2019. február 12., kedd

Jézus a Jó Pásztor sürgős felhívása a nyájához. Üzenet Enochnak.

2019. február 11.

A mentális támadások napról napra erősebbek lesznek. "Nyájam bárányai, békém legyen veletek.

Minden rangú és fajtájú szellem már köztetek kóborol, keresve a kárhozatotokat. A mentális támadások napról napra erősebbek lesznek és ez sok esetben kétségbeeséshez vezet, ami öngyilkosságba torkollik. A szellemi harc a világotokban már elkezdődött, a szabadságotokért vívott harcotok erősebbé válik. Azt mondom nektek, hogy ha nem ragaszkodtok Hozzám, mint a szőlővessző a szőlőtőkéhez, akkor legyőzettek lesztek és leigáznak titeket a gonosz erők.

Újra emlékeztetlek titeket arra Nyájam bárányai, hogy a harcotok szellemi és a gonosz erőkkel szembeni fegyveretek is szellemi; enélkül nem nyerhettek meg egyetlen csatát sem a gonosz erőkkel szemben; mert ha így tesztek, az Égre való támaszkodás nélkül, akkor könnyű zsákmányai lesztek ellenségemnek. A fegyverek, amiket adtam a Lélek által erőteljesek, hogy az erődítményeket összeomlassza; használjátok őket, mert biztosítalak titeket arról, hogy semmilyen gonosz erő nem árthat nektek.

A Szellemi fegyverzetnek, amit Enoch hírnökömön át küldtem nektek, kell lennie a ti napi harcotok védelmének. Öltsétek magatokra azt erővel és olajozzátok be azt imával, így a Kegyelem Istene bennetek lakozhat; erősítsétek magatokat a napi szentáldozással, így Világosságom sugarai kisugározhatnak belőletek, amik megvakítják a sátánt és a démonait. Emlékeztetlek arra, titeket, hogy ti már a szellemi harc napjaiban vagytok, ahol óvakodnotok kell és ébernek kell lennetek a páncélzatotok éjjel és nappal való felvételével, és a szüntelen imával. Ne felejtkezzetek meg a családotokról se, így egyik családtagotok se veszik el. Én nyájam életetekben és otthonaitokban nem szabad elfelejtkeznetek a páncélzatotok legerőteljesebb fegyveréről a Rózsafüzér imáról; mindenki egyesül szellemileg Édesanyámmal, aki imádkozza ezt az imát; Édesanyám a híd, akin keresztül Én kommunikálok s Ő köztetek van. A Rózsafüzér ima a Szent Vérem és Sebeimnek a rózsafüzérével a legnagyobb erősségetek. Ne feledd Én nyájam ezek a szellemi fegyverek adják meg nektek a szabadságotokat.

Szeretett bárányaim emlékezzetek arra, hogy ellenségem mint ordító oroszlán keresi, hogy kit nyeljen el; így minden időben imádkoznotok kell, így a lelketek ellensége nem tör meg titeket. Mindenki, akit elméjében támadnak, azokat Sebeim és Vérem erejével vissza kell vernetek; segít a kis imák ismétlésének ereje vagy Édesanyám hívása, aki segít és védelmez titeket. Ha elmétekbe tisztátalan gondolatok, házasságtörés, bujaság, harag, erőszak, düh, irigység, bosszúság, elutasítás, kétség, öngyilkos gondolat, lelki szárazság, átok vagy egyéb más gondolat törnek rátok akkor ezt mondjátok:

"Üdvösség erőteljes vére harcolj lelkem, testem , elmém és szellemem ellenségével szemben. Úr Jézus rejts el engem Sebeidben és hordozd bal kezed sebében ezt a bűnös gondolatot; Véred és Sebeid ereje által szabadíts meg engem Úr Jézus minden hamis gondolattól és a gonosz minden lázító nyilától.
Hívjátok Édesanyámat is és mondjátok: Ó bűn nélkül fogantatott Mária, démonok félelme jöjj a segítségemre mert Te vagy a menedékem; Ha sokat vagytok támadva, akkor csak ennyit mondjatok: Legtisztább Szűz Mária jöjj a segítségemre; hívjátok szeretett Mihályomat, Gábort, Rafaelt vagy az áldott lelkeket és biztosítalak titeket arról, hogy az ellenségem és az ő segítői menekülnek tőletek. "

Ezért Nyájam tartsátok észbe ezeket az utasításokat, amit adok nektek, így megvédhetitek magatokat a gonosz erőktől. Újra emlékeztetlek titeket sose menjetek ki az utcára a szellemi páncélzat nélkül, mert azt kockáztatjátok, hogy egy megtestesült szellem, aki köztetek barangol, az megtámad titeket. Ha egy megtestesült szellem megtámad titeket, akkor pecsételjétek le magatokat Véremmel és biztosítalak titeket, hogy menekülni fog tőletek. Tegyétek gyakorlattá, amit mondok és használjátok Vérem Erejét, így egyetlen gonosz erő se nem érinthet meg vagy se nem árthat nektek. Békémet hagyom rátok, békémet adom nektek. Tartsatok bűnbánatot és térjetek meg, mert Isten Királysága közel. Tanítótok, Jézus a Jó Pásztor.