2011. augusztus 30., kedd

Az európai látnoknő (Maria Divine Mercy) által kapott üzenetek – “The Warning”

Isten, az Atya: „Erővel fog kezem lesújtani azokra a nemzetekre, akik legalizálják az abortuszt”

 

2011. augusztus 29. hétfő
A Fiam, Jézus Krisztus nevében jövök. Én vagyok az Alfa és az Omega, a Magasságos Isten. A világot szeretném adni Gyermekeimnek ezen az üzeneten keresztül.
Kezem vissza van tartva az imádkozás ereje által az emberiség megbüntetésétől, azokért a bűnökért, melyeket elkövet. Súlyos büntetést fogok kimérni, ha az emberiség nem fordul el a gyilkosság és abortusz bűnétől. Gyermekeim, már láthattátok az Én haragomat a földrengések, áradások, cunamik és egyéb természeti katasztrófák által.  Meg kell büntetnem benneteket gyermekek, mert nem kerülhetitek el a büntetést az embertársaitok elleni támadásaitokért.
Az abortusz bűnéért lesztek megbüntetve, amikor az Én kezem erővel fog lesújtani azokra a nemzetekre, amelyek szemet hunynak e felett az ocsmányság felett. A gyilkosság nem megengedett Én szégyentelen teremtményeim, és ha a kormányaitok továbbra is megkerülik a jogot, elnézik ezt a gyáva gyakorlatot, akkor meg fogjátok látni, ahogyan az Én haragom olyan erővel csap le, hogy az élet irgalmáért fogtok könyörögni. Máskülönben sohasem fogjátok abbahagyni, hogy egy születendő élet elvételére gondoljatok.
A gyilkosságot nem tűröm el tovább. Meg lesztek állítva, méghozzá hamarosan. Imádkozzatok ezeknek a szégyentelen élőlényeknek a lelkéért és kérjetek megváltást. Ne fogadjatok el olyan törvényeket, melyeket pogányok vezette kormányaitok nyújtanak be, akikben nincs tisztelet az élet iránt.
Büntetésem nemzeteket fog eltörölni azokban az országokban, amelyek vétkesek az abortusz legalizálásában. Országaitok apró darabokra lesznek felosztva, és az óceánba hullanak. Hitvány klinikáitok és kórházaitok, ahol ezeket a gyakorlatokat folytatjátok, be lesznek zárva, és ti, a bűnösök közületek, a pokol tüzébe lesztek vetve kegyetlen bűntetteitekért.
Azért jöttem, hogy ezt a Figyelmeztetést adjam most nektek. Soha ne engedjétek az abortuszt. Álljatok a sarkatokra az országaitokban és harcoljatok, hogy megelőzzétek ennek a globális tömeggyilkosságnak a folytatását. Ha kormányaitok folytatják rémtetteiket az Én teremtményeim ellen, akkor erőteljes feddést fogtok kapni.
Figyeljetek most, ez egyike az Én legsürgősebb figyelmeztetéseimnek, az emberi fajnak. Vegyétek csak el az életét az Én meg nem születettemnek és Én elveszem a tiéteket. Imádkozzatok rendületlenül minden Gyermekem hitéért, ha továbbra is semmibe veszik az idők kezdetétől nektek adott tanításokat.
Isten, az Atya

Mária jelenés Manduriában 1992-től

A Szent Könnyek Koronája

Szűz Mária: „Már mondtam, hogy könnyeim tisztele­te menti majd meg a világot és főként a te nemzetedet a hanyatlástól. Leányom, hogy az itteni tevékenységemet ne tévesszék össze mással, néhány tanácsot szeretnék adni neked. Vezesd be a Könnyek Koronája imát a kö­vetkezőképpen:

„Igazságos, Igaz, Tökéletes Atyám!
Máriának, a Szentek szentjének
földi életében a Kereszt tövében,
most pedig a Mennyben érzett fájdalmát
felajánlva kérlek,
fogadd el alázatos kérésemet!”

A Miatyánk hét nagy szemére:
Ó, Jézus, emlékezzél meg Annak a vért és olajat könnyezéséről, aki Téged a földön a legjobban szeretett és aki most a leglángolóbban szeret az Égben!

A hét kis szemre:
Ó, Jézus, legszentebb Édesanyádnak miattunk való fáj­dalmáért, vért és olajat könnyezéséért kérünk, hallgasd meg kéréseinket és könyörgésünket!

Végül háromszor:
Ó, Jézus, emlékezzél meg Annak a vért és olajat könnyezéséről, aki Téged a földön a legjobban szeretett!

Az éremre:
„Könnyeid, ó Isten Anyja, drága Édesanyánk, érintse­nek és erősítsenek meg minket, a Te gyermekeidet, az ünnepélyes önfelajánlásban, melyet e tiszteletadással nyújtunk Neked. Ámen. Ámen. Ámen.”


A tisztítótűzben szenvedő lelkek megmentéséért

Szűz Mária „Ez az a fohász, amelyei a Mi Két Szentséges Szívünk az Atyához intéz, hogy megszabadítsa a Purgatórium lelkeit:

Áldott légy, drága Mennyei Atyám,
ezen a csodálatos napon, mert világra jött
a te Kedves Szolgálód és Boldog Leányod,
aki most Méhe Gyümölcsét kínálja Neked
a bűnös lelkekért és arra kér,
fogadd be őket
Szent Országodba!”


Fohász a Szentlélekhez

Szűz Mária „Gyermekeim, ahhoz, hogy felfogjátok az Atya szeretetét és a veletek kapcsolatos terveit, a Szentlé­lekhez kell fohászkodnotok, hogy lelketek gyorsabb pár­beszédre nyíljon. Ez az imádság segít majd:Jöjj el, édes, megszentelő Lélek,

és tisztítsd meg szívünket!

Küldd el Tüzeddel Máriát,

a Szent Olajnak Forrását,

hogy minden nép Nála nyerjen menedéket!”


Ima Jézus és Mária Szent Szívének győzelméért


Szűz Mária „Mondd meg nekik, hogy az Úr azt szeret­né, ha úgy tisztelnétek engem, mint az ő Társmegváltó­ját és minden ima végén így fohászkodnátok hozzánk:

Jézus és Mária
egyesült, győzedelmes, szentséges Szíve,
dicsérünk és áldunk!
Szeretetetek tüzet
gyújtsátok lángra a mi szívünkben!

Az ijedt mexikóiak inkább a chipbeültetést választják

Diego Fernandez de Cevallos, befolyásos mexikói üzletember elrablásának furcsa körülményei közül talán az emberrablók által eltávolított helymeghatározó chip volt a legbizarrabb. A mexikói média részletesen beszámolt az esetről, megtudhattuk, hogyan szállta meg a banda az üzletember otthonát, hogyan távolították el a chipet, miután karját egy ollóval felvágták, csupán magát a chipet és egy vértócsát hagyva maguk után.

Fernandez hét hónappal később sikeresen kiszabadult az emberrablók fogságából, de ennél többet nem igen tudni az ügyről. Az viszont tudható, hogy részben a fenti eset, részben az emberrablások számának ijesztő megnövekedése miatt, egyre több mexikói folyamodik a chipbeültetéshez.

Egy nemrégiben kiadott kongresszusi jelentés szerint az emberrablások száma az elmúlt öt év során 317%-kal emelkedett Mexikóban. Ennél is ijesztőbb talán az a tény, hogy egyre több alkalommal, minden ötödik esetnél, az derül ki, hogy az emberrablási akcióban rendőrök és katonatisztek is részt vettek. Ennek köszönhetően az emberek nem remélnek segítséget a hatóságoktól, így kénytelenek más eszközökhöz folyamodni.

A bőr alá ültethető eszközök, mint amilyet Diego Fernandez de Cevallos karjából vágtak ki, egyre népszerűbbek, annak ellenére, hogy a szolgáltatás több ezer dollárba kerül. A chipet forgalmazó mexikói Xega cég, amely maga végzi el a beültetést is, azt állítja, az elmúlt két évben az eladások 40%-kal nőttek.

„Azt kell mondanunk, hogy sajnos az üzlet egyre jobban megy, ami jó a cégnek, de rossz az országnak,” nyilatkozta Diego Kuri, a cég ügyvezetője. „Ügyfeleink 30%-a azután keres fel bennünket, hogy valamelyik hozzátartozóját elrabolták,” tette hozzá Kuri, a cég magas fokú védelemmel ellátott központjában adott interjúban, 120 kilométerre a mexikói fővárostól.

A Xega cég VIP csomagja 2000 dollárba kerül, amihez még hozzájön az évi 2000 dolláros szolgáltatási díj. Ennek fejében az ügyfél egy bőr alá ültethető chipet (RFID) kap, ami nem más, mint egy apró, átlátszó kapszulába zárt antenna. A kb. 1 cm hosszú és spagetti tészta vastagságú chipet a felkarba ültetik.

A chip ezt követően a külső, mobiltelefon nagyságú GPS vevővel fogható jeleket ad le, de Kuri szerint akkor is segíthetnek az elrabolt személy felkutatásában, ha a chipet az emberrablók eltávolítják, mert az eltávolított chip helyzete is segíti a mentési akciót. A cég szerint az elmúlt tíz évben 178 embert sikerült megmenteniük.

A mexikói média sokat foglalkozik az üggyel. Egyes beszámolók szerint jelenleg mintegy 10.000 mexikói visel chip implantátumot. 2004-ben Rafael Macedo, Mexikó korábbi főügyésze a sajtónak nyilatkozva elmondta, hogy chipet ültettek karjába, „hogy bármikor megtalálhassanak.”


Egyre több indítvány érkezik a bankárok pofátlanságai miatt... Debrecen, Gyula, Pécs, Sárvár, Siófok, Sopron...

Európában az egyoldalú szerződésmódosítás semmis, akkor hol vagyunk?
Európában ismeretlen fogalom a változó kamat, csak fix vagy valamilyen ismert irányadó kamathoz fixen kötött lehet.
Arról sem beszél senki, hogy hogyan számolják át nemzeti valutára az idegen valutában elszámolt hitelt a bankok az Unióban és nálunk