2011. szeptember 25., vasárnap

Szűzanya üzenete Medjugorje-ból, 2011. szeptember 25.

Drága gyermekek! Arra hívlak benneteket, hogy ez az idő a tanúságtétel ideje legyen számotokra. Ti, akik Isten szeretetében éltek és megtapasztaltátok ajándékait, tegyetek tanúságot szavaitokkal és életetekkel, hogy ez mások örömére és buzdítására legyen a hitben. Veletek vagyok és szüntelenül közbenjárok mindnyájatokért Istennél, hogy hitetek Isten szeretetében mindig élő és örömteli legyen. Köszönöm, hogy válaszoltatok hívásomra.

Az európai látnoknő (Maria Divine Mercy) által kapott üzenetek – “The Warning”

Magyarázzátok el a pokol borzalmát azoknak, akik vakok a sátán létezésével szemben

2011. szeptember 24. szombat, 22:15
Drága szeretett leányom, miért ragaszkodnak az emberek ahhoz, hogy megtagadják a pokol létezését?

Sok gyermekem, akik modern felfogásúnak tartják magukat, nyilvánosan tagadják a pokol létezését, miközben Isten, az Örök Atyában vetett hitüket hirdetik. Ők félrevezetik gyermekeimet, amikor azt hozzák fel mentségül, hogy Isten mindig irgalmas.
Azáltal, hogy arról győzik meg gyermekeimet, hogy mindenki a Mennyországba kerül, akaratlanul is felelősséggel tartoznak mindazokért, akik hamis tanításaikat követik.

A Sátán létezik, és ennek következményeként a pokol is. A pokol egy olyan hely, ahová a sátán azokat a lelkeket viszi magával, akik a földön hűséget mutattak iránta. Ezek azok a lelkek, akik minden Istennel kapcsolatos gondolatukat félre teszik és elősegítik a gonosz tettek elfogadását a földön. Egyes esetekben az emberek még a lelküket is eladják a sátánnak, cserébe egy gazdag életért, a hírnévért és a hatalomért. Az évek folyamán ezt sokan megtették a zeneiparban. Keveset gondolnak arra, hogy a csoportavatások, az okkult praktikák (titkos, rejtett gyakorlatok) azok a módok, melyekkel nagyon gyakran, az iránta való hűségre vezetik őket.

Másrészt ott vannak azok is, akik saját véleményük szerint is gondtalan, szórakozással teli életet élnek, ezek olyan életek, melyekben ők állandóan saját maguk megelégedettségükre vágyakoznak. Ők csak azok a néhány lelkek, akik megdöbbennek és hitetlenkedve rázzák a fejüket, amikor a pokol kapujához érkeznek, látván azt a sorsot, amely rájuk vár. Nem tudják elfogadni, hogy az a rémület, amellyel szembesülnek, a saját tetteik miatt van. Azt a szabadságot, amelyet a földön adtak nekik, mindenek javára meggyalázták, amellyel Istennek fájdalmat okoznak. (Megjegyzés: Azért kaptuk fentről a szabadságot, hogy jóra fordítsuk. Ők nem a jóra fordították, meggyalázták.)

Gyermekeim, kérlek benneteket, hogy magyarázzátok el a pokol borzalmát mindazok számára, akik vakok a sátán létezésével szemben. Nem számít, ha kinevetnek benneteket, vagy gyalázatot szórnak rátok. A ti kötelességetek, hogy figyelmeztessétek őket arra a rémisztő sorsra, amely mindazokra a szegény lelkekre vár, akik majd ott végzik.

Azok az ateisták, akik a halálos ágyukon azt hiszik, hogy szenvedésük az utolsó lélegzetvételkor befejeződik, hallgassatok most meg Engem. Közületek azoknak mondom, akik ezen a földön tagadják Isten létezését, habár életetek során ez nektek ki volt nyilvánítva: A ti szenvedésetek a pokol tűzében, csak kezdete lesz az örök kárhozatnak. Ti, szegény gyermekeim, akik saját, szabad akaratotok által súlyos bűnöket követtek el, elutasítotok Engem. Helyette a sátánt választjátok. Ő vár rátok a halálotok után. Engem sehol sem fogtok találni. Mert akkor már túl késő lesz, hogy Irgalmasságomat megmutassam nektek.

Imádkozzatok, imádkozzatok, mindannyian, hogy közösen megmenthessük ezeket a lelkeket. Nem szabad megengedni sátánnak, hogy ellopja lelküket. Segítsetek Nekem megmenteni őket, addig, ameddig még a földön élnek.

Szeretett Jézusotok