2013. június 22., szombat

Az európai látnoknő (Maria Divine Mercy) által kapott üzenetek - 'The Warning'

A legnagyobb hazugság az, hogy a sátán meg tudja jövendölni a jövőt, de ez sohasem lehetséges

2013. június 21. péntek 11:50
Drága szeretett leányom, amint a pogányság továbbra is vírusként terjed szerte a világon, az ember kezdi magát felmagasztalni, mintha Isten lenne. Sok szekta, melyek nem akarják elfogadni az Egy Igaz Isten Létezését, inkább a fenevadat tisztelik templomaikban. Ezek a szegény lelkek, kik önmagukat szeretik – ami heves becsvágyból fakad -, templomokat hoztak létre, melyek szemtelenül a fenevadat tisztelik. A sok kívülállóhoz szólok, akik ezeket a templomokat olyan templomoknak tekintik, melyek Istent tisztelik, hogy ez ne tévesszen meg benneteket. Ezeknek egyetlen céljuk, hogy a fenevadat imádják, aki örök életet ígér nekik. Ő azt ígéri nekik, hogy azáltal, hogy az önszeretetüknek hódolnak – mely Isten szeretetét helyettesíti -, az élvezetek örök paradicsomát fogják elnyerni.
Az ígéreteknek – melyeket a fenevad tesz nekik, aki érthető módon kommunikál velük – az a céljuk, hogy becsapják őket, elhitetvén velük egy hazugságot. Azt, hogyha ők a fenevad oltára elé állnak – a hamis isten oltára elé, akit szeretett Atyám helyett imádnak – a világi örömökre vonatkozó kéréseik és önmaguk kielégítése meg lesznek jutalmazva. Ha igényeiket mások elé helyezik, azt hiszik, hogy felhatalmazást nyernek a nagy vagyonhoz, ellenőrzéshez és szabadsághoz.
Ezeket az embereket arra ösztönzik, hogy Isten elé helyezzék önmagukat, és hogy olyan hatalmakra tegyenek szert, melyek képessé teszik őket az Isteni Királyság legyőzésére. Sajnos, ők tiszta kapzsiságból mindent meg fognak tenni, bármibe kerül is, hogy valóra váltsák a gazdagságra tett törekvéseiket és a mások fölötti ellenőrzést. Tönkre fogják tenni mások életét. Ölni fognak, hogy elérjék céljukat és minden nap káromolni fogják Istent.
Amikor ők Istent káromolják, fekete miséket tartanak, melyekből sokat titokban tartanak, és melyeken a hatalommal rendelkező emberek vesznek részt, beleértve azokat is, akik azt mondják, hogy Istent szolgálják az Ő templomaiban. Sátáni szertartásaik közönségesek és ők büszkék cselekedeteikre. Büszkén hirdetik, hogy épületeik nem másak, mint templomok, mert nincs szégyen a lelkükben. Ezeket a templomokat azért állították fel, hogy a Sátánnak hódoljanak és ne Istennek, mégis másként fogják elhitetni veletek.
Ők az emberiség ellen elkövetett bűncselekményeikért és az istenkáromlásért, amelyekben vétkesek, meg lesznek büntetve Általam. Sokan közülük olyan kifejezéseket használva káromolják Atyámat, melyek Számára páratlanok. Atyám azt mondta: „Én vagyok a Kezdet”. Az „Én Vagyok” kifejezést ők arra használják, hogy az önszeretetüket juttassák kifejezésre, és utánozni fognak minden szent cselekedetet és tettet, és annak érdekében, hogy megszentségtelenítsék Istent, olyan szavakat fognak ismételgetni, melyeket Isten adott a világnak.
Templomaik a Nagy Megpróbáltatás során szét lesznek rombolva Isten által, és ők sivárrá és üressé válnak anélkül, hogy bármilyen hatalmat is gyakorolhatnának Isten gyermekei fölött. Azonban nekik is meg lesz adva az a lehetőség, akárcsak Isten minden gyermekének, hogy még a Nagy Nap előtt elutasítsák a Sátánt. Némelyek el fogják fogadni Irgalmasságom Kezét, de sokan fogják azt elutasítani, mert hisznek az ördögi hazugságokban, melyeket a fenevad vésett a lelkükbe.
Ők azt hiszik, hogy a világ ellenőrzése által, a világegyetemmel kapcsolatos bővülő tudásuk által, az élet ellenőrzése által – vagyis, hogy meghosszabbítsák az emberi életet – és a globális lakosság kiszipolyozása által olyanok lesznek, mint Isten.
A Sátán nagyon óvatos abban, hogy hogyan kaparintsa meg a lelküket. Nagy látomásokat mutat nekik a jövőről, melyekről azt fogja mondani, hogy az őket illeti. Nagy eseményekről fog mesélni nekik, melyek a jövőben fognak bekövetkezni, melyek vonzóak a számukra. Minden hazugság. Semmi sem igaz abból, amit mond nekik. A Sátánnak, mint Lucifernek nagy hatalma van, melyet Isten adott neki, aki egyike a leghatalmasabb angyaloknak Atyám hierarchiájában. Ő, követőinek gyönyörű képeket mutat a dicsőséges jövőről, melyről azt mondja, hogy az övék lesz, ha átadják neki a lelküket. Ők hisznek a jövőről szóló ígéreteinek.
A legnagyobb hazugság, hogy Sátán meg tudja jövendölni a jövőt, de ez sohasem lehetséges. A prófécia csakis Istentől származik. Senki másnak sem hagyományozta ezt az Ajándékot, mely egyedül csak Isten Szájából áradhat ki. A Sátán nem tudja a jövőbeli eseményeket megjövendölni, olyan részleteket, melyeket csak Isten prófétái kaphatnak. Ha hisztek a Sátán ígéreteiben, akkor az életetek hazugsággá válik és az Örök Élet nem lehet a tietek, csak akkor, ha elfogadjátok az Igazságot.
Isten Örök Életet ígért nektek. Azon Ígéretem, hogy újra eljövök és a Paradicsomba viszlek benneteket, Igaz. Ne sértsétek meg Istent azzal, hogy elutasítjátok az Igazságot.
Jézusotok