2014. október 30., csütörtök

Az európai látnoknő (Maria Divine Mercy) által kapott üzenetek – ‘The Warning’

Üdvösség Anyja: Az Egyház alapja a Hit


2014. október 29. szerda, 14:25
Drága gyermekeim, amikor lehangoltnak, bátortalannak érzitek magatokat és féltek, mert szörnyű igazságtalanságnak vagytok tanúi, kérlek benneteket, hogy kérjétek erőteljes védelmemet. Én közben fogok járni a nevetekben, és kérni fogom Fiamat, hogy hallgassa meg a békéért és a nyugalomért előterjesztett kéréseteket. Ő el fog tölteni benneteket a szükséges Kegyelmekkel, hogy kitartsatok, a Szentlélek lángját pedig életben tartsátok a lelketekben.
Ha keresitek a Szentlélek Ajándékait, és Fiam válaszol kérésetekre, a Belé vetett hitetek jelentősen erősödni fog. Amint ez megtörténik, a hitetek lehetővé teszi számotokra, hogy jobban bízzatok az Ő nagy Irgalmában. Az Egyház alapja a Hit, amely által az továbbra is erős maradhat. A hit megszabadít benneteket a félelemtől és a kétségbeeséstől. Vigaszt, békét és nyugalmat fog adni nektek a zűrzavaros időkben. Lehetővé teszi számotokra, hogy tisztán lássátok a dolgokat, és nem úgy, ahogyan arról ti vélekedtek, hogy megvédjétek magatokat az üldöztetéstől, amellyel nap, mint nap szembesülni fogtok.
Azoknak, akik Jézus Krisztusnak szentelték magukat, mindig részük lesz az Ő Szenvedésének fájdalmában. Ez olyan dolog, amit el kell fogadnotok, ha a Nyomdokaiban haladtok. Amikor elfogadjátok ezt a Keresztet, át kell adnotok szenvedéseteket Fiamnak azok lelkének megmentéséért, akik egyébként soha nem lennének képesek belépni Fiam Királyságába. Áldozatotok – bár lehet, hogy nehéz számotokra – nagy örömet hoz Fiamnak, aki nagy szomorúságában azokért sír, akiket el fog veszíteni az utolsó napon a gonosz javára.
A Fiamba vetett hit, remény és bizalom enyhíteni fogja szenvedéseteket, és békét és örömet fog hozni nektek. Amikor ezeket a Kegyelmeket megkapjátok, fel fogjátok ismerni az utatokat keresztező akadályokat, amelyek elválasztanak benneteket Istentől. És ezért hálásnak kell lennetek, és nem szomorúnak, mivel Isten Királysága a tietek lesz.
Menjetek, gyermekeim, és szeressétek és szolgáljátok Fiamat.
Szeretett Édesanyátok,
Az Üdvösség Anyja

Nagy Kegyelmeket árasztok követőimre ebben az időben

2014. október 29. 15:00
Drága szeretett leányom, nagy Kegyelmeket árasztok követőimre ebben az időben, egy olyan időben, amikor arra a legnagyobb szükségük van.
A Kegyelmek, amelyeket rátok árasztok, követőim, magukba foglalják a Betekintés Ajándékát, mely lehetővé teszi számotokra, hogy lássátok a megtévesztést, mely megrontja az egész világot. Ugyanakkor a Kitartás Ajándékát is rátok hagyom, hogy szálljatok szembe ellenségeimmel, és, vívjátok meg a harcot, hogy a Kereszténység fennmaradhasson. Továbbá a Türelem Ajándékát is nektek adom, hogy képesek legyetek továbbra is az Igazságot mondani, amikor hamisságokat kell meghallgatnotok, amelyeket azon követőim fognak hallatni, akiket ellenségeim tévedésbe visznek.
Végezetül a Szeretet Ajándékát adom nektek; hogy amikor ezzel az Ajándékkal töltelek el benneteket, képesek legyetek arra, hogy szavaitok, tetteitek és cselekedeteitek által meggyengítsétek a gonoszságot. Szeretni Engem azt jelenti, hogy ti még ellenségeiteket is szeretni fogjátok, és ez Ajándék segítségével meg fogjátok semmisíteni a gyűlöletet.
Menjetek, és fogadjátok el Ajándékaimat. Mindössze annyit kell tennetek, hogy ezt mondjátok Nekem:

„Jézus, add meg nekem az Ajándékokat, amelyekre szükségem van, hogy hűséges maradhassak Hozzád.”

Szeretett Jézusotok