1997. július 17., csütörtök

'Íme Én újjá alkotok mindent' Jel.21,6. ' egy, az Egyházhoz közel álló személy látomásai napjainkban és egy pap magyarázatai'III

55.Üzenet.
1997.július 16. Kármelhegyi Skapuláré ünnepe.
Az. Ember:
"Megjelenik az Istenanya, karján a Gyermek Jézussal.Mellettük áll Éliás próféta."
"Éliás próféta:
" Az emberek ellenszegültek az Istennek és az Ő szeretetének a törvényét elutasították. Ha nem változtatjátok meg a szíveteket, rátok zúdul Isten haragja. Meg fogjátok látni az égből alászálló Út hatalmát. Az Igazságosság lehelete mindent megújít és az Úr az emberek között fog lakni.Tehát üt az utolsó órája ennek az időnek, és ezután jön egy új idő, amelyben minden új lesz, tele örömmel."
Az Ember:
"Éliás próféta ránéz az Istenanyára."
Az Istenanya:
"Sokan hordanak keresztet közületek. Ők erősítenek titeket a hitben. Viseljétek a kereszteteket Isten gyermekéhez illő méltósággal. Ez az egyetlen út, amely az Én Isteni Fiammal való egyesüléshez vezet. Ti az Apokalipszis idejében éltek. De a ti szemetek csak akkor fog megnyílni, ha az előre megmondottak megtörténnek. Senki sem tudja sem a napot, sem az órát. Én azért jövök, hogy titeket időben figyelmeztesselek. Nézzétek, milyen tehetetlenek vagytok a természet elemeivel szemben! Istennek  van meg a hatalma fölöttük. Az Örök Atya egész idő alatt vár rátok. Nagy az Ő türelme. Ajándékozzátok meg végre az odaadásotokkal és engedelmességetekkel! Alakítsátok az életeteket az Istenhez vezető szeretetben, akkor történik veletek semmi rossz és megmentitek a lelketeket. Az éhezés ideje közeledik. Sokan el fogják hagyni a hazájukat a katasztrófa láttán. A jövendölések megvalósulnak. Az Isten szeretetével szembeni önfejűségetekkel és közömbösségetekkel okozzátok mindezt. Imádkozzátok a családokban és a templomokban a rózsafűzért, hogy elkerüljétek a világra váró büntetéseket."