked. Kérd meg védőszentedet, szent Pió atyát, hogy legyen segítségedre a gyóntatásban, és egész papi életedben. Az ő segítségével és közbenjárására nagyon sok léleknek leszel a megmentője. Kérd meg Legszentebb Édesanyámat, hogy járjon közben érted és munkásságodért Előttem. Az Ő kérésének nem tudok ellenállni. Végül kérd meg őrangyalodat, hogy vezessen, és hárítson el előled minden akadályt, hogy mindig felismerd, és megtedd akaratomat. Most, amíg még ez a bűnökkel terhelt világ fennáll, különösen rá leszel utalva a segítségükre. Később pedig az új világban továbbra is melletted fognak állni, te pedig köszönetet mondasz nekik.

Kisfiam! Nagyon kedves vagy Nekem. Nagyon szeretlek téged. Maradj mindig alázatos és engedelmes! Ha mindvégig kitartasz az erények megtartásában, naggyá teszlek szentjeim között. Megáldalak téged Szívem túláradó szeretetével, megerősítő áldásommal, az Atya, a Fiú és a Szentlélek nevében.”


2015. július 29. Itthon az Úr Jézus: „Ezt üzenem X-nek: Szívemnek kedves Gyermeke! Semmiképpen se szomorkodj! Én mindig veled vagyok. Akkor is, ha nem látsz, vagy nem érzed. Ott lakom pici szíved palotájában, a hetedik, legbelső szobában. Egyetlen érzékszerveddel vehetsz tudomást Rólam: ez a te hited.

A nyári szünetet arra kaptad, hogy kipihend a tanulmányi év fáradalmait. Ne hagyd, hogy a sátán kísértsen! Ez nem lustálkodás, hanem pihenés, amire a testednek, szellemednek és a lelkednek is nagy szüksége van. Így lettetek megteremtve. Sőt ezt mondom neked: pihenj még többet! Szükséged van rá. Én mindig szeretlek téged. Akkor is, amikor alszol, vagy fekszel, amikor nevetsz, vagy komoly vagy. Az Én alkotásom vagy. Úgy szeretlek téged, amilyen vagy. Légy kisded az Én keblemen! Pihenj meg Szívemen! Adj hálát mindenért! Őrizd lelkedben a derűt, és ne hagyd, hogy kirepüljön belőle még egy pillanatra sem! Én az örömre és a szeretetre teremtettelek. Gondolj gyakran szavaimra, amelyeket hozzád intéztem! Igyekezz azokat tettekre váltani! De mindig kérd az Én segítségemet, mert Nálam nélkül semmit sem tehetsz! Veled vagyok mindig. Ez legyen a te reményed, biztonságod, örök boldogságod. A földi lét hamar elmúlik. Utána egy egész örökkévalóságon át Velem leszel kimondhatatlan örömben, boldogságban. Erre gondolj, hogy minden nappal, minden perccel közelebb jutsz ahhoz a nagy naphoz, amikor belépsz országomba, az örömujjongásba, az imádásba, a dicsőítésbe, amit szem nem látott, fül nem hallott, emberi szív felfogni képtelen, amit Isten azoknak készített, akik szeretik Őt. Merülj el Bennem minden imádban, minden Szentáldozásban, mint parányi vízcsepp a végtelen szeretet óceánban! Akkor fokról fokra átalakulsz Belém. Nem te leszel, hanem Én élek benned. Erre teremtettelek, ezért maradtam köztetek a legméltóságosabb Oltáriszentségben, hogy aki téged néz, Engem lásson benned, hogy hű képmásom légy. Minden pillanatban megvan az okod, arra, hogy mosolyogj, hogy örülj, mert te az Én gyermekem vagy. Kiválasztottalak Magamnak az örök üdvösségre. Ezekre gondolj, és adj hálát szüntelen! Ne hagyd, hogy a sátán kilopja lelkedből az örömet! Megáldalak téged és szeretteidet Szívem túláradó végtelen szeretetével, az Atya, a Fiú és a Szentlélek nevében.”

Szentírási megerősítések: 2 Timóteus 4, 18. „Az Úr …megszabadít minden gonosz cselvetéstől, és átment mennyei országába.”
Titusz 1, 2. „Isten ígérete.”