1997. szeptember 30., kedd

'Íme Én újjá alkotok mindent' Jel.21,6. ' egy, az Egyházhoz közel álló személy látomásai napjainkban és egy pap magyarázatai'III

68. Üzenet.
1997.  szeptember 29. Szent Mihály, Szent Gábor és Szent Ráfael napja.
Az Ember:
" Az égen nagy fényes szivárványt látok. A szivárvány alatt áll Szent Mihály Arkangyal. Mellette Szent Gábor és Szent Ráfael állnak. Hármukat pedig körülveszi az Angyalok nagy serege."
 A Szent Angyalok Serege:
" Te, az égi seregek nagy fejedelme. Te kaptad a feladatot, hogy legyőzzed a sátánt. Mi, a Te vezetésed alatt akarunk Istennek szolgálni és legyőzni azokat, akik a sötétséget követik, és az emberiségre rátelepszenek."
Szent Mihály:
" Emberek, mennyire megkövesedett a ti szívetek. Isten elűzi a sötétséget és soha el nem múló világosságot hoz. Jön az ÚR napja, amely kinyilvánítja az Ő igazságosságát, amit a bűn beszennyezett. A bűn az igazságosság lángjaiban meg fog tisztulni. Istent a sok bűn megbántja, ezért sürget az idő, hogy az emberiség nagy ellensége, amely a halált hozta, a pokolba legyen taszítva. Akkor meg fogja tapasztalni a világ Isten igazságosságát. Az Angyalok Serege az én seregem, kész az Istentől kapott feladatot teljesíteni. Ütött az óra. Az Emberfia visszatér a Földre, hogy a Szentlélek által helyreállítsa a rendet és megújítson mindent. Ne hagyjátok magatokat a gonosztól legyőzni!"