2013. február 18., hétfő

Az európai látnoknő (Maria Divine Mercy) által kapott üzenetek - "The Warning"

A hamis próféta most átveszi Róma Székét

             2013. február 17.  vasárnap  19:00

Drága szeretet leányom, a Katolikus Egyházon belüli szakadás, amint az meg volt jövendölve, most tanúsítva lesz, hogy az egész világ lássa azt. Drága szeretett Helytartóm, XVI. Benedek Pápa távozása jelzi a vég kezdetét. Én két éven át, rajtad keresztül, választott prófétám, megpróbáltam felkészíteni Egyházamat a Földön erre a szomorú eseményre.
 
A szabadkőműves elit megragadta az ellenőrzést Egyházam fölött, és ők a Katolikusokra a leggonoszabb megtévesztést fogják gyakorolni. Róma Kulcsai most az Én Kezemben vannak, melyeket Atyám adott át Nekem. Én minden Követőmet irányítani fogom, hogy az Igazság fenntartható lehessen, és hogy Szent Szavam érintetlen maradhasson.
 
A hamis próféta most átveszi Róma Székét, és Szavamat eretnekségként fogják kezelni, ugyanúgy, amint az az Én Időmben volt a Földön.
 
Félreértés ne essék, amint a csalást úgy fogják bemutatni a világnak, mintha az új vezetés az Igazságot képviselné; te, leányom, rettenetesen fogsz szenvedni az Én Szent Nevemben, akárcsak azok a próféták, akik előtted jöttek.
 
Követőimnek meg kell őrizniük a nyugalmukat, és imádkozniuk kell minden felszentelt szolgám megmentéséért, aki önkéntelenül belekeveredik ebbe a förtelembe. Felszólítom őket, hogy a következőképpen válaszoljanak:
 
Kövessétek továbbra is Tanításaimat. Sohase mondjatok le Isten Szaváról. Maradjatok hűek szent feladataitokhoz, és úgy szolgáltassátok ki a Szentségeket, ahogyan azt tanítottam nektek.
 
A Katolikus Egyház Tanításai, melyek Péter apostolom alapításán alapszanak, tévedhetetlenek maradnak. Most ez meg fog változni, mihelyt az alap megrázkódik a bekövetkező változásoktól.
 
Rövidesen nem fogjátok felismerni Egyházamat, és nagyon kellemetlenül fogjátok érezni magatokat, amikor tanúi lesztek annak, hogyan hamisítják meg Szent Szavamat.
 
Jézusotok