2011. március 22., kedd

Az európai látnoknő (Maria Divine Mercy) által kapott üzenetek – “The Warning”

Imádkozzatok azokért, akik fájdalmat okoznak nektek..

2011. március 21. hétfő, 23:00
Szeretett leányom, ma este békét érzel, amelyet hosszú ideje nem éreztél. Leányom, téged a csaló kínzott meg, és most, a Tőlem kapott kegyelmek által, már nem érzed a hatását az ilyen támadásoknak.
Küldtem neked egy szeretettel teljes, tiszta lelket, hogy segítsen vezetni téged. Ő kézen fogva vezet majd Felém és az Igazság felé. Szeretett leányom, te most már érted milyen érzés az Én nevemben szenvedni.  Te tudod milyen érzés, amikor kigúnyolnak a nyilvánosság előtt, kinevetnek a hátad mögött, igazságtalanságokkal vádolnak, melyeket nem követtél el. És mindezt az Én nevemben. Örülj mindezekért, mert ez azt jelenti, hogy közelebb jutottál a Velem való egységben. Az imádság fog – ahogyan ezt most már megértetted -, a kegyelem és béke állapotában tartani.
Leányom, ne ítéld el azokat, akik fájdalmat okoznak neked. Imádkozz értük. Bocsáss meg nekik. De te már megtetted, nem? Most már érted a Tanításaim igazságát. Egyre erősebbé és erősebbé teszlek téged, leányom. Sohase félj. Ahogyan már mondtam, a csaló soha nem lophatja el lelkedet. Szorosan karjaimba ölellek,  és megígérem, hogy ha eltévednél, Én mindig újra magamhoz vonlak.
Most erőt és bátorságot kell, hogy nyerj, az Én Isteni üzeneteim közléséhez az emberiséggel. Ezek az üzenetek sürgősek. Tudod, hogy mit kell tenned. A nap minden percében hívj be Engem a szívedbe. Szeretlek, Én bátor drága leányom. Büszke vagyok rád, a nyugalmadra, mellyel véded az igazságot, és nem tagadod ezeket a szent üzeneteket.
Mert most már tudod az igazságot.
A Ti szeretett Megmentőtök, Jézus Krisztus