2023. december 31., vasárnap

Gisella Cardia által kapott üzenetek

Gisella – Kövesd az igaz tant - MÁR NINCS IDŐD

Miasszonyunk Gisella Cardia 2023. december 3-án:

Szeretett gyermekeim, köszönöm, hogy szívetekben válaszoltatok hívásomra. Gyerekek, kérlek, térjetek meg: nincs már időtek. Koncentrálj az örök életre a paradicsomban, ahol az Atya vár rád. Szeretett gyermekeim, imádkozzatok szeretett Egyházamért; óvakodj a báránybőrbe bújt farkasoktól, akik elvonják a nyájamat, és zűrzavarba vezetik őket. Kedvelt fiaim (papjaim), meg kell értenetek, hogy az az út, amelyen jártatok, az az út, amely a szakadékba vezet. Arra kérem pásztoraimat, hogy legyenek szentek, egyenesek és igazságosak: kövessék a hit igaz tanát, mielőtt a hitehagyás kihirdethető. Most megáldalak benneteket a Szentháromság nevében. Ámen.

Gisella – Hol vannak a többi gyerekem? - NE HALLGASS A HAMIS TANÁCSOKRA!

Boldogságos Szűz Mária, hogy Gisella Cardia 2023. december 8-án:

Szeretett gyermekeim, köszönöm, hogy szívetekben válaszoltatok hívásomra. Kérdezem magamtól: hol vannak a többi gyerekem? Gyermekeim, én vagyok a ti Édesanyátok, bánatos [1] mindazok felett, akik nem fogadják el és nem értik földi jelenlétemet és üzeneteimet, amelyek a te üdvösségedet szolgálják. Gyerekek, erősnek kell lennetek: nem választottalak volna titeket erre a küldetésre, ha nem láttam volna bennetek azt az erőt és elszántságot, hogy lelkeket mentek, és elvigyem őket Fiamhoz, Jézushoz, akinek bármi áron szüksége van rátok. Emlékszel, mit tettek Jézusommal? Pedig ez a megbékélés útja.
Gyermekeim, a büszkeség arra készteti az embereket, hogy ne fogadják el jelenlétemet. Kérem a papokat és a püspököket: ne hallgass a hazugság szellemének tanácsára, hanem nyisd meg szívedet a kegyelemnek, és ne feledd, hogy Jézus nagyon irgalmas. Ismerd fel korlátaidat és bűneidet, különben Isten le fogja sújtani az Ő igazságosságát erre az Egyházra, ahol a gonosz lélek már elfújt. Ma este Fiam elmegy közétek, hogy megáldjon benneteket a Szentháromság – Atya, Fiú és Szentlélek – nevében. Ámen.

Gisella – Sátán azt hiszi, hogy nyert... Fordított és korlátozott világ

Miasszonyunk Gisella Cardia 2023. december 16-án:

Szeretett gyermekeim, köszönöm, hogy szívetekben válaszoltatok hívásomra. Ma, gyerekek, ebben a zűrzavaros világban, örömmel tölt el, hogy együtt látlak benneteket a Szent Rózsafüzér elmondásában, amely erős és kedvenc imám. Készítsen egy helyet aludni [giaciglio] Fiamért, Jézusért a szívedben, tele szeretettel és örömmel. Gyermekeim, a Sátán azt hiszi, hogy győzött, mert sokan nem ismerik el Istent, és beleesnek a gyengébb testvéreik iránti közömbösség hazugságának üstjébe, istenné téve magukat anélkül, hogy a Teremtő törvényeit néznék. Imádkozz és áldozz. Most áldalak benneteket az Atya, a Fiú és a Szentlélek nevében. Ámen.

Gisella – Isten tanításait a legrosszabb módon értelmezik

Miasszonyunk Gisella Cardia 2023. december 22-én:

Szeretett gyermekeim, köszönöm, hogy itt vagytok az imában. Gyermekeim, én vagyok Isten Anyja és a ti Édesanyátok! Megvédtem Fiamat születésétől fogva, és a kereszten az egész emberiség Anyjaként nevezett el. Ez az oka a gyermekeim iránti aggodalmamnak: megvédeni téged! És ez az, amit mindig is csináltam és mindig is fogok. Gyermekeim, továbbra is hullanak a könnyeim ezért az emberiségért, amely félrevetette Jézust. Isten tanításait a legrosszabb módon értelmezik. Szeretett egyházam mindjárt eltörli Isten nevét, és kihasználja az Ő nevét, hogy bűnre csábítsa gyermekeimet. Kedvelt fiaim (papjaim), engedjétek, hogy Jézus lépjen be a szívetekbe, és ne legyetek közömbösek Igéje iránt. Gyermekeim, hívjatok segítségemre, ha zűrzavarban vagytok, és megfogom a kezeteket, hogy Istenhez vezesselek benneteket, aki az út, az igazság és az élet. Most áldalak benneteket az Atya és a Fiú és a Szentlélek nevében. Ámen.

Gisella – Kérj kegyelmet ezen az éjszakán ... készüljetek a visszatérésemre!!!

Jézus Krisztus Gisella Cardia 2023. december 24-én:

Lányom és nővérem, mondjátok el a világnak, hogy még ma is Szellemben születtem, és veletek leszek. Kérlek benneteket, hogy írjátok le ezeket a szavaimat, mert nagy öröm számomra, ha születésemet mindenki ünnepelhetné, és ha minden otthon díszvendégeként bemutatnának a barátoknak, rokonoknak. Kérj Tőlem kegyelmet ezen az éjszakán, és meghallgatlak; kérje szeretettel, gyűlölettől és büszkeségtől megtisztított szívvel, és én ott leszek, hogy teljesítsem kívánságait. Testvéreim, ma a legszebb ajándék szeretnék lenni számotokra: adjatok nekem a megtisztelő helyet asztalotoknál, hogy örömmel és békével töltsek el benneteket. Most áldásommal hagylak benneteket, békét az otthonotokban, és készülök visszatérésemre.

Kedves Jézusod

Gisella – EZEK A VÉGIDŐK. NÉZD MEG A JELEKET AZ ÉGEN!

Jézus Krisztus Gisella Cardia 2023. december 30-án:

Gyermekeim, most figyeljetek: itt a Fény számotokra. Én vagyok a Fény, én vagyok az Út, én vagyok az Igazság és én vagyok az Élet, a Remény Fénye.

Hallgass a hangomra: Látom, hogy nem bízol Bennem! Hányszor kértél Tőlem, hogy vessek véget minden rossznak, ami történt, de nem tudtam, mert le kellett hullanom ellenségeid álarcait. Meg akartam mutatni, hogy mi a jó és mi a rossz. Rá kellett ébresztenem, hogy merre tart az egyház a jól öltözött papokkal, püspökökkel és bíborosokkal, akik kívülről szépek, de belül rohadtak.

Testvéreim, legyetek békében. Bízz bennem és irgalmamban, de igazságosságomban is, amely hamarosan meglátszik. Nézze meg az égből jövő jeleket! Nézzétek meg a jeleket az égből: Nem mondom az időket és a napot, hanem ezek a végidők. Ne bízz a dátumokban: csak én tudom a pontos dátumot.

Szeretném, ha látnád a gonoszt* pusztulj el a saját szemeddel. Nagyon rossz dolgokat fogsz látni magad körül, de az utolsó napig össze kell gyűjtenem elveszett bárányomat, még az utolsót is. Ez a küldetésed! Szedjétek össze az utolsó bárányt is, és veletek leszek: nem engedhetem, hogy egyetlen lelket se vesszen el. Hacsak körülnézve most nem választ magának.

Ez az év egy felkészülés volt számodra. De az elkövetkező év a Kinyilatkoztatás éve lesz – de az örömé is, mert annyi mindent fogtok látni. Ó! Velem leszel! Te már velem vagy! A lelked már velem van.

Szeretlek titeket, gyermekeim, szeretlek titeket hűségetekért, és elkísérlek benneteket életetekben. Ne feledd: készülj! Úgy jövök, mint a tolvaj az éjszakában, de neked mindig készen kell állnod. Most megáldalak benneteket az Atya és az én legszentebb nevem és a Szentlélek nevében. Béke veled és ebben a házban. Ámen.

* olasz, l’empio. Valószínűleg az Antikrisztust jelöli

Miasszonyunk a Béke Királynéja a következőket mondta Pedro Regis (brazil) látnoknak

AMI SZENT, AZ ELVESZIK. A Béke királynőjének üzenete. Pedro Regis 2023.12.02

Drága gyermekeim, én vagyok a ti Fájdalmas Édesanyátok, és szenvedek azért, ami rátok vár. Imádkozzatok! Keressétek Jézust, aki szeret benneteket és tárt karokkal vár benneteket. Az emberek szembeszálltak a Teremtővel és egy nagy szakadék felé tartanak. Forduljatok meg gyorsan. Uram olyat készített nektek, amit emberi szemek még soha nem láttak. Az Istennel való örök élet lesz az igazak jutalma. Ne forduljatok vissza! Az én Jézusomnak szüksége van rád. Még sok év kemény megpróbáltatásai várnak rád. A hit elárulói meg fogják tagadni a dogmákat, és a Szentet ki fogják dobni. Legyetek bátrak! Még a megpróbáltatások közepette is tegyetek bizonyságot arról, hogy Jézuséi vagytok. Védelmi fegyveretek az igazság. Menjetek előre félelem nélkül! Ezt az üzenetet adom ma nektek a Szentháromság nevében. Köszönöm, hogy megengedtétek, hogy ismét összegyűjtselek benneteket. Megáldalak benneteket az Atya, a Fiú és a Szentlélek nevében. Ámen. Legyetek békében.

TÖBB SZÖRNYŰ DOLGOT LÁTSZ Pedro Regis (Anguera, Brazília), 2023. december 3., Mária, a béke királynőjének üzenete, Itabaiana, SE,

Drága gyermekek, forduljatok el a bűntől, és éljetek a Paradicsom felé fordulva, amelyre egyedül ti lettetek teremtve. Isten siet, és ez a kegyelem ideje számotokra. Ne dobjátok el Isten kincseit. Ti az Úré vagytok, és egyedül őt kell követnetek és szolgálnotok. A lelked értékes az Úr számára. Vigyázzatok lelki életetekre, és ne engedjétek, hogy az ördög füstje lelki vakságot okozzon életetekben. Legyetek a hit férfiai és asszonyai, és mindenütt tegyetek bizonyságot arról, hogy a világban vagytok, de nem a világból valók vagytok. Az özönvíz idejénél is rosszabb időket éltek, és eljött a visszatérésetek ideje. Ne kulcsoljátok össze a karotokat. Amit tennetek kell, ne halogassátok holnapra. Amikor érzed a kereszt súlyát, kiálts Jézushoz. Ő a te erőd. Nehéz idők jönnek az igazak számára. Imádkozzatok az egyházért. Még mindig látni fogtok borzalmakat Isten házában. Sokan el fognak fordulni az igazságtól, és azt fogják elfogadni, ami hamis. Szenvedek azért, ami rátok vár. Imádkozzatok! Imádkozzatok! Imádkozzatok! Ezt az üzenetet adom nektek ma a Szentháromság nevében. Köszönöm, hogy megengedtétek, hogy ismét összegyűjtselek benneteket. Megáldalak benneteket az Atya, a Fiú és a Szentlélek nevében. Ámen. Legyetek békében.

NE HAGYJÁTOK, HOGY A VILÁG DOLGAI ELTERELJENEK AZ ÜDVÖSSÉGTŐL A Béke Királynőjének üzenete, továbbítva: 05/12/2023

Drága gyermekeim, én vagyok a ti Édesanyátok és szeretlek benneteket. Arra kérlek benneteket, hogy legyetek Fiam, Jézuséi, és mindenütt próbáljatok tanúságot tenni hitetekről. Drágák vagytok az Úr számára. Ne engedjétek, hogy a világ dolgai eltérítsenek benneteket az üdvösség útjáról. Legyetek az imádság férfiai és asszonyai, mert csak így lesztek nagyok Isten szemében. A kétségek és a bizonytalanság idejét éltek. Bízzatok az Úrban. Őbenne van a győzelmetek. Imádkozzatok az én Jézusom Egyházáért. Az Egyház igazi küldetése az, hogy előkészítse a lelkeket a Mennyországra; az igazság hirdetése, és soha nem szabad szövetséget kötni az ellenséggel. Ha nincs igazi szeretet, a lelkek azt kockáztatják, hogy lelkileg megvakulnak. Ne feledjétek: mindenben Isten az első. Istenben nincs féligazság. Menjetek előre félelem nélkül! Imádkozni fogok értetek az én Jézusomhoz. Amikor gyengének érzitek magatokat, keressetek erőt az én Jézusom szavaiban és az Eucharisztiában. Add nekem a kezed, és én győzelemre vezetlek. Ezt az üzenetet adom nektek ma a Szentháromság nevében. Köszönöm, hogy megengedtétek, hogy ismét összegyűjtselek benneteket itt. Megáldalak benneteket az Atya, a Fiú és a Szentlélek nevében. Ámen. Legyetek békében.

NAGY ÜLDÖZÉS JÖN A Béke Királynőjének üzenete, továbbítva: 2023.12.09-én

Drága gyermekek Gyermekeim, én vagyok a ti Fájdalmas Édesanyátok, és azért jöttem a Mennyből, hogy felhívjalak benneteket a megtérésre. Meneküljetek a bűntől, és bűnbánóan keressétek az Irgalmasságot. Jézusom irgalmát a gyónás szentségén keresztül. Az én Jézusom szeret titeket és vár rátok. Ha távol maradsz, az ördög célpontjává válsz. Legyetek ne hagyjátok magatokat becsapni. Az Úré vagytok, és csakis az övé kell lennetek és szolgálnotok. Fájdalommal teli jövő felé tartotok. Nagy üldöztetés üldöztetés fog eljönni híveim ellen, de ne csüggedjetek. Én mindig mellettetek leszek. Bármi történjék is, ne forduljatok el a az igazságtól. Aki az Úrral jár, az soha nem fogja megtapasztalni a súlyát annak, hogy vereség súlya. Menjetek előre! Imádkozni fogok érted az én Jézusomhoz. Ez az üzenet Szentháromság nevében közvetítem ma nektek. Köszönöm, hogy megengedtétek, hogy ismét összegyűlhettek itt. Megáldalak benneteket a Atya, a Fiú és a Szentlélek nevében. Ámen. Legyetek békében.

A Szűzanya, a Béke Királynője üzenete, Cuiabá, MT, közvetítve 2023.12.10-én

Drága gyermekek, én vagyok a ti Anyátok, és azért jöttem a Mennyből, hogy a szentségre hívjalak benneteket. Nyissátok meg szíveteket és fogadjátok el Isten akaratát életetekre vonatkozóan. Fontosak vagytok Tervem megvalósításához. Segítsetek nekem. Legyetek szelídek és alázatos szívűek, mert csak így tudtok hozzájárulni Szeplőtelen Szívem végleges diadalához. Kérem, hogy szenteljétek magatokat Nekem. Azok, akik Nekem szentelik magukat, nevüket örökre Szeplőtelen Szívembe vésik. Adjátok nekem a kezeteket, és én elvezetlek benneteket ahhoz, aki az egyetlen Út, Igazság és Élet. Ne féljetek. Amikor minden elveszettnek tűnik, Isten Győzelme eljön az igazaknak. Olyan időket éltek, amelyek rosszabbak, mint az özönvíz idején. Forduljatok Jézushoz. Bízzatok benne, és lépjetek be az Ő irántatok szeretettel teli Szívébe. Ne hagyjátok, hogy a világ dolgai elvegyenek benneteket Fiamtól, Jézustól. Amikor érzed a kereszt súlyát, kiálts Jézushoz. Benne van az igazi felszabadulásotok és üdvösségetek. Vigyázzatok lelki életetekre. Ebben az életben minden elmúlik, de Isten Kegyelme benned örökkévaló lesz. Bátorság! Ebben a pillanatban a kegyelem rendkívüli esőjét zúdítom rátok a mennyből. Menjetek előre! Nagy vihar fog támadni a Nagy Hajóra, de ne csüggedjetek. Én mindig veletek leszek. Az ördög Isten népe ellen fog cselekedni, de bármi történjék is, maradjatok hűségesek Jézushoz.Ezt az üzenetet adom ma nektek a Szentháromság nevében. Köszönöm, hogy megengedtétek, hogy ismét összegyűjtselek benneteket. Megáldalak benneteket az Atya,
a Fiú és a Szentlélek nevében. Ámen. Legyetek békében.

A Béke Királynőjének üzenete, Manaus, Amazonas, Brazília, közvetítve: 12/12/2023

Drága gyermekek, imádjátok az Urat, és szolgáljátok őt szeretettel és hűséggel. Meneküljetek a hamis ideológiáktól és a hamis istenektől. Ti az Úrhoz tartoztok, és egyedül neki kell hűségesnek maradnotok. Védjétek Jézust. Ő sokat vár tőletek. Ne forduljatok el a múlt tanulságaitól. A nagy lelki zűrzavar idejét éltek, és csak azok lesznek képesek elviselni a már úton lévő megpróbáltatások súlyát, akik imádkoznak. Fogadjátok el az Evangéliumot, és maradjatok hűségesek az Én Jézusom Egyházának igaz tanítóhivatalához. Az ördög nagy zavart és megosztottságot fog okozni ezen a földön. Adjátok nekem a kezeteket, és én az igazság útján vezetlek benneteket. Legyetek éberek, hogy ne tévesszenek meg benneteket. Sokan úgy fognak viselkedni, mint Júdás, de nektek Péter bátorságával kell rendelkeznetek. Bátorság! Semmi sincs veszve. Amikor érzed a kereszt súlyát, kiálts Jézushoz. Ő a ti győzelmetek. Erősödjetek meg az imában, az evangéliumban és az Eucharisztiában. Aki az Úrral van, az soha nem fogja megtapasztalni a vereség súlyát. Előre! Az én Jézusomhoz fogok imádkozni értetek. Ezt az üzenetet adom ma nektek a Szentháromság nevében. Köszönöm, hogy megengedtétek, hogy ismét összegyűjtselek benneteket itt. Megáldalak benneteket az Atya, a Fiú és a Szentlélek nevében. Ámen. Legyetek békében.

SOKAN A NAGY szakadék felé mennek. Mária üzenete. Pedro Regis 2023.12.16.

Kedves Gyermekeim, a hamis hálókkal nem lehet lelkeket fogni a Mennyország számára. Az igazi lelkek halászai a szenvedés keserű kelyhét isszák. A hiba miatt pásztorok hibájából sok lélek fog egy nagy lelki szakadékba kerülni. szakadékba. Szeressétek és védjétek az igazságot. Fiam, Jézus az abszolút igazság. és nélküle semmik vagytok és semmit sem tehetitek. Forduljatok el a világtól, és éljetek a mennyei dolgokra összpontosítva. Ebben az életben, és kell bizonyságot tennetek arról, hogy az Úréi vagytok. Ne csüggedjetek. Ne csüggedjetek. Szeretlek titeket szeretlek, és mindig veletek leszek. Imádkozzatok! Csak az ima ereje által győzhetitek le a gonoszt. Előre az igazság védelmében! Ez az üzenet Szentháromság nevében közvetítem ma nektek. Köszönöm, hogy hogy megengedtétek, hogy ismét összegyűljetek itt. Megáldalak benneteket a Atya, a Fiú és a Szentlélek nevében. Ámen. Legyetek békében.

A MEGBÁNÁS IDŐSZAKA. SZÖRNYŰ DOLGOK ISTEN HÁZÁBAN. Mária üzenete. Pedro Regis 2023.12.18.

Drága gyermekek, bármi történjék is, maradjatok az Úr által a Szentírásban kinyilatkoztatott és a Katolikus Egyház igaz Tanítóhivatala által tanított igazságnál. Ne forduljatok el Fiamtól, Jézustól. Az ellenségek előrenyomulnak, de a végső győzelem az Úré lesz. Ez a szomorúság ideje a hívő férfiak és nők számára. Adjátok nekem a kezeteket, és én elvezetlek benneteket ahhoz, aki az egyetlen Igaz Megváltótok. Imádkozzatok! Még mindig fogtok borzalmakat látni Isten házában, de azok, akik hűségesek maradnak a múlt tanulságaihoz, védve lesznek. Legyetek bátrak! Én mindig veletek leszek. Ezt az üzenetet adom nektek ma a Szentháromság nevében. Köszönöm, hogy megengedtétek, hogy ismét összegyűjtselek benneteket. Megáldalak benneteket az Atya, a Fiú és a Szentlélek nevében. Ámen. Legyetek békében.

AZ IGAZSÁG ELFOGYÁSA LESZ... Béke Királynőjének üzenete, Bento Gonçalves/RS, továbbítva: 2023.12.19.

Drága gyermekeim, én vagyok a ti Édesanyátok, és azért jöttem a Mennyből, hogy segítsek nektek. Legyetek szelídek és alázatos szívűek, mert csak így tudjátok szeretni és hűségesen szolgálni az Urat. Arra kérlek benneteket, hogy legyetek bátrak, és mindenütt igyekezzetek tanúságot tenni az én Jézusom igazságáról. Az emberiség szellemileg vakká vált, mert az emberek elfordultak a Teremtőtől. Forduljatok meg! Uram sokat vár tőletek. Szabadságotok van, de amit mondok, azt komolyan kell venni. Fontosak vagytok terveim megvalósításához. Hallgassatok rám! A fájdalom idejében éltek, és csak az ima ereje által fogtok győzelmet aratni. Ne feledjétek: kezetekben a Szent Rózsafüzér és a Szentírás; szívetekben az igazság szeretete. Legyetek éberek, hogy ne hagyjátok magatokat becsapni. Istenben nincs féligazság. Az igazság háttérbe szorul, és sok lélek el fog fordulni Istentől. A homályos tükör nem fogja megmutatni Isten akaratát. Bármi történjék is, maradjatok hűségesek az Evangéliumhoz és az Én Jézusom Egyháza igaz Tanítóhivatalának tanításaihoz. Menjetek előre félelem nélkül! Ezt az üzenetet adom ma nektek a Szentháromság nevében. Köszönöm, hogy megengedtétek, hogy ismét összegyűjtselek benneteket itt. Megáldalak benneteket az Atya, a Fiú és a Szentlélek nevében. Ámen. Legyetek békében.

A Béke Királynőjének üzenete, továbbítva: 23/12/2023

Drága gyermekeim, Fiam, Jézus megalapította Egyházát, mint a hitben élő férfiak és nők üdvösségének csatornáját. Az Ő Egyháza egyedülálló, és benne megtaláljátok a szentségeket, mint az Ő üdvözítő tevékenységének csatornáit. Ez az Egyház, amelyet Fiam, Jézus Vére a kereszten kívánt és meghódított, a Katolikus Egyház. Ne forduljatok el tőle, mert csak ő rendelkezik a Jézusban hívők üdvösségéhez szükséges eszközökkel. Ne csüggedjetek azoktól a nehézségektől, amelyekkel az igazságot szerető és védelmező férfiak és nők szembesülnek. Nincs győzelem kereszt nélkül. Még mindig látni fogjátok a borzalmakat mindenütt. Az ördög sok megszentelt emberben lelki vakságot fog okozni, de ne csüggedjetek. A nagy végső csatában a győzelem az Én Jézusom Egyházáé lesz. Legyetek bátrak! Imádkozzatok! Keressetek erőt az Evangéliumban és az Eucharisztiában. Adjátok nekem a kezeteket, és én elvezetlek benneteket Fiamhoz, Jézushoz! Menjetek előre! Imádkozni fogok értetek az én Jézusomhoz. Ezt az üzenetet adom ma nektek a Szentháromság nevében. Köszönöm, hogy megengedtétek, hogy ismét összegyűjtselek benneteket. Megáldalak benneteket az Atya, a Fiú és a Szentlélek nevében. Ámen. Legyetek békében.

A Béke Királynőjének üzenete, karácsony napján, közvetítve: 25/12/2023

Drága gyermekek, nyissátok meg szíveteket Fiam, Jézus szeretete előtt. Az én Jézusomban megtalálhatjátok a tökéletes szeretetet, és így elérhetitek a kegyelmet, hogy szeressétek felebarátotokat. Legyetek hűségesek Jézushoz. Ő a ti Egyetlen Igaz Megváltótok. Rajta kívül az ember soha nem találja meg az üdvösséget. Meneküljetek el mindentől, ami hamis, és fogadjátok el Jézusom igaz tanításait. Az Én Jézusom igazsága az Ő evangéliumában és Egyháza igaz tanításaiban van. Legyetek figyelmesek. Sok zűrzavarral teli jövő felé tartotok, és kevesen fognak szilárdan megmaradni a hitben. Nézzetek Jézusra. Ő vár rátok az Eucharisztiában. Otthont akar teremteni a szívetekben. Csendesedjetek el és hallgassátok a hangját. Legyetek engedelmesek hívására, és nagyok lesztek a hitben. Bármi történjék is, ne térjetek le az általam mutatott útról. Ezt az üzenetet adom ma nektek a Szentháromság nevében. Köszönöm, hogy megengedtétek, hogy ismét összegyűjtselek benneteket. Megáldalak benneteket az Atya, a Fiú és a Szentlélek nevében. Ámen. Legyetek békében.

A Béke Királynőjének üzenete, továbbítva: 26/12/2023

Drága gyermekek, ne féljetek. Aki az Úrral van, annak nem kell félnie semmitől. Győzelmetek az Úrban van. Az ellenségek azon dolgoznak, hogy lerombolják az igaz hitet, de nem fognak sikerrel járni. Az én híveim az ima és az igazság iránti szeretet által meg fogják akadályozni az ördögnek az igaz Egyház ellen irányuló minden tevékenységét. Ahogyan már a múltban is mondtam, a fájdalom nagy lesz, de a győzelem az Úré és az ő választottaié lesz. Keressétek az Úr világosságát, és minden sötétség, amit a hamis tanok okoznak, el fog oszlani. Imádkozzatok! Ne forduljatok el az imától. Amikor gyengének érzed magad, hívd segítségül Jézust, és benne erőt találsz. Én vagyok a ti Fájdalmas Édesanyátok, és szenvedek azért, ami értetek jön. Adjátok nekem a kezeteket, és én elvezetlek benneteket Fiamhoz, Jézushoz. Menjetek előre félelem nélkül! Imádkozni fogok értetek az én Jézusomhoz. Ezt az üzenetet adom nektek ma a Szentháromság nevében. Köszönöm, hogy megengedtétek, hogy ismét összegyűjtselek benneteket. Megáldalak benneteket az Atya, a Fiú és a Szentlélek nevében. Ámen. Legyetek békében.

A Béke Királynőjének üzenete, továbbítva: 30/12/2023

Drága gyermekek Gyermekeim, én vagyok a ti Édesanyátok, és azért jöttem a Mennyből, hogy elvezesselek benneteket Fiamhoz. Jézusomhoz. Hallgassatok rám. Fontosak vagytok az én Terveim megvalósulásának. Nyissátok meg szíveteket, és fogadjátok el az Úr akaratát életetekre vonatkozóan. Az életetekre. Forduljatok el a világtól, és éljetek a Paradicsom felé fordulva, amelyért amiért teremtettetek. Térdeljetek le imádságban, mert csak tudjátok elviselni a rátok nehezedő megpróbáltatások súlyát. Még fogtok borzalmakat látni a Földön. Nagy hajótörés fog történni, és a a nagy hajó kettétörik. Szenvedek azért, ami rátok vár. Szeressétek és védjétek az igazságot. Isten győzelme el fog jönni hozzátok. Bízzatok az Úrban Uram, mert ő szeret téged, és tárt karokkal vár téged. Menjetek előre anélkül, hogy félelem nélkül! Ezt az üzenetet adom nektek ma a Szentháromság nevében. Szentháromság. Köszönöm, hogy megengedtétek, hogy ismét összegyűjtselek benneteket. még egyszer. Megáldalak benneteket az Atya, a Fiú és a Szentlélek nevében. Ámen. Legyetek békében.