2013. január 10., csütörtök

Az európai látnoknő (Maria Divine Mercy) által kapott üzenetek - "The Warning"

Amikor eltávolítjátok az Igazságot, vagy meghamisítjátok azt, akkor az már nem Igazság többé. Mindaz, ami marad, egy üres váz.
 
2013. január 9. szerda, 10:45
Drága szeretett leányom, mennyire bizalmas vagyok minden egyes nap az ember nyelvén keresztül, és mégis milyen távol vagyok tőlük.
Sokan ösztönösen fennhangon, mintegy szólásmód, szólítják a Nevemet, anélkül, hogy valóban felismernék, hogy hogyan használják azt. Nemcsak, hogy nem becsülnek Engem, de semmilyen tiszteletet sem mutatnak Irántam. A nagy súrlódások idején a Nevemet mások elátkozására használják. Mennyire megsebez és megrendít Engem, hogy ilyen módon bánnak Velem.
Sokan használják a Nevemet a mindennapi beszélgetések során, de nem olyan módon, ahogyan az megszólításként felelne meg a Szerepemnek, mint az emberiség Üdvözítője.
Mennyire szeretném felszólítani azokat az ateistákat és agnosztikusokat, hogy ők is meghallgathatnák, ahogyan Nevemet a mindennapi beszélgetésük során használják. Ha ez egy szokás lenne, akkor miért nem használnak egy másik kifejezési formát? Miért foglaltok bele a beszélgetésbe, ha nem fogadtok el Engem? Miért használjátok Nevemet istenkáromlás formájában, amikor nem hiszitek, hogy Létezem?
Oly sok ember utasít el Engem, mintha nem lennék fontos az életükben. Félre tolnak Engem, mintha jelentéktelen lennék.
Sok lélek, aki hisz Bennem, nem gyakorolja a hitét. Ebből kifolyólag elmulasztják felkészíteni a lelküket. Oly sokan nem tudják, hogy mikor lesznek elragadva erről a Földről a következő életbe, és szörnyű hibát követnek el. Mert ők nem alkalmasak arra, hogy belépjenek Királyságomba.
Azon a napon, amikor a lelkek két csoportra osztva találják magukat, a jövő Igazsága végre feltárul majd számukra. Jaj, annak az embernek, aki nem készült fel erre a nagy napra, és aki elvesztegette a számára adott időt a Földön.
Ami a többi embert illeti, akik nem voltak hajlandók meghallani az Igazságot, és akik nyilvánosan megaláztak és elutasítottak Engem, az ő rémületüket lehetetlen lesz leírni. Ezen a napon sírásról, hisztériáról és rémületről lehet majd tanúskodni, amikor ezek a lelkek látni fogják, hogy az út, amelyet választottak, a föld mélyének tűzébe vezette őket.
Ez a lelki megújulás ideje a lelkek számára, akik azzal az Ajándékkal vannak megáldva, hogy lássák a régi próféciák mostani bekövetkezését a világban, amint az meg volt jövendölve.
Nézem a világot, és szörnyű zűrzavart látok, amint az embereket beszippantják azok a hazugságok, hogy hogyan volt a világ megteremtve – ezek hazugságok, melyeknek az a célja, hogy eltávolítsa az embereket az Igazságtól.
Látom, amint a jó embereknek azt mondják, hogy utasítsák el Tanításaimmal szembeni megértésüket, és hogy dobják félre azokat, a Bűn elfogadásának javára. Aztán arra ösztönzik őket, hogy helyeseljék a bűnt, amíg saját maguk meg nem győződnek arról, hogy Én, Jézus Krisztus szemet hunyok előtte.
Tanításaim Igazsága a Kereszténység tulajdonképpeni magján alapszik. Amikor eltávolítjátok az Igazságot, vagy meghamisítjátok azt, akkor az már nem Igazság többé. Mindaz, ami marad, egy üres váz.
Itt az ideje a felismerésnek, hogy fel vagytok – e készülve vagy sem, hogy megengeditek, hogy a modern new age spiritualizmusa megtévesszen benneteket, vagy határozottan kiálltok és megvéditek Isten Szent Szavát. Lehet, hogy úgy tűnik most nektek, hogy ez nem fontos számotokra, de amikor eljön a nap, amikor Ítélni jövök, csak az Igazság lesz elfogadható Királyságomban.
Ha elfogadjátok a hazugságokat, akkor ti nem vagytok őszinték. Nem vagytok hűek az Igazsághoz. Ezért nem fogtok Kegyelmekben részesülni. Olyanok lesztek, mint egy üres edény, mely vitorlázik a tengeren, és amely büszkélkedik rakományával, mely csak az elmétekben létezik. Ez a hamis biztonságérzet nem fog hasznára válni senkinek sem. Nem ad hozzáférést számotokra az Új Paradicsomom kulcsaihoz.
Imádkozzatok minden nap, mintha a holnap az utolsó napotok lenne, mert ti nem ismeritek Második Eljövetelem idejét. Ez váratlanul fog megtörténni. Amikor az a nap felvirrad, kevés idő lesz visszafordulni. Ti vagy elfogadtok Engem és azon Ígéretemet, hogy a Királyságomba viszlek benneteket, vagy arra a helyre lesztek küldve, ahonnan nincs visszatérés.
Jézusotok